Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kolejna kontuzja Mysterio, heel turn Meliny?, MVP w Indy...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

48.jpg

:arrow: Rey Mysterio dopiero niedawno wyleczył infekcję ucha, a teraz nabawił się kontuzji ramienia. Według lekarzy operacja nie będzie konieczna. Mysterio potrzebuje przede wszystkim odpoczynku. Nadal walczył w house showach oraz na nagraniu SmackDown! we wtorek, ale walczył tylko w tag team matchach, w których miał mały udział. Na początku walka Reya i Alberto Del Rio na TLC miała odbyć się w stypulacji Table Match, ale jest to nie możliwe ze względu na ten uraz.

:arrow: Jeden z pierwotnych członków Nexus, oraz uczestnik pierwszego sezonu NXT, Michael Tarver, powrócił na ostatnim tapingu Florida Championship Wrestling. Tarver miał przerwę od wrestlingu spowodowaną kontuzją pachwiny.

1245723264183_f.jpg

:arrow: WWE aktualnie myśli nad heel Turnem Meliny i jej feudem z Natalyą o pas Divas Championship. Ten turn miałby być powolny, i ta zła strona Meliny miałaby przeważać coraz bardziej, z tygodnia na tydzień. Turn ten automatycznie zakończyłby sprawę połączenia Morrisona z Meliną.

:arrow: John Cena jest znany nie tylko z wrestlingu, ale również ze spełniania życzeń w fundacji Make-A-Wish, dzięki której spotyka się najczęściej z dziećmi pokrzywdzonymi przez życie. Dzisiaj rano (czasu amerykańskiego) Cena spełnił dwusetne życzenie w tej fundacji. Podczas trwania jednego talk showu na kanale CBS, Cena zaskoczył 9-letniego Shayan’a z Augora Hills w Kalifornii i zaprosił go na nadchodzące Monday Night Raw w Nowym Orleanie.

Cena spełnił 200 życzeń w zaledwie sześć lat. Oprócz niego dwieście życzeń wypełnili: dwaj kierowcy NASCAR Jeff Gordon i Dale Earnhardt Jr., oraz dobrze nam znany Hulk Hogan.

:arrow: Wiele wskazuje na to, że główny booker SmackDown!, Michael Hayes, może czuć się niepewnie jeśli chodzi o swoją posadę. Jego „prawa ręka” czyli Chris „Big Dick Johnson” DeJoseph niedawno odszedł i od czasu jego odejścia program zbiera gorsze oceny.

W ostatnich latach, największe gwiazdy miały swoje miejsce na RAW, a na SmackDown walczyły gwiazdy mniejszego formatu, bo w niebieskim brandzie były lepsze warunki do rozwoju kariery. Obecnie na SD przeważają weterani z doświadczeniem.

Podobno Michael woli stawiać na starsze gwiazdy, a WWE zmienia swoją politykę coraz bardziej, dlatego Hayes ma coraz mniejsze szanse na przetrwanie w WWE.

Total Nonstop Action

:arrow: Zaktualizowana karta na TNA Genesis:

* Brother Ray vs. Brother Devon

* TNA Tag Team Title Match: The Motor City Machineguns vs. Beer Money

* Number One Contender's Match: Matt Morgan vs. Mr. Anderson

:arrow: “Team MMA” Jeff’a Jarrett’a w dużej mierze składa się z członków szkoły Teamu 3D.

Inne

mvp.jpg

:arrow: Pierwsza walka MVP w Indy odbędzie się 15 stycznia 2011, na gali Northeast Wrestling w Nowym Jorku. Montel stanie przeciwko innej byłej gwieździe WWE – Matt’owi Hardy’emu. Na show zaplanowana jest również walka Steel Cage – Jerry Lawler vs Tommy Dreamer, na gali pojawi się także Carlito.

:arrow: Maria ogłosiła na twitterze, że podpisała kontrakty na role w dwóch horrorach.

:arrow: Dzisiaj JTG obchodzi swoje 26 urodziny.

:arrow: Karta na najbliższy taping ROH:

* ROH TV champion Eddie Edwards vs. Christopher Daniels

* Shelton Benjamin and Charlie Haas vs. The All Night Express

* Pojawią się: ROH champion Roderick Strong, ROH Tag Team champions The Kings of Wrestling (Chris Hero and Claudio Castagnoli) with Shane Hagadorn, Jay and Mark Briscoe, Colt Cabana, Nick Dinsmore, Adam Cole, Kyle O'Reilly, Sara Del Rey, Mike Mondo, Grizzly Redwood, Michael Elgin, OVW talents and more.

:arrow: Jeden z fanów zapytał się Hurricane Helmsa, czy ten powróci kiedyś do WWE. Helms odpowiedział: „Nie, przez co najmniej rok”.

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• elo3856

1

• WojtASR

1

• dirt_diver2

1

Top użytkownicy w tym temacie

A może rey pomyśli juz o emeryturze?? Jakoś mi się wydaje że te wszystkie urazy to jakieś takie sztuczne, pewnie jakby dostał z bańkę więcej do kontraktu to od razu by mu się poprawiło =))

Melina i hell turn to dobry pomysł, ale jeszcze lepszy pomysł to Morrison i Melina i hell turn obojga i może w końcu pas dla Johna??

Wystarczy że Cena spełni jedno moje marzenie i będę szczęśliwy... niech odejdzie z wrestlingu :cena:

PPV genesis wygląda coraz bardziej kolorowo, wszystkie pasy dla Fortune, to mi się podoba, a skoro Morgan i Anderson walczą o Number One Contender's to do main eventu zapraszam AJ Styles'a, to by było coś, choć wiem że bardzo mało prawdopodobne...

Jakim cudem Jerry Lawler może walczyć w tej walce?? Czy na pewno chodzi o niego?? Może Jerry Lynn??

Co do walki Reya, to ciekawi mnie jaki tak naprawdę będzie to mecz. Raz słyszałem że będzie to TLC, ale potem pojawiła się wspomniana kontuzja. Zaś potem gdzieś wyczytałem że ma to być Chairs Match, lecz mówiono również o Tables Matchu. Sam już nie wiem komu wierzyć. Pozostaje jedynie czekać. Heel turn Meliny może okazać się nawet niezłym pomysłem. Kiedyś na Raw mieliśmy krótki epizod właśnie Meliny z Morrisonem. Może zarząd coś jeszcze planuje dla Johna?

Wystarczy że Cena spełni jedno moje marzenie i będę szczęśliwy... niech odejdzie z wrestlingu

Ty też mógłbyś spełnić moje jedno marzenie... ale z jego ujawnieniem się wstrzymam :).

Wszystkiego najlepszego JTG! Helms cholernie zalazł mi za skórę oczerniając Michaelsa, ale i tak wcześniej nie pałałem do niego sympatią. Mam nadzieję że WWE nie będzie zainteresowane ponownym przyjęciem Go do swego rosteru.

Dzięki za newsy :).

MVP w Indy i to przeciw komu? Mattowi Hardemu, no bardzo ciekawe. Heel turn Meliny to na pewno dobry pomysł. Ostatnio w dywizji div WWE nie dzieje się zbyt dobrze, dobre jest tylko to, że pas ma Natalya, więc każde urozmaicenie będzie dla mnie, ale co ważniejsze dla dywizji div na +. Kontuzja Mysterio. Wiem, że to jeden z najbardziej popularnych wrestlerów WWE, ale kierownictwo powinno się, moim zdaniem, zastanowić nad tym, aby na pewien czas wysłać Mysterio na urlop. Gratulacje dla Ceny, nie interesuje mnie jego gimmick w WWE, to jest sprawa CT, ważne jest to jak działa w fundacji Make-A-Wish. Dzięki za newsy.

:arrow: No tak czyli widać że Rey znowu będzie pauzował. Ciekawe w jakiej walce i z kim się nabawił tej kontuzji.

:arrow: Cena jeżeli nie walczy to spełnia marzenia. Nic dziwnego spełnianie marzeń swoich fanów to właściwie jego druga robota, bez niej tak jak bez wrestlingu Cena byłby zapomniany.

:arrow: MVP...Montel Vontavious Porter jeżeli nie w WWE to gdzie indziej, ciekawe jak będą wyglądać jego enterance.

:arrow: Happy birthday JTG :)

johncenat.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...