Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Slammy 2010, koniec Paula Bearera i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

47495282.png

:arrow: Jak zawsze.. przemyślenia Jima Rossa!

MICHAEL COLE: zmienia się z bezpłciowego komentatora w charakter z krwi i kości. Jego opinie są kontrowersyjne, przez co stąpa on obecnie po cienkiej linii.

WRESTLEMANIE W HOUSTON: Ciężko będzie pobić poprzednie Main Eventy - Rock vs Austin i Michaels vs 'Taker. Jednak czuje się zachwycony tym, że mogłem komentować tamte walki.

WADE BARRETT: Czy Barrett chce tego czy nie, wiemy że zmierzy się on z Ceną na TLC. Należy mu się to. Wade oczywiście ma wielki potencjał jednak daje mu większe szansę po tym, jak zakończy feud z Johnem. Mógłby zyskać wtedy szacunek widzów.

:arrow: Maria Kanellis napisała na swoim twitterze, że wystąpi w dwóch horrorach. Mówi, że nie ma powodów do nudy i zawsze ma coś to zrobienia.

6506482

:arrow: Gwiazdy nominowane do Slammy w kategorii 'gwiazda roku'. (divę roku wyłoni specjalny battle royal) W spoilerze więcej kategorii - podkreślone to moje typy.

John Cena, Randy Orton, The Miz, Edge, Kane i Rey Mysterio.

Shocker of the Year

- The Miz cashes in Money in the Bank, becomes WWE champion.

- John Cena loses and is forced to join Nexus.

- Nexus takes out McMahon.

- Paul Bearer turns on The Undertaker.

Knucklehead Moment of the Year

- Big Show unmasks a bald C.M. Punk.

- Santino Marella gets out-danced by Vladimir Kozlov

- Beth Phoenix eliminates Great Khali from the Royal Rumble.

- Lay-Cool beaten by Mae Young

Despicable Me Award

- C.M. Punk sings "Happy Birthday" to Rey Mysterio's daughter. (to było zajebiste!)

- Sheamus attacks Triple H with lead pipe while The Game talks about Shawn Michaels.

- Nexus attacks Ricky Steamboat and WWE Legends.

- Kane buries The Undertaker alive.

Holy %&^*%&* Move of the Year

- Kofi Kingston hits Drew McIntyre with leg drop off ladder through announce table.

- John Cena sends Batista onto a car and through the stage with two Attitude Adjustments.

- Randy Orton delivers RKO to a flying Evan Bourne.

- John Morrison dives off set onto Daniel Bryan and The Miz.

Guest Star Shining Moment of the Year

- Mike Tyson punches out Chris Jericho.

- Pee Wee Herman vs. The Miz.

- Florence Henderson kisses Great Khali.

- William Shatner sings WWE ring entrances.

"Oh Snap" Meltdown of the Year

- Big Show destroys Jack Swagger’s trophies.

- Edge destroys the Raw GM’s computer.

- Alberto Del Rio injures Rey Mysterio’s arm with steel chair.

- Batista quits WWE.

WWE Moment of the Year

- Bret Hart and Shawn Michaels shake hands.

- Nexus debuts and attacks John Cena.

- The Undertaker vs. Shawn Michaels in Michaels’s final match.

- Kane wins Money in Bank, cashes in on same night.

:arrow: Wszystko wskazuje na to, że w najbliższej przyszłości nie zobaczymy już Paula Bearera w telewizji. Pozostał on w ciepłych stosunkach z WWE.

:arrow: WWE jest zadowolone z pracy Brodusa Clay'a. Zawodnik ten ważył ponad 400 funtów, a zrzucił już 100.

:arrow: TNA podpisało kontrakt z Tommym Mercerem. Zawodnik ten brał udział w 'castingu' - TNA GutCheck challenge. Walczył już w dwóch dark matchów.

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• CenationKid

1

• WojtASR

1

• Bajo

1

• dirt_diver2

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jak zwykle przemyślenia Ross'a trafne, Cole rzeczywiście się mega wyrobił bo kiedyś był w sumie nijaki a teraz jest najlepszym komentatorem w WWE. Hmm no ciekawe kto dostanie gwiazde roku. Miz raczej odpada bo w sumie do ME dołączył 2 pare tygodni temu, Mysterio też bo nic takiego nie zdziałał, to samo Edge, Cena dostał nagrode w zeszłym roku więc raczej nie powinien dostać dwóch z rzędu, raczej wszystko rozegra się między Orton'em a Kane'm i ja bym się skłaniał raczej do Kane. No i moim zdaniem brakuje tu Sheamus'a, w końcu był dwa razy posiadaczem pasa, wykończył HHH i na dodatek wygrał KotR. Reszte typów też wsadze w spoiler

Shocker of the Year

Despicable Me Award

- C.M. Punk sings "Happy Birthday" to Rey Mysterio's daughter.

- Sheamus attacks Triple H with lead pipe while The Game talks about Shawn Michaels.

- Kofi Kingston hits Drew McIntyre with leg drop off ladder through announce table.

- John Cena sends Batista onto a car and through the stage with two Attitude Adjustments.

- Batista quits WWE.

WWE Moment of the Year

- Kane wins Money in Bank, cashes in on same night

Ale to chyba nie wszystkie kategorie? Nie ma walki roku ani debiutu. Diva wyłoniona w BR to idiotyczny pomysł. Taką walke teoretycznie może wygrać każdy a LayCool zasługują na tą nagrode bez najmniejszych wątpliwości. Czyżby Kane zabił Bearera na ostatnim SD? Nie no to by się nie mogło wydarzyć w PG. W sumie dobrze, nie był juz zbytnio potrzebny do niczego. Clay moim zdaniem jest jednym z faworytów NXT4, w końcu ktoś będzie musiał zastąpić Big Showa i Henrego którzy pociągnął jeszcze maks pare latek.

Jim Ross przekazał Nam bardzo ciekawą informację. Napisał że Barrett zmierzy się z Ceną na TLC. Ciekawe czy rzeczywiście właśnie tak się stanie. Możliwe że pojedynek odbędzie się w stypulacji... - jeśli Cena wygra zostaje przywrócony do WWE. Myślę że jest to całkiem realne. Mam nieco inne typy co do Slammy Awards niż Pietrek, ale szczerze nie chce mi się ich teraz przedstawiać :P. Aha, czyli WWE wymyśliło sobie taki koniec co do Paula. A ja myślałem że zabawi tam jeszcze dosyć długo. Naprawdę wielkie uznanie dla Brodusa. Zrzucić 100 funtów, to naprawdę wielki wyczyn.

Dzięki za newsy :).

Zgadzam się zarówno i z Rossem i Bremem :).Cole jest jednym z najlepszych obecnych komentatorów nie da się tego nie zauważyć.Choć Punk też się spisuję :roll: .Maria w horrorach ? Chętnie obejrzę film na dodatek w takim gatunku..Ciekawe jak jej to wyjdzie..Co do gwiazdy roku...nie mam pojęcia, lecz przypuszczam, że albo to będzie John Cena(Again), oraz Wade Barrett.Ewentualnie jeszcze mógłbym wymienić The Miza..To o nich było najgłośniej w tym roku..szczególnie pierwsza para.Nie rozpaczam zbytnio nad ostatecznym odejściem Paula..Zrobił co zrobił..a jeśli miałby zostać to po co ? Nie długo koniec kariery Undertakera i pfff..Beaker szmacony..Dobrze, że teraz odszedł..Jest spostrzegany w dobrym świetle przez fanów WWE.Co prawda dokładnie Tommiego Mercera nie znam, lecz życzę mu udanej kariery w Total Nonstop Action..Dzięki za Newsy Pietras :).

paparoach.png

18659.png

:arrow: Widać, że Cole sobie grabi...oglądałem kilka gal z jego komentarzem, i według mnie już tak nie pasjonuje się i nie przeżywa jak kiedyś.

:arrow: Barret vs Cena na TLC :shock: . Świetnie tylko nie zapominajmy, że Cena jest zwolniony z WWE

A moje typy na Slammy Awards :

Shocker of the Year-- John Cena loses and is forced to join Nexus.

Knucklehead Moment of the Year - Beth Phoenix eliminates Great Khali from the Royal Rumble.

Despicable Me Award - Kane buries The Undertaker alive.

Holy %&^*%&* Move of the Year - John Cena sends Batista onto a car and through the stage with two Attitude Adjustments.

Guest Star Shining Moment of the Year - Mike Tyson punches out Chris Jericho.

"Oh Snap" Meltdown of the Year- Edge destroys the Raw GM’s computer.

WWE Moment of the Year - The Undertaker vs. Shawn Michaels in Michaels’s final match.

A gwiazdą roku zostanie The Miz, ponieważ zozstał Mr Money in The Bank, zdobył USA Champ a później wykorzystał teczkę i został WWE Champ.

johncenat.jpg

Ostatnio Cole sobie nagrabił i J.R. od razu to spostrzegł. Oglądałem wczoraj Raw Is War z 99 roku i widziałem kim był Michael Cole. Był niedoświadczonym WWE przeprowadzającym wywiady, a teraz jest komentatorem RAW, NXT i SD.

Barrett ma walczyć z Ceną na TLC i co znów w stypulacji Tables Match ? :D

Tym razem pewnie o uwolnienie z Nexus albo zwolnienie z WWE (znów...)

Co do typów Slammy Awards to dam je w spoilerze :

Shocker of the Year

Despicable Me Award

- C.M. Punk sings "Happy Birthday" to Rey Mysterio's daughter. (to było zajebiste!)

- Batista quits WWE.

WWE Moment of the Year

- Kane wins Money in Bank, cashes in on same night.

To chyba na tyle. Dzięki za newsy Pietrek ;)

rzemyśleń Cole'a nie skomentuję gdyż jakoś komentator nie przypada mi do gustu...Maria, dawno o niej nie słyszałem ale czytając newsy wcale się nie dziwie. Widać że dziewczynie się nudzi i łapie się czego da. No nic, powodzenia w kręceniu tych horrorów...Szokiem roku napewno będzie przegrana Ceny i dołączenie do Nexusa, w końcu kto się spodziewał przegranej Jaśka z Barretem który jeszcze nie tak dawno do piero debiutował w programie dla żółtodziobów? Z tych pozostałych ważniejszych kategorii to Momentem roku będzie dla mnie powrót Hitmana, po 12 latach, po legendarnym Screwjobie wraca ikona wrestlingu....No i jeśli chodzi o najważniejszą rzecz czyli gwiazdę roku to...chciałbym żeby wygrał Edge choć jest to trochę niemożliwe. Początek roku udany w jego wykonaniu, wygrał RR ale potem jakoś to się zepsuło ale znów wraca do formy. Nie wiem co tam robi Miz i Mysterio? Miz może jeszcze bo miewał swoje wzloty, miał 2 razy pas USA, TT i teraz WWE ale nie można zapomnieć o porażkach. Przegrana jako kapitan RAW na BR, odebranie mu pasa WWE przez Danielsona...O Rey'u wolałbym się nie wypowiadać gdyż naprawdę nie rozumiem co on tam robi. Kane od MiTB trzyma WHC także dla niego zasłużona nominacja. Orton jak to Orton, kręcił się dużo w okół najważniejszych pasów, przeszedł face turn i zacząłbyć pushowany na drugiego Jaśka...no i właśnie Cena. Jeszcze w 2009 roku na TLC stracił pas WWE który odzyskał na EC choć długo się z niego nie cieszył. Wleciał Batista z wujkiem McMahonem i zabrał mu pas. Na szczęście Cena pokonał złego Animala na WM'ce a potem ciągnął nudny feud do Over the Limit po którym Animal pożegnał się z federacją. Potem Jasiek bronił pasa....aż przyszedł Nexus i wtedy zaczęła się zabawa....ahh ale idźmy dalej. Paul Bearer na najbliższych galach się nie pojawi ale jakoś nie będzie mi go żal. Na początku cieszyłem się z jego powrotu ale z tygodnia na tydzień jego postać bladła. Rating Impactu wzrósł od ostatniego tygodnia, nie wiem czy to dobrze czy źle gdyż wielki wzrost to nie był. Brodus Clay...przyznam szczerze że nigdy nic o nim nie słyszałem ale jego postura mnie mocno zainteresowała. Ciekawe jak wyglądał "przed" zrzuceniem wagi. :8

964893.jpeg

Rock to nie tylko muzyka, to także stan ducha.

Niestety JR nikt nie zastąpi i nawet nie pomoże tu Cole'owi hellowy charakter. Nie wiem co może uratować tą WMke?? Jakoś nie mogę sobie wyobrazić jakiegos sensownego main eventu. Coraz bardziej mieszają ze slammy, nie mogli by tego po prostu oddać do głosowania fanom?? Ankieta na stronie wwe lub smsy, w zeszłym roku divą roku została Maria i w nagrodę ją zwolnili =))

Poerót paula Bearera był spoko, jednak przez kontuzję Undertakera w ogóle źle poprowadzony, szkoda, bo można było zrobić z tego coś większego.

Brodus Clay chyba najbardziej zainteresował mnie ze wszystkich nowych zawodników w NXT, czekam jak sprawuje się w ringu, bo nazwanie się najlepszą maszyną suplexową trochę chyba przesadził, i ciekawe co na to TAZ??

Co by nie mówić w 100% zgadzam się z przemyśleniami JR. Jak zwykle trafnie i dobitnie komentuje wydarzenia, osoby, zachowania. Brodus - ma ciekawą przeszłość. Mam tylko nadzieję, że nie będzie powtórki sytuacji z Husky'em. Dzięki za newsy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...