Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Michaels w WWE!, Punk w ringu już teraz?!, powrót w TNA..

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

47495282.png

:arrow: Shawn Michaels podpisał długoterminowy kontrakt z WWE! Jednak nie zobaczymy go w TV.. w żadnej z ról. Sam to potwierdził i zdradził, że jego głównym celem jest pomoc i chce sprawić by produkt jaki serwuje WWE stał się jeszcze lepszy.

:arrow: The Miz wypowiedział się na temat Davida Otungi: Dobrze wiemy, że musi podszkolić się w ringu. Ale faktem jest, że jego umiejętności aktorskie są całkiem niezłe. W dodatku ma znaną żonę, za co od razu można go nienawidzić.

:arrow: Shaul Marie Guerrerro zadebiutowała na tapingach FCW. Życzymy wygranych.

:arrow: AJ Lee znów została Queen of FCW pokonując Naomi Night. Warto dodać, że grała rolę heela.

:arrow: Powracający Michael Tarver znów wygrał w FCW i warto nadmienić, że zawsze wchodzi z publiki (jak chociażby Sandman lub kiedyś R-Truth)

:arrow: Mogliśmy ostatnio zauważyć, że Ezekiel Jackson nie pokazuje się na RAW. Zamiast tego, ma zaplanowane występy na live eventach SD i na ostatnim show został potwierdzony jego draft.

:arrow: Wczoraj gwiazdą dnia WWE został.. Orzeł Jacka Swaggera! Od teraz jest on traktowany jak zwykła gwiazda. (biedny Chavo)

normal_002.jpg

:arrow: CM Punk wraca na ring w przyszłym tygodniu! Jednak jest to specjalna okazja, ponieważ house showy SmackDown zawitają do rodzinnego miasta Punka, Chicago. CM Punk nadal będzie komentował poniedziałkowe show, a to będą tylko jednorazowe występy.

:arrow: Walki, które odbędą się na kolejnym iMPACT i Genesis. + spoilery

Mickie James vs Madison Rayne - Knockouts Title (na PPV)

Robbie E. vs. Kazarian vs. Max Buck vs. Jeremy Buck - wygrany walczy o pas z Lethalem na Genesis

Na ostatnim show powrócił Desmond Wolfe, jednak bez Chelsea. Mówi się o tym, że nie będzie się już pojawiała w TV. Planem dla Desmonda jest połączenie sił z Magnusem i Dougiem Williamsem

:arrow: Dla tych wszystkich, którzy liczyli na zakontraktowanie Samoa Joe przez WWE... Dixie Carter poinformowała, że TNA właśnie podpisało z nim nowy kontrakt.

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CezarMVP

1

• Ulicznik Xeb

1

• Moniczka

1

• wojtek19956

1

Top użytkownicy w tym temacie

Fajnie, że HBK ma jakiś związek jeszcze z WWE i coś tam robi, a nie że go po prostu odstawili na bok :) Osobiście lubię Otungę i życzę mu powodzenia, a co wypowiedzi Miza to zgadzam się z nim jeśli chodzi o umiejętności aktorskie. AJ niegrzeczną dziewczynką? Fajnie, fajnie lubię ją i mam nadzieję, że niedługo wystąpi na SD albo RAW, Tarver był moim ulubionym członkiem Nexusa i szkoda, że go nie ma, ale jego wejście teraz takie terminatorskie się robi mam nadzieję, że kiedyś może ze Skipem w TT będą walczyć na RAW? :5 Ta Zeke rozwali Raw, zrobi to samo na SD chyba i tu mam scenariusz Kane traci pas i feud tych potworów + Big Show, albo wmieszanie go do WHC. Ech niech ten Chavo poprosi o rozwiązanie kontraktu. A ja czekam na powrót na stałe Punka do ringu, ale czy będzie tak samo odbierany po tym siedzeniu przy mikrofonie? Chętnie bym zobaczył Samoa w WWE, ale cóż szkoda, ale gdyby kiedyś tam doszedł kiedy był tam świętej pamięci Umaga byłoby dopiero ciekawie. Dzięki Pietrek, mało ale bardzo mnie zaciekawiły co okazuję komentarzem :)

Dobrze że HBK ma jakieś zatrudnienie w WWE, napewno świetnie się sprawdzi przy promocjach itp AJ heelem? Będzie miała gimmnick swochowanej dziewczynki? Nadawałaby się do odrywania roli złej Mizowej dziewczynki... Terver pewnie czeka w FCW na rozpad Nexus, wtedy stanie po stronie Otungi, dołączy Young, może Sheffield i będzie fajnie. Hmmm ciekawe w jakim celu przedraftowują teraz Ezekiela. Może to świadczyc o jakims poważniejszym pomyśle na jego postac, może nie WHC ale np feud ze Swaggerem o IC? Albo jakiś TT z kimś ze SD. Sytuacja z Punkiem teraz jest bardzo ciekawa, przez to komentowanie jakby nie jest już heel'em, publicznośc reaguje na niego zupełnie inaczej a jeszcze ta fryzura. No ciekawe co będzie po powrocie na ring. No i mega super że Samoa Joe dogadał się z Dixie, mega by mi było szkoda gdyby opuścił TNA.

Fajnie że Michaels postanowił popracować jeszcze dla WWE. Życzę mu sukcesów w nowej pracy. Miz ma rację z tym że Otunga w ringu za dużo nie pokazuje i powinien popracować jeszcze troszkę. Myślę jednak że będzie trudno rozruszać tego klocka. Skip prawdopodobnie przejdzie face turn i możliwe że podobnie podzieje się z Tarverem. Napewno zmieni swój gimmick, ale jeszcze musi pokazać coś w ringu bo jak narazie jest bardzo kiepsko. Jackson przechodzi do niebieskiego brandu. Czuję że na Smackdown czeka Go jeszcze większy push i pachnie mi tutaj nawet jakimś pasem, ale nie chcę narazie niczego prognozować. Szkoda że Samoa Joe podpisał nowy kontrakt z TNA. Chętniej zobaczyłbym Go w WWE, ale niestety teraz to już po ptokach...

Dzięki za newsy :).

Dzięki za newsy. :) Shawn wraca do WWE... Jednak nie do TV, a szkoda ponieważ mógłby się pojawiać od czasu do czasu na backstage'u. Ma on pomóc federacji ? Hmmm, sądzę że gdy opinia publiczna na temat wrestlingu się nie zmieni, oraz obecna polityka nie ulegnie zmianie nie wiele będzie można zdziałać, lecz mam nadzieję że WWE małymi kroczkami będzie nabierać tępa ! David Otunga... Tak umiejętności aktorskie całkiem przyzwoite, ale nie da się ukryć że wygląda on jak drewno a w ringu nic nie potrafi, mam nadzieję że jednak nie będzie kimś pokroju Ceny... Traver, lubie go, a to że wchodzi z publiki świadczy o... face turn'ie ? Myślę że tak, nie mogę się doczekać jego powrotu na RAW ! Mam nadzieję że Jackson dostanie jakiś push na SD! ponieważ go lubię i myślę że dobry z niego zawodnik :) Punk wracaj jak najszybciej na ring !

Aj w roli heela? Jakoś sobie tego nie wyobrażam, muszę to gdzieś zobaczyć:) Dobrze, że Jackson przenosi się na SD, mam nadzieję, że tam bardziej będzie się odnajdywał. Orzełek... faktycznie biedny Chavo, ale co poradzić, takich rzeczy można się spodziewać po CT WWE. To, że Punk będzie walczył świadczy o tym, że wraca do formy, co oczywiście jest pozytywem.

Te newsy są ze wczoraj , ale chyba jeszcze mogę je skomentować prawda? Jeśli nie to najwyżej ktoś usunie moją wypowiedź.

Ciekawe czy David połączy siły z Johnem Ceną i Skipem , może jeszcze face turn przejdzie Justin no i wrócą Tarver oraz Young jako face'owie wtedy feud takich 2 oddzielnych stajni może być bardzo dobry. Może i Sleater się odwróci od Barretta? Chyba nie on i tam jeszcze jakiś 2 ( zapomniałam jak tam oni mają ) zostaną z Barrettem , żeby mu pomuc choć mogę się mylić. Córka Vickie już walczy? Ciekawe czy szybko trafi do głównego rosteru. Aj jako heel? Nie pasuje to do niej zdecydowanie , ale znowu została królową FCW chciałabym , żeby walczyła razem z Rosą Mendes , która też gdzie zaginęła.

dop Pro: Dobra, przymknę na to oko, ale na przyszłość tak jak prosiłem komentujemy bierzące newsy ;)

jeffh.png

AJ rlz wiec życze powodzenia i licze ze bedzie w WWE jeszcze.

Tarver przeszedł facetourn czy mi się wydaje??

Co ty chrzanisz że Ezekiel bedzie na SD jak on będzie tylko guastem z RAW tak jak Miz był na ostatnim SD takim gościem to teraz bedzie Jackson i ma byc to kontynuowane.

Mega lol jakby nie mogli zdemaskować orła, Chavo współczuje..

Dzięki za newsy

austinkopia.png

ciekw jestem cz HBK będzie wlczył moim ulubionym z Nexusu też jest również Michael Tarwer moim zdaniem żaden Hasky Harris nie zastąpi w Nexusie miejsca tarwera wszyscy którzy zostali przez Brretta zwolnieni z Nexus odpłacą mu się zobaczycie łącznie z źle traktowanym Davidem Otungą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
    • Grok
      Shinjuku FACE, japońska arena, która przez ostatnie dwie dekady gościła mnóstwo gal wrestlingowych, zamyka podwoje pod koniec tego roku. Shinjuku FACE w Tokio wydało oświadczenie, w którym potwierdziło zamknięcie po wygaśnięciu umowy najmu pod koniec września 2026 roku. Arena pomieści kilkaset osób i mieści się na siódmym piętrze kompleksu w tokijskiej dzielnicy Shinjuku. Fani cenią ją za świetny setup i uważają za kluczową arenę średniej wielkości dla japońskich promocji, zwłaszcza tych joshi
    • Grok
      Druga runda New Japan Cup 2026 wystartowała we wtorek, gdy Yuya Uemura i Shingo Takagi wywalczyli sobie awans do ćwierćfinałów. Uemura i Takagi przes jumping dzięki wygranym odpowiednio z Drilla Moloney i Don Fale. Pierwszy ćwierćfinał turnieju jest już potwierdzony – Uemura zmierzy się z Takagim 15 marca. Zwycięzca tego starcia trafi do półfinału 20 marca. W turnieju Uemura pokonał już Great-O-Khana i Moloneya. Wygrana Takagiego z Fale to jego pierwszy sukces w New Japan Cup – wcześniej mia
  • Dodaj nową pozycję...