Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ostre słowa Tiffany, Del Rio przed TLC i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

wwe_diva_tiffany_feature.jpg

:arrow: Ostatnio Tiffany odpowiedziała na twitterze na kilka pytań od fanów. Jedno pytanie brzmiało, czy Tiffany wróci kiedyś do WWE. Ona odpowiedziała:

„ Nie… jeśli mam spać z ludźmi wysoko postawionymi, aby się utrzymać, to wolę być bez pracy.”

Miłośnicy teori spiskowych mogli uważać, że ten wpis odnosił się do Michelle McCool, która niedawno poślubiła gwiazdę WWE, Undertakera. Jednakże (jej kolejny wpis):

„Nie, mój wpis nie był o Michelle. Ona sama zapracowała na sukces, jest utalentowana i zasłużenie jest tam gdzie jest”

:arrow: Jim Ross odwiedzi dzisiaj WWE na gali TLC, jednakże, będzie to tylko wizyta na backstage’u.

:arrow: Apropo Jima Rossa – jego przemyślenia z bloga:

Szanse Kane’a na TLC: „Kane obroni swego tytułu w walce przeciwko trzem przeciwnikom. Moim faworytem jest Edge, ale wygrana Alberto Del Rio nie zaszokuje mnie.”

Szanse Miza na TLC: „Nie wiem jakim sposobem, ale Miz wygra swoją walkę na TLC. Jeżeli Miz nie będzie championem na WM 27, będę zaskoczony.”

Walka o IC Champa na TLC: „Sądze, że dzięki Vickie Guerrero Dolph Ziggler obroni swój tytuł, jednakże którykolwiek by nie wygrał, i tak się nie zdziwie. Mam nadzieję że sytuacja wokół tego pasa w ciągu najbliższych miesięcy się zaostrzy.”

alberto-del-rio-120.jpg

:arrow: SLAM! Wrestling opublikował wywiad z Alberto Del Rio, głównie odnoszący się do dzisiejszej gali TLC.

„Będę miał szanse zmierzyć się z tymi legendami, na dodatek, o pas wagi ciężkiej. To będzie moja najważniejsza walka w karierze.„

Del Rio mówił też że jego celem jest WHC i Mysterio:

„Na końcu, jedynym który przetrwa, będzie Alberto Del Rio, z pasem World Heavyweight Championship.”

:arrow: Hasło „WWE Tribute to the Troops” jest dzisiaj numerem 1 na yahoo.com.

:arrow: Dixie Carter ogłosiła na twitterze, że Home Video „The Best of Mick Foley” będzie w sprzedaży w kwietniu.

:arrow: Rob Van Dam obchodzi dzisiaj 40 urodziny (emerka się zbliża :roll: )

:arrow: Profile Taylor Wilde i Hamady zostały usunięte z rosteru na tnawrestling.com
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• elo3856

1

• WojtASR

1

• Brem

1

• ShadowX

1

Top użytkownicy w tym temacie

Z jednej strony patrząc na te zdjęcie Tiffany szkoda mi, że nie zobaczymy jej już w WWE. Jednak z drugiej strony przypominając sobie, co prezentowała w ringu myślę, że nie jest to znów taka zła wiadomość. Podobnie jak w przypadku JR'a moim faworytem na TLC jest Edge. Należy mu się ten pas, powinien zdobyć go już po WM-ce, mam nadzieję, że teraz mu się to uda. Pas IC - też mam nadzieję, że walka się zaostrzy. Zawodnicy, którzy kręcą się wokół pasa mają w końcu spory potencjał, poza tym są młodzi. Co do Miza. Jak dla mnie to może trzymać pas do końca kariery:) Dzięki za newsy.

No Tiffany ostro pojechała. Odnosze dziwne wrażenie że mogła się ona zdenerwować faktem że WWE rozpoczyna miłosne story mięczy Kelly a Drew a tu z kolei odnosze wrażenie że jest to celowy pstryczek w nos Tiffany za kombinowanie z Dixie. Mi akurat nie przyszła do głowy Michelle po przeczytaniu tego, w końcu można z kimś sypiac ale od razu wychodzić za mąż to już co innego. No ciekawe czy ten konflikt wyjawi jakieś mroczne sekrety WWE i czy takie zachowanie Tiffany nie odbije się na Drew. Jak zazwyczaj zgadzam się z Ross'em w prawie wszystkich aspektach, nie jestem tylko przekonany do tego że Miz miałby utrzymac pas do WM'ki. TotT obejrzałem jeśli mozna tak powiedzieć bo jakieś 80% przewinąłem. Nic ciekawego. A nawet nie wiedziałem że RVD już ma 40 na karku. No ale narazie jest jeszcze w formie więc nie ma co spekulowac na temat emerytury.

Trzeba przyznać że Tiffany naprawdę nieźle pojechała po WWE. O ewentualnym jej powrocie myślę że przez najbliższe kilka lat nie ma mowy. Ciekawe swoją drogą czy odbije się to na osobie Drewa. Ciekawe przemyślenia Rossa przed galą TLC. Ogólnie gala zapowiada się znakomicie i mam nadzieję że taka właśnie będzie. Alberto w zupełności ma rację. Nadchodzące PPV będzie dla Niego przełomowe. Gdyby zdobył tytuł mistrza wagi ciężkiej to naprawdę byłoby to dla mnie wielkie zaskoczenie. W sumie jego zwycięstwo chyba najbardziej by mnie zadowoliło. Wszystkiego najlepszego Rob!Oner, ja Ci dam emerkę, ja Ci dam.

Dzięki za newsy.

Tiffany nie prędko wróci do WWE o ile w ogóle ma zamiar wrócić , a jakoś się na to nie zanosi jeśli utrzymuje tak dobre stosunki z konkurencją. Jestem bardzo ciekawa kogo miała na myśli w tym co powiedziała bo nie przychodzi mi do głowy żadna konkretna osoba. No ja myśle , że te story Drew'a z Kelly Kelly to jest robione właśnie jej na przekór. Vickie mogłaby już dać spokój Dolphowi niech wkońcu zacznie się story z Kaitlyn może byłoby ciekawiej.

Dziękuje za newsy :)

jeffh.png

No no no, Tiffany ostro pojechała jak to mówili poprzednicy, głośno było o tym "spaniu za push" momentami, ale żadnej publicznej wiadomości o tym nie było :P Właśnie, czy to się odbije na Drew'ie? Być może... Ross ma podobne przemyślenia do moich, gala zapowiada się ciekawie. Co do Alberto, to myślę że jest to przyszły Main Eventer i na pewno kiedyś zdobędzie WHC :) Tribute To The Troops, pierwszym, wiadomo, WWE mocno promuję tą... hmmm, jakby to nazwać "gale" ? Sto Lat Dla Roba!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...