Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mini Dyskusje WWE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Za wolni, za młodzi?

Chciałbym poruszyć fakt naszych młodych talentów z WWE chodzi o Mahala oraz Rileya, ten pierwszy miał być wmieszany w IC tittle, ale tak jak wiemy się nie dzieje, ostatnio na SD! był tylko w jakiejś sesji, a później się nie pojawił, a następnie pojawiły się informacje, że kiedy chodzi o dłuższe walki w ringu to Mahal sobie kompletnie nie radzi, więc czy to powód? Planowana jest seria jego walk na HS z Bryanem, aby coś z niego było, bo sam zawodnik jest ciekawy, ale na co komu człowiek, który może walczyć max. 3 minuty? Żadna dla niego przyszłość, a co Wy sądzicie o jego sytuacji, bo nie ma co, ale po takim wejściu do federacji głupio byłoby z niego zrobić jobbera! Drugim jest Riley czyli wieczny przydupas Miza, ale po odłączeniu turnie zaczęto go chwalić, doceniać, wygrywał z Mizem na PPV :!: a to nie jest bele co, bo sam Miz pokonywał Cenę w ME WM, więc to wyróżnienie, a na RAW po maneju dostaliśmy odgrzewanego kotleta czyli jego walkę z Mizem w, której ja byłem pewny wygranej Alexa, a tu co?! Miz wygrywa coś mi zaczęło śmierdzieć no i miałem rację bowiem wyszło na to, że jest za wolny i zastopowano jego push, ale to nic... SPOILER Z WCZORAJSZEGO RAW

Był w grupie jobberów/nie pojawiających się w TV podczas gratulacji na RAW Mysterio, ale to też może przypadek jednak wątpię.

SPOLIER Z SUPERSTARS 28.07:

Riley stoczył tam pojedynek, wygrał, ale ostatnio ktoś by pomyślał, że go tam zobaczy?

No i co z tą dwójką będzie?

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

18

• SweetChinMusic

7

• Droopi

7

• Hunico

7

Top użytkownicy w tym temacie

Na początku uważałem że Jinder coś osiągnie w tej federacji, na początku mówiono o tag teamie jego i Great Khaliego wszyscy o tym

gadali nie którzy gadali że zdobędą pasy tag teamów ale jak na razie tak się nie stało jedynie co można było widzieć to jego występy

na Smackdown niby wygrywał no ale z kim ? Yoshim Tatsu ? Przecież to całkowita porażka. Teraz tak o pasie IC można zapomnieć oraz

o jakimkolwiek pasie no przynajmniej jak na razie. Co do Alexa to od początku wydawał mi się bardzo dobrym zawodnikiem a kiedy

pokonał Miza to byłem pewny że utrzyma się w ME, stawiałem nawet na pas US ale teraz okazuje się że występuje na Superstars a

to jest już masakra bo tylko ofermy tam występują. Myślę że dla tych zawodników kariera w WWE dobiegła końca wielka szkoda.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Na początku uważałem że Jinder coś osiągnie w tej federacji,

I to właśnie była głupota. Ludzie pod jarali się tym Jinderem na maksa i mają zawód. Jinder to dobry zawodnik to wiedziałem od początku i nadal ma wielki potencjał jednak zacznijmy że jest bardzo krótko w federacji i musi w niej trochę powalczyć zanim coś wielkiego osiągnie. Przecież to nie Mistico z którym federacja negocjowała kontrakt od 5 lat tylko wrestler z Indii który mało na razię znaczy w tej federacji.Tak więc mówienie że Jinder się zmarnował czy inne takie bzdury to kompletna głupota.

#SmartFanZone

Ja powiem tak. Jinder pojawił się w federacji przebojem ale czego się spodziewaliście? Tak samo jak każdy liczył na Sin Care. Bez obrazy dla jego fanów ale miał być jak z kosmosu a mnie jakoś nie przekonał. W lucha był genialny a w WWE? Po tylu tygodniach nadal uczy się stylu amerykańskiego? Moim zdaniem cienka wymówka. To samo jest z Jinderem. Nie należy się nim tak bardzo jarać bo jest krótko w federacji i to na co teraz powinien skupić największą uwagę to umiejętności ringowe bo moim zdaniem przy mikrofonie wyrabia. A co do Rileya. Trudno powiedzieć o co chodzi. Pokonanie Miza a teraz spadek na superstars? Nie wyciągajmy pochopnych wniosków bo jak wiemy Kane też po przegranych pojawił się na Superstars a na kolejnym SD! zaliczył walkę w ME z Ortonem. Jeszcze nic nie jest przesądzone moim zdaniem. Czas pokaże.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Nie należy się nim tak bardzo jarać bo jest krótko w federacji i to na co teraz powinien skupić największą uwagę to umiejętności ringowe bo moim zdaniem przy mikrofonie wyrabia.

Co do umiejętności w ringu to mało ważne gdyż w WWE zawsze bardziej liczył się mikrofon niż ring skill. Czego świetnym przykładem jest Miz który nigdy nie był jakimś mistrzem w ringu. Moim zdaniem Jinder po prostu musi jakoś wypromować się w federacji i stać się bardziej rozpoznawalny. Cody przecież bez tej maski też był mało ważną postacią aż tu naglę wielki szał na Rhodesa! Wydaje mi się właśnie dlatego że chłopak z Indii musi trochę posiedzieć w WWE i na niego też przyjdzie czas. Najważniejsze by dobrze wyrobił swój gimmick.

#SmartFanZone

Jak dla mnie kluczem do sukcesu będzie oderwanie się od Khaliego. Niby to wszystko trzyma się kupy ale moim zdaniem on sam dałby sobie lepiej radę i wtedy podkreśliłby bardziej swój gimmick. Ale masz rację Yao chyba lepiej wyszedłby na tym gdyby nawet nie walczył ale wygłaszał jakieś speeche. Oczywiście nie co SD! ale lepsze moim zdaniem to niż ta sesja ostatnio. Mówiło się o IC. Moim zdaniem jeszcze nie teraz. Bo to przypomina mi McIntyre. Za kilka tygodni dobry feud o ten pas ale już nie z Ezekielem moim zdaniem. Tylko czy WWE da mu szansę? Być może Jinder jest tylko sposobem na pokazywanie jeszcze Khaliego?

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• 2 tygodnie później...

zmiana+twarzy.jpg

Zmiana Twarzy?-Plotka dotycząca powrotu Sin Cary na Smackdown!

Na ostatnim Smackdown został wyświetlony filmik promujący powrót Sin Cary po kontuzji(w rzeczywistości było to zawieszenie) na kolejny Smackdown. Co ciekawe Mistico dostał 30 dniowe zawieszenie które jeszcze nie minęło. Na wielu portalach zaczęły krążyć plotki że na Smackdown ma powrócić Sin Cara jednak nie będzie to Mistico lecz Mistico de Jurez znany jako Hunico. Podobno Hunico ma być ubrany jak Sin Cara i pełnić jego rolę. Po powrocie prawdziwego Sin Cary ma dojść do feudu pomiędzy luchadorami o to kto jest autentycznym Sin Carą! To tylko plotki jednak dużo się ostatnio dzieje wokół Hunico w FCW i możliwe że ten scenariusz się sprawdzi. Co o tym sądzicie? W sumie taki feud by bardzo pomógł Sin Carze robić dobre walki gdyż Hunico również jest luchadorem i powinni znaleźć wspólny język. Osobiście sądzę że jest coś na rzeczy z tym feudem gdyż nie wierze że Vince byłby tak niekonsekwentny i wycofał karę dla Sin Cary. Tak więc szykuje się ciekawy Smackdown. Jak sądzicie Hunico jako Sin Cara to tylko plotka czy może jednak jest w tym ziarnko prawdy?
#SmartFanZone

Kurde powiem Ci, że mogło by coś z tego być, jeśli to prawda. W sumie nawet by sie zgadzało, te zwolnienia jobberów, które były po to by zrobić miejsce dla zawodników z FCW, m.in. Setha Rollinsa czy właśnie Hunico. Nie mam pojęcia czy z tym story to prawda ale rzeczywiście moim zdaniem może być coś na rzeczy. Do Summer Slam jeszcze dwa Smacki, to całe zawieszenie Sin Cary też było dość dziwne, teraz tak nagle to promo, poza tym Cara był planowany na SS. Taki feud byłby na pewno czymś fajnym, jakieś nowe story, coś ciekawszego niż po raz 2149812094818904109840219 walka Zapałki z Ortonem, no i obaj zawodnicy to luchadorzy, więc w koncu Sin Cara może wykręcić walke jaką od niego oczekują. Moim zdaniem może być to całkiem realne i na pewno było by ciekawe.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

• 1 miesiąc temu...

Zmiana Twarzy?-Plotka dotycząca powrotu Sin Cary na Smackdown!

No w pewnym sensie już po ptokach, ale chciałbym poruszyć pewien temat związany z nimi, bowiem była w pewnej chwili mowa, że Hunico na stałe zastąpi Mistico, jako Sin Carę, więc czy ten feud nie ma też drugiego dna? Pierwsze to oczywiście program z wchodzeniem, co każdą możliwą galę do ringu/na parking/do kibla, gdzie jest jeden z nich i koniec po tej kwintesencji spiczy na WM w walce mask vs mask, czy też może walka o kontrakt, a przegrany będzie musiał szukać pracy gdzie indziej i "kradzież" gimmnicku? W sumie to nie byłby głupi pomysł, bo Hunico wcale nie odstaje od Mistico, a nawet wręcz przeciwnie, ale może moja ocena będzie troszkę subiektywna, bom jest anty-fan SzynKary, ale Hunico wcale nie jest gorszy, a strata maski, kiedy nie ma za wysokiej pozycji w federacji dla Hunico, jak i Mistico to na pewno byłby koniec jego luchadorskiej kariery w WWE przynajmniej ja tak uważam. ;)

• 1 rok później...

John Cena zasługuje na walkę z The Undertakierem na WrestleManii 30

Dziś zauważyłem że ludzie SB dyskutują że Taker zawalczy na tej Wm jeszcze raz i właśnie na WrestleManii 30 zakończy karierę (raczej musi,staro wygląda), tylko kto zostanie jego kandydatem? John Cena to najpewniejsza opcja! ze wszystkich już od dawna się pisało i mówiło że wybrankiem Taker na WrestleManii 30 będzie Cena, nie którzy twierdzą że na tej WrestleManii skończy sie era Cena razem z karierę The Undertakera ale czy taka wielka walka należy się takiemu komuś jak Cena?.Wiadomo pobił rekord zdobycia pasów nie długo dobije do 11-nastki ale takiemu gościowi jak Punk wypada zawalczy z Takierem właśnie na tej WrestleManii, CM Punk pobił rekord trzymał pas rok i dziś trzymał by go 600 ileś dni, jest pytanie należy się Cena taka wielka walka? z takim wielkim zawodnikiem? ,wiadomo Cena zrobił dużo dla tej federacji ale nie zrobił tyle co The Undertaker od roku 1990 więc proste pytanie czy waszym zdaniem Cena zasługuje na taką wielką walkę z takimi wielką legendą jak The Undertaker?

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

(raczej musi,staro wygląda)

Wiesz.. Cena też nie wygląda na najmłodszego, ale chyba jeszcze troszkę powalczy. :D Co ma wygląd do wieku? Rozumiem o co Ci chodziło, ale musisz lepiej dobierać słowa.

John Cena to najpewniejsza opcja!

Nie wiem, czy wiesz.. CENA WYGRAŁ RR! :rock: Pewnie wybierze kogoś z pasem w walce ME, a nie Deadmana. Jednak można w to wierzyć, co mnie się wydaje zgubne, bo naprawdę wątpię, że John wybierze Takera (tzn. zarząd mu wybierze).

nie którzy twierdzą że na tej WrestleManii skończy sie era Cena razem z karierę The Undertakera ale czy taka wielka walka należy się takiemu komuś jak Cena?

Patrząc na obecny roster tak należy się to komuś takiemu, jak Cena. Dwa, nie wiem co Ty gadasz czemu ma się skończyć jakaś era Cenatora? W ogóle jest jakaś taka era? Tzn. Wiem, że jak Cena wygra z Taker'em to Vince'a zwalniają, wchodzi nowy zarząd nie bojący się niczego, nie mający nic do stracenia! Mamy krew! Krzesła! HARDCORE!

Idąc Twoim tokiem myślenia, The Undertaker jest tak wielki, że najlepiej usunąć wyniki wszystkich jego walk! Jest taką legendą! Nikt nie zasługuje na walkę z nim! Tylko sam sobie zadaj pytanie, czemu PUNK?! Skoro On jest tak głęboko wplątany w The Rock'a, że prędzej uwierzę w tripla na WM'ce niż na to, że CM teraz będzie walczył z Andrzejem. Szczególnie, że ten tego jest ro©k za późno.

P.S Rywalem Taker'a będzie ANONYMOUS!

P.S Rywalem Taker'a będzie ANONYMOUS!

Jezu k***a ! już ma tego dosyć, co ty chcesz ode mnie co! przestałem o anoniem gadać a ty dalej! boże tu już nawet nie można sie zapytać czy Cena zasługuje na walkę z Takierem po prostu najlepiej się tu w cale nie udzielać i to będzie najlepsze wyjście, nie dziwie się że mało osób się tu udziela jak są takie recenzje nabijanie się itd. wolę już nic nie pisać i dać sobie spokój, Ulicznik XEB zaraz za pewnie wklepie do SB i będzie się naśmiewał albo da mi minusa! bo według mnie nie umie pisać, chociaż jak bym poprawnie napisał to by mnie zjechał jak psa, XEB jest tu kilka lat tak samo fanfanfan czy inni jeżeli mi podskoczysz dostaniesz bana to samo Patryniu! najlepszą i najmądrzejszą decyzją będzie się w cale nie udzielać bo najwidoczniej to nawet w tej dyskusji nie mogę się udzielić bo Xeb mnie zjedzie, już nie raz zastanawiam sie czy coś napisać czy nie czy od razu mnie nie zhetują.

The Pain will come! in a few years,My name is Avanger!.

Youtube : http://www.youtube.com/user/SecondWWE?feature=mhee

2085937588509986e5c7819.jpg

Według mnie Cena zdecydowanie zasługuje na taką walkę. Undertaker zrobił dużo dla federacji, ale Cena także. To że większość nielubi Ceny to nie oznacza żeby go od razu skreślać. Poza tym nie wiem dlaczego niby Punk zasłużył na tą walkę bardziej niż Cena, w końcu Punk wbił się do main eventu niedawno a Cena jest w nim od dawna. Oczywiście CM punk vs Undertaker brzmi lepiej niż Cena vs undertaker, jednak w tej chwili to jednak Jasiu jest najbardziej zasłużony w WWE i trzeba pamiętać że przy dobrych przeciwnikach potrafi wykręcić niezłą walkę.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Jako że dostałem odmowną odpowiedź na temat założenia dyskusji o Main Evencie chciałbym tutaj podyskutować na ten temat.

Co sądzicie o ostatnim ME? Bo jak dla mnie walka Del Rio z Zigglerem była najlepsza w historii jeśli chodzi o krótką właśnie historie Main Event. Mieliśmy tam wszystko co sie składało na fantastyczną walkę i obyśmy widzieli takie chociaż na PPV EC bo ta walka BYŁABY znakomita nawet na standardy PPV.

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Coś jakby nie bardzo. Nie widzę tej walki z powodu takowego, iż nie widzę punktu zaczepienia. Cena nie pasuje stylem do Deadmana, a poza tym Cena tej walki nie wygra. A kolejna porażka na WM'ce to już masakra. Dla Andrzeja widziałbym Punka, Rybacka. Ale nie Cene.

P.S. Satanic, spokojnie, mama kupi kredki...

Edytowane przez Gość

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014