Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE News #17

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Showtime

:arrow: Następne Showtime już 20 grudnia! Oto walka, która jest na poniedziałkowe show zapowiedziana:

Sting vs MVP

stephanie_mcmahon.jpg

:arrow: Zmiana General Menagera Showtime była planowana już na początku listopada, przed CrashTime i zamianą bookerów. Bardzo możliwe jest, iż Ric Flair nadal będzie pojawiał się na galach złotego brandu, by próbować powrócić do swojej roli i utrudniać Stephanie McMahon życie. Nie było trudno przekonać Steph do podpisania kontrakut z federacją, ponieważ jak wiemy, jej mąż również tu walczy.

alberto-del-rio1_display_image.jpg?1283456719

:arrow: Zarząd nadal zadowolony jest z postawy Alberto Del Rio na backstage i można powiedzieć, że stał się on ich "pupilkiem". To dobrze dla tego zawodnika, bardzo możliwe że po programie z Johnem Ceną zacznie on feud obecnym World Heavyweight Championem (Albo Johny Nitro, albo Shelton Benjamin, Triple H, The Rock). Dodatkowo, do jego walki z Johnem dodano stypulacje, będzie to - Submission Match!

:arrow: Jak już jesteśmy przy tej czwórce - Wszyscy zadowoleni są z wypowiedzi na backstage Johnyego Nitro i nie żałują tego, że podarowano mu pas. Jednak nie tylko z nim tak jest, to samo tyczy się jego przeciwników Sheltona i Benjamina oraz Triple H'a, którzy mają wielkie szanse na zdobycie World Heavyweight Championship. Odwrotnie zaś jest z The Rockiem. Zarząd apeluje, by ten wreszcie zaczął udzielać sie na backstage i robić to porządnie, bo jego szanse na główny tytuł Showtime znacznie zmaleje, co źle wpłynie na dramaturgie w walce na Final Showdown, która przypominam jest Fatal Four Way No DQ Elimination Matchem.

jack-swagger.jpg

:arrow: Ostatnio do federacji zawitał były mistrz WWE - Jack Swagger. Zarząd bardzo cieszy się z tego faktu, uważa że Swagger jest bardzo utalentowanym wrestlerem. Planowany był jego feud z Kurtem Angle, jednak jak wiemy ten występuje teraz na Crahsday i póki co jest to niemożliwe. Póki co Swagger zawalczy w Battle Royal na FS, o którym zaraz trochę będzie napisane.

:arrow: Battle Royal? Tak, to już 29 grudnia na Final Showdown! Wszyscy wrestlerzy, który w danym momencie nie będą mieli przygotowanego większego feudu na to PPV, zawalczą w Battle Royal. Zwycięzca dostanie Title Shota, na pas Hardcore Championship w dowolnej chwili! Nie jest znana liczba uczestników, ale pewniakami są: Jack Swagger, Sting, Drew McIntyre, MVP, Alex Riley, Kaval, Vladimir Kozlov oraz Shawn Michaels.

040206edge4_2.jpg

:arrow: Mick Foley oraz Edge zmierzą się ponownie! Mało tego, znów bedzie to hardcore match, a tym razem stawką będzie Hardcore Championship! Oto wypowiedz wrestlerów, z ich twitterowskich kont.

"Nareszcie! Znów Rated R Superstar będzie miał szanse wykonać staruchowi Spear na płonący stół, nie mogę się doczekać!"

No i odpowiedź Micka na ten wpis:

"Edge zawsze miał poczucie humoru i znów mnie nie zawiódł. Oczywiste jest, że będzie to najlepsza walka gali, a hardcore legend znów udowodni, dlaczego jest tak nazywany!"

:arrow: No i dla przypomnienia, w spoilerze walki brandu Showtime, które odbędą się na najważniejszym PPV w tym roku:

Fatal Four Way No DQ Elimination Match - Johny Nitro© vs The Rock vs Triple vs Shelton Benjamin

Submission Match - John Cena vs Alberto Del Rio

Hardcore Match - Mick Foley© vs Edge

Battle Royal

:arrow: Zarząd zadowolony jest z postawy zawodników na backstage. Ma nadzieje, że będzie tak nadal, a nawet lepiej.

CrashDay

:arrow: Dziś odbyło się ostatnie CrashDay przed Final Showdown. Najważniejsza gala roku zbliża się wielkimi krokami, dlatego zarząd postanowił przesunąć CrashDay. Był to jednorazowy wyskok.

:arrow: Znamy już wszystkie walki z brandu CrashDay na nadchodzącą galę PPV. Walki zapowiadają się naprawdę ciekawie.

1. WCE Championship - The Miz © vs Christian - Hell in a Cell

2. Continental Championship - Daniel Bryan © vs Jeff Hardy vs Kurt Angle vs Mistico - Survival of the Fittest

3. Unified Tag Team Championship - Destination © (Mr. Kennedy & Batista) vs Rudos (Aerostar & Dr. Wagner Jr.) vs AJ Styles & Mark Henry - Elimination Three Way Tag Team Match

4. Randy Orton vs Shad Gaspard - Last Man Standing
mistico.jpg

:arrow: W ostatniej chwili do walki o Continental Championship został włączony Mistico. Zarząd nie ukrywa zadowolenia z postawy tego zawodnika na backstage i byłoby to nie tyle brakiem szacunku co zwykłą głupotą ze strony zarządu gdyby ten zawodnik nie wystąpił na najważniejszej gali roku. Czy Mistico ma szanse na zdobycie Continental Championship po raz drugi? Wszystko okaże się na Final Showdown.

:arrow: Zarząd wiąże spore nadzieje z walką o WCE Championship. Miz i Christian mają stworzyć niezapomniane show, a stypulacja ma im w tym tylko dopomóc. Na obecną chwilę trudno wytypować kto po walce uniesie do góry WCE Championship. Zapowiada nam się świetna walka.

:arrow: W ostatniej chwili została zmieniona decyzja co do walki o Unified Tag Team Championship. Z początku Destination miało bronić swoich pasów przeciwko Rudos, jednak AJ Styles oraz Mark Henry zaczeli się starać na backstage i trzeba to docenić. Sprawa Unified Tag Team zostaje otwarta, gdyż wszystkie pary prezentują wysoki poziom.

shad

:arrow: Zapewne wiele osób zastanawia się skąd w walce Batisty z Randym Ortonem pojawił się Shad Gaspard. Odpowiedź jest prosta - zarząd planuje poprowadzić krótki program między Gaspardem a Ortonem. Randy ostatnio nie pojawia się często na backstage, według wielu osób opadł z sił i stracił motywację, a Shad ma mu pomóc w powrocie na szczyt. W tym feudzie istnieje również druga strona medalu - jeśli Randy nadal nie będzie pojawiał się na backstage, to promowany zostanie Shad. Zarząd planuje ciągnięcie tego feudu maksymalnie do styczinowej gali PPV.

:arrow: Po Last Chance mówiło się o 6 Pac Challenge o WCE Championship na Final Showdown. Tamten plan nie przyjął się i praktycznie od razu został wyeliminowany.

:arrow: W Dark Match'u na dzisiejszym CrashDay wystąpili CM Punk, Cody Rhodes oraz Chris Jericho. Dla wszystkich był to debiut na ringach CrashDay. Walka zakończyła się remisem. Jericho i Rhodes mają spory potencjał, zarząd czeka na większa zaangażowanie tych zawodników.

ken_wrestling_podca_351926a.jpg

:arrow: Mr. Kennedy narzeka na ból nogi po walce z Mistico. Głównie z tego powodu Kennedy nie wystapił na dzisiejszym CrashDay (w walce z Ortonem zastąpił go Batista). Lider Destination ma być gotowy do walki na Final Showdown.

:arrow: Creative Team ma w planach prowadzenie kilku nowych storyline już od przyszłego roku. Czekamy z niecierpliwością!

01bl.jpg

:arrow: Wrestle Championship Entertaiment zatrudniło nową zapowiadającą. Od dziś Howarda Finkela ma zastąpić piękna Ashley Valance. Natomiast Finkel ma zająć się prowadzeniem nowego show, więcej informacji wkrótce.

:arrow: Ostatnimi czasy sporo mówi się o zatrudnieniu nowej divy na CrashDay. Niewiadomo jeszcze o kogo chodzi, ale zarząd już teraz planuje połączenie dróg Layli oraz wcześniej wspomnianej nowej divy. Czyżby szykowało nam się więcej czasu antenowego dla div...? Czekamy z niecierpliwością.

Bret+Hart2.jpg

:arrow: Bret Hart wypowiedział się na temat rzekomego zwolnienia Rica Flaira. Bret wypowiedział się również o Stephanie McMahon.

Z początku nie mogłem w to uwierzyć. Flair to legenda, nie można go tak po prostu zwolnić, przecież ten facet zrobił tyle dla Showtime, że zwykłe zwolnienie to po prostu brak szacunku dla jego osoby. Miejmy nadzieje, że to tylko część storyline i, że Flair nadal będzie pojawiał się na Showtime. Kilka słów o Stephanie...? Nie wiem czy to dobrze o niej świadczy, że zostawiła interes swojego ojca i dołączyła do konkurencji...cóż, miejmy nadzieje, że Stephanie pomoże Showtime, życze jej jak najlepiej.

:arrow: Kurt Angle na temat swojej roli na CrashDay.

Ciesze się, że dołączyłem do Destination. Ciesze się, że walczę na Final Showdown o Continental Championship. Ciesze się, że tu jestem. To powinno wam wystarczyć.

:arrow: Mr. Kennedy wypowiedział się na temat nowej gwiazdy Showtime - Edge'a. Wspomniał również o starym wyjadaczu - Triple H.

Edge ostro namieszał na Showtime. Koleś pomimo, że jest tu krótko zasługuje na Hardcore Championship. Szanuje Micka, ale on już się nawygrywał. Myślę, że jeśli Edge wygra Hardore Championship...to będzie tylko przystanek w drodze do World Heavyweight Championship. Będę trzymał za niego kciuki. Triple H...z początku myślałem, że ten gość przyszedł tu tylko po to żeby promować młodych zawodników, ale teraz widze, że zasługuje na World Heavyweight Championship jak nikt inny. Myślę, że wygra albo on albo Nitro. Mam jednak cichą nadzieje, że namiesza również Shelton, który jest moim dobrym przyjacielem, chociaż ludzie mówią różnie. Nie dawałbym dużych szans Rock'owi, w końcu niedawno był posiadaczem WCE Championship, ale kto wie...?

:arrow: Zarząd jest bardzo zadowolony z nowej stajni - Rudos. Zawodnicy z Meksyku regularnie udzielają się na backstage i podnoszą poziom CrashDay. Prosimy wszystkich zawodników o regularnie pojawianie się na backstage.

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• T0meq

1

• mateusz199670

1

• Luks

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Ciekawe newsy.Nareszcie potwierdzają się moje przypuszczenia że Flair nie został tak do końca zwolniony i będzie jakieś większy storylinee.Pochwała dla Del Rio jak najbardziej słuszna gdyż widać że się stara,może nie wszystko mu jeszcze wychodzi jednak pownien dostać szanse na większy push.Nowa diva na CD czemu nie,tylko kto??No chyba nie będzie grała nią ta koleżanka Layli która niema jeszcze nawet 30 postów..Czyżby jakiś wyjątek???Dzięki za newsy :t_up:

#SmartFanZone

W ostatniej chwili została zmieniona decyzja co do walki o Unified Tag Team Championship. Z początku Destination miało bronić swoich pasów przeciwko Rudos, jednak AJ Styles oraz Mark Henry zaczeli się starać na backstage i trzeba to docenić. Sprawa Unified Tag Team zostaje otwarta, gdyż wszystkie pary prezentują wysoki poziom.

Hmm a więc dzięki moim ostatnim postom wystąpie na FS , dobrze że sie zmotywowałem .

Wrestle Championship Entertaiment zatrudniło nową zapowiadającą. Od dziś Howarda Finkela ma zastąpić piękna Ashley Valance. Natomiast Finkel ma zająć się prowadzeniem nowego show, więcej informacji wkrótce.

Niewielka zmiana ale zawsze coś , ciekawe co teraz będzie robił Finkel .

Zarząd wiąże spore nadzieje z walką o WCE Championship. Miz i Christian mają stworzyć niezapomniane show, a stypulacja ma im w tym tylko dopomóc. Na obecną chwilę trudno wytypować kto po walce uniesie do góry WCE Championship. Zapowiada nam się świetna walka

Szkoda że żadnego ostatnio nie widzieliśmy na Bs . Xeb niedawno został posiadaczem najważniejszego pasa w federacji a od tamtej pory napisał tylko jeden post , to nie przystoji mistrzowi chyba . A no i dzięki za newsy jak zawsze fajnie zrobione .

A możesz tego nie potrzebnie nie cytować bo to nie ładnie wygląda? :) // Xeb

A co w tym złego? Nie edytuj tak każdego postu, bo robi się to denerwujące //Sebu

Newsy jak zwykle ciekawe. No, z Flair'em napewno zapowiada się jakiś soryline, bo dziwne by było gdyby został tak poprostu zwolniony. Del Rio prędzej czy później napewno dostanie jakiegoś Title Shota. Fatal Four Way na FS zapowiada sie świetnie. Znakomici zawodnicy którzy świetnie piszą na BS więc może być ciekawie. Napewno stypulacja doda dodatkowych emocji. Battle Royal zapowiada się równie ciekawie i każdy ma szansę wygrać tą walkę. Co do walk na FS

Wszystkie walki zapowiadają się interesująco. Bardzo iekawi mnie Submission Match Cena vs Del Rio i ciekawe czy Edge zdobędzie pas ?

Newsy z CD mnie nie interesują :P

Nie no żart.

Walki CD zapowiadają się równie ciekawie. Szczególnie o Continental i oczywiście WCE.

Feud między Shad'em, a Orton'em może być bardzo ciekawy. Ciekawe jakie soryliny nas czekają w przyszłym roku. Znając nasz Creative Team napewno nie będzie nudno :) Ciekawie o jakiej Divie tu mowa. Narazie nie słychać jakoś szególnie o czyimś przyjściu. I jeszcze jedno. W końcu było coś o mnie :D

Dziękować za newsy :t_up:

ksgj.png

Jak już pisałem w komentarzu do CrashDay, rozstrzygnięcie walki Rudos vs Styles & Henry było dla mnie zaskakujące. Ja jako nowicjusz nawet się cieszę ponieważ zwycięstwo napewno nie przyjdzie Nam łatwo, więc ładnie postawiliście poprzeczkę. Dziękuję za pochwały dla Rudos i jeśli czas pozwoli to będę starał się jak tylko będzie to możliwe. Co do Del Rio to powiem że jest naprawdę nieźle, ale jeszcze mogłoby być lepiej. Myślę jednak że trening czyni mistrza. I na koniec dodam, że naprawdę jestem bardzo ciekaw tego, kto zwycięży w Battle Royal :P.

Dzięki za niusy :).

Jak to kto ?? Oczywiście Sting, kolejne super newsy szkoda tylko że moja postać dalej stoi w miejscu, no ale nie można mieć wszystkiego. Po za tym mam ostatnio jakiś brak weny, gdyby w następnych newsach można było prosić o jakiś pomysł na Stinga było by świetnie. Dzięki wielkie za newsy :)

sig.png