Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA najlepsza walka roku 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Wybieramy najlepszą walkę roku 2010.

Genesis - A.J. Styles © vs. Kurt Angle

Against All Odds - D'Angelo Dinero vs. Mr. Anderson

Destination X - Generation Me vs. The Motor City Machineguns

Lockdown - Kurt Angle vs Mr. Anderson

Sacrifice - Rob Van Dam © vs AJ Styles

Slammiversary VIII - Abyss vs Desmond Wolfe

Victory Road - The Motor City Machine Guns vs Beer Money, Inc.

HardCORE Justice - Raven vs Tommy Dreamer

No Surrender - Kurt Angle vs Jeff Hardy

Bound For Glory VI - Motor City Machine Guns vs Generation Me

Turning Point - Team 3D vs Motor City Machine Guns

Final Resolution - The Motor City Machineguns vs Generation Me

Ankieta potrwa 20 dni. Wypowiedź uzasadnij.

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• undertaker124

1

• Kacpios

1

• ShadowX

1

Top użytkownicy w tym temacie

Rok należał do Motor City Machine Gunsów, ale z pojedynczych walk, najlepsza była ta z Lockdown - Kurt Angle vs Mr Anderson. Genialny pojedynek, świetna psychologia ringowa, dobra dramaturgia, mimo że mecz był w zasadzie o pietruszkę. No i ten moonsault Kurta z klatki - coś pięknego, do tego kilka fajnych akcji, krew, i mamy najlepszą walkę roku w TNA, jeśli nie w całym Main Streamie. Oprócz tego wszystkie walki Machine Gunsów również wymiatały, szczególnie z BFG i Final Resolution, ci panowie co PPV udowadniają, kto jest najlepszym tagiem w MS.

Mój głos poleciał na walka Jeff Hardy vs Kurt Angle na No Surrender. Walka po prosty bajeczna , te 20 minut + dogrywka. Przez całą walkę się coś działo ,ani przez sekundę nie było nudno. Chyba jedyną z walka ,które były do wyboru zapamiętam na dłużej.

• Reputacja:   1

Anderson- Angle na Lockdown. Nie ma innej opcji. Najlepsza walka tego roku nie tylko w TNA a w całym main streamie. Kwintesencja dramaturgii i psychologi ringowej.

91794957345e1dece60d6b.jpg

Wybór nie był tyle między walkami co między Kurtem a MCMG. Gunsi na każdej gali od zdobycia pasów jak i wczesniej gdy walczyli robią mega widowisko a na Final Resolution genialnie podkreślili że ten rok nalezy do nich. Tyle że jest jeden minus, praktycznie we wszystkich ich walkach był prawie pewny zwycięsca więc brakowało emocji. Dlatgeo mój głosik leci na Kurt Angle vs Jeff Hardy na No Surrender. Była to zdecydowanie najlepsza walka Jeff'a w TNA a Angle kolejny raz podkreśłił swoją klase. I mimo że był to zwykły single mecz, mimo że zakończyło się no contest takich emocji nie przysporzyła mi żadna inna walka w tym roku.

Mój głos leci na walkę z LockDown - Mr. Anderson vs Kurt Angle ! Dlaczego ? Świetnie prowadzony feud + dobra walka. Dla mnie w tej walce nie zabrakło niczego, była krew, akcje technicznie i ten widowiskowy Moonsault Kurta z klatki, coś pięknego. Głos na Mr. Anderson vs Kurt Angle z LockDown.

W tym roku było naprawdę sporo walk, które zasługują na to miano. Naprawdę nie wiem na którą się zdecydować. Niech będzie pojedynek Angle'a z Hardym na No Surrender. Oprócz tego, że zakończenie tej walki było więcej niż kitowe to trzeba przyznać, że panowie dali z siebie wszystko. Finisher za Finisher - świetne widowisko. A tak poza tym to była chyba najlepsza jak dotąd walka Hardy'ego w TNA (oczywiście po powrocie)

DEAD MAN WALKING

Bardzo trudny wybór.Zarówno walki takie jak Kurt Angle vs. Mr. Anderson, Tommy Dreamer vs. Raven, jak i Motor City Machine Guns vs. Generation Me na ostatnim PPV. Wybór jednakże padł na na walkę pierwszą, czyli walka na Lockdown. Stała na bardzo wysokim poziome.Wszystko było poukładanie do kupy.No i niezapomniany Moonsault Angla ze szczytu krat.Coś pięknego.Czuję się co najmniej niesmacznie wybierając tylko jedną walkę, bo praktyczne wszystkie wymienione pojedynki stały na wysokim poziomie.Głos jednak trzeba oddać..tylko jeden.Więc jest to ostatecznie Angle vs. Anderson.Dziękuję.

paparoach.png

18659.png

Łatwy to nie będzie wybór, bo wszystkich walk nie pamiętam ale widać, że w tym roku MCMG i Angle rules, więc będę musiał wybrać walkę z ich udziałem. Dobra. Walki MCMG zawsze były z takimi samymi rywalami i trochę mnei to denerwowało jakby nie można było dać kogoś innego, więc wybiorę walkę z Kurt'em, lecz nie tą z No Surrender, bo mi akurat aż tak sie nie podobała, nawet rochę mnie nudziła, za to walka z LockDown była o wiele lepsza. Niezła stypulacja jak na obu panów, emocje, ogólnie cała walka świetna, nie będe wspominał o Moonsault'cie, bo tyle razy był wymienony.

ahfo.png

luba_049.png

Łatwy to nie będzie wybór, bo wszystkich walk nie pamiętam ale widać, że w tym roku MCMG i Angle rules, więc będę musiał wybrać walkę z ich udziałem. Dobra. Walki MCMG zawsze były z takimi samymi rywalami i trochę mnei to denerwowało jakby nie można było dać kogoś innego, więc wybiorę walkę z Kurt'em, lecz nie tą z No Surrender, bo mi akurat aż tak sie nie podobała, nawet rochę mnie nudziła, za to walka z LockDown była o wiele lepsza. Niezła stypulacja jak na obu panów, emocje, ogólnie cała walka świetna, nie będe wspominał o Moonsault'cie, bo tyle razy był wymienony.

Luba

Better Than The Best

Dodano:

Dop. Luba WTF?

Głos poszedł na walkę Dreamer vs. Raven na HardCore Justice. Dlaczego? Powrót ECW, rewelacyjna walka. W szczególności podobała mi się końcówka, te wymiany DDT. Dobra też była Angle vs. Hardy, ale ja wybrałem tą z Justice.

ROH + TNA = wyższa jakość niż McMahon Land.

• 2 tygodnie później...

Kurt-Anderson najlepsza walka. Bardzo dobra technicznie, nie brakowało niczego, była krew i ten moonsault z klatki coś wspaniałego. Zdecydowanie najlepsza walka roku.

Moim zdaniem najlepsza była walka na Genesis - AJ Styles vs Kurt Angle 2 świetnych technicznie wrestlerów do tego kolorytu dodaje sposób prowadzenia walki tak powinny wyglądać wszystkie walki bardzo dużo,technicznego wrestlingu Kurta i niebywała gibkość ciała Aj.Długo się nad tym zastanawiałem Mr.Anderson też wykręcił niezłą Walkę z Kurtem świetnie zrobione segmenty i niebywałe zakońćzenie,oby takich walk było jak najwięcej.

Mój głos idzie na walkę z No Surrender. Dużo ciekawych akcji typu Angle Slam z narożnika itd. Ogólnie rzecz biorąc najlepsza walka minionego roku. Kurt pokazał, że jest naprawdę jednym z najlepszych wrestlerów ostatnich lat. Podczas walki wyskoczyło mu żebro. Większość zawodników przewało by walkę, ale on dalej walczył, mało tego, przyjął na siebie Swanton Bomb...

Mój głos bez wątpienia idzie na No Surrender - Kurt Angle vs Jeff Hardy. Nie mogłem uwierzyć, że było mi dane na zobaczyć walkę na tym poziomie. Zwłaszcza biorąc pod uwagę jakość codziennych występów Jeffa. Już opisywałem swoje zadowolenie na ten temat więc nie będę się powtarzał :P.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
    • MattDevitto
      Co do Reignsa zgoda, ale Cena jednak coś tam więcej potrafił - inna sprawa, że musiał zawsze wykonać swój podstawowy moveset by dziecarnia była zadowolona
    • GGGGG9707
      O ile run Drew był bardzo dobry choć zdecydowanie za krótki, o ile Drew na pas zasługiwał i szkoda mi go że nagle go traci to mimo wszystko cieszę się z wyniku. Po pierwsze Cody z pasem zawsze na plus, po drugie to nam daje ciekawszą walkę na WM. Bądźmy szczerzy Orton vs Cody ma większy kaliber niż Orton vs Drew co przy aktualnej formie Ortona byłoby bardzo ciężkie do oglądania.  Tylko w przeciwieństwie do nich Cody jest dobry ringowo więc dla odmiany przynajmniej mamy Terminatora który u
  • Dodaj nową pozycję...