Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Opinie i Sugestie na temat zawodników WCE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

HHH - Nowy mistrz i słusznie. Posty extra, należał Ci się ten pas. Nic więcej nie mam do dodania.

Sting - Popraw długość i sens, a zobaczysz będzie efekt :D

Jack Swagger - Bugi... No nie jest źle, ale może być lepiej. Zacznij pisać bardziej HOT, no wiesz żeby nie było czasami grzecznie. Wiem, że tak potrafisz i oczekuję od Ciebie czasami takiego czegoś :D

Alberto Del Rio - Na ShowTime piszesz jedne z dłuższych postów. No ale długość czasami nie jest ważna. Musi być sens, a czasami w twoich postach zdania są takie "pochlapane". Tylko pamiętaj, że Nitro to ciężki przeciwnik do pokonania. Poprawisz sens a będzie git :)

MVP - Heh niespodziewanie wygrałeś Battle Royal. I od tego czasu dostałeś takiej pewności siebie. Trochę dłuższe, lepsze posty. Chociaż wciąż jest słabo, ale lepiej :t_up:

Ezekiel Jakson - Czytająć twoje walki, myślę, że stać Cię na więcej. Zapewne będzie lepie, jak nie to zabiję :lol

Edge - No tak nowy Hardcore Champion, ale już niedługo bo pewnie będzie inna nazwa pasa. Posty są dobre i miło się je czyta. Ogólnie to nic nie mam do twojego pisania. Pisz tak dalej :)

A jak Jeff? Coś poprawić. Dajcie komentarzyki :D

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

24

• fanfanfan

18

• Piledriver1674325991

14

• Hunico

11

Top użytkownicy w tym temacie

Jeff Hardy - Jesteś mistrzem i dobrze bo już od dawna kręciłeś się koło różnych pasów(Hardcore, a teraz Continental). Posty dobre, miło się je czyta.

Alberto Del Rio - Więc tak na pas już długo czekasz, ale spokojnie doczekasz się. Posty są dobre, a nawet bardzo i za niedługo widzę twój feud z HHH o pas.

Ezekiel Jackson - Posty dobre, ale mogłyby być trochę dłuższe, choć nie liczy się długość tylko jakość. Razem z Swaggerem możecie dojść daleko, ale o pasach TT można chyba na razie zapomnieć.

Może dopiero napisałem 2 posty, ale spytam co myślicie o Ted'zie DiBiase i co zmienić?

Ted DiBiase Jr - ostatni post na BS był niezły. Nie pisałeś o byle czym, od razu konkretnie i to się czyta. Może jest tam kilka błędów, ale kto się będzie czepiał :P Ogólnie to jest Ok, poprawisz długość a masz szasnę na wygrywanie walk i nawet na pas. Powodzenia :t_up:

Shawn Michaels - długość mogłaby być lepsza. Nie rób tak, że twój przeciwnik coś napisze a ty to cytujesz. Może więcej tekstu, no wiesz w ostatnim poście miałeś dużo stopówek. HBK gdzieś idzie, HBK pije wodę o to mi chodzi. A tak to myślę, że jest nawet dobrze :)

Edge - Twoje przejście na face'a no jest widoczna. Ale widać, że zostało Ci jeszcze trochę heel'a.. Zobacz ktoś jest np. Heel'em a pisze jak Face. Zapisuje się jako Face, a pisze jako Heel. Heh taka jest prawda. :)

Edytowane przez Gość

Ted DiBiase Jr - No chłopie brawo. Tak jak Patryk napisał to Popraw długość i lecisz po pas. Fajnie się czyta.

Jeff Hardy - No zdobyłeś pas więc co tu się rozpisywać. Długość BDB i wszystko na temat :) Niewiem co możesz zmienić jak dostałeś Mistrza to chyba nic :)

Alberto Del Rio - Hmm piszesz długo ale czasami Wogóle nie na temat :) Kręcisz się wokół pasa I może go zdobędziesz ale narazie Tryplak go potrzyma. Może pokręcisz się wokół pasa Hardcore?

A co sądzicie o Shawnie?

• Urządzenie:  iPhone

DiBiase - Napisałeś narazie tylko dwa posty, ale są nawet dobre. Co do długości to jest spoko, ale zawsze mogła być lepsza. Ale pamiętaj zawsze musi mieć sens twoja wypowiedź. Pisać oby tak dalej.

HBK - to so wspomniał patryniu strasznie dużo masz takich przerw. Ale co do samego pisania to jest nawet, nawet. Sens może być, ale długość trochę dziwna i krótko, ale po za tym jest spoko.

Hardy - Zdobyłeś pas na tej sami gali co ja. Pisanie idzie Ci coraz lepiej. Długość jest bardzo dobra i tak samo senes tego co piszesz. Oby tak dalej.

Nie chcę się pytać jak mi idzie pisanie moją postacią tylko chcę wiedzieć co myślicie o przejściu mojej postaci na face turn?

37184451712723064921.png

Ted DiBiase - No twoje posty jak na tydzien czy tam ile bycia w federacji sa super. Długosciowo jak i sensem są bardzo dobre, mysle ze mimo ze jestes tu krotko niedlugo dostaniesz kogos na wypromowanie, bo na to juz teraz zaslugujesz. Życze ci feudu z najlepszym zawodnikiem SHOWTIME - Albertem Del Rio, o pas który zdobede już niedługo (Hardcore lub WHC obojetnie) i aby ci sie wena nie skonczyla bo przypominasz mi mnie na poczatku.

Jeff Hardy - Juz chyba pisalem to niedawno, ale zdwecydowanie zasluzenie zdobyles pas Continental. Posty są bardzo ok i oby tak dalej i trzymaj pas bo twoje posty moga ci to zapewnic.

HBK - Jak na poczatek nie jest zle. To cytowanie rywala słowo w słowo jest takie sobie i nie za bardzo mi sie to podoba, ale skoro masz jakis taki plan to sie tego trzymaj. Walka z Jacksonem chyba to dobre posuniecie WCE, bo na pasy dla obu jest dużo za wczesnie, bo przeciez sa bardziej wyrobione nazwiska ale staraj sie tak jak to robisz teraz a w przyszłosci (2-3 miechy) moze przytrafi ci sie jakis title Shot :)

Edge - Chciałeś, masz. Do gry znowu wraca Alberto Del Rio, dlatego proponuje ci zmiane na Face'a. Łatwiej ci sie bedzie pisac, zreszta twoje post i tak daja ci mozliwosc wyboru wiec ja na twoim miejscu jakbym grał Edge'em wbrałbym Face'a :)

Alberto Del Rio? - ..... Czekam nadal :)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Jeff Hardy- piszesz bardzo dobrze. Długo i sensownie. Zdecydowanie zasłużyłeś na pas Continental i myślę, że pomimo dużego zainteresowanie długo go potrzymasz :)

Shawn Michaels- Pierwszy post był dobry, potem było troche gorzej. Cytowanie słowo w słowo wypowiedzi innych to chyba zła droga. Ale nie jest źle i w przyszłości możesz być kimś.

Edge- zasłużenie zdobyłeś pas, ale długo go nie potrzymasz :P Co do postów to są naprawde dobre. Fan ma racje, mógłbyś zmienić swoją postać na Face'a. Wtedy będzie ci sie łatwiej pisało.

Del Rio- trzymam się tego co napisałem w poprzednim poście, a od pasa Hardcore lepiej się odczep, bo i tak go nie zdobędziesz :lol

ksgj.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Jeff Hardy-Coraz lepiej.Przed PPV uważałem że nie zasłużyłeś na ten pas gdyż pisałeś za słabe posty,jednak teraz jest coraz lepiej i posty nabierają treść godną mistrza.Idź dalej tą drogą :)

Shawn Michaels-Słabo słabo.Ostrzegałem że cytowanie wypowiedzi to zły pomysł ale postawiłeś na swoje,okej ale teraz masz efekty.Nie polecam tak głupich eksperymentów i pisaniu na siłę.Popracuj nad jakością bo z tym u ciebie słabo.

Del Rio-Nic nowego

MVP-Widzę ostatnio znowu powrót do formy,jednak z nią u ciebie bywa różnie bo czasami piszesz długie ciekawe wypowiedzi a czasami takie gówno że szkoda czytać.Wypracuj sobie styl i trzymaj się go.

Pytam ponownie co myślicie o RUDOS!!!

#SmartFanZone
  • 2 tygodnie później...

Rudos - Jako stajnia to druga najlepsza w WCE, lecz jednak druga i na pasy jeszcze nie zasługujecie niestety. Takie moje zdanie bo tak jak pisze cale Destination, szczególnie Miz i Batista to jest poezja i aby im dorównac to La Parka musi byc bardzo aktywny bo mimo wszystko jest nowy, oraz Mistico i Ci inni bo tam averno moze dojdzie muszą nadal byc tacy swietni bądź nawet lepsi.

Mistico - Więc jesli no może z LA Parka wzielibyście się za takie troche bardziej nastawione na pasy pisanie, chodzi mi ze nawet jak juz nie macie o czym pisac, to poczekac troche i nadal pisac aby zwiekszyc jakosc oraz zwiekszyc ilosc postów to życze Ci/Wam pasów mistrzowskich, pod warunkiem, ze musicie sie jeszcze bardziej przylozyc, bo sadze ze Mistico tu wyraźnie pisze najlepiej i ktos musi mu pomoc w zdobyciu pasow, bo co do yao to widac ze na BS jest dosc fajnie, długo, sensownie,ale trzeba jeszcze częściej.

No to prosze o komentarze o Alberto Del Rio, może co do ostatniego posta, bądx ostatnich dwóch. :)

Dop. Steken, teraz nie złamałem regulaminu bo minęły dwa tygodnie, a poprzednio tylko przypominalem :P No troche naginalem, ale trudno, mozna wybaczyc :P:D

Edytowane przez Gość

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

O jeny. Nie było żadnych pytań, więc trzeba się cofnąć.

Alberto Del Rio - Ty fan w ogóle łamiesz regulamin, bo przy każdej ocenie przypominasz o Del Rio. Ale do rzeczy. Szansę na pas masz i to spore, ale pisz na temat, bo czasami odchodzisz od niego i całość słabo wygląda.

Rudos - Jako stajnia dobrze sobie radziliście, ale ostatnio was nie widać, z na dodatek Drops zrezygnował. Pasów wam życzę, ale będzie ciężko. Szansę na pasy macie, ale trzeba się postarać i napisać najlepiej jak potraficie w bs...

2 tygodnie minęły, więc co z Markiem Henrym?

Dop. Enigma, ja się spytałem po około miesiącu. Nie wiem, o co chodzi...

Edytowane przez Gość

• Urządzenie:  iPhone

Zasady:

- Spytać się o to, jak idzie wam granie daną postacią, możecie po odpowiedzi na trzy poprzednie pytania.

- Pytanie dotyczące swojej postaci możesz zadać raz na dwa tygodnie, by dowiedzieć się czy poprawiłeś się przez ten okres(oczywiście wcale pytań zadawać nie musisz)

Sory za off top, ale regulamin to regulamin chłopcy.

37184451712723064921.png

Mistico - No pisałeś dobrze, ale też ciebie dawno na Backstage nie widziałem. Oddaliłeś się od walki o pas kontynentalny no, ale patrząc na twoje posty nie są złe. Staraj się, staraj a jakiś pas wkrótce będzie twój

Alberto Del Rio - No popełniłeś duży postęp, i jak widać na galach wygrywasz walki. Co do twoich postów to napiszę tak. Wiem że ja tak też czasami robię, ale czepiasz się za dużo ludzi w swoim poście. Skup się na jednej z którą prowadzisz feudzik.

Rudos - A ja napisze inaczej. Nie obijajmy w bawełnę, upadacie i tyle. Kiedyś szło wam dobrze, ale obecnie nie widać was na Backstage i jak wiemy Droops zrezygnował. Musicie się podnieść na nogi, bo jest z wami cienko.

A co ludziska myślicie o Danielu Bryanie? Jak mu to leci? :lol

Daniel Bryan- co ja tu mogę powiedzieć. Jest znakomicie ! Znów zdobyłeś pas i chyba go długo potrzymasz. Co do postów to jest świetnie. Długo i sensownie, brawo !

Mistico- piszesz bardzo dobrze. Długo i sensownie, nie mam żadnych zastrzeżeń. Jedyne co to mógłbyś troche częściej pisać. Postaraj się feudować o pas Continental, bo masz na niego szanse, ale Turek napewno nie popuści (jak to brzmi =)) )

Rudos- tutaj niestety muszę zgodzić się z Turkiem. Ostatnio żadko pojawiacie się na BS, a w dodatku odszedł Droops. Postarajcie się wyjść z tego kryzysu.

Mark Henry- jest dobrze. Dość długo i na temat. Spróbój zacząć jakiś fajny feud i napewno się wybijesz.

O Del Rio nie pisze, bo już zna moje zdanie ;)

A co myślicie o moim MVP ?

ksgj.png

Daniel Bryan- Cóż powiedziec jest świetnie, posty długie i sensowne, masz po raz kolejny pas, tak trzymać :)

Alberto Del Rio- Coraz lepiej sobie radzisz, posty coraz bardziej nabierają na sensie, jak dla mnie rewelka

i na koniec ktoś kto w sumie nie prosił o ocene postaci ale jak poczytałem dziś BS to musze to skomentować

MVP- osobiście twoje posty mnie nigdy nie porywały, ale gdy przeczytałem twój ostatni post, to normalnie zrobiłem takie oczy :shock:. Jak dla mnie najwiekszy postęp w federacji w ostatnim czasie

sig.png

Daniel Bryan - No szczerze mówiąc nie dziwię się, że spowrotem trzymasz pas Continental. Na backstage pojawiasz się bardzo często, wiesz kiedy pisać i jak pisać. Widać, że zmiana na heela i przejście do Destination wyszło Tobie na plus. Piszesz teraz na pewno lepiej niż z początku kariery, ale czasem wydaje mi się że tak na serio ponoszą Ciebie jakieś emocje gdy to piszesz. Poza tym masz trochę komiki w Bryanie co powinieneś ograniczyć. Ale to jak piszesz o innych mi się podoba.

Alberto Del Rio - Baaardzo żadko pojawiam się na backstage ShowTime (żeby czytać oczywiście), ale uważam że obecnie masz otwarte pole na oba pasy. Widać, że się starasz. Długość jest w sam raz, ale... czasem popełniasz głupie błędy, jakbyś jeszcze raz na trzeźwo przeczytał swoje posty to byś parę ich zauważył. Jednakże jak pisałem jest dobrze, dąż cały czas w dobrym kierunku a Main Event kto wie... może już w ciągu najbliższych gal dodatkowo może być wygrany.

Rudos - No szczerze, gdy przybyła mała plaga meksykan, to się zdziwiłem. Posty regularne, o dobrej długości i nawet jakość zła nie była. Ostatnio jednak straszne pustki w Waszym wykonaniu. Miejmy nadzieję, żę to się zmieni bo macie walkę o pasy tag team. Sebuś nawet dobrze sobie radzi mimo, iż pewnie nie utożsamia zbytnio się z LA Parką... nie ma łatwo. Aerostar niestety zrezygnował, było dobrze, jeszcze wiara w Wagnera, chodź ten ostatnio też trochę zaniedbał backstage. To samo co do Mistico, bo powinien wziąć się za chociażby Continental.

Ted DiBiase Jr - Też ostatnio obserwowałem jego posty, gdyż mam dobry kontakt z Kazkiem. Szczerze mówiąc jestem pod wrażeniem. Ma fajny ALE ZANIEDBANY feud ze Swaggerem. Powinni regularnie obaj pojawiać się na ShowTime, bo zasługują... tak samo dziwi mnie brak obecności Jacka na PPV.

MVP - Co tu dużo pisać... jest dobrze, ale trzeba wiele poprawić. Prawidłowa walka o pas Hardcore, ale teraz nie można odpuszczać. Jestem w podobnej sytuacji... nie daj się. Pisz trochę dłużej, bo co do jakości to ciężko się momentami doczepić.

Sting - Popraw jakość... wiem że obecnie jesteś pomijany, ale musisz pokazać, że zasługujesz. To tyle, bo zbyt nie mam co do powiedzenia o Twoim wrestlerze.

Mark Henry - Dłuuugość i owszem, ale jakość? Może być dwa razy krócej, ale żeby było chociaż trochę sensowniej. Dużo powtórzeń i czasem gadania od rzeczy. Skup się na gimnicku Marka, bo to jest ważne przy prowadzeniu postaci.

Teraz na serio proszę pisać, co sądzicie o obecnej formie prezentowanej przez Batistę, oraz sytuacji Destination (jako stajni).