Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kto pyta nie błądzi...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Kolejne pytanie:

Podczas Inferno Match Undertaker vs Kane, Paul Bearer wręcza Mr. McMahon'owi misia w prezencie. Po walce Taker bierze misia od Vince'a i go podpala. Vince lamentuje przy tym, jakby nie wiadomo, co to było. Może mi ktoś wyjaśnić, o co chodziło z tym misiem?

75137960457081728a67d7.jpg

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

18

• Hacjend

18

• Vejder

14

• Ulicznik Xeb

13

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

To miał być gra psychologiczna Takera który prowadził w tamtym czacie story z Vincem. Misiek należał do Stefki w dzieciństwie, w późniejszym czasie program ewoluował dalej i wprowadzono w niego właśnie córkę szefa która została "naznaczona" przez grabarza który zaczął ją prześladować. Doszło też do "czarnego wesela" na którym Stefka miała zostać zmuszona do poślubienia Takera, dając mu niejako tym samym władzę na federacją ; )

A czym bądź jak została naznaczona? Akurat segment ze "ślubem" kojarzę (i przecież sam Vince był jednym z druidów, on tego chciał - to raczej nie wyglądało na kłótnię pomiędzy nimi...).

Naznaczona, ale nie w sensie dosłownym ;p Nie pamiętam też zbyt dobrze końcówki programu, bo od wspomnianej akcji z misiem do ślubu upłynęło trochę czasu, ale na samym początku Vince i Taker stali po dwóch różnych stronach barykady i wydaje mi się że tak to zostało do końca. ;)

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Dawno mnie tu nie było z dwa lata, prawie 7k postów mi przeleciało. A do sedna to..

Może mi ktoś przybliżyć obecną sytuację w WWE? Jak to wygląda? Jak się mają przetasowania wśród władz? Troszkę nowe twarze, te znaczące przedstawić. Divy i TT dalej ssą? (Znaczy divy to nie ma problemu, ale TT?). Jaką rolę ma teraz The Miz, bo z tego co tam czasem zerknąlem to wafluje Ryback'owi? Mcmahony dalej się bujają gdzieś po scenie, czy Król Królow dzieli i rządzi samodzielnie? AJ Lee, istnieje jeszcze w jakiś sposób? Luchadorzy, głownie Mysterio mnie interesuje i SIn Cara, żyją? Stawy nie powypadały, czy to już tylko gwiazdy raz na pół roku? Odszedł ostatnio ktoś ciekawy? No i jeszcze chciałbym wiedzieć czy main eventerz'y, Orton'y, Cena'y, nadal utrzymują się na tronie. Jakby jeszcze coś ciekawego, o czym wypadaoby wiedzieć przewinęło się ostatnio to też chętnie przeczytam.

:)

Może mi ktoś przybliżyć obecną sytuację w WWE? Jak to wygląda? Jak się mają przetasowania wśród władz? Troszkę nowe twarze, te znaczące przedstawić. Divy i TT dalej ssą? (Znaczy divy to nie ma problemu, ale TT?). Jaką rolę ma teraz The Miz, bo z tego co tam czasem zerknąlem to wafluje Ryback'owi? Mcmahony dalej się bujają gdzieś po scenie, czy Król Królow dzieli i rządzi samodzielnie? AJ Lee, istnieje jeszcze w jakiś sposób? Luchadorzy, głownie Mysterio mnie interesuje i SIn Cara, żyją? Stawy nie powypadały, czy to już tylko gwiazdy raz na pół roku? Odszedł ostatnio ktoś ciekawy? No i jeszcze chciałbym wiedzieć czy main eventerz'y, Orton'y, Cena'y, nadal utrzymują się na tronie. Jakby jeszcze coś ciekawego, o czym wypadaoby wiedzieć przewinęło się ostatnio to też chętnie przeczytam.

Nie wiem od jak dawna nie jestes w temacie wiec przewine Ci jakos rok-dwa wstecz.

Booking srednio wyglada ale trafiaja sie perelki (Reigns vs Lesnar na WM31 albo feud Cena/Owens)

Z nowych twarz to Kevin Owens zdecydowanie najlepszy (Steen z ROH) i do tego Neville, ogolnie w NXT jest duzo fajnie zapowiadajacych sie zawodnikow.

Tag teamy i divy sa dalej ale ogolnie sredniawo to wyglada chociaz Cesaro/Kidd vs New Day fajne walki wykrecali.

Miz ogolnie nie ma zadnego konkretnego programu od jakiegos czasu i jest jobberem, mial story z Mizdowem, jego kopia ktora gardzil i sluzyla mu do podawania wody ale Mizdow zbieral o wiele lepsze reakcje od Miza i to dzieki niemu byli mistrzami TT pozniej zaczal sie feud i skonczyl sie bez historii.

Vince na scenie zadko sie pojawia, glownie jest to Hunter i jego zona ale na backstagu rzadza obaj ale nie wiadomo kto bardziej. Triple H ma swoje NXT.

Aj zakonczyla kariere po WM31.

Mysterio odszedl ostatnio z WWE po tym jak kontrakt mu wygasl. Aktualnie robi w scenie niezaleznej a ostatnio bylo zamieszanie z nim jak chyba po 619 inny wrestler zmarl w ringu ale powodem smierci byly jego poprzednie kontuzje, tak czy siak grozono mu nawet smiercia za to a on sam myslal o zakonczeniu kariery. Sin Cara dalej jest w WWE i tworzy calkiem fajny TT z Kalisto ale jest to inny Sin Cara niz ten "orginaly" czyli Mistico ktory takze jest w scenie niezaleznej (Obaj sa w AAA)

Z tych co odeszli to napewno CM Punk jesli nie slyszales to po RR 2014 poprostu powiedzial ze ma dosc i wyszedl a do tego jeszcze dosyc kontrowersyjne zwolnienie Del Rio z WWE.

Cena na tronie byl jeszcze rok temu ale Lesnar go zniszczyl na SS 2014 a aktualnie jest mistrzem US i ma feud z Owensem ktory zreszta aktualnie jest najciekawszym programem w WWE a Orton nie ma aktualnie zadnego programy ale obija sie pomiedzy upper midem a main eventami.

fan1905.png
  • 1 miesiąc temu...

Jako że nigdy przedtem nie miałam styczności z WCW, to w sumie mam prawo nie wiedzieć i nie znać takiej osobistości, jaką jest Vince Russo. Może mi ktoś przybliżyć jego historię? A może raczej kontrowersje z nim związane? Byłabym bardzo wdzięczna za to :D

• Reputacja:   993

Vince Russo jest bookerem, pracującym niegdyś dla WWF, WCW i później TNA. Zasłynął w skrócie tym, że był jedną z osób odpowiedzialnych za ogromny sukces WWE podczas poniedziałkowych wojen, następnie przeszedł do WCW i... tam jego booking całkowicie pomieszał w federacji, prowadząc ja praktycznie na dno (ustawił np. siebie jako głównego mistrza federacji) po czym w TNA produkt pełen był infantylnych rozwiązań i głupich stypulacji, ale trzeba przyznać, że podczas jego obecności odnosili największe ratingi.

Chodzą opinie, że Russo temperowany przez kogoś (jak Vince McMahon w WWE), może pokazać prawdziwy geniusz, natomiast nie mając kogoś trzymającego go w ryzach jego pomysły mogą mieć wręcz niszczący skutek via WCW.

Napisał książkę "Forgiven", jakbyś chciała dowiedzieć się czegoś więcej na jego temat z pierwszej ręki. ;)

Dziękuję za odpowiedź :)

• 1 miesiąc temu...

Mam dwa pytania.

1. Jest gdzieś stronka na której można sprawdzić AKTUALNE ratingi gal SD i RAW? Lub od razu w tym - czy ktoś wie jak to się przelicza po oglądalności?

2. Nie wiem czy ktoś z was pamięta, ale chyba 4 lata temu obok Tysona Kidda pojawił się jakiś wrestler, napakowany jak wagon z węglem, ogromny skoksowany, pojawiał się chyba tylko 2-3 tygodnie i zniknął, z tego co wiem to był to jakiś Andrews, nie wiecie co się wtedy z nim stało i czy gdzieś przypadkiem się nie pojawia?

EDIT - TO drugie znalazłem, to pierwsze nadal aktualne

Nigdy nie spotkałem się ze stroną która zajmuje się tylko ratingami gal, ale każda szanująca się strona z newsami zawsze podaje wyniki dzień czy dwa po. I nie wiem czy jest jakiś dokładny przelicznik - ogólnie rzecz biorąc to stosunek liczby ludzi oglądających dany program do wszystkich oglądających tv w tym momencie/przedziale czasowym. Dlatego np. czasami jest info że pomimo wzrostu liczby ludzi który oglądali Raw rating jest mniejszy ; )

• 3 tygodnie później...

Może mi ktoś rozjaśnić sprawę z tym tzw. Vacantem? Zauważyłam, że to jest związane także z TNA (a nawet ma tam swoją kolebkę), więc mam prawo nie wiedzieć ;)

Stary Hacjend widocznie musi wkroczyć ;)

Vacant to najprościej mówiąc oddanie pasa przez posiadającego go mistrza - z powodu kontuzji jakiegoś storyline'u czy innych pierdół. Mówi się, że pas jest włąśnie "vacant" w sytuacji gdy mistrz musi oddać pas w sytuacjach wymienionych wcześniej.

Po internecie krąży sporo memów na temat "vacanta", bo zwyczajnie ten rok pod względem zawieszania pasów jest w sumie wyjątkowy. Najpierw nastąpił vacant pasa IC z powodu kontuzji Bryan'a. Następnie vacant Rybacka, również z IC w tle. Teraz Rollins z powodu kontuzji kolana. A co do TNA to pas vacantował Matt Hardy, podobno jakimiś problemami osobistymi czy jakimś tam odejściem. Na dzień dzisiejszy TNA nie ma mistrza i trwa jakiś tam turniej grupowy, gdzie w jednej z grup jest...... Matt Hardy :D

Więc Lobo, dziecko Kochane, Motylku Mój Błękitny - Vacant to nie żadna osoba ;)

A dla przykładu:

vacant-hall-of-fame.jpg

0327c5e6d97ee56bc806d5e1665a5cd1550ed109_hq.jpg

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Więc Lobo, dziecko Kochane, Motylku Mój Błękitny - Vacant to nie żadna osoba

Dziękuję za wytłumaczenie, robaczku ty mój kiss%2Bemoticon.png

Ja mam pytanko bo niezbyt sledze TNA, kiedy na ring wraca Jeff Hardy?