Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kto pyta nie błądzi...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

imageskllihhg.jpg

Postanowiłem założyć taki temacik ponieważ pewnie wielu z Was nurtuje jakieś pytanie odnośnie wrestlingu. W tym miejscu każdy użytkownik tego forum ma prawo zadać nurtujące Go pytanie tylko i wyłącznie dotyczące wrestlingu i rzeczy z nim związanych. Również każdy, kto zna odpowiedź na dane pytanie może, a nawet powinien pomóc i odpowiedzieć na nie. Wbrew pozorom nie jest to temat tylko dla początkujących, ale dla wszystkich. Proszę tylko (i to tyczy się głównie do nowych) nie zadawać pytań typu:

Czy Undertaker żyje? lub też Czy John Cena powróci do WWE?

Mam nadzieję że pytania tego typu nie pojawią się, ale jeśli tak się stanie to bardzo gorąco proszę osoby uprawnione o to, by usunęły te ewentualne niemądre posty.

Ja jak narazie mam dwa nurtujące mnie pytania:

Kiedyś, dosyć dawno temu w internecie wyczytałem informację że Great Khali zabił wrestlera na jakiejś gali w Japonii. Podobno udusił Go przypadkiem przy narożniku. Czy to prawda? Jak to było? Jak miała na imię ta ewentualna ofiara?

I kolejne pytanie brzmi - Ma ktoś może jakiś materiał w którym Blue Blazer (Owen Hart) ponosi śmierć na ringu? Szukałem filmiku, ale nie znalazłem. Na YT jakiś gość upierał się że ma filmik, ale to jakiś gostek spadł z rusztowania na liny, a to napewno nie jest to. Wątpię by ktoś posiadał ten materiał, ale zapytać można Sorry za takie pytanie, ale ciekawość ludzka nie zna granic.

Zapraszam do pytania i udzielania sensownych odpowiedzi :).

Chcę się przyznać że podkradłem ten temacik z innego forum, ale myślę że nie jest to jakieś karygodne przewinienie ponieważ uważam iż na BGZ też przyda się miejsce do zadania jakiegoś nurtującego pytania.

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

18

• Hacjend

18

• Vejder

14

• Ulicznik Xeb

13

Top użytkownicy w tym temacie

Dlaczego stare ECW upadło , wiem że zbankrutowało ale z jekiego powodu co sie stało z tak dużo federacją dlaczego skończyła tak jak skończyła . Była to wina coraz słabszego produktu czy czegoś innego ?

I drugie pytanie . Dlaczego Matt Morgan odszedł z WWE ?

Dropsik o ile się orientuję, oraz pamięć mnie nie zawodzi, wypadek zdarzył się na Gali Over The Edge..Oglądałem tą gale w całości..Był wywiad z Hartem, odnośnie jego walki o Intercontinental Championship, która miała się odbyć już za kilka minut..Gdy zniknęli z anteny..Zaczął przemawiać Jim Ross, zaczął mówić o wypadku, który zdarzył się na tej gali..Albo zostało wycięte, albo po prostu załatali to reklamami..Ci co byli na żywo tamtego wieczoru widzieli tą tragedię..

Mati nie byli po prostu wstanie płacić regularnie takim gwiazdą jak Rob Van Dam, Dreamer czy Styles oraz innym..Mieli po prostu za małe dochody na pokrycie kosztów..Później Vince wykupił akcje i zrobił co zrobił...Zniszczył sny prawdziwych fanów Hardcoru...

Edytowane przez Gość

paparoach.png

18659.png

Chcę się przyznać że podkradłem ten temacik z innego forum, ale myślę że nie jest to jakieś karygodne przewinienie ponieważ uważam iż na BGZ też przyda się miejsce do zadania jakiegoś nurtującego pytania.

Nawet wiem którego :P

Ja też mam pytanko:

Powie mi ktoś, za co tak naprawdę Bischoff wyleciał z WWE? Pokłócił się z Vincentem czy jak to było?

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Sebuś nie dawał żadnych Title Shotów, co rozzłościło Wujka Vinca ;).A przecież był tam GM..

paparoach.png

18659.png

• Styl:  Jasny

No a dlaczego Kurt Angle opuścił WWE ?

Kurt opuścił WWE z powodu zbyt napiętego harmonogramu a Mattowi to chyba wtedy nie groziło .

To ja też mam pytanie :D

Jak to jest z tym wrestlingiem, że to co walczą jest ustawione a to co mówią przy micu czy na backstage sami wymyślają czy federacja im podaje role? Bo słyszałem, że ktoś mówił O Christian jest super przy micu wystarczy zobaczyć segment z Del Rio

Ja też miałabym pytanie , a raczej kilka :). Czemu Mickie James została zwolniona z WWE ? No narazie tylko 1 , ale i tak proszę o odpowiedź na moje pytanie.

jeffh.png

Ja mam pytanie..Czemu Bret Hart został wyrzucony z WWE. Zastanawia mnie to od dłuższego czasu i nie mogę tego zrozumieć...konflikt kolejny z Vince'm

johncenat.jpg

Federacja wszystko ustala..Co mają robić, mówić..Choć chyba czasem, można coś dodać od siebie, ale to wróży tylko nie miłymi konsekwencjami :)..Walka w ringu też ustawiona..Czysta pamięciówka, tyczy się sędziego, który doskonale wie w którym momencie odliczyć pina..Pomogłem ;) ?

paparoach.png

18659.png

Ja mam pytanie..Czemu Bret Hart został wyrzucony z WWE. Zastanawia mnie to od dłuższego czasu i nie mogę tego zrozumieć...konflikt kolejny z Vince'm

Nie żaden konflikt :lol Został zwolniony ponieważ WWE nie miało pomysłu na jego osobę. Walczącym wrestlerem nie jest więc jak coś to tylko BS, albo menager, ale jka widać nie potrzebowali Brata do takich roli :D

Ja też miałabym pytanie , a raczej kilka :). Czemu Mickie James została zwolniona z WWE ? No narazie tylko 1 , ale i tak proszę o odpowiedź na moje pytanie.

Mickie została zwolniona z WWE ponieważ... nie pamiętam dokładnie, ale była tam jakaś pyskówka. Proszę jednak nie zadawać niezliczonych pytań na temat zwolnień. Najczęściej zawodnicy zostają zwolnieni ponieważ poprostu federacja czyści roster i tyle. Proszę pytać ewentualnie o zwolnienia, które w jakiś sposób są naprawdę dosyć tajemnicze :P.

Ja oczywiście ponawiam swe dwa pytanka, a szczególnie interesuje mnie to pierwsze:

Kiedyś, dosyć dawno temu w internecie wyczytałem informację że Great Khali zabił wrestlera na jakiejś gali w Japonii. Podobno udusił Go przypadkiem przy narożniku. Czy to prawda? Jak to było? Jak miała na imię ta ewentualna ofiara?

I kolejne pytanie brzmi - Ma ktoś może jakiś materiał w którym Blue Blazer (Owen Hart) ponosi śmierć na ringu? Szukałem filmiku, ale nie znalazłem. Na YT jakiś gość upierał się że ma filmik, ale to jakiś gostek spadł z rusztowania na liny, a to napewno nie jest to.

Ja też miałabym pytanie , a raczej kilka :) . Czemu Mickie James została zwolniona z WWE ? No narazie tylko 1 , ale i tak proszę o odpowiedź na moje pytanie.

Mickie nie przepadała za Batistą i na odwrót. Ciągle czepiano się jej, że waży za dużo i ciągle kłóciła się z zarządem jak i z animalem. A że Batista miał mocną pozycję w federacji, James została zwolniona, a Dave na tym nie ucierpiał. Równi i równiejsi :roll:

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

I kolejne pytanie brzmi - Ma ktoś może jakiś materiał w którym Blue Blazer (Owen Hart) ponosi śmierć na ringu? Szukałem filmiku, ale nie znalazłem. Na YT jakiś gość upierał się że ma filmik, ale to jakiś gostek spadł z rusztowania na liny, a to napewno nie jest to.

Z tego co mi wiadomo to materiał ten posiada jedynie rodzina Hartów ,więc na pewno nie da się go znaleźć.