Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kasa to nie wszytsko .

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Paul Offten siedzi w swoim biurze :

Offten : Człowiek, istota stworzona na wzór Boga. Czy istota doskonała ? Niekoniecznie. Pieniądz, materiał budulcowy otaczajączego nas świata. 'Pieniądze szczęścia nie dają'. Co w takim razie daje szczęście ? Rodzina ? Przyjaciele ? Zdrowie ?

Rodzinę trzeba za coś wyżywić. Za co ? Za pieniądze rzecz jasna. Przyjaciół ma się wtedy, gdy ma się pieniądze. Zdrowie ? Leki kosztują.

Po wypowiedzeniu tych słów, Offten zapalił kolejnego już papierosa i zaczął przeliczać banknoty. Tę niewątpliwą dla niego przyjemność przerwał wchodząc do biura Oscar Knifer.

Knifer : Paul, dostałeś informację ?

Offten : Tak, akcje telecomu idą znacznie w górę!

Knifer : Niezupełnie o to mi chodzi. EWF Wrestlepalooza, Oscar Knifer vs Panter.

Offten : To potraktowałbym raczej w kategorii ciekawostek. Parę banknotów załatwi sprawę.

Knifer : Nawet o tym nie myśl. Tym razem nie potrzebuję tego.

Offten : Ale pamiętaj..

Knifer : Wiem Paul, wiem. W razie czego zgłosze się..

Knifer opuścił biuro Offtena i udał się wzdłuż korytarza.

Dzień prawdy, dzień debiutu w EWF zbliża się. Krocząć sobie korytarzem Oscar co raz rozglądał się na boki obserwując historię EWF zamkniętą za szklanymi gablotami.

"Wrocław - EWF Hall of fame" - Mój cel - pomyślał Oscar.

Biuro Offtena ; końcówka rozmowy telefonicznej

Offten : Jak to kurwa nie ? 10 tysięcy to za mało ?

Mężczyzna : Widzisz Paul, nie każdego da się kupić..

Offten odłożył słuchawkę i zaczął pod nosem przeklinać. Kto wie, może właśnie wbrew Oscarowi starał się on 'kupić' Pantera ?

Po raz kolejny widzimy Oscara. Felkokola, ciekawe - pomyślał Oscar. Trzeba wypróbować! Oscar wrzucił do automatu pięciozłotówkę i wcisnął przycisk, ku jego zdumieniu, wypadły dwie puszki. Zaraz - gdzie jest moja reszta ?! - Lekko podirytowany Knifer udał się do swojej szatni nie zwracając uwagi na otoczenie.

(...)

Cut my life into pieces

I've reached my last resort

Oscar Knifer i Paul Offten udaja sie w strone ringu. Niektórzy fani kojarząc Oscara z innych federaci wznoszą spory pop, przez co skutecznie kamuflują ospałych, którzy nie poznali jeszcze doskonałości Oscara Knifera. Po nieco przydługim enternance Oscar poprosił o mikrofon.

Knifer : Miło, że znaleźli się ludzie, którzy jeszcze mnie kojarzą. Dla innych. Nazywam się Oscar Knifer, a ten miły pan po mojej lewej to mój biznes partner, Paul Offten. Pytanie o to, po co przybyłem do EWF może się wydać zbędne, jednak czy aby na pewno ? Przyszedłem po pieniądze ? Nie, dzięki Paulowi jestem ustawiony raczej do końca życia. Po sławę ? Nieskromnie mówiąc, jestem już raczej rozpoznawalny.

Trzy słowa :

Rywalizacja, Sukces, Dominacja .

Każdy rywalizuje. Piłkarze na boisku, politycy w sejmie, księża w parafiach. Taka jest kolej rzeczy, by coś osiągnąć, trzeba rywalizować. Czy jest ktoś, kto nie lubi odnosić jak i w życiu prywatnym, jak i w zawodowym sukcesów ? Jestem pewien, że nie. Ta federacja pomoże mi odnieść go na dużą skalę. Jeśli chodzi o mnie, media nie muszą o tym nawet wiedzieć.

Mikforon przejmuje Paul Offten ;

Offten : Przedstawiać sie nie muszę, zrobił to ze mnie Oscar. Przybyliśmy do EWF w paru celach. Zacznę od tego najmniej istotnego, związanego bezpośrednio ze mną. Liczę na to, że występy tutaj zapewnią odpowiednią oglądalność mojemu magazynowi biznesowemu który za niedługo zadebiutuje w TV. Spotkałem się z opiniami, że ja, jako manager Oscara mogę 'kupować' mu przeciwników i ustawiać walki. Owszem, mogę to robić. Ale czy ma to sens ? Raczej nie, Oscar sam jest w stanie Zdominować tę federację.

Offten oddaje mikrofon Kniferowi :

Mocne słowa..zdominować federację. Nie ma chyba wrestlera, który nie myślałby o tym, by być na samym szczycie. Jest to bardzo kusząca perspektywa, jednak aby dostać się na szczyt, nie można użyć windy. Trzeba pokonać wszytskie schody.

Pierwszym schodem jest Panter. Młody, perspektywicznny chłopak z którym już kiedyś współpracowałem. Jego głównym celem w walce jest sprawienie przeciwnikowi bólu. Nie brzmi to zbyt zachęcająco dla jego przeciwników. Wyznaje jednak jedną, bardzo ważną zasadę - najlepszą obroną jest atak. Obserwowałem go niedawno i mówiąc szczerze, nie chciałbym go spotkać w ciemnej uliczce. Mimo wszystko jednak, jestem pewny siebie i mam nadzieję, że Panter będzie godnym przeciwnikiem w walce, z której wyjdę jako zwycięzca.

Oscar odłożył mikrofon i ma zamiar wyjść z ringu, Offten dodał jeszcze od siebie..

Offten : "A w razie czego mam przy sobie walizeczkę"

Knifer popatrzył dziwnym wzrokiem na śmiejącego się Offtena i obydwoje w akompaniamencie Papy Roacha opuścili ring.

EWF Wrestlepalooza LXXXVIII

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

3

• Juppozo

2

• Przemk0

1

• bobek1906

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Mi się tam bardzo podoba, ale jako kompletny nowicjusz mogę sie mylić ;) I o co chodzi z tym automatem na.... felkokole ??:P

910573292462b42a28a382.gif

I o co chodzi z tym automatem na.... felkokole ??:P

I tutaj prosba do Game'a o udostępnienie starych gal EWF... Przeciez ten automat posiadał nawet pas przez jakis czas!!! :D

53541565549537ccb6a05f.jpg

• Reputacja:   41
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Gale z 2001 roku można przeczytać tutaj -> http://stinger.terramail.pl/ (http://stinger.terramail.pl/historia.html) aczkolwiek wtedy automatu jeszcze nie bylo :)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

• Urządzenie:  Windows

Przecież archiwalne gale będą, nie dramatyzować mi tutaj. Nie ukrywam ich przed nikim, gdzieś tam sobie żyją i w swoim czasie wrócą na swoje miejsce ;P

5624562044dc465af79c51.jpg

Panowie, może zamiast tego, pojawią się jakieś opinie nt. RP ? :P

Sorry Legend... RP Fajny :twisted:

53541565549537ccb6a05f.jpg

LK całkiem całkiem ale troszeczkę pomieszałeś z tym Panterem doczytaj moje rp 8)

8363302634890420816486.jpg

Szefostwo jest przeciw odpowiadaniu na RP przeciwnika ;)

Zresztą akcje naszych RP działy się w mniej więcej tym samym czasie .