Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Plakat Roku 2010 - głosowanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

10sdpvo.jpg

Wybieramy plakat roku 2010 federacji WWE!

Royal Rumble 2010

Royal_Rumble_(2010).jpg

Elimination Chamber 2010

Elimination_Chamber_(2010).jpg

WrestleMania XXVI

WrestleMania_XXVI.jpg

Extreme Rules 2010

Extreme_Rules_(2010).jpg

Over The Limit 2010

Over_the_Limit_(2010).jpg

Fatal 4 Way 2010

Fatal_4_Way_(2010).jpg

Money In The Bank 2010

Money_in_the_Bank_(2010).jpg

SummerSlam 2010

SummerSlam_(2010).jpg

Night Of Champions 2010

Night_of_Champions_(2010).jpg

Hell In A Cell 2010

Hell_in_a_Cell_(2010).jpg

Bragging Rights 2010

Bragging_Rights_(2010).jpg

Survivor Series 2010

Survivor_Series_(2010).jpg

Tables Ladders & Chairs 2010

TLC_Tables%2C_Ladders_%26_Chairs_(2010).jpg

Głosowanie będzie trwało 30 dni!

Mile widziane uzasadnienie wybranej opcji.

Głosowanie znajduje się w tym dziale z racji wyłączonego BBCode w 'Ankietach' oraz powodem jest zamieszczanie plakatów w tym poddziale.

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

3

• Turej

1

• Luba

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Moim zdaniem najlepszy jest plakat TLC.Najbardziej podoba mi się pomysł w nim i to że jest kompletnie inny od pozostałych które są robione na podobnych patentach.Może jest prosto wykonany jednak nie liczy się ilość efektów tylko właśnie pomysł.A więc głosuje na TLC.

#SmartFanZone

Na początku brawa za pomysł. Świetny :) Ogólnie to prawie każdy plakat mi się podoba. No ale jeden najbardziej przykuł moją uwagę. Jak dla mnie jest najlepszy, fajne kolory. Uwaga, głos na WrestleMania XXVI

Mi najbardziej spodobał się plakat ze WrestleManii. Według mnie temu ,że jest tam trochę efektów i zabawa światłem. Tło też fajne ,w ogóle na najważniejszą galę umiałbyć najlepszy plakat. Choć zastanawiałem się miedzy WM'ą ,a TLC.

Mój głos na plakat z tegorocznego SummerSlam! Taki sam jak z WM'ki, ale wiecej postaci ukacuje, wiecej zdradza i tło takie żywsze, a na WM'ce tylko zwykłem. Podoba mi sie jeszcze TLc bo tak jak Yao napisał jest inny od wszystkich i jest w nim pomysł w odróżnieniu od innych, ale głos na SummerSlam!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

N oco do tego głosowania to ciekawy pomysł. Mi najbardziej podoba się plakat z Bragging Rights 2010. Mówcie co chcecie ale on ma taki swój klimat :D

oddaje głos na plakat Over The Limit ponieważ plakat jest świetnie dopasowany do gali i ogólnie najbardziej mi się podoba z tego roku.

Bardzo dobry pomysł z tym głosowaniem .Najbardziej mi się podoba plakat Wrestlemani XXVI. Bardzo dobre kolory, zabawa światłem, tło też niczego sobie. Przykuwa uwagę i jest the best :D

Ja kieruję się głosem rozumu i wybieram plakat z Bragging Rights. Tak jak ktoś już wspomniał widoczny jest w nim taki niepowtarzalny klimat. Dodatkowo wspaniale ukazuje gwiazdy obu brandów i ogółem pod względem estetyki rownież wypada bardzo dobrze. Oczywiście wyróżnię plakat TLC, bo wypada on niebywale oryginalnie w przyłożeniu do reszty. Ogółem cieszę się również, że mój pomysł dobrze sie przyjął :)

Ogólnie prawie wszystkie tegoroczne plakaty (za wyjątkiem Elimination Chamber) wyszły bardzo dobrze. Ale trzeba wybrać jeden i jest nim plakat TLC. Najbardziej podoba mi się w nim to, że nie ma jakichś tam bajerów jak np. Over The Limit tylko jest prosty, oryginalny.

ksgj.png

Głosuję na galę, która odbędzie się dziś w nocy czyli TLC. Chociaż nie przepadam za Ryjkiem, ale zarąbiście go tutaj ujęli i te rysowane postacie i wszystko inne jest bardzo dobre. W każdym plakacie jest nawalone do pełna, a plakat Over The Limit i TLC jest prosty, ale ostatecznie wybrałem TLC.

No wybór łatwy nie jest, nie podobają mi się plakaty OtL, F4W, MitB, SS i HitC, reszta jest bardzo dobra. No mimo mega wachania między BR, ER i NoC głos na ten ostatni. Nie skomplikowany ale mega klimatyczny.

Ja swój głos oddaje na plakat Bragging Rights. Po pierwsze - spodobał mnie się pomysł, po drugie - ukazuje największe gwiazdy danych brandów, plus literkę "N" w napisie. Taki mały szczegół, a jednak plakat od razu staje się ciekawszy. Oczywiście nawet najgorszy plakat w tym roku(EC, MITB) bije na głowę :

Jaskrawe gównixy by TNA

:lol

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

WrestleMania, SummerSlam i RoyalRumble mają niemalże identyczne plakaty, różnią się może rozstawieniem zawodników i kolorami, także nie wiem dlaczego głosujecie właśnie na te plakaty. Jest kilka fajnych, klimatycznych plakatów z tego roku, np Elimination Chamber czy Over The Limit, jednakże oddaję głos na plakat z Bragging Rights 2010, klimat, pomysł, super.

Elimination Chamber 2010, Over The Limit 2010 i Bragging Rights 2010. Wszystkie te z wymienionych najbardziej mi się podobają, lecz trzeba wybrać ten jedyny.Ostatecznie oddaje głos na Over The Limit 2010, choć nie jest ściśle związany ze stypulacjami jakie miały miejsce na tym PPV, najbardziej mi się podoba ze wszystkich.Osobiście zawiodłem się na Plakacie Wrestlemanii XXVI i Royal Rumble 2010, ale to nic w porównaniu z posterami w TNA.Peace out.

paparoach.png

18659.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Karta WrestleManii 42 może pobić rekord pod względem liczby meczów z dywizji kobiet – więcej niż jakakolwiek inna WrestleMania w historii. WrestleVotes raportuje, że w WWE creative rozważany jest pomysł z co najmniej sześcioma meczami kobiet rozłożonymi na dwie noce WrestleManii. Z nich pięć jest już dość solidnie zaplanowanych. Poprzedni rekord liczby kobiecych meczów na WrestleManii należy do edycji z czasów pandemii COVID – WrestleManii 36 z 2020 roku. Na WrestleManię oficjalnie ogłoszono j
    • Grok
      Mustafa Ali początkowo nie był na karcie gali WWE Night of Champions 2023 — ale wysoki rangą saudyjski urzędnik rządowy ostatecznie załatwił mu spot na tym wydarzeniu. W podcaście na żywo Insight with Chris Van Vliet Ali opowiedział, jak doszło do jego walki z Guntherem na majowej gali w 2023 roku. Ali poleciał do Arabii Saudyjskiej na obowiązki medialne przed PPV i gadał z gościem, o którym nie miał pojęcia, że to wysoki rangą saudyjski urzędnik. Ten facet potem poprosił Vince'a McMahona, żeb
    • Kaczy316
      Sporo, całkiem sporo, szczególnie patrząc, że ostatnie 3 WM'ki miały 13 walk(nie licząc tych, które powstały w trakcie trwania WM typu Snoop Dogg/Pat McAfee vs Miz, cash in Priesta, Orton vs Hendry) więc jest to większa liczba i można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione.   To samo co w poprzedniej sytuacji, można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione i dobrze.
    • KyRenLo
      Kolejny dzień i kolejne ploteczki dotyczące WrestleManii: Pojedynki Pań:  Ja tam popieram w pełni.
    • MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
  • Dodaj nową pozycję...