Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Twój ulubiony wrestler!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Szczerze ? Nie umiem określić jednego ulubionego Wrestlera, wszystkich darzę szacunkiem, jednych mniej drugich więcej... Lecz najbardziej lubię tą trójkę - Matt Hardy, za jego lata świetności uważam 1998-2001. Wtedy dawał z siebie wszystko i pokazywał że jest dobry w ringu, walki o Hardcore Title i inne :) Od 2009 coraz mniej go lubię, spasł się jak świnia oraz nagrywa dziwne filmy na YouTube :/ Czy to przez brata? Nie wiem, podobno teraz bierze się za siebie i się odchudza i trenuje, możliwe że zobaczymy go niebawem w TNA, ucieszyłbym się, bo wiadomo że tam pokazałby więcej :) Drugim jest Christian - Świetny w TNA jako Cage, świetny w WWE z Edge'm ale trochę mniej świetny współcześnie. Jest to postać bardzo charyzmatyczna, ma dobry mic skill jak i ring skill... Lecz ? WWE go nie wykorzystuje co jest dla mnie paranoją ponieważ CC jest wspaniały, ma zadatki na champa tej federacji lecz wiadomo, WWE jak WWE, występował u konkurencji co go całkowicie u Vince'a skreśliło. CC wracaj do TNA ! No i trzecim jest CM Punk - wspaniały w ROH, wspaniały w WWE. Jego gimnick za czasów feudu z Jeff'em i Undertaker'em niszczył wszystko na swojej drodze, jako face również mi się podobał :) Jest on dobry w ringu jak i przy mikrofonie, teraz myślę że ponownie zrobią z niego face'a :)

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• WojtASR

1

• Hunico

1

• MordornasStyles

1

• Arab

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ja niestety nie mam 1 ulubionego wrestlera. Jest ich kilku , a nie wiem w jakiej kolejności bym ich ustawiła. Bardzo lubię Johna Cene , którego podobno wszyscy krytykują nie wiem jak to do końca jest , dalej jest Miz , Randy , Dolph Ziggler i na końcu Jeff Hardy szkoda , że nie walczy już w WWE , ale cóż tak musi najwidoczniej być. Jeśli miałabym wybierać spośród wymienionych to chyba na 1 miejscu znalazł by się John Cena nie wiem czemu , ale bardzo lubię tego zawodnika mimo , że nie jest jakimś herosem w ringu. :)

jeffh.png

• 3 tygodnie później...

Jako że nie mam tego jedynego, podam paru.

Hayabusa - wrestler o wielkich umiejętnościach ringowych, dobry przy mic'u, genialny booker. Prawdę mówiąc poznałem go już po 22 października 2001 kiedy doznał bardzo poważnej kontuzji. Dowiedziałem się o nim z jednego z wielu tribute. Prześledziłem jego karierę bardzo uważnie i jestem pod wielkim wrażeniem jego poświęcenia w walkach o stypulacjach Hardcore. Po prostu skradł moje serce. Podobno jest już wstanie samodzielnie chodzić, a dziennikarze już wypytują o powrót na ring, jednak ja na to nie liczę mimo że bardzo bym chciał. Uważam że powinien powrócić do biznesu ale nie jako wrestler tylko promotor. O tym że jest dobrym promotorem mogliśmy przekonać się z FMW oraz gali którą zorganizował w 2008 roku.

Averno - bardzo duże umiejętności ringowe. Przede wszystkim bardzo wszechstronny zawodnik. Mimo że jest rudo od zawsze mu markuję, nie wiem nawet dlaczego. Lubię go od moich początków z CMLL. Genialny gimmick, idealny jako przeciwnik dla Mistico, zarówno pod względem gimmicku jak i stylu i umiejętności. Razem potrafią stworzyć bardzo dobre widowisko.

Po za nimi jest wielu zawodników których bardzo lubię ale żeby opisywać każdego z nich, musiałbym spędzić pół roku przed komputerem. :)

DTU uno... Porque UNO no es ninguno....

obraz1m.png

''Jeden fan sceny niezależnej jest wart tyle, ile jest wart jeden milion fanów WWE''

Pomyślał Hayabusa siedząc na kiblu i rozmyślając nad sensem istnienia

Moimi ulubionymi wrestlerami są The Rock( za charyzmę i mic skille,oraz styl walki) oraz Stone Cold- bardzo dobry wrestler, jego walki były fascynujące i oglądałem je z wielką ochotą.I te jego odzywki( Hell YEAH!!!). Tęsknie za tymi wrestlerami gdyż gdy oni walczyli federacja WWF/E była wspaniała, a teraz to juz jest dno...

Zdecydowanie moim ulubionym wrestlerem jest Miz. Polubiłem go praktycznie od początku, gdy bardziej zacząłem interesować się wrestlingiem, tzn. oglądać gale. A miało to miejsce podczas jego feudu z Ceną w 2009. Kolejnymi wrestlerami są Edge, Y2J, HBK. Nie mam systemu, na podstawie którego wybieram swoich ulubieńców. Jednak ważniejsze są dla mnie mic skille.

Tak naprawdę to chyba nie mam jednego ulubionego wrestlera. Jest ich kilku, a dokładnie trzech. Pierwszym z nich jest Mysterio. Swego czasu, gdy jeszcze średnio interesowałem się wrestlingiem, bardzo podobał mi się, jego styl czyli lotnika, te niesamowite akcje z 3 liny, podobało mi się również, jak wita najmłodszych fanów w maskach na gali. Ostatnio jednak, już mniej go oglądam, szczególnie przez to, iż coraz słabiej wychodzą mu akcje i finishery. Drugim z wrestlerów jest The Undertaker. Ten niesamowity klimacik związany z jego walkami i momenty z trumną, to jest to! Trzecim ulubionym jest Kofi Kingston, bardzo fajny finisher, zarówno S.O.S jak i Trouble to Parsdise, podoba mi się również ta akcja z 3 liny, nie pamiętam nazwy, ale bardzo efektownie wygląda. Ostatnio podczas gali SD! wywalczył pas IC, jednoczenie broniąc go, podczas szybkiego rewanżu, co mnie bardzo ucieszyło ;).

akerdrugi.png

U mnie również znaleźć jednego ulubionego wrestlera. Bo mam przynajmniej takich dwóch.

Dr_Wagner_jr_2.jpg

Pierwszym z nich jest Dr.Wagner.jr. Uwielbiam tego Luchadora, mimo swojego wieku potrafi wykręcić naprawdę świetne walki, z różnorakimi ewolucjami w powietrzu, daje sobie radę również w walkach hardcorowych. Zdobył on około 20 pasów mistrzowskich. Choć nie znam hiszpańskiego, to jego speeche dodają wielkich emocji, jego głos przyprawia o dreszcze, szczególnie jak ni z tąd ni z owąd odzywa się przez głośniki. Jest już przynajmniej wg mnie żywą legendą Lucha Libre, i choć jest tylko zawodnikiem, to ma dużo do powiedzienia w swojej federacji. Teraz walczy bardzo dobrze, a za czasów młodości, miał jeszcze większe skille, wystarczy zobaczyć jaką kolwiek walkę, szczególnie z federacji japońskich.

ExtremeTiger.png

Drugim zawodnikiem jest Extreme Tiger. Jego Ring Skille są ogromne, jego umiejętności są bardzo rozłożone, ponieważ bardzo dobrze, albo nawet świetnie radzi sobie w powietrzu, ale akcjami hardcorowymi też się nie powstydzi, szczególnie podobają mi się jego ewolucje z krzesłami, żeby się przekonać o wielkim jego talencie, wystarczy obejrzeć jakąś walkę przeciwko Jackowi Evansowi, lub u jego boku. Miał również świetny feud z Alexem Koslovem, od którego zacząłem swoją przygodę z Lucha Libre, szczególnie w pamięci pozostanie mi ich walka z Rey de Reyes 2010, która była moją pierwszą walką Lucha Libre, świetne zmieszanie High-flyingu i hardcoru. Tiger jest jeszcze młody,może nie aż tak jak Mistico, ale ma 30 lat, więc stary nie jest ,a AAA jest w sumie jego pierwszą poważną federacją, i w przyszłości widze dla niego jescze większy push.

Obaj ci zawodnicy przyciągneli mnie do siebie,po pierwszym ich ujrzeniu (Miłość od pierszego wejrzenia :8) Wagner na chwilę obecną bardziej przyciąga gimmickiem, speechami, choć jego skill jest również bardzo dobry, a żeby zobaczyć kim jest Tiger, wystarczy zobaczyć jakąś walkę z zaproponowanych przeze mnie. Bardzo lubie obu tych zawodników, i raczej nie potrafie wybrać lepszego

Moim ulubionym wrestlerem jest Triple H. Podziwiam go za styl walki, umiejętność mówienia przy mikrofonie oraz za rozbawianie publiki.

Razem z HBKem byli wspaniałym tag teamem. Niestety szkoda że ma obecnie ma kontuzje ale podobno już niedługo ma wrócić.

Mam dwóch ulubionych zawodników pierwszy z nich to:

John Morrison-Lubię go za jego styl ma fajny finisher Starship Pain jeden z najtrudniejszych finisherów i Running knee smash którym można zrobić krzywdę przeciwnikowi.Jest hardcorowym zawodnikiem.Umie zrobić różne ewolucję w powietrzu,umie też wykręcić bardzo dobrą walkę np.Z TLC.

Edge-Jego też lubię za jego styl,umie zrobić bardzo dobrą walke.Ten jego niezawodny Spear :D .No i jest rekordzistą tytułów WHC i TT indywidualnie.Dobrze mówi przez mikrofon no i czasami ma śmieszne scenki.

To i ja się wypowiem, zacznę od mojego podium które nazywam "Świętą Trójcą WCW", a mianowicie Billa Goldberga, Kevina Nasha i Stinga.

Goldberg - Bill to po prostu chodząca maszyna do zabijania, może nie był jakimś specjalnie wyśmienitym technikiem czy mistrzem mikrofonu ale wszystkie akcje jakie przeprowadzał miały po prostu mega power. Śmiało można powiedzieć że Goldberg jest jednym z najsilniejszych jeśli nie najsilniejszym wrestlerem świata, jeśli ktoś widział jego walki musi to przyznać. Oglądając jako młody szczyl gale WCW, myśląc w dodatku że wrestling nie jest udawany po prostu nie było opcji żeby Goldberga nie zauważyć i do dzisiaj ten koleś jest dla mnie zdecydowanym numerem jeden. Mam wciąż taką małą nadzieje że będę miał okazję zobaczyć Billa na ringu i jest mi to obojętne czy będzie to WWE, TNA czy coś innego.

Kevin Nash - Big Sexy to numer dwa na mojej liście, za małolata wierzyłem że jeśli ktoś może wygrać z Goldbergiem to tylko i wyłącznie on (i było to jeszcze na długo przed Starrcade 98). Kevin był dla mnie jednym z motorów napędów World Championship Wrestling i śmiało można powiedzieć że jest jedną z legend federacji Teda Turnera. Może nie geniusz w ringu ale drewniakiem też nie był, za to mic skillsy ma miodzio, jak Kev łapie za majka to wiadome jest że nie będzie nudno. Dodać też trzeba że Nash był założyciel najlepszego stable'a w historii pro wrestlingu (dla mnie oczywiście), Wolfpacka.

Sting - Sześciokrotny Heavyweight Champion WCW i dwukrotny Heavyweight Champion TNA, Steve "The Icon Sting" Borden to jedna z największych legend jaka chodziła po ringach wrestlingowych. Sting to postać która pokonywała najlepszych w tym biznesie i co ciekawe jest jedyną wielką gwiazdą WCW która nigdy dotąd nie zawitała w WWElandii. Ring skille i mic skille na niezłym poziomie prezentował, teraz już z ring skillami gorzej ale to chyba jasne z racji wieku. Dodam jeszcze że najbardziej pasował mi jak latał w czerwonym pysku i reprezentował Wolfpacka.

Skoro wypisałem 3 najważniejszych dla mnie wrestlerów dodam jeszcze że miejsca 4, 5 i 6 kolejno zajmują u mnie Stone Cold, The Rock i Undertaker. Co do obecnych świeżych zawodników którzy stawiają swoje "pierwsze kroki" na ringach wrestlingowych ulubieńcami moimi są Ted DiBiase Jr i Jack Swagger. Chciałbym aby Ci panowie zostali w przyszłości main eventerami z prawdziwego zdarzenia.

Evan Bourne - Mój ulubiony wrestler, high-flyer, jest szybki zwinny, a nawet jak przegrywa walki to się tak składa upadając jak by był połamany. Jego kontry są genialne, a finishery widowiskowe(jeden można zobaczyć w mojej sygnie).

Christian - Drugi z moich ulubionych wrestlerów, 9-krotny tag team champion, w TNA 2x NWA World Heavyweight Champion, 2x ECW Champion, a to nie wszystko...Nie podobała mi się strata pasa w ostatnim ECW :/ Od tej pory trochę powalczył i złapał kontuzję. Mam nadzieję że WWE ukoronuje go jakimś pasem, bo niedługo będzie raczej kończył karierę, a na to zasługuje.

30616.gif18466.jpg

7680.jpg7697.gif

30771.png39739.png

Undertaker - ogólnie szacunek że tak długo w WWE wytrzymał, natomiast podoba mi sie w nim styl oraz jego zmiany, pamietam jak Chris Jericho powiedział, że Taker to Madonna wśród zapasników, grabarz > pan ciemności > bad ass i teraz znowu pan ciemnosci :D

Kane - uwielbiam jego feud z Takerem przez 98 rok oraz pamiętam RR w 2001 roku :) szkoda tylko, że pozbył sie maski :/

Triple H - ogólnie za styl, chętnie widział bym go w roli heela jak w 2000 - 2001 roku

HBK - za kariere

Steve Austin - za show w latach 98-2001. Moim zdaniem był najlepszym heelem =]

Moim ulubiony wrestlerem jest ... Hunter -Triple HHH :D Czemu ? To żywa legenda WWE miewał znakomite walki po mimo tego że Wrestlingiem interesuję się od 4 lat od tam tego czasu obejrzałem wiele wcześniejszych walk The Game'a i bardzo mi się spodobał jego gimmick to że nawet jeśli mu coś nie wychodzi to i tak kibice go uwielbiają . W swej karierze miał masę osiągnięć (jak na żywą legendę przystało )i mam nadzieje że Hunter wróci jeszcze na ring przynajmniej na rok :) Dziękuje to tyle :P

• 5 tygodni później...

Edge- to mój numer 1 lubię go za jego styl,umie zrobić bardzo dobrą walke.Ten jego niezawodny Spear .No i jest rekordzistą tytułów WHC i TT indywidualnie.Często ma śmieszne scenki.

John Morrison- Lubię go za jego styl ma super :thumb: finisher Starship Pain jeden z najtrudniejszych finisherów.Jest hardcorowym zawodnikiem.Umie zrobić różne ewolucję w powietrzu,umie też wykręcić bardzo dobrą walkę np.Z TLC.I fajnie wygląda :D

Edytowane przez Gość
ohmzuw.gif

To i ja się wypowiem. Gdy zaczęłęm oglądać WWE na żywo, moim ulubionym zawodnikiem był Batista. Dlatego, że był dziki, a myslałem o to właściwie chodzi w wrestlingu, by zmiazdzyc przeciwnika i sprawic mu ból. Batista wyglądał mi na zgłodniałego krwiopijce który z całym impetem rzuca sie ku przeciwnikowi i rzuca go na matę. Batista jednak nieco mi się przejadł i zobaczyłem innego terminatora - jest to Bill Golberg. Jest on najbardziej dominującym zawodnikiem jaki chodził po ringach WCW/WWE. Szkoda że miał tak mało pasów, powinien mieć ich znacznie więcej, myślę że niegłupim pomysłem byłoby dać mu zwycięstwo w Royal Rumble. Bill niestety przeminął i wypadałoby wyróżnić kogoś kto aktualnie pracuje w WWE. Powiem tak - HHH i Edge. Edge to prawdizwy wiruoz mikrofonu, nieustannie pokazuje dlaczego nazywają go Rated - R Superstar. W ringu tez pokazuje duzo i umie zrobic dobry show, np. jak wykonał spear na Jeffie Hardym ze szczytu drabiny na Wrestlemanii 2000. Triple h jest zaś największą ikoną Wrestlingu w WWE i za to go cenię. Ma świetną karierę i jego walki są owiane legendą. nie mogę się doczekać na jego walkę z Takerem na Wrestlemanii.