Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kontuzje Goldusta i Kavala, Taylor Wilde zwolniona, ROH...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Gold-Dust13.jpg

:arrow: Goldust, który przeszedł operację barku, napisał na swoim twitterze jak się czuje po zabiegu: „Operacja barku. To był największy ból jaki kiedykolwiek miałem… Czułem się jakby wyrwali mi ręke, i przyszyli ją powrotem.”

:arrow: Kaval również na swoim twitterze napisał coś o kontuzji, w jego przypadku kostki. Napisał że zrobił badania w czwartek, a jeszcze nie otrzymał wyników.

:arrow: Spoiler z Tribute to the Troops:

W piatkowych newsach pisałem, że już niedługo ma zacząć się heel turn Meliny, a ten już się chyba zaczął, ponieważ na gali Tribute to the Troops Melina walczyła w drużynie heeli razem z Lay-Cool i Alicią Fox.

:arrow: Tutaj - http://www.prowrestlingscoops.com/wwe/w ... -inside-2/

możemy obejrzeć fotki z Tribute to the Troops (spoilery możliwe!)

:arrow: Kevin Nash ma konto na facebooku, i przyjmuje znajomych (nabijajcie licznik!): http://www.facebook.com/kevin.s.nash

:arrow: Niedawno z TNA zwolniona została Hamada, teraz przyszła kolej na Taylor Wilde, jednakże sama Taylor nie potwierdziła informacji.

:arrow: Spoiler z tapingu ROH:

Christopher Daniels pokonał Eddie’go Edwards’a i zdobył pas Television Title.

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• Yaoohoo

1

• elo3856

1

• WojtASR

1

Top użytkownicy w tym temacie

Widać, że kontuzja Goldusta poważna, mam nadzieję, że z Kavalem wszystko dobrze i nie będzie musiał pałzować. Co do Meliny to mi wszystko jedno, divy za bardzo mnie nie obchodzą, jakoś się nie palę, aby zaprosić do zanjomych Nasha. TNA trochę teraz oszczędza, zresztą i tak jakoś za wiele razy się nie pojawiała. Dzięki za newsy :D

Niestety Goldust zostanie podobno wyeliminowany na 5-6 miesięcy. Nie dali mu znieczulenia że Go tak bolało czy co? Ważne że to już ma za sobą i trzeba cieszyć się z udanej operacji. Miejmy nadzieję że kontuzja Kavala nie okaże się być poważna. Może skończy się tylko na strachu. TTTT trzeba pobrać bo po wynikach i innych informacjach wychodzi na to że na tejże gali było ciekawie.

Dzięki za newsy :).

W sumie za Goldustem tęsknić nie będę no ale życze mu powrotu do zdrowia. Może nawet dla jego postaci stało się to w odpowiednim momencie, zakończył feud z DiBiasem, skończyło się NXT3 więc raczej nie miałby on co teraz robić i wróciłby na SS a tak może jakiś push powrotowy dostanie za te pare miesięcy. Byle nie za duży. Kurcze oby tylko Kavalowi nic się nie stało poważnego bo dla jego postaci z kolei w tym momencie przerwa byłaby bardzo nie wskazana. Goldust jednak jakąs pozycje ma a Kaval jeszcze nie więc u niego gorzej by było z powrotem. Czyżby walka Kavala ze Swaggerem nie przebiegła tak jak powinna i kontuzja nie była udawana całkiem. Co do Meliny to się ciesze a Kevina nie zamierzam do znajomych dodawać, ewentualnie moge mu kliknąć "nie lubie" :P No już podejrzane mi się wydało że Wilde nie wzięła udziały w tym całym turnieju ale za nią też tęsknić nie będę.

Myślę że to koniec kariery ze starszego braci Rhodes. Marzył mi się feud większy feud z Codym np o pas US z zakończeniem na WMce, ale widzocznie do tego nie dojdzie. Sam Goldust wspominał o końcu kariery i nie sądzę żeby czekał jeszcze rok żeby coś zrobić.

Niedługo w rosterze TNA zostaną same zawodniczki z WWE, czy oni nie dostrzegają że cały rok popełniają tylko pomyłki, nic więcej??

Goldust - akurat zaczynało się coś z nim dziać, a on złapał kontuzję. Jak pech to pech. Kaval - mam nadzieję, że nie będzie miał większych problemów z kostką, ostatnio lepiej mu się powodziło. I Hamada i Wilde zwolnione z TNA. Ja szczerze mówiąc zapomniałem, że one są w federacji.. Kevin ma fb.. ciekawe. Dzięki za newsy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Ian McCord Pierwsza runda inauguracyjnego turnieju UNIVERSE CUP odbyła się na gali UNIVERSE MAGIC 2026 9 marca w legendarnym Shinjuku FACE w Tokio. Na karcie znalazły się 4 mecze pierwszej rundy z udziałem przedstawicieli federacji zrzeszonych w WRESTLE UNIVERSE: Pro Wrestling NOAH, DDT, Michinoku Pro, ZERO1, BASARA, Ganbare Pro, Uptown oraz MONDAY MAGIC. Pierwszy mecz turnieju UNIVERSE CUP zakończył się zwycięstwem Sanshiro Takagiego z DDT nad Great Mummy z MONDAY MAGIC po Stunnerze po
    • Grok
      Po występach w obu federacjach Swerve Strickland stawia na model wynagrodzeń w AEW, uważając go za lepszy od tego, co oferuje WWE. Strickland udzielił wywiadu dla Baller Alert przed galą AEW Revolution, zdradzając, że jego kontrakt obowiązuje jeszcze przez 3-4 lata. Podoba mu się podejście AEW i Tony'ego Khana do negocjacji z wrestlerami – traktują ich jak prawdziwych sportowców. Uważa też, że wypłaty w AEW są po prostu lepsze niż w WWE, bo są „gwarantowane”. Strickland został zwolniony
    • Grok
      Gwiazda Lucha Libre AAA podobno wyleciała po incydencie z fanem na niezależnym show. Bodyslam.net i Lucha Blog donoszą, że Nino Hamburguesa został zwolniony z AAA po tym, jak walnął fana łokciem w trakcie walki we wtorek. Wideo z incydentu obiegło media społecznościowe – nagranie pokazuje, jak Hamburguesa trafia fana trzema lżejszymi łokciami, po czym solidnie go praży. Według raportu Lucha Blog, inni wrestlerzy dowiedzieli się o zwolnieniu Hamburguesy w piątek. Hamburguesa z ciężk
    • Kaczy316
      Standardowo zaraz po WM, czyli praktycznie w okresie gdzie szansa na odebranie złota mistrzowi po WM jest bardzo nikła, szkoda Zayna w takiej sytuacji, znowu poleci do odstrzału jak na Royal Rumble.
    • KyRenLo
      Wymienić Grace na Iyo. Dać trzem Paniom (Tiffy/Giulia/Iyo) odpowiednią ilość czasu i mamy szansę na bardzo elegancki pojedynek. Pamiętam, że Iyo i Giulia miały walczyć w walce 1vs. 1 na jednym z odcinków Smackdown, ale walka finalnie została zamieniona na starcie Ripley vs. Giulia. Iyo to idealna kandydatka, a i tak na WM powinna coś dostać dla siebie, więc byłby to na teraz chyba najlepszy wybór. Steph vs. Liv:
  • Dodaj nową pozycję...