Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE PPV - Final Showdown - Oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WCE Pay - Per - View presents - Final Showdown

proszewezto.png

Oficjalne Promo

Partnerzy :

kfc-logo.png
thqkopia.png
sprite-logo.png

29 Grudzień 2010

San Antonio, Texas

Oficjalna piosenka :

Karta

The Miz © vs Christian - Hell in a Cell Match for WCE Championship

looollq.png

Johny Nitro © vs Shelton Benjamin vs The Rock vs Triple H - Fatal 4 Way Elimination Match for World Heavyweight Championship

14927319.png

Daniel Bryan © vs Jeff Hardy vs Kurt Angle vs Mistico - Survival of the Fittest for Continental Championship

cccqr.png

Mick Foley © vs Edge - Tables & Ladders & Chairs Match for Hardcore Championship

93617611.png

Destination (Mr. Kennedy & Batista © vs Rudos (Aerostar & Dr. Wagner Jr.) vs AJ Styles & Mark Henry - Three Way Elimination Tag Team Match for Unified Tag Team Championship

taggggd.png

Randy Orton vs Shad Gaspard - Last Man Standing Match

ortonvsshad.png

John Cena vs Alberto Del Rio - Submission Match

bdgd.png

Obrazki do dwóch ostatnich walk, poprawiony obrazek do walki o Hardcore Championship oraz Johny Nitro zamiast Johna Morrisona na obrazku do WHC już niebawem. Zapraszam do wyrażania swoich opinii!

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• T0meq

1

• Zaq123

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

A więc zacznijmy od walki o pas federacji WCE. Obaj zawodnicy bardzo dobre piszą posty na SB. Wręcz można powiedzieć, że są takie same, ale wątpie, żeby Miz stracił pas. Za krótko go ma.. Więc razcej wynik jest już znany, ale życie jest pełne niespodzianek. Zobaczymy :)

Johny Nitro © vs Shelton Benjamin vs The Rock vs Triple H - Fatal 4 Way Elimination Match for World Heavyweight Championship

Tutaj może się wiele zdarzyć. Shelton jest nową gwiazdą WCE, pisze bardzo fajne posty i ma spore szanse na pas. Rock, The Game no i Nitro to nie byle jacy zawodnicy. Ciężko będzie wytypować zwycięzcę. Bookerzy mają trudną sytuację, no ale zawsze mieli i zawsze wychodziło im to zajebiście :)

Daniel Bryan © vs Jeff Hardy vs Kurt Angle vs Mistico - Survival of the Fittest for Continental Championship

Ta walka interesuje mnie najbardziej. Coś czuję, że Hardy będzie nowym mistrzem :8 No zobaczymy, przyjmę ten pas jak mi go dacie oczywiście... CrashDay było Jeff zdobył #1, następnie dołączył Kurt i na dzisiejszym CD doszedł Mistico. Szkoda, że jeszcze następnego CD nie będzie bo pewnie następny by doszedł..... No nic życzę wsztkim powodenia niech wygra najlepszy ( Jeff oczywiście :) )

Mick Foley © vs Edge - Tables & Ladders & Chairs Match for Hardcore Championship

Założę się, że Mick straci ten pas. Bardzo, bardzo rzadko Luba teraz piszę na BS.. Edge będzie nowym mistrzem, nie ma po więcej mówić. Jego posty na BS są bardzo dobre, czasami dziwne... No ale liczy się to, że pisze i robi to coraz lepiej.

Ojeny, no teraz może być problem. Shad były champ, Orton był champ. Ani tego, ani tego dawno nie widziałem na CD, ale pewnie zbierają sobie słowa i dadzą jakiś potężny post. Nie będę pisał kto wygra, albo kto może wygrać bo nie ma bladego pojęcia. Będzie trudno tak jak w poprzednich walach.

Destination (Mr. Kennedy & Batista © vs Rudos (Aerostar & Dr. Wagner Jr.) vs AJ Styles & Mark Henry - Three Way Tag Team Match for Unified Tag Team Championship

Nareszcie Destination, pogromcy CrashDay i całego WCE (chyba nikt się za to nie obrazi) Niedawno zdobyli pasy i przeszli do historii WCE jako Tag Team. No o nich można pisać i pisać..... Rudos tag team z Lucha, który może sprawić niespodziankę. Aj i Henry, Aj robi sporo błędów w swoich postach, ale zapewne to poprawi, a Henry piszę coraz lepiej, chociaż poprzednie jego posty były lepsze :P Jestem bardzo ciekawy jak to będzie. Czekam! :D

No i ostatnia planowana jak narazie walka tej wspaniałej gali. Alberta posty na BS są niesamowite, John'a za to kiedyś były, teraz to jakby stracił na świeżości. Stawiam na Alberto. A więc już doczekać się nie mogę tej gali. Czekam i jeszcze raz czekam :)

Miz ma jeszcze za krótko pas, ale w WCE wszystko jest możliwe. Christian przetrwał w walce przeciw Showtime więc należała mu się walka o pas, ale aby go zdobyć potrzeba czegoś więcej. Więcej zrobił The Miz, który z Destination trzęśli całym CrashDay i nalezy mu sie ten pas, jego obrona na tej gali, dlatego stawiam na Miza.

Heh, no niedługo ten pas bedzie mój, ale teraz największe szanse daje na obronę pasa dla Nitro. Najlepsze z wszystkich wpisy na BS, Benjamin jest tu krótko i pisze fajnie, ale chyba troche za wcześnie na pas, a Rock przyszedł z CrashDay bo przegrał jeszcze wtedy z Morrisonem. Pozostaje nam tylko Triplak, który ma dwa mocne argumenty. Jednym jest Stephanie, a drugim młotek i myślę, że obu użyje w tej walce, ale stawiam na kolejną obronę pasa.

Tutaj natomiast musi być zmiana posiadacza pasa. Bryan ma go już długo, przeszedł na CrashDay i tu znalazł wielu przeciwników. Wydaje mi się, że członek Destination - Kurt Angle ma szanse na pas, ale nie za duże. Mistico raczej bez szans, a według mnie pas dla Jeffa.

Ciężki wybór, bo Edge na BS jest aktywny i pisze czesto, oraz mądrze, a Luba powoli coś tam mówi o zrezygnowaniu więc może bookerzy oddadzą pas dla Edge'a? Kolejna ciężka decyzja, bo myślę, że Edge jest tu krótko ale zasługuje na pas, a Foley już go długo trzymał, dlatego stawiam na nowego mistrza.

Krótko i na temat - Randy Orton!

Destination (Mr. Kennedy & Batista © vs Rudos (Aerostar & Dr. Wagner Jr.) vs AJ Styles & Mark Henry - Three Way Tag Team Match for Unified Tag Team Championship

Trzy świetne Tag Team'y. Rudos i AJ & Henry toczyli ze sobą wojny, a i tak na czasie było Destination. Myślę, że ich era zostanie kontynuowana, a jeśli Angle wygrałby ku mojemu zdziwieniu pas Continental to bookerzy by ładnie zrobili bo wszystkie pasy u Destination by byłoy. Może i dobrze, bo to by tylko ich nagłośniło, a potem by je pokolei tracili. Stawiam na Destination!

Hehe, kolejna walka na PPV, kolejna z wielkim rywalem i kolejna wielka wygrana. Del Rio zdecydowanie lepszy od Ceny i z łatwością wykonuje Cross ArmBreaker, po którym Cena odklepuje. Innego scenariusza nie ma!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Miz jest krótko mistrzem, a Christian szybko dostał Title Shota więc trudno przewidzieć kto wygra. Stypulacja napewno doda emocji w walce i będzie ciekawie. Christian szybko dostał szansę o zdobycia głównego pasa. Doprowadził też przecież CD do zwycięstwa na CT więc zaliczył dobry początek. Za to Miz długo starał się o pas i w końcu dopiął swego i raczej go tak szybko nie straci.

Dla mnie to będzie naciekawza walka gali. 4 znakomitych wrestlerów w jednej walce. Trudno jest wytypować mi zwycięzcę, a jeszcze trudniej kto pierwszy odpadnie. Wszyscy na BS piszą bardzo dobrze i naprawdę trudno przewidzieć co się stanie. Shelton po powrocie szybko dostał szansę na zdobycie pasa, Rock będzie chciał odzyskać to co stracił na CT ( w pewnym sensie), HHH jeszcze nie wygrał walki chociaż na BS pisze bdb i jest ciągle w ME, a Nitro jest mistrzem długo i myślę, że jeszcze nim pozostanie.

Bardzo ciekawa stypulacja tej walki. Zobaczymy jak to wypadnie. Angle to nowy członek Destination i dzięki temu ma szansę na zwycięstwo. Mistico napewno będzie chciał odzyskać pas Continental. Hardy jeszcze nie był mistrzem (chyba) więc też może wygrać, a Bryan już trochę trzymie ten pas. Walka będzie bardzo ciekawa i nieprzewidywalna.

Edge szybko dostał szansę na pas, ale raczej jej nie wykorzysta. Chyba jeszcze za wcześnie na danie mu pasa. Foley trzymie trochę pas i przeszedł z nim na ST więc ten pas jest dla niego wiele wart i napewno nie popuści. Stypulacja ciekawa.

Ogólnie to ciekawy pomysł na feud. Byli mistrzowie i znakomici zawodnicy. Obydwaj świetnie piszą na BS więc walka będzie wyrównana. Może wmiesza się w to wsztstko Destination ?

Destination rządzą tą fedką. Atakują praktycznie każdego. Rudos i Styles&Henry to nowe TT, ale nie są źli. Jeśli już ktoś z nich miałby pokrzyżować plany Destination to zdecydowanie są to Rudos.

Znakomita dla tych zawodników stypulacja. Obydwaj mają świetne akcje kończące więc trudno tu wybrać. Ogólnie jeśli chodzi o ich feud to jest wyrównany. Obydwaj piszą dobrze na BS więc trudno wytypować.

ksgj.png

• Urządzenie:  iPhone

To walka zapowiada się ciekawie. Zobaczymy jaki będzie wynik, bo jak jeden i drugi nie pokazują się czesto na BS. Jak się pokażą to troszkę słbo idzie im pisanie. Gdy czytałem kiedyś Xeba wypowiedzi (nie miał on jeszcze pasa) to były 2x razy lepsze i dłuższe. No, ale każdego wena opuszcza. O co do Christiana to nie wiem. Wątpie, żeby jedank Xeb stracił pas. Więc moj typ: The Miz

Ta walka też zapowiada się ciekawie nie tyle ciekawie to emocjonująco. Wszyscy zawodnicy piszą świetnie na BS. Nitro trzyma długo ten pas. Shelton dopiero pryszedł i już szansa na pas. Ale wątpie, żeby wygrał go. Rock tak samo jak Shelton nie wydaje mi się też, aby wygrał. Co do Triple to coś czuje, żę zgarnie ten pas. Wypowiedzi jego na BS są świetne zresztą jak wszyskich, ale coś mi się zdaje po tylu porażkach zgarnie pas. I było to tylko podpuchą, aby zgarnąc World Heavyweight Champions. Moj typ: Tripleeee H

To walka jest dla mnie zagądko. BO wszyscy pisza na BS porównywalnie do siebie. Braya'n ten pas trzyma długo, więc utrata go i mały feud ze zwycięzcą? No zobaczymy już na gali. Hardy był pretendentem do Hardcore i teraz do Continental. Na wysilał się tyle, a przyszedł Mistico i Kutr bez walki o pretendenta. Wracając do Hardeyo to jest bdb na BS i pisze sęsownie. Kurt co tu dużo mówić przedstawiciel Destination, ale wątpie, żeby wygrał pas. Mistico to jest człowiek który odszedł, a jak przyszedł to z wielkim hukiem. Miał już pas. Na BS jest bdb jak zresztą wszyscy. Ale mój typ to Jeff. Nie zdobył jeszcze pasa, a tyle się o nie starał. I dlatego właśnie on.

Krótka bajka wygram ja. :D

Obaj pisali kiedyś dobrze na BS. Teraz wogóle ich nie widać ani jedno ani drugiegi. Ale to może być tylko zachęto by napisali dobrego i sensownego posta. Orton jest wyśmienity w swoich wypowiedziach. Shad też nie jest wcale gorszy. Co do Shada był już raz mistrzem. Ale mój typ to: Remis. Bo każdy z nich jest wyśmienity w tym co robi.

Jak dla mnie ta walka zapowiada się ciekawie. Destination mistrzowie są na BS często i jak już są to piszą fenomenalne posty. Rudos już są bdb. Wystarczy spojrzeć na ich posty i już wszysko wiadomo. Aj & Henry oni jednak wątpie, żęby wygrali. Piszą db posty na BS, ale czasami wzięte z d*py. Moj typ to: Rudos. Viva La Rudos jak mówicie :)

Ta walka będzie jak mi się zdaje ekscytującą. Obaj są dobrzy na BS. Rio jest często i pisze db posty. Ale co do Ceny to się obawiam. Pisze rzadko i nie zbyd długo. Ale jednak skłaniam się ku niemu: Mój typ więc: John Cena.

37184451712723064921.png

No tak Karta podana a ja sie ostatnimi czasy obijam. Trzeba to zmienić, bo PPV blisko.

No tak tutaj pod względem backstage jest ciekawie, bo obaj zawodnicy są bardzo dobrzy, obaj zasługują na tytuł i żaden z nich nie odpuści. Jednak jest jedna rzecz, która sprawia, że wynik jest prosty to wytypowania. Xeb dostał ten pas po ponad pół roku starań o niego, teraz musi sie nim nacieszyć i głupim posunięciem moim zdaniem było by odbieranie mu tego tytułu, tym bardziej, że zdobył go w takich a nie innych okolicznościach.

To tak jak pisałem w komencie do CD może być najciekawsza i najlepsza walka gali. Głównie za sprawą stypulacji. Wszyscy zawodnicy są bardzo dobrzy i tu Daniel ten pas ma dość długo, więc mógłby go już stracić i wejść do ME na co zasługuje. Kandydatów jest dużo, z jednej strony Mistico, jednak nie wierze, że zdobedzie ten tytuł. Jest chyba najlepszy na backu z tej czwórki, ale dopiero doszedł do federacji i jest w Rudos, bedzie potrzebny kolegom przy Destination. No i Kurt i Jeffóś. Jeff podobnie jak ja ciągle sie kreci wokół tego pasa i nie potrafi go zdobyć, ale Kurt to Kurt... jednak jest na CD za krótko, a Destination ma co robić. Skłaniam sie tu ku Patryniowi, bo z tej czwórki kazdy zasługuje na tytuł, ale on właściwie od początku swojej kariery w WCE krąży wokół mid cardowego pasa na CD.

No tak Luba mówi, że odpusci ten pas, ale myśle, że jednak nie teraz. Edge dostaje bardzo silny push na początek, z miejsca po dwóch postach już było wiadomo, że o ten pas zawalczy, nie mówie, że pisze słabo, ale Luba tez jest mocnym zawodnikiem. Edge jest zbyt krótko IMO i powinien ten miesiąc jeszcze sie o ten pas postarać, chociaż kto wie... Ciężko tu bedzie kogokolwiek typować, jednak moim zdaniem jeszcze Hardcore Legend potrzyma swój pas, w koncu w postach widać, że ten tytuł jest dla niego stworzony, tylko gorzej z konkurentami.

Destination (Mr. Kennedy & Batista © vs Rudos (Aerostar & Dr. Wagner Jr.) vs AJ Styles & Mark Henry - Three Way Elimination Tag Team Match for Unified Tag Team Championship

Krótko i na temat, tu bedzie niezła ściema... nie no pasy zostaną w rekach Destination, bo miesiąc temu je zunifikowali, chociaż konkurencje mają ostrą. 6 świetnych pisarzy, ale TT Stylesa z Henrym jakby z czterech liter wzięty, Rudos to co innego i w nich bym upatrywał najsilniejszej konkurencji dla Destination. Coś mi sie wydaje, że mogą w jakiś nieczysty sposób, ale pasy zachowają.

Ciekawie sie zaczęło i obaj mają walke na PPV. Widura coś ostatnio nie pojawia sie na backu, co jest dziwne i tak to sie musiało skonczyć. Zamiast walczyć o pas ma zwykły feud. Kurde podoba mi sie Shad na backu, przydałby sie ktoś taki w WWE, typowy luzak, ale też sie zbyt często nie pojawia. Kto tu może wygrać?... każdy. Stawiam tak jak up na podwójne przypięcie, jakieś DQ nie wiem, ale raczej ta walka sie nie zkonczy przez zwykłe 1,2,3.

Tu nie wyobrażam sobie innego wyniku niż zwycięstwa Alberta. Powód prosty, Cena zamiast wykorzystać sytuacje, miał walczyć o WHC z Nitro, Gonzalez sie wściekał, bo nie miał z kim pisać. Alberto wali maniakalnie kilka długich postów na tydzień, Rejden może 1-2 na miesiąc. Fajna stypulacja dla tej dwójki, ale Alberto tutaj powtórzy legendarny wyczyn Triple H'a- zmusi Cene do poddania sie, nie widze innego wyjścia, chyba, że Rejden sie nagle obudzi i zacznie pisać.

Tą walke zostawiłem sobie na koniec. Nie dlatego, że sam w niej wystąpie, ale dlatego, że tu sie może wszystko wydarzyć. Tuptusiowi sie ostatnio nie chce pisać, więc mu raczej szans zbyt wielkich nie daje, to oczywiste, że pas zgarnie Triple H :P

A teraz na serio. Tu właściwie nie da sie wytypować wyniku. Cała czwórka pisze sensowne posty, Ja popełniam błędy, ale staram sie. Jednak Gonzalez miażdży wszystkich długością. Nie ona jest najważniejsza, ale pisze dwa razy takiego posta jak ja, zachowując sens i wczucie sie. Jednak z drugiej strony Shelton wpieprzył sie do rosteru na pełnej k&*$@e i pisze zajebiście. No i podbudowaliście atmosfere pojawieniem sie Steph. Kurde szkoda, że to elimination match, bo może po dwóch eliminacjach być wszystko wiadomo, ale z drugiej strony kolejna motywajcja by sie starać jeszcze bardziej, bo głupio by było odpaśc pierwszym. No i myślałem, że podam prawdopodobnego zwycięzce, a tu sie przekonałem, że to niemożliwe. Mimo wszystko stawiam na Najtro, chociaż mnie ignoruje...

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Karta świetna i ta gala na pewno będzie najlepszą w roku. CrashTime pewnie w porównaniu z nią będzie niczym :D

WCE Championship

The Miz - Christian

I Xeb i Pietrek piszą dobrze i wyrównanie, ale fakt, że Xeb krótko trzyma pas sprawia, że obstawiam jego. Jeśli Pietrek będzie jednak dalej próbował to na następnych galach powinien z Mizem wygrać.

WHC

Nitro - Rock - Benjamin - HHH

Bardzo trudno wytypować zwycięzcę. Cała czwórka pisze bardzo dobrze, ale ilość tych postów mówi sama za siebie, więc zwycięstwa Rocka nie spodziewałbym się. Raczej Benjamin lub Nitro.

Continental Championship

Bryan - Hardy - Angle - Mistico

Obsada potężna, jak na taki pas. Turek pisze ładnie i ma duże szanse, ale Hardy poprawił się od początku. Mistico zawsze pisał dobrze i też nie jest stracony, a Angle nie dość, że również jest dobry w BS, to jeszcze ma swojej stronie Destination i dlatego obstawiam właśnie jego.

Hardcore Championship

Foley - Edge

Ja się na Showtime za bardzo nie orientuję, kto od kiedy jest, ale chyba Edge nie jest tu za długo, więc ten title shot jest wyróżnieniem. Obaj zawodnicy są hardcorowi i pasuje do nich ten pas, ale wygrać może jeden, a moim zdaniem nim będzie Mick.

Orton - Shad

Ja się tu spodziewałem Ortona w walce o pas WCE, ale Widury długo już nie ma i to dlatego. Mam nadzieję, że wyskoczy z jakimś postem i wygra z Shadem, bo znacznie jego droga do pasa się wydłuży, jeśli to przegra. Stawiam na Ortona, ale jakiś porządny post musi być.

TT Championship

Destination - Rudos - Styles & Henry

Walka zapowiada się ciekawie i chociaż liczę na zwycięstwo moje i AJ to będzie trudno. Mati pisze długie posty z sensem i mam nadzieję, że ja też tak pisze, ale w WCE jest taki schemat w Tag Team:

Destination................................................................................................................ Styles & Henry i Rudos. Trzeba to zmienić, ale jeśli ja bym w tej walce nie walczył, to obstawiałbym Destination.

Cena - Del Rio

Niby walka ciekawa, ale kojarzy mi się z WWE, czyli wielkim g***em. Bookerzy nie raz pokazali klasę i teraz na pewno też tak będzie. A zwycięzca? Raczej Del Rio, chociaż jego początki były lepsze.

Teraz przyszedł czas , aby mistrz wypowiedział się w temacie :).

WCE Championship : Miz © vs Christian tutaj jestem prawie pewny , że pas pozostanie u Xeba bo tak to by ten feud stracił sporo swojego uroku pozatym szkoda , że Widura trochę spasował bo walka pomiędzy Ortonem , Mizem i Christianem o WCE Championship byłaby jeszcze lepsza :).

Mój typ : The Miz

WH Championship : Johny Nitro © vs Shelton Benjamin vs The Rock vs Triple gdybym miał być naprawdę sprawiedliwy to na chwile obecną nie daje żadnych szans Rockowi i uważam , że to ja z Edkiem będziemy toczyć zacięty bój o pas , a kto wyjdzie z niego zwycięzko? Sami zobaczycie :)

Mój typ : ???

WCE Continental Championship : Daniel Bryan © vs Jeff Hardy vs Kurt Angle vs Mistico tutaj nie potrafię wskazać potencjalnego zwycięzcy , ale napewno Bryan nie obroni pasa , Turek ostatnio wcale nic nie pisze na BS , a ja tutaj w roli nowego mistrza widzę albo Kurta , albo Jeffa bo Mistico chyba jeszcze za wcześnie po tym powrocie.

Mój typ : Jeff Hardy

WCE Hardcore Championship : Mick Foley © vs Edge tutaj można byłoby wytypować na zwycięzce Edge'a , ale może jeszcze Luba zbierze się na jakiegoś mega posta , którym przyćmi Edge'a liczę na kolejną akcje z płonącym stołem.

Mój typ : Mick Foley

WCE Unifield Tag Team Championship : Destination (Mr. Kennedy & Batista © vs Rudos (Aerostar & Dr. Wagner Jr.) vs AJ Styles & Mark Henry tutaj nie daje jak narazie szans Aj i Henremu , ale Rudos mogą namieszać , albo teraz jeszcze wygra Destination , a w styczniu przyjdzie rewanż z walce z Rudos.

Mój typ : Destination

Randy Orton vs Shad Gaspard trochę naciągany ten feud zobaczymy jak to się jeszcze rozwinie bo chyba nie będzie to jednorazowy wybryk tych znakomitych zawodników.

Mój typ: Randy Orton

John Cena vs Alberto Del Rio Rejden trochę przystopował z postami na BS, ale jak coś napisze to fajnie się to czyta , Alberto trochę mąci , ale pisze dużo częściej o Tomka i to napewno ten powód.

Mój typ : Alberto Del Rio

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Nie wypowiedzialem sie jeszcze tutaj? No coz, lepiej pozno niz wcale wiec wypowiem sie teraz...Zacznijmy od proma i theme'u. Pierdusiu moj kochany, wiem, ze to twoja sprawka, doskonaly wybor, chwala ci za to :) . Promo tez swietne i nie zwazam na to, ze Benjamina w nim bylo malo. Plakacik tez jest znosny :) ...Co do walk to nie bede walil bezmyslnie typow, bo nie czytam wszystkiego ale powiem tyle - bedzie sie dzialo...

"...Can You Hear Me Now

My Voice So Loud

Can Be So Proud

As Who Think I Am

The Better Man

And No One Mattered

Eardrums shattered

Can You Hear Me Now..." :)

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

WCE Championship:

Miz © vs Christian

Nie mam pojęcia. Według mnie obydwoje zasługują jak najbardziej na pas WCE. Ale może zmiana byłaby dobrym pomysłem więc myślę że w tym pojedynku wygra Christian

WH Championship:

Johny Nitro © vs Shelton Benjamin vs The Rock vs Triple H

Kolejny pojedynek, w którym każdy zasługuje na ten pas. Nie mam pojęcie kto wygra. Wszyscy piszą świetnie, ale jednak według mnie wygra Triple H

WCE Continental Championship:

Daniel Bryan © vs Jeff Hardy vs Kurt Angle vs Mistico

Tutaj także pojedynek, gdzie walczą wszyscy zasłużenie. Daniel trzyma pas już długo więc zmiana jest bardzo możliwa. Ale nie potrafię wskazać zwycięzcy tej walki...

WCE Hardcore Championship:

Mick Foley © vs Edge

Edge czy Mick... Nie wiem, ale według mnie pas Mick straci i będziemy mieli nowego mistrza Edga!!! :)

WCE Unifield Tag Team Championship:

Destination (Mr. Kennedy & Batista © vs Rudos (Aerostar & Dr. Wagner Jr.) vs AJ Styles & Mark Henry

Rudos w WCE jest młode i może jeszcze mają swój czas na zdobycie pasa, ale jednak wierzę w nich i możliwe że pokonają Aj Style i MArka Henrego wraz z Destiantion i kolejni nowi mistrzowie w WCE

Randy Orton vs Shad Gaspard

Trudno to coś napisać o tym feudzie i walce, ale myślę, że walkę wygra Orton, bo chyba innego wyjścia nie ma :D

John Cena vs Alberto Del Rio

No tutaj Rejdena nie za często widać na BackStage, a Alberta jest wszędzie pełno. Na prawdę decyzja zwycięzcy tej walki będzie bardzo trudną decyzją dala zarządu, ale ja myślę, że należy się zwycięstwo dla Alberta Del Rio :lol

The Miz © vs Christian

Walka zapowiada się bardzo ciekawie. Christian praktycznie od początku pobytu w federacji wziął sobie na cel najważniejszy pas. Myślę, jednak że Miz jest godnym posiadaczem i jak jeden z członków Destination pokaże na co go stać i obroni pas. Jego Title Run nie jest jeszcze zbyt długi i musi pokazać, że nie dostał go od Kennedy'ego na darmo. Miz, liczę na Ciebie!

Johny Nitro © vs Shelton Benjamin vs The Rock vs Triple H

Według mnie to dopiero jest walka wieczoru! Same gwiazdy złotego brandu. Naprawdę trudno coś powiedzieć o tej walce nie przeglądając backstage, ale... jestem ciekaw czy Nitro obroni tytuł. Skupiłbym się tutaj na Sheltonie oraz HHH. Triple również od dawna pokazuje, że zależy i chyba zasługuje na ten pas, natomiast Gold Standard wali z mostu i podobnie jak Christian (tylko na inny pas) bierze od razu jasny cel.

Daniel Bryan © vs Jeff Hardy vs Kurt Angle vs Mistico

Kolejna epicka walka będzie chyba miała miejsce. Kolejne gwiazdy i kolejny członek Destination. Myślę, że Kurt pokaże że nie na darmo jest w organizacji i zgarnie pas, który Bryan godnie trzyma od dosyć dawna. Nie można oczywiście zapominać o Hardym i Mistico, którzy jednak również mają pojęcie o wrestlingu.

Mick Foley © vs Edge

No tutaj obstawiam znakomitą postać w wykonaniu Edge'a. Myślę, że naprawdę zasługuje na pas i pokarze że na ShowTime nastaje jego era, chociaż oczywiście Micka nie można wykluczać - mistrz to mistrz i póki co on nim jest.

Destination © vs Rudos vs AJ Styles & Mark Henry

No i nastał ten moment - najważniejsza walka na najważniejszej gali roku! Myślę, że wraz z Kennedym udowodnimy na co nas stać i dopniemy swego pokazując to na arenie najwyższej klasy. Oczywiście rywale idą w dobrym kierunku, ale wydaje mi się że na pasy za szybko. Tu będzie liczyło się doświadczenie i oczywiście jakość.

Randy Orton vs Shad Gaspard

No nie wiem, póki co Orton wyraźnie nie pojawia się na backstage i myślę, że przy obecnej sytuacji Shad go pokona tak jak zrobiłem ja na niedawnym CrashDay, kiedy to wszystko się zaczęło.

John Cena vs Alberto Del Rio

Tak jak wyżej, tyle że z ukierunkowaniem na Alberta Del Rio.