Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TLC, Goldberg na WM, Hardy na gali NJPW, inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

rawlogo.png

:arrow: Rating Raw --> 3.1, znowu...

:arrow: Duży Spoiler z Friday Night Smackdown, dotyczący Main Eventu TLC:

Do walki o WHC dołączyli Rey Mysterio i Alberto Del Rio, tak więc main eventem TLC będzie Fatal Four Way TLC Match!

:arrow: Niedzlene PPV będzie historyczne. Otóż, to właśnie na TLC poraz pierwszy dojdzie do Divas Tag Team Tables Match'u! Natayla i Beth Phoenix poedjmą LayCool

goldberg27mysterious.png

:arrow: Według różnych źródeł, WWE negocjuje z Golbdergiem od kilku dni, chodzi oczywiście o jego walkę na WrestleManii. Vince chce mieć Billa na Wuemke, ponieważ Batista wyraźne pokazał, że nie jest zainteresowany powrotem. Co więcej..Vincet nie chce byłego WCW Championa na jedną noc. McMahon jest zainteresowany nawet podpisaniem kontraktu z Billem, na rok, a może i nawet dwa!

:arrow: Kreatywni mają już kilka pomysłów dotyczących byłego zawodnika Nexus - Skippa Sheffielda. Jednym z pomysłów jest to, aby Skip wrócił do brandu Raw, ale już jako BabyFace, który stawiał by czoła ekipie Wade'a. Jednak w razie urazu jakiegoś członka "N", Sheffield jak i Michael Tarver mogą powrócić do swojej byłej stajni

:arrow: Jak się okazuje, tylko Vince McMahon i jedynie grupka osób wiedzą, jak skończyć story z Nexus. Wszystko trzymane jest w tajemnicy

:arrow: W przyszłym tygodniu, odbędzie się Tydzień WWE w USA Network. Otóż, w poniedziałek na żywo będzie można obejrzeć Raw, we wtorek na żywo Smackdown, zaś w środe Tribute to te Troops. Ciekawe, jaki rating wyciągnie sd na USA Network :thinking:

:arrow: Nie wiadomo jeszcze kiedy wystartuje oficjalna telewizja WWE. Premiera została przełożona na 2012 albo 2013 rok. Możliwe jest też, że do niczego nie dojdzie i skończy się jedynie na planach.

a971d21b0a.png

:arrow: Gwiazda TNA Tommy Dreamer, poprosił zarząd o większą rolę na backstage. Powiedział znajomym, że w razie zakończenia kariery chce nadal pracować dla TNA. Zarząd jest podobno bardzo zadowolony z pracy "Tomka Marzyciela"

:arrow: Na Japońskiej gali NJPW - Wrestle Kingdom(odbywa się ona już od bardzo dawna 4 stycznia) będziemy mogli zobaczyć cztery gwiazdy TNA - Jeff Hardy, Rob Van Dam oraz Beer Money inc.(Roode i Storm). Hardy będzie bronił swojego tytułu w walce z Tetsuya Naito, RVD zawalczy z Toru Yano, zaś Beer Money zawalczą o IWGP Tag Team Championship, w walce z obecnymi mistrzami : Giantem Bernard&Karlem Andersonem, oraz Manabu Nakanishi&Stron Man.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• CenationKid

1

• WojtASR

1

• Brem

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Na RAW bez większych rewolucji, więc w sumie nie ma co się dziwić, że rating pozostaje na tym samym poziomie. Goldberg - pisałem jakieś 30 minut temu pod innym newsem, odnośnie informacji podanej przez niego, że nikt się z nim nie kontaktuje, że albo w zarządzie są idioci, albo kazano mu tak mówić. Bardzo mnie cieszy, że zgodne z prawdą jest to drugie. Gdyby sam Goldberg wrócił to byłoby ogromne wydarzenie. Ale przecież powrót Goldberga mógłby nakłonić także np. SCSA do powrotu. Ciekawi jak skończy się story z Nexus. CT będzie się musiał mocno postarać, żeby to jakoś efektownie zakończyć, chociaż w pewnym stopniu tak jak to zaczęli. Tydzień WWE w USA Network. Żałuję teraz, że nie mieszkam w USA:)

Dzięki za newsy.

Nowe newsy to trzeba dać jakiś komentarz :P

Rating RAW jak zawsze podobny do poprzednich.

Divas Tag Team Tables Match... A niech mnie ! To będzie walka ... Góra 10 minutowa :lol

Byłoby fajnie na WrestleManii 27 był jakaś walka o pas i #1 Contender był nieznany... A to by był właśnie Goldberg i wrzawa jak nie wiem co jakby wygrał.

Koniec Nexus jest blisko po tym jak kazali Barrett'owi zatrudnić Cenę na nowo albo on odejdzie z Nexus. Widzę, że powoli zaczynają się sypać...

Pomysł z telewizją WWE jest dla mnie bez sensu...

Dzięki za newsy :t_up:

SD

Wyjaśnia to czemu Barrett z Ceną dostali Chairs Match, nie byłem zadowolony wizją dwóch walk w tej stypulacji. Posunięcie swoją drogą ciekawe bardzo i bardzo dobre, walka na tym mega zyska bo niestety nie spodziewałem się że Edge z Kanem dadzą czadu na drabinach a Alberto i Rey mogą tu dużo wnieść. Chociaz pewnie powodem tego połączenia jest kontuzja Mysterio.

Jeny co newsy inna inforamcja o Goldebru. Niech wraca, niech przegra z Takerem na WC'e i niech zostanie na ten powiedzmy roczek czy dwa, jeżeli jest w stanie mimo lat byłbym badzo za. Dobrze że są plany na Sheffielda i że nie zostanie on zapomniany przez kontuzje. Nadaje on się świetnie zarówno na face'a jak i na heel'a. Zostając w temacie jestem bardzo ciekawe co wymyślą na zakończenie story z Nexus, oby tego nie skopali. Zresztą myśle że po Raw Otunga pożegna się ze stajnią i raczej tak tego nie zostawi więc może to był początek końca. Hmm oficjalna telewizja WWE. Nie wiem czy mają tyle programów do zapełnienia całego planu dnia, pewnie bazowaliby na powtórkach, jakichś archiwalnych materiałach, co jakiś czas by jakieś starsze DVD puszczali, może w odcinkach, nie no w sumie mogliby dać radę i pomysł dobry. Dreamer'a niech już sobie wezmą na BS bo w ringu nie wiele pokazuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...