Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Opinie i Sugestie na temat zawodników WCE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zasady:

- Spytać się o to, jak idzie wam granie daną postacią, możecie po odpowiedzi na trzy poprzednie pytania.

- Pytanie dotyczące swojej postaci możesz zadać raz na dwa tygodnie, by dowiedzieć się czy poprawiłeś się przez ten okres(oczywiście wcale pytań zadawać nie musisz)

Kurde no ja już nie wiem co z wami jest nie tak. Są zasady i nawet Xeb je specialnie dla nas powtórzył, ale wy i tak trzymacie się swoich popapranych reguł :|

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

24

• fanfanfan

18

• Piledriver1674325991

14

• Hunico

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Shawn Michaels - No zauważyłem duży postęp. Już nie piszesz dwóch postów dziennie po 5 linijek. Widzę, że poćwiczyłeś trochę i coraz lepiej piszesz. Nawet jesteś w nWo. Brawo.

Sting - No dobrze wczuwasz się w swoją postać. Nawet miałem okazję pisać przeciwko Tobie przed PPV : ). Ciekawie rozgrywa się Twój feud z Rockiem. Długość Twoich postów też jest dobra ;)

AeroBoy - No tutaj podobnie jak Shawn Michaels. Na początku pisałeś słabo ale robisz postępy. Ćwicz pisanie i będzie coraz lepiej. Popracuj też nad długością postów.

A co sądzicie o King Sheamusie? :P

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

King Sheamus - Długość i treść bardzo dobra. Pas należał Ci się i go otrzymałeś. Trzymaj tak dalej, a osiągniesz więcej w WCE ;)

Sting - No tak... rywal Rocky'ego na PPV. Ciekawe posty, długość nie zawsze, ale treść jak najbardziej. Nie lejesz wody, no i pamiętaj.. Rocky i tak skopie tyłek Stingerowi :lol

Shawn Michaels - Ehh... w końcu te posty mają jakiś sens i treść. Nie piszesz 2-3 razy dziennie po 7-8 linijek tyko raz a dobrze. Założenie nWo nie wiem czy było pomyślane, ale to wasz pomysł i do niego się nie będę wtrącał. Ćwicz dalej, a może coś z Ciebie będzie :)

AeroBoy - Przez ostatnie dni nie pisałeś, ale ocenię. Musisz pracować nad długością jak Ci pisałem na PW. Treść w miarę i nawet, nawet czyta się te posty.

To teraz... co sądzicie o Rocky'm prowadzonym przeze mnie? Wiem, ostatnio nie pisałem dużo, bo wiecie.. szkoła, sprawdziany, kartkówki i te duperele, ale mam zamiar to nadrobić. ;)

King Sheamus - Ładnie i zwięźle piszesz. Pas zdecydowanie ci się należy. Może do perfekcji Ci jeszcze troche brakuje ale jest dobrze.

The Rock - Piszesz w miare dobrze. Nie jest źle. Mógłbyś poprawić trochę sens tego co piszesz bo czasem ciężko z tym

Shawn Michaels - Piszesz średnio. Mógłbyś trochę się polepszyć z tym. Trochę dłuższe posty bo z takimi ciężko będzie ci coś wygrać.

No tak a co myślicie o Stonie ? wiem krótko pisze ale może jakieś rady ?

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

No to czas na mnie.

Shawn Michaels- Na początku było słabo, ale piszesz coraz lepiej. Popraw jeszcze całokształt swojej osoby, a będzie fajnie :)

SCSA- Krótkie posty, popraw to. Tak jak w przypadku Shawna. Ale nie bój się, rozwiniesz się :)

Aero Boy- posty fajne tylko ta długość. Ja też wiem że ją muszę poprawić. Fajnie się z tobą prowadzi feud. :)

No to UP! Co sądzicie o moim Heńku?

1.jpg

Iluzja.....

The Rock- moim zdaniem... wykapany The Rock :)

Hernandez- piszesz całkiem dobrze, popracuj tylko nad stylem swojej wypowiedzi, nabierz bardziej charakteru Hernandeza

SCSA- niestety nie mam jak cię ocenić, bo napisałeś 2 posty i to b. krótkie, ale na ten moment nie jest źle.

proszę was o ocenianie mojej postaci CAŁY CZAS, oczywiście jeżeli to nie problem :)

Edytowane przez Gość

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

The Rock- stary, jesteś świetny. Jakbym czytał prawdziwe wypowiedzi the Rock'a

Hernandez- piszesz całkiem całkiem, staraj się nie powtarzać.

SCSA- piszesz krótko, ale nie jest źle. Staraj się pisać dłużej, to będzie dobrze :)

Shawn Michaels- Na początku pisałeś dosyć krótko, teraz widać postępy. Myślę, że możesz coś osiągnąć, ale popracuj nad wypowiedziami. I do tego założyłeś NWO! Brawo :applause:

Teraz kolej na mnie, jak oceniacie Big Showa? Proszę o obiektywność.

• 4 tygodnie później...

Temat umarł, to go troche odświeże.

Afee, wcześniej pisałeś Big Showem, ale czytałem twój ostatni post Ortonem. Musze powiedzieć, że nie jest źle i w przyszłości może być na prawde dobrze. Co do poprawy? Za dużo gadasz... Randy jest cichy, on nie potrafi gadać, a już na pewno nie gada aż tyle. Nie chodzi o to, by nagle Twoje posty były o połowe krótsze. Myśle, że było by dobrze, gdybyś skupił sie tylko na prawdziwych rywalach, a nie uderzał do Sheltona itp. itd. Po prostu pisz o dwóch, trzech gościach, a porządnie i jakby to powiedzieć "poważnie", bo w niektórych momentach odzywki wyglądały jak u dziecka.

Marcinek, to samo co wyżej. Piszesz dobrze, początek posta bardzo fajny (mówie o tym ostatnim co napisałeś jeszcze chyba przed limitem, czy tuż po nim), spieprzyłeś sprawe dopiero, kiedy zacząłeś jakby wymieniać tych wszystkich rywali, którzy mają coś do ciebie i tak dalej. Masz bardzo fajną postać, a jakoś ostatnio z tymi Shawnami nie jest za wesoło, dlatego pisz tak, jak wyglądał początek wspomnianego posta, a bedzie dobrze.

Co do Hermandeza to cóż... mi sie ostatni post bardzo podobał, żadnych zastrzeżeń nie masz, aż dziwi mnie, że byłeś pomijany.

No, ale nie wypowiadam sie tutaj bezinteresownie, napiszcie mi co sądzicie o American Bad ass'ie, bo bardzo mi zależy na opiniach.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Undertaker - Nie chcę powtarzając tego co powiedziałem na GG, ale część posta o ADR miażdży jaja czy co tam chcecie, a druga część już bardziej wyciszona, spokojniejsza, brakowało w niej czegoś, ale post of cors dobry, nawet bardzo. Tylko jest taki podzielony w połowie super w drugiej już mniej, a wiem, że stać Cię na wiele.

Shawn Michaels - Na początku nie było różowo, ale Ty o tym świetnie wiesz, teraz jest lepiej można powiedzieć, że nawet na plus, ale niech Ci sodówa nie uderza do głowy i pisz do mniejszej ilości osób, bo będzie lepiej.

Randy Orton - Chyba nie wiesz co to face, a co to heel. Zapisałeś się jako face, a dla mnie grasz 1000% heel'a. Poza tym jakoś posty Show'em miałeś lepsze.

No to o Hardym proszę. ;)

The Undertaker - No jak dla mnie po dwóch postach można powiedzieć, że jest dobrze/bardzo dobrze. Po 2 postach nie chce tu wiązać długich teorii, ale widać, ze z wczuciem sie w postać nie masz za duzych problemów. Trzymaj tak dalej i potem stwierdze coś bardziej konkretnego ;)

Shawn Michaels - No więc na pewno duzo się poprawiłeś, teraz nie pisałes troche , mamy limit i jest własnie okazja do czestszego popisania to ty jakbys przygasl z czestotliwoscia. Fakt, ze nie zawsze rywal pisze dlatego trzeba dobrac odpowiednich rywali z którymi da sie cos zrobic. Mi tam nie podoba sie jak w kazdym poscie mówisz to, ze komentaor powie: SCM! SCM! 1,2,3 ... Here is the winner itd. Pieprzenie i pieprzenie. Skup się bardziej na sensie postów i unikaj własnie takich rzeczy. Pofeuduj z kimś z wyższej półki jeszcze z 2 miesiące, żeby było wiadomo na co cie stać, bo jezeli bedziesz stale stałw miejscu to wiele nie osiagniesz a nawet mozesz zaczac wypadac z kart.

Randy Orton - Pod koniec twoich postów Showem byłęm bardzo zadowolony, bo zaczynałeś długosciowo dochodzic do pewnego wysokiego poziomu. Tera jest limit i piszemy tyle samo, za to z sensem u ciebie wcale xle nie jest. Nie masz problemu ze zbędnymi pierdołami w postach i jezeli złapałbyś jakiś sensowny feud z tym Stylesem do PPV, potem możesz spróbować moze R-Trutha i jezeli bys się sprawdził to wróżyłbym Ci spokojnie pretendenta do apsa Hardcore ;) Jedyny problem to to o czym Xeb mówił, czyli nad charakterem twojej postaci bo piszesz czasem jako heel, czasem jako face. Zmien to!

Jeff Hardy - Ten pościk po twoim nie dodaniu do karty poprostu gniótł jajeczka. Potem juz takiej wielkiej euforii nie było, ale trzymasz pewien poziom. Znalazłeś się w koncu w tej karcie, masz walke i trzymaj chonor Elite Mafii, trzymaj tak dalej i moze idz z tym Andrzejem na pasy TT, bo jeżeli wygralibyscie tu to możecie mieć mega szanse na znaleziene się w walce na PPV. Posty w porzadku, piszesz mało i czasem by mi brakowało jeszcze z tych 5 zdań, ale skoro nie masz na nie pomysłu to moze i lepiej ze nie psizesz, bo by mogła z tego wyjść kiszka.

Panowie, to teraz prosze duuuuuuuuużo słów i opini o Albertooooooooooooooooooooo Deeeeeeeeeeeeeeel Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! W skrócie Alberto Del Rio, w większym skrócie o Alberto :) I NIECH TEN TEMAT ŻYJE DO CHOLERY!

* W Wakacje jakoś tak gdzieś od 1 do 10 Lipca możecie się spodziewać takiej weryfikacji ode mnie, a dokładniej ocenienia kazdej postaci! Ale to zrobię w wolnej chwili, czyli moze po PPV, a moze w drodze 1 Lipca do Zakopanego ;) Zobaczymy. Kiedyś to nastapi.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Randy Orton - tak jak mówili moi poprzednicy. Bardziej piszesz jak heel niż jak face. Musisz to poprawić. Poza tym jest dobrze i myślę, że masz szansę na jakiś pas.

Shawn Michaels - piszesz bardzo dobrze, tylko ostatnio z tą częstotliwością słabo. Powinieneś pisać trochę częściej. Wczuwasz się w swoją postać, a to jest bardzo ważne.

The Undertaker - dopiero niedawno wstąpiłeś do WCE, ale od samego początku Twoje posty bardzo mi się podobają. Oby tak dalej.

Jeff Hardy - piszesz krótko, ale sensownie. Ja jednak wolałbym, aby te Twoje posty były ciut dłuższe. ;)

Alberto del Rio - wiadomo, pierwsza klasa. Twoje wypowiedzi baaardzo mi się podobają. Trzymasz poziom. Pisz tak dalej.

A co sądzicie o JTG? :P

The Undertaker - Po dwóch postach mogę stwierdzić że idzie Ci super. Twoje posty są konkretne, treściwe i na temat. Na początku myślałem że będzie Ci ciężko wczuć się w Takera, ale teraz wychodzi Ci to bardzo dobrze. Oby tak dalej.

Jeff Hardy - Jak dla mnie wszystkie Twoje posty są spoko, fajnie się je czyta. Nie za krótko, nie za długo, w sam raz. Treść postów jest dobra, a nawet bardzo dobra. Jeśli utrzymasz poziom to wkórtce chętnie zobaczyłbym Cię jako posiadacza jakiegoś pasa.

Alberto Del Rio - Co tu dużo mówić. Klasa sama w sobie. Wszystkie Twoje posty czytało mi się bardzo fajnie. Każdy post był ciekawy, treściwy poprostu taki jak należy. Pisze bardzo dużo postów i to bardzo dobrze. Wg. mnie powinieneś wygrać walkę o pas International. To tyle, czekam na Twoje kolejne posty.

JTG - Ciężko mi Cię ocenić ponieważ nie czytałem wszystkich twoich postów, ale powiem że zle nie jest, a wręcz przeciwnie całkiem dobrze. Czasami lejesz wodę, unikaj tego i będzie lepiej.

Mnie oceniać nie musicie, aczkolwiek możecie.

532814JWPERO.png

WCE Bilans:

Łącznie jako Wade Barrett:

8-4-0

scaled.php?server=842&filename=continental.png&res=medium

Teraz mam trochę czasu na dokładniejsze czytanie postów, więc...

Undertaker - Powiem tak...jest dobrze. Po dwóch postach mogę stwierdzić, że odpowiada ci ta postać. Na szczęście zmieniłeś gimmick, bez tego nie poszłoby dalej. Do ciebie tyle, zobaczymy co będzie po kolejnych postach.

Shawn Michaels - Z początku było ciężko, ale teraz jakoś idzie. Widać znaczny postęp, ale do perfekcji jeszcze sporo brakuje. Pisz dalej, nie zniechęcaj się i będzie dobrze. Btw...za pomysł z reaktywacją NWO masz ode mnie pochwały, natomiast za dobór członków ogromny minus. Dobrze, że to zakończyłeś. Jeśli na przyszłość chcesz założyć stajnie to przemyśl to kilka razy, ja zanim założyłem Destination myślałem nad tym kilka tygodni i co...? Stajnia działała prawie pół roku.

Randy Orton - Sorry wielkie, ja za bardzo nie wiem o co wam chodzi. Ja nie wyobrażam sobie Ortona jako kompletnego face'a typu Cena. Nawet jeśli tym gościem gra się jako face to musi się w to wmieszać odrobina heelostwa. Twoje posty jak narazie mogą się podobać, ale radzę nie używać przekleństw to jeszcze nikomu nie pomogło ;) Jak już zdobędę Undisputed Championship i zaliczę cholernie długi title run to może reaktywacja Rated-Rko...? Zobaczymy :D Ja bym proponował kompletny heel turn.

Jeff Hardy - Wiesz co sądzę o twoim pisaniu, prawda? Ssiesz i tyle. Ekhem...a teraz na serio. Zarówno jako Hardy na początku WCE, później jako Miz i teraz znowu jako Hardy trzymałeś poziom. Teraz kiedy patrzę na twoje posty złym Jeffem to dochodzę do wniosku, że rozwinąłeś się najbardziej ze wszystkich. Porównać twoje pierwsze posty do tych teraz...niebo a ziemia.

JTG - Dobrze, że ktoś prowadzi taką postać. Źle nie jest, ale mam dla ciebie jedną radę. Unikaj najeżdzania na żonę Ortona =)) wierz mi, może dla was to jest fajne, ale jak czyta to trzecia osoba to naprawdę wydaje się żałosne. Popracuj nad tym. Poza tym jest dobrze, zajmuj się swoimi feudami a z czasem na pewno zostaniesz dostrzeżony.

Wade Barrett - Trzymałeś poziom na CrashDay, trzymasz i teraz. Dobrze wywiązujesz się ze swojej roli, trzymaj tak dalej. Nie mam więcej uwag, już wcześniej pisałem co sądzę o twojej postaci i jak dotąd nic się nie zmieniło.

Alberto Del Rio - Już za samo to ile czasu poświęcasz na pisanie postów należy ci się ten nieszczęsny pas. Jeśli mam porównać twoje pierwsze posty do tych teraz to...tak jak u Xeba, niebo a ziemia. Z początku lałeś wode tak, że aż nóż się otwierał w kieszeni, teraz myślę, że jest lepiej. Podoba mi się, że na początku używasz mojego tekstu "najlepszy z najlepszych, najwspanialszy z..." bardzo mi miło z tego powodu :) Ogólnie to jesteś moim faworytem w walce o International Championship.

A jak wam się podoba Edge jako heel :) ?

Wade Barrett - dobre posty i dalej trzyma na dobrym poziomie.

Randy Orton- piszesz jak piszesz ale mnie się nie podoba. Orton = baby face nie wchodzi w rachubę

Undertaker - niezłe wejście do WCE. BadAss jest mega :D

Alberto Del Rio - dalej świetnie pisze i aż nad często :) najlepszy z najlepszych, najwspanialszy z... wymiata i należy ci się pas :)

Ostatnio komentowaliście posty AeroBoy'a na CrashDay więc teraz skomentujcie poczynania na CL :)

alexisy.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Wade Barrett - Piszesz dobre posty i potrafisz się wczuć w swoją postać. Obyś pisał tak jak najdłużej i obyś zdobył pas WCE bo wtedy nasza stajnia zawładnie całą federacją (buahahahaha)

Randy Orton- Początki były słabe, jak u każdego ale teraz dajesz rade i to dobrze :). Moim zdaniem powinieneś być 100 % heel'em i wyszło by Ci to na dobre :) Pomyśl nad tym; )

Undertaker - No Pile bardzo dobrze dobrałeś gimmick. Umiesz wczuć się w Bad Assa i świetnie Ci to wychodzi. Pisz tak dalej, a na pewno coś osiągniesz w WCE :)

Alberto Del Rio - Bardzo dużo pracujesz na BS i moim zdaniem zaowocuje to wygraną pasa. I to chyba tyle bo nie mam do Ciebie zastrzeżeń :P

Jeff Hardy - Pamiętam jak pisałeś Mizem.I wtedy i teraz piszesz super. Mizem zdobyłeś WCE title więc teraz czas go zdobyć Jeffem. Piszesz treściwie i to się liczy ;)

A co myślicie o King Sheamusie? :D

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)