Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #23 by Luba

Temat pracy: Raper

Termin oddania: 19 grudzień (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: praca musi ukazywać rapera. (wrestler lub zwykły gość typu Eminem)

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

50sent.png

Praca #2

tpainsotw.jpg

Praca #3

raper.png

Praca #4

sotw23.jpg

Praca #5

raperu.png

Praca #6

rychu.png

Praca #7

immortal2.jpg

Praca #8

biglsotwv3g.jpg

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 4] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 5] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 6] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 7] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 8] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• elo3856

1

• Kacpios

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

[Praca 1] - 4 - Całkiem niezła praca. Fajne kolorki i klimat, choć ten drugi render troche nie potrzebny.

[Praca 2] - 3- - Lipa, wykonanie mega amatorskie, o tym jaką porażką jest napis nie musze mówić? Choć sam pomysł jest niezły, ten czerwony w tle za blady.

[Praca 3] - 5+ - Mega! Super tło i render, napis jako taki, ale ogólnie bardzo fajnie.

[Praca 4] - 4 - Nie powiem, jest nieźle, te c4d dobre skomponowane z renderem.

[Praca 5] - 5+ - Kolejna super pracka, bardzo dobry pomysł jak i wykonanie, świetnie wtopienie i kolory.

[Praca 6] - 4 - Troche za mało zrobione, ale prezentuje sie schludnie, ładnie, podoba mi się napis.

[Praca 7] - 2 - Słabo, wszystko do poprawki.

[Praca 8] - 3 - Nie wiem co chciał tutaj zrobić autor, ale za dużo tu sie dzieje, nie mam na czym skupić wzroku, render powinien odstawać troche od tła, a teraz jest tak jakby w jednej warstwie.

[Praca 1] - 4 - wykonanie jest naprawdę dobre ale cała praca mi się nie podoba i brakuje tu jeszcze jakiegoś napisu.

[Praca 2] - 2 - słaba pracka, ten gostek w tle mi tu nie pasuje ale gdyby nie on to praca by była całą pusta. Napis również do out'u.

[Praca 3] - 6 - co tu dużo mówić, praca jest świenta pod każdym względem, IMO nie posiada słabych stron, a napis ładnie na niej się prezentuje.

[Praca 4] - 4 - za małe wymiary i brak napsiu, bo tak pracka się bardzo ładnie prezentuje i akurat mi się podoba.

[Praca 5] - 5- - ma świetne wtopienie ale coś mi w tym tle nie pasuje, lecz nie wiem co, poza tym jest dobrze.

[Praca 6] - 3+ - czemu taka słaba ocena, mnie nie pytajcie. Ogólnie pracka mi się nie podoba, tło nudne, napisik słaby ale widać, że redner jest trochę przerobiony, choć może się mylę? xD

[Praca 7] - 2 - stock + teksturka + kolorki + napis = to coś, mi średnio się podoba, przynajmiej mógłbyś tą teksturkę dać na mniejsze krycie.

[Praca 8] - 3- - dałeś tu trochę za dużo rzeczy an tło, te romby są akurat nie potrzebne, mogłeś zamiast nich dać coś innego. Poza tym brak napisu i średnio mi sie pracka podoba.

ahfo.png

luba_049.png

[Praca 1] - 4 - fajny klimacik, może z lewej strony aż za ciemna no i brak napisu

[Praca 2] - 3 - taka se zwyczajna, ładnie zrobiona, wiele jej nie można zarzucić ale też zupełnie niczym się nie wybija

[Praca 3] - 5 - super, fajne tło, fajny klimat, troche mało czytelny napis ale to szczegół, fajne efekt w ogół postaci

[Praca 4] - 5 - sotw! gdyby był napis byłoby 6, oryginalna, super efekt, super klimat, jedyne czego bvrakuje to napis

[Praca 5] - 4 - też bardzo fajna ale zdecydowanie za pusta

[Praca 6] - 4 - moim zdaniem za dużo światla, pozatym super

[Praca 7] - 2 - zgnieciony stock, ramka i napis?

[Praca 8] - 3- - lepiej niż poprzednia ale tez słaba, zupełnie mi się nie podoba

[Praca 1] - 3+ - Jakoś do mnie nie trafia, niby wszystko jest ale... bezbarwna napisu brak i trochę wydaje mi się taka pusta. Ogół pracy fajny i klimatyczny.

[Praca 2] - 3- - Praca nawet nawet, ale w całości nie powala. Są jakieś efekty, ale to nie wszystko dodatkowo napis mi się nie podoba.

[Praca 3] - 6 - Zajebista praca! Zdecydowanie SotW! Mi tu niczego nie braknie, super napis, wtopienie i efekty i naprawdę poważny temat.

[Praca 4] - 5+ - Również znakomita praca, fajnie wykorzystane C4D i gdyby nie napis to może byłoby lepiej ale i tak bardzo mi się podoba. Rozmiary pracy też mogłyby być nieco większe.

[Praca 5] - 4 - Kolejna dobra pracka. Dobre wtopienie, ale brak napisu i pusto bo bokach też podlega ocenie.

[Praca 6] - 3+ - Dobre światło, dobry napis ale praca ogółem mi się nie podoba. Rozmiar podobnie jak w 4 mógłby być większy.

[Praca 7] - 2 - Napis i ramka do bani poza tym tekstura na twarzy nie wygląda zbyt zachęcająco.

[Praca 8] - 3 - Lepiej niż w poprzedniej pracy, ale ogólnie nie wygląda przyjemnie. Za dużo tego autor nawalił.

paparoach.png

18659.png

[Praca 1] - 4 - Brakuje mi napisu i kolor mógłby być może nieco ciemniejszy. Wykonanie bardzo dobre.

[Praca 2] - 3 - Nie podoba mi się ta pracka. Czegoś tu brakuje, a poza tym napis beznadziejny.

[Praca 3] - 6 - SotW! Nie mam się do czego doczepić, niczego tutaj mi nie brakuje. Napis mi się podoba, wykonanie wspaniałe, no miodzio.

[Praca 4] - 5 - Mi tutaj nie brakuje nawet tego napisu. Wykonanie jest tak ciekawe że napis jak dla mnie jest zbędny.

[Praca 5] - 4 - Niestety jest tu mega pusto, a szkoda. Pracę można dokończyć, dodać napis i już będzie super.

[Praca 6] - 3 - Nie podoba mi się zupłnie. Napis jakiś denny i pustawo trochę.

[Praca 7] - 2 - Cóż tu skomentować? Szczerze powiedziawszy to nic mi się tu nie podoba.

[Praca 8] - 3+ - Szkoda że praca jest tak przekombinowana. Ogólnie wygląda nieźle, ale co za dużo to nie zdrowo.

[Praca 1] - 4 - W tej pracy podobają mi się kolory ,ale kilka rzeczy można poprawić ,a w szczególności dodać napis.

[Praca 2] - 3 - Ta praca ,przy takiej konkurencji wypada słabo. Napis ssie.

[Praca 3] - 6 - SotW!!! Ta praca jest świetna. Wszystko w klimacie ,efekty zarąbiste ,a napis po prostu Miodzio.

[Praca 4] - 5 - Tutaj też bardzo dobra praca ,ale jednak trochę słabsza od 3. Szkoda ,że brakuje napisu i chyba to przesądziło że dałem 5.

[Praca 5] - 5- - Bardzo przyjemne kolory ,ale brakuje kilku rzeczy by był wyżej.

[Praca 6] - 4 - Praca ma fajny styl. Ale za słaba by przebić konkurencje.

[Praca 7] - 2 - Słabo. Stock słaby i do tego dodana jedna tekstura i ssący napis.

[Praca 8] - 3 - Tą pracę widziałem w lepszej wersji. Te romby nie pasują i jeszcze brak napisu. Tą osobę stać na więcej.

[Praca 1] - 4 - Pewnie praca była by lepsza, ale ktoś spartolił końcówkę. Praca rozmazana. Szkoda.

[Praca 2] - 3 - Koleś jest wtopoiony w kolesia. A napis.... Dałem 3, ale chyba za dużo :P

[Praca 3] - 6 - Najlepsza praca!!!! Nie ma co komentować. SOTW :D

[Praca 4] - 4+ - Fajne wykonanie tylko ten rozmiar... Szkoda bo tak byłoby 5.

[Praca 5] - 5 - Takie prace można oglądać, niby skromna a ile mówi :)

[Praca 6] - 4- - Praca mi się nie podoba, styl, wykonanie. Nie przekonała mnie.

[Praca 7] - 2 - Wszystko do poprawy!

[Praca 8] - 3 - Ktoś tutaj chciał zrobić ładną pracę, ale mu nie wyszło.

Praca 1 - Średnia Głosów: 3,92

Praca 2 - Średnia Głosów: 2,78

Praca 3 - Średnia Głosów: 5,78

Praca 4 - Średnia Głosów: 4,71

Praca 5 - Średnia Głosów: 4,57

Praca 6 - Średnia Głosów: 3,67

Praca 7 - Średnia Głosów: 2,00

Praca 8 - Średnia Głosów: 3,00

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #23: Daimon i jego praca z TI!

raper.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
    • Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...