Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Twój ulubiony wrestler!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jeśli chodzi o zawodnika to zdecydowanie mam tak jak Yao. Mistico dla mnie jest fenomenalny. Ogólnie lubię high-flyerów i luchadorów. Ale Mistico jest ponad wszystkich. Styl walki jaki prezentuje jest moim zdaniem znakomity. A to wszystko tak naprawdę w jeszcze dość młodym wieku. Jak dla mnie prezentuje technikę na światowym poziomie. Dynamiczne akcje, efektowne, ciekawe, trudne to wszystko sprawia że oglądam walki z jego udziałem z zapartym tchem. On jest nieprzewidywalny i nie czuje strachu przed wykonywanymi akcjami a niektóre wymagają dużej odwagi. Ryzykuje bo to kocha i za to go podziwiam. Jak dla mnie zdecydowanie numer 1 !!

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• WojtASR

1

• Hunico

1

• MordornasStyles

1

• Arab

1

Top użytkownicy w tym temacie

Moim ulubionym wrestlerem jest zdecydowanie Shawn Michaels, widziałem chyba jego wszystkie walki... Heartbreak Kid ma znakomitą technikę i potrafi zrobić świetny show, za to go uwielbiam. Szkoda że zakończył już karierę, ale mam nadzieję że jeszcze nieraz go zobaczę na gali :)

Randy Orton - Jego kontry są po prostu świetne! Najlepsza kontra była na Evanie Bournie i Dolphie Zigglerze. Ogółem Randy moim zdaniem jest na szczycie WWE. Podoba mi się jego feud z CM Punkiem i Nexusem.

Dop. Luba

Ludzie popatrzcie na poprzednią stronę i piszcie przynajmnije takie posty.

• 1 miesiąc temu...

Ja mam kilku ulubionych zawodników, a są nimi:

Sin Cara: Walczy bardzo efektownie i przyjemnie dla oka i głównie z tych powodów jest jednym z moich najbardziej ulubionych wrestlerów. Szkoda tylko, że gdy został zakontraktowany przez WWE, to się za bardzo stresuje i mu nie wychodzi.

Alberto Del Rio: Lubię jego finishera, czyli ArmBar oraz jego rola jako heel. Żałuję, że nie wygrał z Edgem, bo myślę, że mógłby być dobrym mistrzem. ;)

Evan Bourne: Lubię high-flyerów i kolejnym z nich po Sin Carze jest Evan. Ma bardzo efektowną akcję kończącą i ogółem lubię jego styl walki.

Wade Barrett: Lubiłem go jako przywódcę Nexusa, choć jako lider The Corre też daje radę.

Randy Orton: Świetne 2 finishery (RKO i Punkt Kick). Poza tym fajnie walczy. Mam nadzieję, że niebawem dostanie szansę na pas WWE.

• 2 tygodnie później...

Moim ulubionym zawodnikiem jest the game hhh.Ale nie lubie go z czasów DX bo wtedy za bardzo pajacował a to do niego wogóle nie pasuje.Lubie takie tripla jak np.z feudów z ortonem i deadmanem czyli wtedy jest on grożny i bezwzglęny.Pozatym jest dobry przy micu a spinebuster i pedigree na mnie robią wrażenie

• 3 tygodnie później...

Ja akurat nie mam jednego ulubionego zawodnika tylko mam 3 więc napisze ich.

1. Randy Orton - Jak dla mnie sprawdza się w każdej roli, i jako face i heel.

Ale to właśnie nie dawno przeszedł face turn a jego finishers jest po prostu genialny.

2. Triple H - Wspaniała kariera przez tyle lat go podziwiałem i był w jednym

z najlepszych tag teamów w historii chodzi mi tu oczywiście o DX.

3. John Cena - Wiem że wszyscy nazywają go terminatorem ale ja i tak go lubię,

czuje że jest w nim coś co da się lubić. Ale chciałbym aby przeszedł heel turn bo jako

face już mi się znudził.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Rey MYsterio-wspaniała technika walki.Ten high Flaying,skoczność,szybkość.Zawsze uważałem go za króla w tej dziedzinie.Może nie skacze już tak jak za czasów WCE i nawet przytył,ale mimo to go uwielbiam i jego walki mnie wciągają.

Jeef Hardy-również wspaniała technika.Ten człowiek toczył niesamowite walki w TLC matchach lub ladder.Nie ważne gdzie:Tna czy WWE dla mnie Jeef był,jest i będzie najlepszy.Mam wielką nadzieje,że jeszcze zobaczymy go w ringu.

deathnotep.png

angle_02.gif

Moim uwielbianym zawodnikiem jest oczywiście Stinger, Tylko niestety nie w obecnym Gimnicku, te wszystkie świecidełka są zbędne, dalej powinien występować w czarnym płaszczu... Lecz mimo wszystko wg mnie dalej posiada jeden z lepszych mikrofonów w świecie wrestlingu, Zaraz pewnie ktoś wyskoczy z 100 innych wrestlrów lecz o gustach się nie dyskutuje.

sig.png

Chris Jericho - Chyba kazdy fan wrestlingu go zna i kazdy czeka az powroci.

The Rock - Czlowiek legenda. wygadany i slawny. Ma fajne powiedzonka. Ludzie go kochaja ^^

fabregash.jpg

Moim ulubionymi wrestlerami z WWE są : Randy Orton mimo wszystko , że go tak krytykują wszyscy ,że jest terminatorem i wgl. Mi się podoba (to jest dziwne trochę) jego styl walki . Drugim jest Sin Cara. Jego akcje są fantastyczne , jego walki ogląda się z wielką przyjemnością . Bardzo chciałbym zobaczyć jego walkę z Reyem :) .

Edge- bardzo mi go szkoda , że już nie może walczyć ... Pewnie jeszcze parę dobrych lat by spędził w ringu .

TNA: Sting , RVD i Jeff Hardy. Bardzo bym chciał żeby ten ostatni wrócił do WWE.

To by było na tyle . :)

cmpunk2.png
  • 2 tygodnie później...

Jack Swagger - Utalentowany wrestler, silny, szybki, wysoki i dobrze zbudowany.

Świetnie odgrywa rolę heel'a i mam nadzieję że nim pozostanie. Ma wspaniałą technikę,

super finisher'y Guterwrench Powerbomb oraz dobry submission Ankle Lock. Bardzo lubię

oglądać jego walki ponieważ są ciekawe. Ma fajny gimmick.

Ja tu pisałem? Nie? To trzeba to nadrobić :)

No, dobra.. zaczynamy!

The Rock - Ten gość to ktoś na kim wrestling w latach 98-01 się budował. Jego wszystkie feudy, powiedzonka i cała kariera zostanie zapamiętana na zawsze. Poza tym nie można zapomnieć, że Rock zaistniał też jako aktor. Jego filmy nie są jakieś porażająco dobre, ale kilka z nich jest warte do polecenia. Ogólnie jest on moim z ulubieńców, ponieważ dużo zrobił za czasów Attitude Ery. Tak naprawdę to, gdyby nie on i Austin tamte czasy byłyby mało warte. Jego wszystkie catchprase'y już chyba znam na pamięć.. Więc know your role and shut your mouth! :D

Christian - Drugi z moich ulubionych wrestlerów, których zawsze darzyłem dużym szacunkiem. Nie wiem dlaczego, ale podoba mi się ten jego styl walki. Trochę z high-flyer'a, trochę tak ze zwykłego amerykańskiego stylu. To właśnie w nim lubię... oprócz tego, za mikrofonem jest też bardzo dobry. Charyzmy ma od groma i potrafi zagrzać publikę. Trochę szkoda, że stracił ten pas WHC tak szybko, ale to jest polityka Vince'a :roll: (a raczej jego niewybaczony grzech, czyli olanie WWE i pójście do TNA przez Christiana). No cóż.. teraz czekam na jego długo wyczekiwany heel turn.

Jeff Hardy - Wiem, że ćpun i w ogóle nie wszyscy go lubią, a co niektórzy w ogóle. Ale ja go darzę szacunkiem. Za to co robił, za to, że po prostu ryzykował swoją karierę i to wiele razy skacząc z drabin na stoły. Ogólnie jako face był dobry jednak ten jego gimmick z TNA, czyli Anti-christa mnie zmiażdżył i bardzo mi się podoba. Teraz niech się kuruje i już nie bierze tego świństwa...

Edge - No cóż... można powiedzieć, że wrestler legenda. Chociaż jeszcze nie jest w HoF, ale w 2012 na pewno będzie. Jest on moim... po prostu... he is my hero! Tak, musiałem to przyznać. Ten facet to mistrz Ladder i TLC Match'y. Występował w większości z nich, nie wszystkie wygrywał, ale i tak dawał w nich z siebie wszystko. Szkoda, że tak nagle odszedł... będzie mi go brakowało.

The Miz - Koleś jest po prostu stworzony do wwe. Jako mistrz jest chyba najlepszy z dotychczasowych mistrzów. Jak wiemy mistrz wwe jest od razu twarzą wwe. Miz w tej roli spisuje się prost idealnie. Wygadany przy mikrofonie, występuje w teleturniejach, chętnie przyjmuje zaproszenia do różnych programów rozrywkowych. I co najważniejsze jest świetny w ringu. Chłopak ma swój styl walki, i wykorzystuje to na 100% w swoich walkach. Możecie myśleć "Ale przecież większość walk wygrywa nie czysto", ale takie on ma podejście. Taki scenariusz pisze mu wwe.

Podkreślę jeszcze raz. Miz to bez konkurencyjnie jeden z najlepszych wrestlerów federacji McMahona!

Pozdro Original One!

beznazwy2pj.png

• 2 tygodnie później...

Moim ulubionym wrestlerem kilka lat temu jak teraz ciągle jest Sting. Lubię i lubiłem go za charakterystycznie pomalowaną twarz, jego wjazdy na galę z rożnych miejsc czy to z pod maty czy zjazdy na linach czy pojawianie się z rożnych dziwnych miejsc na galach.

Dobre kilka albo kilkanaście lat temu oglądałem gale i nie pamiętam czy to była powtórka czy relacja LIVE w tv, a wtedy powstał konflikt w nWO i podział na dwie frakcje red nWo o white nWo i z tego co pamiętam podobał mi się epizod z udziałem stinga i chyba te jego walki w tamtych galach mi najbardziej utkwiły w pamięci, i one spowodowały, że do tej pory jest moim ulubionym wrstlerem.

Sursum Corda - nie trać ducha nawet wtedy kiedy myślisz, że Bóg cie nie słucha.

• 5 tygodni później...

Moim ulubionym wrestlerem jest Randy Orton, a czemu? Sama nie wiem, po prostu jak zaczęłam oglądać wrestling to jakoś go polubiłam. Dobrze walczy, ma fajny cios kończący i jest ciekawym mówcą - bardzo lubię słuchać jego gadek. Dla mnie jest najlepszym zawodnikiem w WWE. Może nie jestem ekspertką ale takie jest moje zdanie :)