Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #24 by Luba

Temat pracy: Best Performance!

Termin oddania: 26 grudzień (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: praca musi ukazywać wrestlera/kę który pokazał najlepszą formę w roku 2010.

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

tagteamchampions.jpg

Praca #2

jeffh.jpg

Praca #3

10timessotw.png

Praca #4

sheamus4sotw.jpg

Praca #5

bemiz.png

Praca #6

25qvtzd.png

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 4] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 5] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 6] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• patryniu

1

• Rejden

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

[Praca 1] - 5+ - Bardzo mi się podoba, tło pasuje do tych pasów, napis też jest nienajgorszy. Pięknie :)

[Praca 2] - 3 - Pomysł może i miał dobry, ale wykonanie jest dalekie od perfekcji. Tło wchodzi na postać.

[Praca 3] - 3 - Za dużo tego wszystkiego. Może komuś się podobać, ale mi się nie podoba.

[Praca 4] - 4 - No jest już lepiej. Tło jest fajnie dopasowane w postać.

[Praca 5] - 5- Czerwone tło jest fajne, napis też może być.

[Praca 6] - 3 - Tło jest ładnie wtopione, ale czegoś mi brakuje. Stąd taka ocena.

• Styl:  Jasny

[Praca 1] - 4 Niby wszystko ładnie do siebie pasuje, ale styl już jest tak nudny...

[Praca 2] - 2+ Render strasznie odstaje od tła, a już o tym tle to nie mówię, słabo

[Praca 3] - 3 Nie podoba mi się, nie będę pisał co mi się nie podoba, tylko ocenie

[Praca 4] - 3+ Praca nawet, nawet, ale dla mnie to za mało

[Praca 5] - 5 SotW! bardzo fajne efekty na rękach Miza, napis też bardzo fajnie pasuje, ładnie tylko szkoda, że widać na pierwszy rzut oka czyja to praca

[Praca 6] - 2 Tu też chyba wiem czyja to praca, bardzo słabo i pusto stąd taka ocena

[Praca 1] - 4 - Całkiem niezła, ale brakuje mi mocniejszych efektów ;).

[Praca 2] - 3 - Według mnie troche przekombinowane, nie podoba mi się ten fiolet.

[Praca 3] - 4 - Fajne mroczne tło, komponujące się z postacią, fajny podpis.

[Praca 4] - 5 - Świetne ogniste tło doskonale komponujące się z postacią.

[Praca 5] - 4 - Czerwone tło jest fajne, napis też może być .

[Praca 6] - 4 - Tło bardzo ładne, tylko mi brakuje napisu, mimo tego daję 4 ;).

akerdrugi.png

[Praca 1] - 3+ - Mi tam się aż tak nie podoba. Błędów niby większych nie ma, ale efekt końcowy nie zadowala.

[Praca 2] - 1+ - Ho ho ho! Render na tło, składające się z jednego c4d! Cudo wprost!

[Praca 3] - 5- - Dobra pracka, bardzo fajne tło, dobrze wyróżniony render. Napis ssie.

[Praca 4] - 3 - Troche słabo, kolorki mi się nie podobają, napis słaby, i ogólnie dziwna ta praca.

[Praca 5] - 5 - Raczej Sotw, wszystko do siebie pasuje.

[Praca 6] - 3 - Lipne tło, kolorki leżą, te 3 naciągane troche.

[Praca 1] - 4 - Praca nawet, nawet. Wszystko mi się podoba w niej i jest w ogóle fajna.

[Praca 2] - 1 - W tej sygnie autor nie popracował sobie... Bez komentarza...

[Praca 3] - 5 - Świetna pracka. Kolory, render i tło jest zaje :censored: iste, a napis jest niezły...

[Praca 4] - 2+ - Po pierwsze to napis totalnie ssie, po drugie kolory też są do kitu i w ogóle nie podoba mi się ta praca.

[Praca 5] - 4+ - Dobra praca, napis i render też i dobrze, że nie ma gdzie indziej tego napisu, bo psułby wszystko.

[Praca 6] - 3- - Ładne wtopienie Reya, ale nie podoba mi się brak napisu, a tak jest wszystko ładne.

[Praca 1] - 4 - w tej pracy podoba mi się wszystko, lecz jest jeden szczegól czyli napis, jedynie to mi się nie podoba.

[Praca 2] - 2 - bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, słaba praca, chyba nie muszę mówić dlaczego. :)

[Praca 3] - 4 - sądzę, że trzeba się sporo nagimnastykować aby zrobić taki efekt ale mi to się średnio podoba.

[Praca 4] - 3 - fajne wtopienie, tło trochę chaotyczne według mnie i słaby napis.

[Praca 5] - 5 - świetna praca, nic jej nie brakuje, więc nie będę się rozpisywał.

[Praca 6] - 2+ lub 3- (daj odp na PW :D) - wtopienie kijowe, tło zrobione z połączeniu kilkunastu warstw, choć może mniej. Efekt końcowy słabiutki, nawet nie wiem jaką ocenę dać.

ahfo.png

luba_049.png

[Praca 1] - 5 - Praca bardzo ładna, ogarnięta i poprostu podoba mi się.

[Praca 2] - 3 - Pusto... Autor wstawił jedynie ten fioletowy efekt na środku i tyle.

[Praca 3] - 4 - Ogólnie jest dobrze, praca bardzo ładna. Przyczepię się jednak do napisu. Jest on fajnie zrobiony, ale mało widoczny.

[Praca 4] - 3 - Nie podobają mi się te skrzydła. Według mnie, nie pasuje to zupełnie. Napis niestety słabiutki.

[Praca 5] - 5 - Bez wątpienia SotW! Świetne wykonanie, praca jest ciekawa i napis straszliwie przypadł mi do gustu.

[Praca 6] - 3 - Praca niedokończona. Myślę że mogłoby coś z tego jeszcze być, ale w sumie się nie znam. Brak napisu!

[Praca 1] - 5 - super pracka, klimat, wykonanie, oryginalnośc w doborze zawodników, parca świetna, nic nie brakuje ale jednak niepowala na tyle żeby dać 6

[Praca 2] - 3 - nie podoba mi się, nie ma napisu, mały render zbyt wybijający się z tła ale w miare wygląda więc się należy

[Praca 3] - 5+ - kolejna super pracka, móglbym napisac to samo co o pierwszej z tym że pomysł jeszcze ciekawszy, kandydat do wygranej jak sdla mnie, jeden z dwóch bo poziom tym razem jest wysoki

[Praca 4] - 4 - pracka ogólnie fajna ale pomysł mi nie pasuje, do tego słaby napis, wykonanie bez zarzutu (poza napisem) ale ogół mnie nie przekonuje

[Praca 5] - 6 - jak dla mnie SOTW, wygląda mega, pomysł mega, wykonanie mega, pracka mega :D

[Praca 6] - 3 - ładna ale ta tle konkurencji słabo wypada, zbyt pusta, zbyt szara jak na Rey'a, tło nie pasuje dfo postaci i brak napisu

Praca 1 - 3+ - Proszę mi tu nie wyjeżdżać, że mój styl. Postacie zbytnio nie pasują do tego tła i napisy.. zbyt zwykłe.

Praca 2 - 2 - Jak to się mówi.. na zachętę.

Praca 3 - 4 - Napis do luftu. To tło powoli mi się przejada, jednak nie można powiedzieć, że praca jest słaba.

Praca 4 - -4 - Nieźle wpasowanie skrzydła. Oklepany motyw, ale dość dawno nikt go nie użył. :P Kolory średnie, ale dam tej pracy tą czwórkę minus.

Praca 5 - 4+ - Sotw. Sama praca mnie nie powala, napis nie przypasił, ale ogólnie jest najlepsza spośród wszystkich.

Praca 6 - 2+ - Za dużo teksturek nałożonych przed Rey'em. W efekcie, całość pracy prezentuje się mizernie.

[Praca 1] 4-Dosyć ciekawa praca ale do piątki jeszcze troche brakuje ale ogólnie jest dobra

[Praca 2]-3-Trójka z minusem bo praca cienka niestety tło render jakieś małe oświetlenia ale 3 za chęci

[Praca 3] 4-Kolejna czwórka ładna praca ale też troche za dużo syfu

[Praca 4]3+ Ani Słaba ani dobra tak równo po środku więc 3

[Praca 5] 5-SOTW hmm...co tu dużo mówić po za pustymi miejscami lekko praca jest Supcio

[Praca 6] 3-Słabo ogólnie ale coś tam włożone w tą prace jakoś to wygląda ale lipa ogólnie :)

Praca 1 - Średnia Głosów: 4,25

Praca 2 - Średnia Głosów: 2,40

Praca 3 - Średnia Głosów: 4,12

Praca 4 - Średnia Głosów: 3,52

Praca 5 - Średnia Głosów: 4,90

Praca 6 - Średnia Głosów: 2,87

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #24: Daimon i jego praca z Miz'em!

bemiz.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Minęło trochę czasu, ale WrestleMania 42 wreszcie doczekała się solidnej walki o tytuł WWE. Przypomnijmy, pierwotny plan zakładał trzeci main event WrestleManii w postaci Cody’ego Rhodesa vs. Romana Reignsa. Mało kto wydawał się podekscytowany takim matchupem. Potem na tapecie pojawił się rewanż Rhodesa z Drew McIntyre’em, może z Jacobem Fatu w miksie. Też nie czułem wielkiego hype’u wokół tej opcji. Ostatecznie WWE postawiło na storyline, który mieli w zanadrzu od powrotu Rhodesa. Relacja m
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW New Japan Cup 2026 - Dzień 9 Data: 15.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Kofu, Yamanashi, Japan Arena: Aimesse Yamanashi Publiczność: 1.192 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: AAA on FOX #9 - Rey De Reyes 2026: Part 1 Data: 14.03.2026 Federacja: Lucha Libre AAA World Wide Typ: Online Stream Lokalizacja: Heroica Puebla de Zaragoza, Puebla, Meksyk Arena: Auditorio GNP Seguros Format: Live Platforma: YouTube.com Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • Grins
      No właśnie ja też uważam że Orton jako face był teraz odbierany jako topka i jestem zdziwiony że przeprowadzili ten turn, wiadomo Orton jako Heel to perfekcja ale z drugiej strony Cody jako Heel byłby jeszcze lepszy, a teraz dostaliśmy znowu poszkodowanego Coldasa który będzie chciał zemścić się na Randy'm i pewnie mu się uda... Orton jako face w ostatnim czasie był chyba w najlepszej formie moim zdaniem, pamiętamy jego run jako baby face od 2010 roku do 2013 roku i nie powalało to jakoś mocno,
    • Grok
      W najnowszym Wrestling Observer Newsletter, który dodaliśmy do naszych archiwów, cofamy się do 27 maja 2008 roku. Dave Meltzer omawia przemówienie Vince'a McMahona do akcjonariuszy WWE z dorocznego walnego zgromadzenia, w którym Vince poruszył tragedię z Chrisem Benoitem, politykę wellness i inne sprawy. Dave recenzuje galę PPV Judgment Day z tamtego roku i zapowiada napięty weekend przed nadchodzącymi eventami. Nie brakuje wieści o 60-dniowym zawieszeniu Williama Regala przez WWE, porówna
  • Dodaj nową pozycję...