Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Twój ulubiony wrestler!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja mam dwóch ulubionych wrestlerów z dwóch różnych federacji. Są nimi:

1. The Miz - uwielbiam gdy jest on przy mikrofonie, gdy go słucham, myślę, że on czuje się wtedy jak ryba w wodzie. Ma niezłe teksty typu : REALLY??. Skill'a też ma dobrego - moim zdaniem jest on jednym z lepszy wrestlerów w WWE. Świetnie zachowywał się jako Heel, a szczególnie, kiedy posiadał walizkę, a jeszcze później pas WWE.

2. Aj Styles - lubię jego styl walki. To właśnie po jego walce zainteresowałem się TNA. To jego walka z Christoper'em i Samoa uznawana jest za najlepszą walkę w historii TNA. Choć przyznam, że po jego wyglądzie nie spodziewałem się, że jest on High-fly'erem.

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• WojtASR

1

• Hunico

1

• MordornasStyles

1

• Arab

1

Top użytkownicy w tym temacie

Moim najlepszym wrestlerem jest The Undertaker.Ma zarąbiste wejście, świetny Gimnick, speeche itd.Uwielbiam jego walki na wrestlemanii a szczególnie walka z Hbk'em na Wrestlemanii 25.

Mój ulubiony to zdecydowanie Chris Jericho. Jak dla mnie jest najlepszym heelem ever. Ma świetną technikę, uwielbiam codebreakera i przede wszystkim nigdy nie widziałam lepszego mówcy. Doprowadza do szału swoją arogancją (udawaną perfekcyjnie), ale właśnie to jest w nim najlepsze.

Poza tym bardzo lubię Johna Cenę, bo nie można mu odmówić umiejętności, świetny jest też Christian.

1. Moim ulubionym zawodnikiem jest CM Punk. Jego Mic Skill bije wszystkich na głowę, a Ring Skill też ma nie przeciętny. Jego promo i walka na Money in The Bank o WWE Champion z John'em Cen'a zasługuje fajf'a star'a...

2. Chris Hero, nie wiem dlaczego go lubię ale był jest i będzie najlepszym zawodnikiem organizacji Ring of Honor. Jest bardzo agresywny i jego walki są bardzo ładne technicznie.

3. Shane McMahon - Bez wątpienia legenda WWF i WWE. Jego gimmick był bardzo nowoczesny i różnił się od wszystkich postaci. Jego skoki np. z telebinu zachwycam się do dziś.

Alberto Del Rio - Lubię go za styl walki jaki prezentuje . Bardzo podoba mi się jego gimmick .

CM Punk - Jest to świetny wrestler z świetnym stylem i dobrym finisherem GTS . lubie jego gimmick .

jun Kasai- hardcorowy koksu :D uwielbiam go i jego styl . Jest to zdecydowanie jeden z najlepszych japońskich wresterów i bardzo go lubię :D

Ja powiem tak: bardzo trudno jest mi jednoznacznie wybrać ulubionego wrestlera. Jeżeli miałbym brać pod uwagę tylko umiejętności ringowe, to wskazałbym dwóch, których bardzo lubię. Jeden z nich to oczywiście AJ Styles i chyba każdy fan TNA przyzna mi racje. Ten gość jest po prostu niesamowity, potrafi elektryzować! Drugi to Amazing Red. Gdy ten chłopak wchodzi do ringu to nigdy nie wiadomo co się wydarzy, jest jednym z moich ulubionych high flyer'ów, tylko szkoda, że obecnie w TNA ma słabą pozycję. Bardzo cenię także Mr. Anderson'a, przede wszystkim za jego świetny mic skill, uwielbiam go słuchać a jego proma są genialne! Pamiętam jak na Sacrafice wygłosił promo, które do dziś zapadło mi w pamięć. Zresztą to trzeba zobaczyć:

:t_up:

Twitter: dLusik

''For the hundreds of fans who tell me to go to WWE every week, this is for you... COME TO IMPACT WRESTLING MOTHERFUCKERS! Thursdays on SPIKE!''- Rob Van Dam.

• 3 tygodnie później...

Moim ulubionym wrestlerem, jest zawodnik federacji Wwe. Chodzi tu już o nie walczącego Edge`a. The Rated R SuperStar to moim zdanie najlepszy zawodnik od razu po HBK. Edge ma wspaniałą historię w tej federacji. 11x mistrz świata, kilkukrotny mistrz Wwe i Tag Team. Zawodnik znany w Tag Teamów z bratek Christianem i z Ortonem w RadetRKO. Edge występował na kilkunastu WrestleManiach. Wygrywał, przegrywał, ale zawsze w wielkim stylu :) Edge moim zdaniem jest najlepszy w tym co robił :)

christian_new_whc___wwe_by_findmyart-d3ffrny.jpg

Randy Orton - Lubię Randalla za jego styl i wczucie w gimmick. Lubię oglądać jego walki i jeszcze za czasów RAW podobał mi się jego feud z Edge'm. Także kontruje praktycznie każdą akcję, jaką można wykonać w swojego finishera.

rhodes.png

Ja mam kilku ulubionych wrestlerów, więc ich wymienię.

Randy Orton - bardzo dobry w ringu, fani go kochają. Ma wspaniałego finishera - RKO. Lecz powiem szczerze, że wolałem go w roli heela z gimmickiem Legend Killera.

The Miz - świetny w micu, trochę gorszy w ringu. Bardzo go lubię za jego charakter i tą jego pyszałkowatość.

Sin Cara - wykonuje bardzo efektowne akcje i głównie za to go polubiłem i mu kibicuję.

Wade Barrett - zaimponował mi swoją charyzmą jeszcze za czasów, gdy był liderem Nexusa. W ringu również posiada duże umiejętności.

Stone Cold Steve Austin - niestety już nie walczy, lecz mam nadzieję, że stoczy swoją pożegnalną walkę na najbliższej WrestleManii. SCSA ma świetnego finishera - Stunnera.

Alberto Del Rio - bardzo dobrze odgrywa swój gimmick. Od początku jego przygody w WWE go polubiłem i tak zostało do dziś.

valence.png

WCE STREAK:

Zwycięstwa: 0

Remisy: 0

Porażki: 0

Moim ulubionym wrestlerem jest Undertaker. Co mi się w nim podoba, co mnie w nim fascynuje? Oczywiście jest to jego gimmick ponurego grabarza. Uważam, że jest to najlepszy gimmick w historii, który daje zawsze dreszczyk emocji przed samą walką. Jednak Undertaker to nie tylko zawodnik ze świetnym gimmickiem, ale przede wszystkim wrestler z dużymi umiejętnościami. W swojej karierze stoczył wiele niezapomnianych pojedynków i feudów, jak choćby ostatnie pojedynki na Wrestlemaniach z Shawnem Michaelsem. Poza tym posiada on potrzebny bardzo w tym biznesie mic-skill. Trzeba również wspomnieć o niesamowitej serii zwycięstw Undertakera na Wrestlemaniach, która wynosi już 19-0. To właśnie ta zwycięska passa sprawia, że jest on legendą już teraz.

• 5 tygodni później...

Z niewalczących obecnie zawodników mam 2 faworytów.

Chris Jericho - świetny w ringu, ale to nie za to go lubię. Lubie go za całą otoczkę, za gimmick Y2J'a, za epicki entrance (chyba najlepszy), za świetne speeche. Jako hipokrytę też go lubię ofc., ale według mnie oryginalny Y2J był lepszym gimmick'em i gdy go odgrywa to jest moim ulubionym zawodnikiem.

Stone Cold Steve Austin - w zasadzie co tu uzasadniać? Genialny zawodnik, który był bardzo over z publicznością. Nie właził im w dupę, a mimo tak był przez nich uwielbiany. Jego gimmick może nie był najbardziej wyrafinowany, ale mimo to był genialny. Stunner to chyba najbardziej wyczekiwana akcja. Może i był terminatorem, ale na pewno nie tak nudnym jak Orton.. nie ma co ich porównywać.

Z walczących?

Bully Ray - pomijając team 3D, Bully to lepsza część tego taga. Za co go lubię? Za obecny pobyt w TNA. Podobają mi się jego przemówienia, jego gimmick pyskatego gościa, który często używa przekleństw, etc. podobało mi się jak zjechał tą spikerkę ostatnio na ppv.. ^^

Mr.Anderson - za gimmick Ass*ole'a, który się fajnie ogląda i jest bardzo śmieszny. Fajny jest też motyw z tym, że sam się zapowiada.. zaczął się on w WWE, wtedy Kennedy narzekał na.. Grishama? Nie pamiętam już..

AJ Styles - świetny w ringu, jednak mimo że jest HF to przy mic'u też daję radę. Jednak uważam, że AJ powinien być face'm, jako heel też nie jest zły, ale 100% może wyciągnąć jako face. Phenomenal One to z pewnością legenda TNS, wykręcił dużo dobrych walk, oraz zdobył dużo tytułów.. szkoda, że teraz spada do midcardu, albo nawet już w nim siedzi.

Oto mój Top 5 ulubionych wrestlerów

5. Mr. Anderson / Kennedy - gościu spodobał mi się już od mojego pierwszego kontaktu z wrestlingiem. W WWE nic nie osiągnał, a szkoda, bo jak na WWE był wrestlerem znakomitym, ponieważ, ma i mic skill i ring skill.

4. Ricochet - mam słabość do Puro i dlatego jest na mojej liście. Trudno ocenić mic skill, ale ring ma niesamowity i właśnie dlatego jest na mojej liście. Tak jak Ken spodobał mi się od pierwszego kontaktu z DGUSA.

3. CM Punk - w tym przypadku mogę być nazywany dzieciakiem, bo tak naprawdę polubiłem go dopieru od momentu kiedy wygłosił swoje słynne promo.

2. Y2J - tak jak powyżej. Dopieru gdy odszedł z WWE, zrozumiałem, że jest znakomitym wrestlerem. Bardzo długo był na 1. miejscu, ale w końcu wyprzedził go poniższy wrestler

1. Pac - jak dla mnie najlepszy high flyer. Wielu może się on niepodobać, bo nie jest to wrestler w typie WWE, ale ja go jak najbardziej "łykam" i dlatego jest na 1. miejscu!

Baby you know you're judas and I'm your priest

I am perfection

Osobiście mam 2 ulubionych wrestlerów :D

Pierwszym jest Cm Punk-Był Liderem Straight Edge,Był liderem Nexus'a a na Money In The Bank zdobył po raz pierwszy pas WWE i udowodnił że jest Best of The World !! Walczy dobrze jego akcja kończąca Go To Sleep to moja ulubiona :D

Drugim jest The Miz-Podstępny,arogancki i niesamowicie wyszkolony technicznie zawodnik.Wygrał Money In The Bank i zrealizował walizkę zdobywając pas WWE po raz pierwszy.Trochę szkoda że go zwolniono bo był naprawdę Awesome :D

cmpunkbestintheworldbyt.jpg

• 2 tygodnie później...

jeff Hardy

Dlaczego? Podobam i sie jego pasja, Umie byc hell face , Ma wielki styl , jest jednym z najlepszych lotników , W wwe był legendą w Tna?? Tu siem i troszke zmeiniło nastawienie wciąz go lubie ale nie miłuje czemu ?/ Ćpa ,mam nadzieje , że przeprosi , i znów wróci na szczyty , Na jakich był :Hardy trzymam kciuki :D:D

catchwwewallpaper1720px.th.jpg

No More Words

Pewnie się trochę wyróżnię..

A moim ulubionym zawodnikiem jest 37 letni z Cameron, North Carolina. Zawodnik który aktualnie nie występuje - Matthew Moore Hardy! Dlaczego? Proste. Zawodnik który za czasem swojego Tag Teamu z Jeff'em prezentował naprawdę wysoki poziom. Był bardzo dobrym Wrestlerem i stał się jednym z moich ulubionych zwłaszcza dzięki jego TT z Jeff'em oraz dzięki rywalizacji z Edgem o Litę. Za tamtego czasu bardzo przyjemnie się oglądało jego walki zwłaszcza gdy miał gimnick Mattitude. Niestety spadek formy, przytył i cienko, ale mimo wszystko wieżę, że jeszcze kiedyś wróci do Wrestlingu w starym, dobrym stylu : )