Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #23 by Luba

Temat pracy: Raper

Termin oddania: 19 grudzień (niedziela) godz. 20:00

Wymiary:

Sygnatura: Max 200x500

Vert: Max 400x200

Podpis: Zabroniony.

Animacja/Gif: Zabronione.

Dodatkowe wymogi: praca musi ukazywać rapera. (wrestler lub zwykły gość typu Eminem)

Prace wysyłamy do mnie poprzez PW według podanego wzoru:

[img=...]

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 5 dni.

Praca #1

50sent.png

Praca #2

tpainsotw.jpg

Praca #3

raper.png

Praca #4

sotw23.jpg

Praca #5

raperu.png

Praca #6

rychu.png

Praca #7

immortal2.jpg

Praca #8

biglsotwv3g.jpg

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 4] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 5] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 6] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 7] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 8] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• elo3856

1

• Kacpios

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

[Praca 1] - 4 - Całkiem niezła praca. Fajne kolorki i klimat, choć ten drugi render troche nie potrzebny.

[Praca 2] - 3- - Lipa, wykonanie mega amatorskie, o tym jaką porażką jest napis nie musze mówić? Choć sam pomysł jest niezły, ten czerwony w tle za blady.

[Praca 3] - 5+ - Mega! Super tło i render, napis jako taki, ale ogólnie bardzo fajnie.

[Praca 4] - 4 - Nie powiem, jest nieźle, te c4d dobre skomponowane z renderem.

[Praca 5] - 5+ - Kolejna super pracka, bardzo dobry pomysł jak i wykonanie, świetnie wtopienie i kolory.

[Praca 6] - 4 - Troche za mało zrobione, ale prezentuje sie schludnie, ładnie, podoba mi się napis.

[Praca 7] - 2 - Słabo, wszystko do poprawki.

[Praca 8] - 3 - Nie wiem co chciał tutaj zrobić autor, ale za dużo tu sie dzieje, nie mam na czym skupić wzroku, render powinien odstawać troche od tła, a teraz jest tak jakby w jednej warstwie.

[Praca 1] - 4 - wykonanie jest naprawdę dobre ale cała praca mi się nie podoba i brakuje tu jeszcze jakiegoś napisu.

[Praca 2] - 2 - słaba pracka, ten gostek w tle mi tu nie pasuje ale gdyby nie on to praca by była całą pusta. Napis również do out'u.

[Praca 3] - 6 - co tu dużo mówić, praca jest świenta pod każdym względem, IMO nie posiada słabych stron, a napis ładnie na niej się prezentuje.

[Praca 4] - 4 - za małe wymiary i brak napsiu, bo tak pracka się bardzo ładnie prezentuje i akurat mi się podoba.

[Praca 5] - 5- - ma świetne wtopienie ale coś mi w tym tle nie pasuje, lecz nie wiem co, poza tym jest dobrze.

[Praca 6] - 3+ - czemu taka słaba ocena, mnie nie pytajcie. Ogólnie pracka mi się nie podoba, tło nudne, napisik słaby ale widać, że redner jest trochę przerobiony, choć może się mylę? xD

[Praca 7] - 2 - stock + teksturka + kolorki + napis = to coś, mi średnio się podoba, przynajmiej mógłbyś tą teksturkę dać na mniejsze krycie.

[Praca 8] - 3- - dałeś tu trochę za dużo rzeczy an tło, te romby są akurat nie potrzebne, mogłeś zamiast nich dać coś innego. Poza tym brak napisu i średnio mi sie pracka podoba.

ahfo.png

luba_049.png

[Praca 1] - 4 - fajny klimacik, może z lewej strony aż za ciemna no i brak napisu

[Praca 2] - 3 - taka se zwyczajna, ładnie zrobiona, wiele jej nie można zarzucić ale też zupełnie niczym się nie wybija

[Praca 3] - 5 - super, fajne tło, fajny klimat, troche mało czytelny napis ale to szczegół, fajne efekt w ogół postaci

[Praca 4] - 5 - sotw! gdyby był napis byłoby 6, oryginalna, super efekt, super klimat, jedyne czego bvrakuje to napis

[Praca 5] - 4 - też bardzo fajna ale zdecydowanie za pusta

[Praca 6] - 4 - moim zdaniem za dużo światla, pozatym super

[Praca 7] - 2 - zgnieciony stock, ramka i napis?

[Praca 8] - 3- - lepiej niż poprzednia ale tez słaba, zupełnie mi się nie podoba

[Praca 1] - 3+ - Jakoś do mnie nie trafia, niby wszystko jest ale... bezbarwna napisu brak i trochę wydaje mi się taka pusta. Ogół pracy fajny i klimatyczny.

[Praca 2] - 3- - Praca nawet nawet, ale w całości nie powala. Są jakieś efekty, ale to nie wszystko dodatkowo napis mi się nie podoba.

[Praca 3] - 6 - Zajebista praca! Zdecydowanie SotW! Mi tu niczego nie braknie, super napis, wtopienie i efekty i naprawdę poważny temat.

[Praca 4] - 5+ - Również znakomita praca, fajnie wykorzystane C4D i gdyby nie napis to może byłoby lepiej ale i tak bardzo mi się podoba. Rozmiary pracy też mogłyby być nieco większe.

[Praca 5] - 4 - Kolejna dobra pracka. Dobre wtopienie, ale brak napisu i pusto bo bokach też podlega ocenie.

[Praca 6] - 3+ - Dobre światło, dobry napis ale praca ogółem mi się nie podoba. Rozmiar podobnie jak w 4 mógłby być większy.

[Praca 7] - 2 - Napis i ramka do bani poza tym tekstura na twarzy nie wygląda zbyt zachęcająco.

[Praca 8] - 3 - Lepiej niż w poprzedniej pracy, ale ogólnie nie wygląda przyjemnie. Za dużo tego autor nawalił.

paparoach.png

18659.png

[Praca 1] - 4 - Brakuje mi napisu i kolor mógłby być może nieco ciemniejszy. Wykonanie bardzo dobre.

[Praca 2] - 3 - Nie podoba mi się ta pracka. Czegoś tu brakuje, a poza tym napis beznadziejny.

[Praca 3] - 6 - SotW! Nie mam się do czego doczepić, niczego tutaj mi nie brakuje. Napis mi się podoba, wykonanie wspaniałe, no miodzio.

[Praca 4] - 5 - Mi tutaj nie brakuje nawet tego napisu. Wykonanie jest tak ciekawe że napis jak dla mnie jest zbędny.

[Praca 5] - 4 - Niestety jest tu mega pusto, a szkoda. Pracę można dokończyć, dodać napis i już będzie super.

[Praca 6] - 3 - Nie podoba mi się zupłnie. Napis jakiś denny i pustawo trochę.

[Praca 7] - 2 - Cóż tu skomentować? Szczerze powiedziawszy to nic mi się tu nie podoba.

[Praca 8] - 3+ - Szkoda że praca jest tak przekombinowana. Ogólnie wygląda nieźle, ale co za dużo to nie zdrowo.

[Praca 1] - 4 - W tej pracy podobają mi się kolory ,ale kilka rzeczy można poprawić ,a w szczególności dodać napis.

[Praca 2] - 3 - Ta praca ,przy takiej konkurencji wypada słabo. Napis ssie.

[Praca 3] - 6 - SotW!!! Ta praca jest świetna. Wszystko w klimacie ,efekty zarąbiste ,a napis po prostu Miodzio.

[Praca 4] - 5 - Tutaj też bardzo dobra praca ,ale jednak trochę słabsza od 3. Szkoda ,że brakuje napisu i chyba to przesądziło że dałem 5.

[Praca 5] - 5- - Bardzo przyjemne kolory ,ale brakuje kilku rzeczy by był wyżej.

[Praca 6] - 4 - Praca ma fajny styl. Ale za słaba by przebić konkurencje.

[Praca 7] - 2 - Słabo. Stock słaby i do tego dodana jedna tekstura i ssący napis.

[Praca 8] - 3 - Tą pracę widziałem w lepszej wersji. Te romby nie pasują i jeszcze brak napisu. Tą osobę stać na więcej.

[Praca 1] - 4 - Pewnie praca była by lepsza, ale ktoś spartolił końcówkę. Praca rozmazana. Szkoda.

[Praca 2] - 3 - Koleś jest wtopoiony w kolesia. A napis.... Dałem 3, ale chyba za dużo :P

[Praca 3] - 6 - Najlepsza praca!!!! Nie ma co komentować. SOTW :D

[Praca 4] - 4+ - Fajne wykonanie tylko ten rozmiar... Szkoda bo tak byłoby 5.

[Praca 5] - 5 - Takie prace można oglądać, niby skromna a ile mówi :)

[Praca 6] - 4- - Praca mi się nie podoba, styl, wykonanie. Nie przekonała mnie.

[Praca 7] - 2 - Wszystko do poprawy!

[Praca 8] - 3 - Ktoś tutaj chciał zrobić ładną pracę, ale mu nie wyszło.

Praca 1 - Średnia Głosów: 3,92

Praca 2 - Średnia Głosów: 2,78

Praca 3 - Średnia Głosów: 5,78

Praca 4 - Średnia Głosów: 4,71

Praca 5 - Średnia Głosów: 4,57

Praca 6 - Średnia Głosów: 3,67

Praca 7 - Średnia Głosów: 2,00

Praca 8 - Średnia Głosów: 3,00

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #23: Daimon i jego praca z TI!

raper.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...