Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

HBK na WM, chory R-Truth, kontuzja Ortona, inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

batista-11893.jpg
:arrow: Szansa na to, że na Wrestlemani zobaczymy Batiste są niemalże zerowe. Batek nie podpisał jeszcze kontraktu ze Strikeforce, ale jest temu bliski, więc nie ma na co liczyć. Swoją pierwszą walkę w MMA miałby stoczyć w drugim kwartale 2011 roku.

:arrow: Za to prawdopodobne jest, iż pojawi się inna wielka gwiazda(zdecydowanie większa :lol) Shawn Michaels. Możliwe jest, iż HBK będzie sędzią specjalnym walki Undertakera.

:arrow: Jeśli o Takerze już mowa.. Taker rozpoczął właśnie leczenie i ma nadzieje, że na WM będzie już w stu procentach zdrowy.

:arrow: Bilety na Raw po WM 27 trafią do sprzedarzy już jutro. Najtańsze będą kosztować 20$, za to najdroższe - od 60 do 80 zielonych.

:arrow: Jak już ktoś pisał ostantnio Randy Orton ma problemy z karkiem. Może on dostać trochę wolnego, tak więc jego zwycięstwo na TLC jest mało prawdopodobne.

2.jpg

:arrow: Pewnie zastanawiacie się dlaczego R-Truth nie pojawia się w telewizji. Truth ma zapalenie płuc i musiał zostać odwieziony do szpitala. Ma zakaz podróżowania, więc w najbliższym czasie(2-3 tygodnie) raczej nie zobaczymy go na Raw.

:arrow: Spoilery z TNA iMpact:

Jay Lethal pokonał Robbiego E i pas X Division wrócił do niego.

Tara i Madsion zawalczą z BP o Knockout Tag Team Titles. Jeżeli już jestesmy przy Tarze, podczas tag teamowej walki na impekcie, co prawda brała w niej udział, ale nie wkroczyła na ring z powodu kontuzji, o której pisałem tydzień temu.

Sorry za tak krótkie newsy, ale zostałem poproszony o napisanie ich dopiero dzisiaj z powodu nieobecności Onera.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• Kacpios

1

• Krzysiek680

1

• JRTNA1

1

Top użytkownicy w tym temacie

Batista niech trenuje i zobaczymy co pokaże w mma...HBK jako sędzia :thinking::lol Mi się podoba;)może jakiś mały feud z takerem po WM ale wątpie w to aby Shawn powrócił do WWE Taker, Randy i R-truth wracajcie do zdrowia...Dzieki za newsa;)

Edytowane przez Gość

evemagazinemarch121kopi.th.png

Never Give Up

powrucił

Ortografia...

Dzieki za newsa;)

A co On jedną wiadomość wrzucił ? Myślcie co piszecie.

Co do Newsów.Co do Batisty..Jakoś nie spieszno mu na powrót..Dla mnie to nawet dobrze.Nie szalę za nim, aż tak bardzo.Co do Shawna Michaelsa..Powrót jako sędzia mógłby być ciekawe.Choć jednorazowy na pewno będzie to urozmaicenie Main Eventu.Niech Taker szybko zdrowieje do tej Wrestlemanii XXVII.Tyczy się to również Randiego i R-Trutha.Życzę Wam tego :).Ja tym czasem dziękuję za Newsy Sebuś.

paparoach.png

18659.png

Z Batistą było wiadomo, że będzie w Strikeforce. Z drugiej strony, stoczy pewnie parę walk i wróci do wrestlingu.

Orton pewno nie odzyska pasa na TLC, ja spekuluję, że na Royal Rumble pojawi się Triple H. Wygra walkę Battle Royal. Gdzieś po drodze do WM'ki Sheamus zostanie mistrzem WWE i HHH wybierze go na rywala na WrestleManii. A Michaels? Może jako Guest Referee, ale na pewno nie do rosteru (przynajmniej na razie).

ROH + TNA = wyższa jakość niż McMahon Land.

Szkoda, że na WM-ce nie zobaczymy Batisty, ale już od pewnego czasu było to niemal przesądzone. Co do HBK'a to z tego co czytałem zdementował on pogłoski o tym, że miałby wrócić, więc możliwe, że jednak nie będzie sędzią pojedynku Takera, ale może po prostu tak kazano mu mówić:) Randy z kontuzją.. nie powiem, żeby mnie to cieszyło, ale jako, że jestem fanem Miza, to dzięki temu odpada mu rywal z walki o pas.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...