Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Opinie i Sugestie na temat zawodników WCE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

AJ Styles-Jak zwykle twoja pięta Achillesa to ortografia,rozumiem że to nie do końca twoja wina ale poświęć te 5 minut i popraw wszystkie błędy a obiecuje ci że efekty będą natychmiastowe.Nad długością już nie pracuj,lecz nad budową i sensem postów.Przed pisaniem BS obmyśl sobie pomysł w jaki sposób chcesz napisać BS i pracuj według niego a nie na spontana.

Jeff Hardy-W ostatnim poście zauważyłem dużą poprawę.Staraj się robić dalej takie wypowiedzi,spróbuj podbudować gimmick i bywaj częściej na BS a będą efekty.

Dr.Wanger Jr.-Twoje posty są długie i całkiem niezłe.Jednak jeśli chcecie razem z Aerostarem zdobyć kiedyś ten tytuł musicie być często na backu(Aero spełnia ten warunek) i najważniejsze połączyć ze sobą te postacie jak przystało na prawdziwy tag-team,nie ma to wyglądać tak że Aero mówi od siebie ty od siebie i bardziej to przypomina solową karierę,musicie mówić prawie jak jedność,w dosyć podobnym stylu i gimmicku.

Bryan Danielson -Jesteś dobrym wrestlerem,sprawdzasz się na backu i jesteś gotowy na wyższe cele.Jednak czasami niewiem czy grasz faca czy heela,osobiście uważam że lepiej wychodzi ci ten drugi i jak przejdziesz prawdziwy heel turn to będziesz znakomity.I pamiętaj nie popełniaj takich dziecinnych błędów jak nie inteligentne wypowiedzi typu "Viva Gówno" a już wogóle nie dawaj tych obrazków.Oprócz tego wszystko idzie w dobrym kierunku.

O Mistico wiem co sądzicie,jednak mam inne pytanie co myślicie o stajni RUDOS??

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

24

• fanfanfan

18

• Piledriver1674325991

14

• Hunico

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Dobra, wiem że powinienem ocenić innych, ale to później, bo dziś już za późno

Standardowo - Co myślicie o tym jak prowadzę mojego rezlera? Yao polecił mi miesiąc temu, bym stworzył mu nowy gimmick, więc tak się stało, co o tym mylślicie?

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

#1 Weryfikacja zawodników CrashDay.

Mr. Kennedy - Tutaj co mam oceniać? Geniusz w swoim fachu, wielu może się od niego tylko uczyć. Zawodnik, który jakby tylko chciał miałby każdy pas od tak. Mógłby częściej się pojawiać na BS, ale i tak jest tyle ile powinien.

Aerostar - No i Landryna mnie zaskoczyła... "Nie ja się w to nie bawię, nie umiem" - Ktoś w to uwierzy? Szczerze wątpie bo świetnie mu idzie pod względem:

- Długości

- Jakości

Co do wczucia co mam powiedzieć? Nic, bo nie znam Aerostara, zresztą czy Oni coś tam mówią? :D

Mgr. Wagner Jr - Dobrze jeśli chodzi o długość, gorzej z częśtotliwością oraz z zgraniem z Aero chyba jesteście TT? Powinniście być jak dwie krople wody, a jakoś tego nie widać :P

Batista - Szkoda, że masz jakiś dziwny tryb pojawiania się na BS, ale kogo to interesuję? Przecież jesteś mistrzem i to bardzo dobrym, świetnie współ no właśnie w pracowałłeś z Kenem ( Nie, nie tym od Barbie )

Miz* - Sam się nie ocenie niech to ktoś inny zrobi.

Christian - Jestem Twoim Peeps Pietrek. Genialne posty, które zaprocentowały w główny pas. Życzę Ci żebyś miał go jak najdlużej oczywiście jeśli utrzymasz formę, ale w sumie nie łudź się nie odpuszczę. Poza tym piszesz często co też się ceni.

CM Punk - Jeden z najsłabszych i z słoaminym zapałem. Jeden post w dodatku strasznie słaby krótki. Musisz pisać jak CM Punk, a nie jak byś był na NK... Cześć jestem xxx i wszystkich Was zniszczę to jest na bardzo niskim poziomie nie mam czego oceniać. :( Pojaw się na BS.

Shad - Rzadko jesteś na BS, a to źle bardzo źle. Czasami nawalisz tyle emotek, że ten post to oczo jeb, ale jak już jesteś to jest bardzo dobrze.

Daniel Bryan - Jest również bardzo dobrze, ale właśnie jest to ale te Twoje obrazki z obrazka na obrazek są coraz żałośniejsze. Tyle mam Ci do powiedzenia.

AJ Styles - Ortografia. ortografia, ortografia. Wiem, że masz dyslekcję, ale przeglądarki podkręślają błędy, więc korzystaj. Poza tym nie jest najgorzej.

Randy Orton - Pojaw się na BS!

Layla - Za rzadko jesteś na BS w 5 miesięcy chyba z dwa razy Cię widziałem jak już coś napiszesz to jest poprwanie nie źle nie jakoś ekstra.

Jeff Hardy - Tu musze pochwalić od początku Twojej przygody poczyniłeś wielkie postępy, naprawde wielki i zasłużenie masz pas.

Mark Henry - Jest dobrze. Czasami coś dziwnego piszesz, ale Styles zaczyna wychodzić z Twojego cienia. Masz jeszcze troszkę do poprawienia bo nie jest idealnie, ale chyba nikt nie jest idelany? :)

Chris Jericho - Rzadko jesteś na BS! Na początku troszkę, robisz głupie gafy i na razie nie jest super, ale nie jest też najgorzej musisz się częściej pojawiać na BS.

Mistico - AMENOO. Jest zarąbiście te cytaty na początku, Twoje posty mają wielki klimat, ale wiesz mógłbyś częściej nas zaszczycać.

Zawodnicy którzy doszli po 04.12.2010r. muszą czekać do next soboty. Nie tej tylko następnej ;)

No dobra... Opinię Xeba znam, ale proszę też innych o opinię na temat Marka Henry'ego.

Jeff Hardy - Piszesz długie i sensowne posty no i masz pas. Co tu dużo mówić? Zawodnicy coraz lepiej uczą się pisać posty, więc też musisz popracować, aby długo trzymać pas. Na chwilę obecną nie dziwię się, że wygrałeś, bo na to zasłużyłeś. Na chwilę obecną 8.5/10

AJ Styles - Większość ci zarzuca ortografię i radziło ci poprawę. Nie patrząc na to, to jesteś coraz, coraz lepszy, ale odnoszę małe wrażenie, że Tedem szło ci trochę lepiej. Poprawmy obaj posty i trzeba zdobyć te pasy :D Obecnie moim zdaniem mógłbyś być brany pod uwagę w jakimś feudzie o pas Continental. Na chwilę obecną 7.5/10

Dr. Wagner Jr. - Gdy byłeś na początku w WCE nie stawiałem na ciebie, ale teraz piszesz mądrze. Razem z Aero piszecie nieźle, ale jeśli chcecie zdobyć pasy, to nie piszcie częściej, tylko lepiej. Na chwilę obecną 7.5/10

LA Park - na razie wiele postów nie było bo tylko pierwszy, ale widac, ze stanowczo stawiasz sprawe i nie bedzie z toba łatwo w feudzie. Ten pierwszy post troche mógłby byc dłuższy ale jak wszyscy mówimy liczy się jakośc a nie ilosc i wyglada to bardzo dobrze.

Mark Henry - No twoje posty są świetne i sądzę, że jeśli nie wyjdzie w najbliższym czasie wraz z AJ'em o pasy TT to zabieraj manatki i atakuj spokojnie pas Continental bo stac Cię na to jak się mocno wysilisz :)

Xeb: Miz* - Sam się nie ocenie niech to ktoś inny zrobi.

The Miz - No to ja ocenię. Ostatnio po zdobyciu pasa było jeszcze lepiej niż zazwyczaj, jednak szybko go straciłeś. Wiem, że nie odpuścisz Christianowi i bardzo dobrze bo komuś takiemu jak Miz w takim wykonaniu zdecydowanie nalezy się pas. Myślę, że jak będziesz trzymał taki poziom jak za czasu kiedy miałeś pas to przy wysiłku może on do ciebie powrócic.

No to co sądzicie o Alberto Del Rio, moich postach, szansach na jakiś pas i jaką drogę powinienem obrac?

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Del Rio - Twoje posty na początku były dobre, a potem coś siadło. Powinno być na odwrót :D Piszesz długie posty, ale trzeba pamiętać, że długość nie jest ważniejsza od jakości. Nawet widziałem awanturę z powodu jakiegoś posta. Co do długości nic nie mam, ale trzeba poprawić jakość. Czy masz szanse na jakiś pas? Showtime to gorszy roster z powodu złych pasów. Jest pas WHC o który trudno i jest pas Hardcore. Do pasa Hardcore postać Del Rio się nie nadaje, a na razie nie jesteś moim faworytem do pasa WHC. Masz dwie opcje: 1. Zmiana gimmicku na bardziej hardcorowy... 2. Poprawa postów i walka o pas WHC ;) W chwili obecnej 7.5/10

Przepraszam, że tylko jednego zawodnika, ale chciałem odwdzięczyć się fanowi

No więc tak.

Alberto Del Rio Co o tobie moge powiedzieć fan? Piszesz moim zdaniem bardzo dobrze, fajnie sie wczuwasz w Alberta, a to moim zdaniem jest najważniejsze. Z długością nigdy nie miałeś problemów, z częstotliwością z resztą też. Czasem tylko troche przesadzasz w postach, lub niekiedy to co piszesz nie ma sensu, ale konkretnych przykładów nie podam. Całość jest dobra, skup sie na przeciwnikach i sensie wypowiedzi, a pas Hardcore jest Twój, tylko nie czuj sie za pewnie, bo masz bardzo mocnych konkurentów :)

The Miz co tu dużo pisać jak na bookera przystało Twoje posty miażdżą. Jesteś jednym z najlepszych w federacji, piszesz dość często, z wczuciem nie ma problemu, długość dobra... Po prostu tak trzymaj i tyle. Zdziwiło mnie, że tak szybko pas straciłeś, bo IMO bardzo na niego zasługiwałeś, nie mówiąc już nic o tym ile sie o niego starałeś...

L.A. Park Co o nim moge powiedzieć... właściwie nic. Kompletnie nie znam gościa, nie interesuje sie lucza, nie lubie lucza, ale Twój post mi sie bardzo podobał. Z długością teraz już chyba nikt nie ma problemów, sens zachowujesz, mówisz, że nadałeś postaci nowy gimnick. Tak jak napisałem kompletnie nie znam gościa, więc nie wiem jaki ma gimnick, ale ten styl w jakim Ty piszesz mi sie cholernie podoba. Jednym pisz i nie koncz na jednym poście, a ta podrzędna stajnia w końcu bedzie jakoś wyglądać :P

Mark Henry o Tobie już wspomniałem wcześniej. Łączysz długość i sens wypowiedzi, jest dobrze, aczkolwiek moim zdaniem może być lepiej. Po prostu wypowiadasz sie tak jak prawdziwy Mark- bezbarwnie. Może przesadziłem z tym bezbarwnie, bo jest dobrze. Jednak wszyscy Ci wytykają wage i sie przed tym bronisz (znam to), moim zdaniem mógłbyś pisać bardziej agresywnie, chociaż nie jest źle.

Dobra czas po raz kolejny zapytać. Jak oceniacie Tryplaka? Teraz z pasem musze sie zacząć starać, żeby go utrzymać, więc chciałbym wiedzieć jakie błędy wciąż popełniam, by móc sie ich wyzbyć.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

L.A ParK-No i o to chodzi.Zmieniłeś gimmick jednak strasznie podobny do oryginalnego ParKi co mi się podoba.Dobrze że dałeś ten element czarnego humoru tak jak ci mówiłem i efekt jest genialny.Post jak to członka Rudos,po prostu Delicious.

Alberto Del Rio-Nie wielka poprawa ale jest.Posty w miarę długie,popracuj nad gimmickiem który jest niezbędny do wygrywania walk.Musisz opatentować swój styl.

Triple H:Również pracuj nad swoim gimmickiem,no i pokazuj się częściej na Backstagu.Jak na razie piszesz dobre posty ale ostatnio widzę spadek formy,mam nadzieje że niedługo wróci i pokażesz na co cię stać.

#SmartFanZone

LA Park- Przeczytałem z ciekawości pierwszy raz od bardzo dawna posta na BS Crashday, i muszę przyznać że było warto, zabawnie, komicznie, ale i jednocześnie groźnie, La Parka kojarzę jedynie z WCW czyli nie pamiętam już prawie wcale ale post pierwsza klasa

Del Rio- Widać że idziesz cały czas konsekwentnie do przodu, piszesz coraz lepiej, z coraz większym sensem, skupiasz się na swoich przeciwnikach, wiem powtarzam słowa swoich przedmówców ale nie ma czego dodac jest na prawdę dobrze

HHH dobrze zobaczyć czasem wyluzowanego Huntera, to miłe urozmajcenie, nie jesteś już tym wiecznie wpienionym kolesiem który macha młotkiem na prawo i lewo, zdobyłeś mistrzostwo i teraz go broń, no ale niestety wena cię opuściła. Życze ci aby szybko wróciła, ponieważ jako champ możesz być jeszcze bardziej ciekawą postacią

A ja co mam poprawić w Stingu?

sig.png

Del Rio - jedne z lepszych postów na ShowTime ale wciąż widać małe niedociągnięcia. Posty są długie ale czasami lekko tracą na jakości przez jakieś niepotrzebne zdania.

HHH - Piszesz sumiennie, długi i co najwazniejsze wczuwasz się nieźle w gimmick Triple H. Nie bez powodu dostałeś WHC.

Sting - Piszesz dosyć często i długo ale widac niedociągnięcia jeśli chodzi o jakość tych postów. Nie są one jakieś super hiper wyjebane w kosmos przez swoją zajebistość ale jak będziesz się trochę bardziej starał to spokojnie możesz wskoczyć do ME Showtime.

A co macie do powiedzenia na temat Jacka Swagger??

Triple H - No wreszcie dostałeś to na co zasługiwałeś. Powiem otwarcie bez ściemy, jestes drugim najlepszym zawodnikiem na Showtime i pas Ci się zdecydowanie należał. To oczywiste, że teraz jako mistrz musisz się bardziej wysilić, ale jak jestes mistrzem to przemowa sie sama pisze. Obecnie posty piszesz super i jeśli nadal konsekwentnie bedziesz sie trzymał Hell'a Triple H'a i bedzie tak jak teraz to ten pas możesz trzymać dłuuuugo. Oczywiście do czasu, aż Alberto bedzie go chciał :) Nic nie zmieniaj bo zostałeś za to doceniony i powodzenia na nowej drodze życia :8 :D

Sting - Ze Stingiem jest coraz lepiej. Te posty codziennie nadal troche mnie wkurzaja bo caly czas jak wchodze to musze to sobie czytac by nie zostac w tyle, ale skoro ty sie wyrabiasz to rób tak dalej. Na pas jednak jest za wcześniej, jednak po zdobyciu pasa Hardcore przez Alberto Del Rio zapraszam do feudu o mój pasek, bo miło bedzie sie wymieniało zdania :) Jak napisałem jest coraz lepiej i długością i sensownością, nie ma powtórzeń, że w dwóch wypowiedziach piszesz to samo i póki Ci się wena nie skończy to to wykorzystuj, jednak za 1 post na 2 dni byłbym wdzięczny bo tak się w końcu wyczerpiesz.

Jack Swagger - Nie jesteś tu długo, ale już miałeś szansę pokazać, że nikt Ci nie bedzie w kasze dmuchał. Trzymaj się tego, że jesteś All American-American i że jesteś najlepszym zapaśnikiem, a to może ci przynieść sukces w niedalekiej przyszłości. Co do postów to ich długość jest taka w normie chodź z 5-6 zdań jeszcze by pasowało, sens OK więc trzymaj się tego co napisałem wyżej :)

A, i to, że kilka osób się pytało o siebie nie znaczy, że macie przestać wyrażać opinię o Alberto Del Rio!

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Sting- jest coraz lepiej. Dobrze, że nie piszesz już codziennie albo kilka razy dziennie tylko co kilka dni. Dzięki temu twoje posty się lepiej czyta. Co do długości to jest dobrze, ale zawsze może być lepiej. Po feudzie z Nitro napewno się wypromujesz.

Jack Swagger- jest dobrze. Jakościowo twoje posty są naprawde dobre. Co do długości też jest dobrze, ale jakby były 2-3 linijki więcej byłoby bardzo dobrze. Spróbuj rozpocząć jakiś fajny feud.

Alberto Del Rio- hmmm... jakiś czas temu miałeś pewien przestój, ale widzę, że wszystko wraca do normy. Długość jak i jakość twoich postów jest bardzo dobra, ale zawsze może być jeszcze lepiej. Mógłbyś zacząć feud o pas WH. O Hardcore zapomnij, bo teraz ja wkraczam do akcji :)

Co myślicie o moim MVP ?

ksgj.png

MVP- Jak Narazie coraz lepiej prowadzisz swoją postać widać że ciągnie cie do Main Eventera i chyba wygrana na PPV była sprawiedliwa ?

Jack Swagger- Według mnie masz bardzo dobre posty na BS jak ich jakościowo jak i na długość mam nadzieje że wspólnie z Zekem dojdziemy Daleko :)

Alberto Del Rio- Z Alberto widze różnie jest ale widać że jesteś doceniany i chyba zasługujesz na szanse na Title Shota z HHH

No więc co sądzicie o Jaksonie

• Urządzenie:  iPhone

Rio - No widać, że wraca do ciebie wena. Długośc jest coraz lepsza, jakość też. NIe dziwię się dlaczego dostaniesz szanse na World Heavyweight Champions. Jak będziesz się starał tak jak to jest teraz to niedługo będziemy mieli nowego mistrza, ale jeszcze sobie poczekasz na niego, bo HHH szybko go nie ooda.

MVP - Mój przeciwnik do pasa Hardcore. Ale z tego miejsca mogę Ci powiedzieć, że go nie zdobędziesz. Ale teraz o tym jak piszesz. No więc tak. Piszesz trochę krótko, ale za to bardzo dobrze. No, ale muszę przyznać, że niedługo odbierzesz mi pas.

Swagger - Jak na początek to bardzo dobrze Ci idzie. Długośc jest nawet dobra, ale zawsze mogła być lepsza. Jakoś też dobra. I proponuję Ci dołącz do mojego feudu z MVP o mój pas, bo stać Cię na to abyś go wygrał.

Dobra poznaliście moją opinie na temat was, a teraz proszę o opinie mojego Rated R Superstars'a.. :P

37184451712723064921.png

MVP - Nareszcie zostałeś wynagrodzony. Pisałem to w SB i napisze tu, że jesteś jednym z najlepiej piszących osob w WCE! Może nie jestes jeszcze jak Triple H, Kennedy czy Miz, ale twój poziom i wytrwałośc naprawde sa na prawde wielkie. Z postami jest dobrze, chodź czasem ich długośc nie powala, ale jakośc dobra. Chodź zastanawiam się czy nie powinieneś jakoś inaczej pisac, znaczy wprowadzic albo jeszcze długosc lepsza, albo bardziej stanowczo powrzucac na rywala, bo to moze na pas nie starczyc, chodz jest na prawde dobrze :)

Jackson - Jestes tu niedlugo i jeszcze musisz uznac wyzszosc innych. Z postami jest dobrze chodz dlugosc jest dosc slaba. Mysle ze bardzo slaby kierunek obrales bo na CD sa dwa Team'y, które są mocne i dopiero po rozpadzie jednego o ktory bedzie ciezko mozna powalczyc o pasy TT, bo teraz wydarcie ich z innego brandubedzie niewykonalne. Obierz inny kierunek.

Edge - Chłopie, myśle, że postępy są duże, chodź od początku mierzyłeś w pas i na początku też było fajnie, ale teraz widac ze ten pas ci troszke jeszcze weny dodał. Oby tak dalej i trzymaj jak najdluzej pas, bo Alberto obiera inny kierunek, wiec masz na to szanse.

Pamietajcie by wypowiadac sie w dalszym ciagu o Alberto Del Rio! Co poprawic, czy pas WHC to juz dla mnie i czy cos zmieniac. Opinie sa dla mnie wazne.

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png