Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Opinie i Sugestie na temat zawodników WCE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

To mi zostały 2 osoby:

HHH - Za bardzo Showtime nie śledzę, ale jak od czasu do czasu zerknę to widzę (np. dziś), że potrafisz skleić posta, a dzisiejszy i tak nie był zły... Jak już będziesz miał tę wenę to powinieneś myśleć poważniej o jakimś pasie.

No to może skomentuję już Laylę. Piszesz nie za długo, nie za krótko, ale i tak na temat i dobrze się czyta to, co piszesz. Oczywiście ilość postów nie powala w bs, ale trochę wydłużone posty trzymające obecny poziom i wszystko gra.

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

24

• fanfanfan

18

• Piledriver1674325991

14

• Hunico

11

Top użytkownicy w tym temacie

HHH - Hahahahahaha, co to wogole jest? Nie no chłopie z toba jest dziwna sprawa bo jestes już tu długo dość no bo 2 gale PPV i troche dłużej wiec troche czasu i nadal jestes bez wygranej. Zmartwię Cię, że Stephcia Ci tu dużo nie da bo żeby być mistrzem musisz wygrac walke. To oczywiscie juz nie twoj wybór, ale na backu jest bardzo fajnie. Spoko się z tona pisze i na poczatku to według mnie było wszystko pięknie. Teraz widać tak jak u mnie, że czasem powtarzasz sie, ale to jest zrozumiałe no bo tak jak ja pewnie troche ci wena przeszła. Z czasem powróci.

Nitro 8) - No panie miszczu, czapki z głów. Na backu z Melinką sobie poczynasz jak nie wiem co, posty bardzo długie i zarazem efektowne. Benjamin jak czyta twoje posty to mu banan staje :P Zasłużenie jestes mistrzem, teraz jakoś twoje wypowiedzi nie robią na mnie już takiego wielkiego wrażenia jak kiedys, ale watpie aby cos tu trzeba bylo zmieniac. Póki jestes mistrzem to trzymaj sie tego co bylo zawsze.

Henry - Zamieniasz słowa w czyny chłopcze :P No nie jestes już tu zielony i potwierdzasz to w walkach i w postach na backu. Według mnie gdybyś wybrał lepszą postac np. Randy Ortona to byłbyś na 100% mistrzem. Henrym sie dosc cieszko chyba pisze, ale wczules sie w jego otyłość perfekcyjnie. Nie odstajesz od najlepszych, a to że nie ma pasa to sie nie przejmuj tylko jeszcze ciężej pracuj na backu a ktos to dostrzeze.

I znów pusczam pytanie co sądzicie o mnie czyli Alberto Del Rio!?

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

HHH- może i nie wygrałeś jeszcze walki, ale nie masz powodu by się zrażać i tego nie robisz i to mi się podoba. Może ostatnio twoje posty są trchę gorsze niż były, ale i tak nie są złe. Fajne się je czyta i myślę, że za niedługo wena do biebie powróci, a wtedy mógłbyś się załapać na jakiś fajny feud.

Johny Nitro- tutaj chyba nie ma co mówić. Nawet jak masz jakiś słabszy dzień to i tak twoje posty gniotą :) Myślę, że zmiana gimnick'u wyjdzie ci na jeszcze lepsze.

Del Rio- na początku było świetnie, ale teraz jakoś siadło. Chyba teraz nie masz już takiej weny jak na początku, ale jak zaczniesz jakiś feud to powinna wrócić. Długością i jakością twoje posty dalej są bardzo dobre, ale zawsze może być lepiej.

Co myślicie o moim MVP ?

ksgj.png

• Urządzenie:  iPhone

MVP - Piszesz mąrdrze, ale z długością jest trochę gorzej... Ale jak zaczniesz z Stingem poważny feud to on i ty zczniecie dobrze pisać. Tak mi się wydaje, a wracając do tego jak piszesz to powiem Ci jedno. Tak jak wspomniałem mądre posty walisz i zwięzłe i na temat.

Rio - Chłopie po co ty się tu wogóle pytasz? Co? Wystąpiłeś w trzech walkach wieczory długość dobra itp. Ale cieszę się, że już nie piszesz o 10 osobach jak przedtem.

Nitro - To samo co pan up... Walisz takie posty tak jak powiedział fan 3x "Sheltonowi banan staje". A co do postów to piszesz długie i treściwe posty tak jak przystało na mistrza wagi cięzkiej WCE...

A co myślicie o moim Edgu? Bo jak narazie to tylko odezwał się Lukas... Czekam na więcej opini.

37184451712723064921.png

Kurde nie chce mi się opisywać ale Dobra :|

Mądrze piszesz i długo Ale jak dla mnie powtarzasz się trochę Ale po co piszesz po 100 ! albo ? Nie wystarczy 1? Piszesz na Temat więc nawet OK.

MVP – Tak jak kolega wyżej piszesz dobrze Ale długość Lipa. Piszesz prawie cały czas o Stingu i Tylko Sting, Sting i Sting. Napisz czasem coś innego niż o nim. Napisz o innych, O Walkach albo o innych zawodnikach. A nie tylko 1 i to samo ;]

Rio – Kur... Chłopie. Na sam początek zrobiłeś wejście że Ja pierdziu. Ale ostatni post Klapa. No dobra piszesz Bardzo długie posty ale Ostatni Brak jakiego kolwiek sęsu ;/ Twoje ostatnie posty były Extra ale Ostatni Masakra ;/

Co sądzicie o moim Shawnie? Wiem napisałem 1 post i czekam na Jakąś kartę na ShowTime i kogoś do Fedu. ;]

Dobra, macie tu kilka rad od Edzia, specjalnie for ya:

MVP (Luks) - NIe sluchaj ich, z dlugoscia twoich postow jest OK, nie musisz pisac jak najwiecej, by potem sie tego czytac nie dalo. Z drugiej strony zawsze mozna dolozyc, ze 4 linijki, bo wtedy bookerzy inaczej patrza na takie posty, i chyba maja troche racji... Co do jakosci to jak najbardziej jest w porzadku. Wiesz, ja wedrowalem po swiecie e-fedow, gralem z najrozniejszymi zawodnikami, lecz teraz porownam cie do tych w twoim wieku - jestes jeden z najlepszych, z jakim przyszlo mi byc w jednej federacji. Duza czesc takich mlodziakow, z ktora gralem nawalala w kazdym speechu durne teksty w stylu dzieci Neo, a ty tego nie robisz...Do tego nie napalasz sie na pasy niczym Tuptus na wygrana ze mna, tylko swobodnie sobie grasz, robisz swoje i jest OK.

Alberto Del Rio (triple fan) - wiesz, dla mnie mometami przesadzasz z iloscia zawodnikow, do ktorych piszesz. NIe mam nic przeciwko sytuacjom typu uzycie pewnego wrestlera jako tla do pewnego rodzaju porownania (ja lubie cos takiego robic) ale staranie sie zrobic feud ze wszystkimi poprostu nie ma sensu. Poza tym jesli masz feud-partnera to pisz z nim a nie na chama wpierdzielasz sie do naszej konfrontacji o pas :P . Dobra, dalej...NIe staraj sie na sile walic bardzo dlugie posty, bo to ma bardzo negatywne efekty. Jesli wykorzystasz wszystko co masz do powiedzenia w 1 poscie, to ten drugi jakosciowo bedzie mogl co najwyzej polizac kupke, jak zrobil ten pierwszy. Poswiec troche wiecej czasu na napisanie przemowy, przynosi to porzadane efekty (ja tak robie, i jakosc...sami widzicie jaka jest)...A poza tym musze cie wychwalic za twoje zaangazowanie, bo ci tego nie brak jak widac, cisniesz boba (znaczy jedziesz z koksem), tak trzymac.

Shawn Michaels (karling) - wystarczy ci opinii innych, juz cie opisalem, wiesz, ze jest OK, czekamy az zaczniesz z kims feud, wtedy tak na prawde pokazesz na co cie stac. Pamietaj, nie staraj sie pisac ze wszystkimi jesli juz kogos do klotni znajdziesz...

Niech ci bedzie...Triple H (Piledriver) - Triple H, wyglada jak agresor, jest agresorem i ty to udowadniasz piszac posty. ACZKOLWIEK ( !! ) ocieranie sie o rasizm, to dla mnie ju lekka przesada. Cytuje, "czarny palant ". Wyzbadz sie tego, tak samo jak nadmiernego przeklinania, bo to po pewnym czasie zaniza poziom strasznie...Dlugosc - nie moge miec zastrzezen, W twoim przypadku jakos dajesz sobie rade z pogodzeniem kombinacji dlugosc-jakosc ale po czasie moze sie to zmienic, bo pomysly na utrzymanie moga sie skonczyc i zacznie sie pisanie o jednym i tym samym a tego nie lubi zaden booker ;) .

Johnny Nitro (Gonzalez) - ty nie potrzebujesz zadnych, rad. Zostales champem i jak widac nie za darmo. Dlugosc OK, jakosc tez, no coz mozna rzec.

ps. Tak, wiem, zlamalem zasade ale chcialem juz na ten pewien czas dac ludziom odpoczac od oceniania jednych i tych samych.

ps 2. ....zaraz, co ja chcialem napisac...

ps 3. ...aha, to tyle ode mnie...Ale chwila, moglem to przeciez napisac linijke wyzej :8 .

edit....

Xeb, a czy ja wygladam na kogos, kto potrzebuje jakies rady? Mozecie mnie co najwyzej pochwalic :8 ...

Edytowane przez Gość

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Rated R Supertar Z tego co widziałem długość jest dobra nie zagłębiałem się szczególnie, ale przeczytałem część i jest dobrze nie jest jakoś przemega, ale jest też solidna 4. Patrząc skalą szkolną i życzę powodzenia w walce o pas Hardcore.

Ejdżi Hmm, jest pozytywnie na pewno poprawiłeś długość w porównaniu z Twoją zabawą Tedem, ale przyglądam się Twoim postom czytam je i muszę Ci powiedzieć co mnie się nie podoba mianowicie ten pieprzony motyw wchodzę do szatni piję, jaram spadam głupie to jest... A i dwa nie wiem czy Ty wiesz kim jesteś? Raz walniesz posta jak Cena Baby Face a drugi jakiś heel nie z tego świata i to się nie podoba mnie, a reszta no ta ortografia, ale nie każdy jest dobry w te klocki.

Sting Widzę, że na BS robisz ze swojej stajni ST Destination to muszę Ci powiedzieć, że Destination jest najzajebiściejsze, więc i tak nie masz szans nas doścignąć :D Ale do rzeczy od początku poczyniłeś duuuży postęp naprawdę i z posta na post widać poprawę tyle.

MVP Podoba mnie się, że nie stawiasz na ilość, ale stopniowo z każdym dniem swojej przygody z WCE piszesz coraz dłużej, ale nadal jest sens to jest jak najbardziej dobre i nie mam co Ci więcej mówić no może trzymaj formę, a na pewno zostaniesz doceniony. A i jest niedługo BR, więc? Może czas MVP nadchodzi. Poza tym cieszy mnie, że jesteś często na BS.

Alberto Ta notka Tuptusia powinna Ci dać wiele do myślenia bo Tuptus ma rację. Tyle mam Ci do powiedzenia.

Mistico Znasz tego wrestlera świetnie, piszesz strasznie oryginalne posty co cieszy. Poza tym zawsze jest jakiś mądry cytacik i fajnie się czyta Twoje posty.

Mark Henry Jesteś kolejnym, który popełnił wielkie postępy na BS i teraz walczysz o pasy TT na pewno masz szansę, więc walcz i nie trać chęci, a kiedyś będziesz miał naprawdę na swoim koncie jakiś pas.

Hunter Klnący rasista, zaczyna się to przejadać i nie podobać, więc zwolnij z tym trochę, a będzie super.

Aerostar :applause::applause::applause::applause::applause::applause::applause::applause::applause:

Johnny Bravo tzn Nitro WHC Champion i to długo coś jeszcze chcesz wiedzieć? :thinking:

Layla Jak coś napiszesz to to jest na mocną 4 trudno coś powiedzieć bo za rzadko piszesz. :|

HBK Jeden post i zawias? Post był dobrze napisany dobre wejście, ładne wczucie się w postać jak na początek, ale to za mało, żeby więcej powiedzieć. :P

Edziu a czemu nie chcesz, żeby o Sheltonku coś poopowiadać? Boisz się tych gromów :D No to cóś o AWESOME ONE moim powiedzcie :P Chętnie posłucham może ktoś jakimś fajnym pomysłem zarzuci :P

Edge - ostatnie twoje posty są całkiem niezłe, piszesz długie posty, ale niepotrzebnie dajesz tą podrubioną czcionkę . oby tak dalej :)

MVP - hmmm.... Na początku też pisałem tak jak ty, ale nie martw się. Jeśli uda Ci się napisać spory post to już tak będzie zawsze.

Aerostar - należy Ci się to co napisał Kseb :) Wielkie, wielkie :applause:

Johnny Nitro - jesteś mistrzem, masz czego chciałeś :P Co ty jeszcze chcesz? Pisz tak dalej a możesz być jeszze wyżej :)

Miziek - Masz pas, co jest słuszne, tylko przed zdobyciem pasa pisałeś dłużej a teraz jest krócej. Może jedynie to popraw albo sprawię Ci taki łomot, że zawsz będziesz pięknie pisał :D

Aj Styles - no piszesz dł€gie posty, ale czytając je tak konkretnego sensu nie widzę. Chcesz mieć długie posty i czasami przesadzasz tak, że aż czytać się nie chce. Myślę, że pasuje Ci ta odpowiedź :)

No dobra, a teraz co myślicie o Jeff'ie Hardy'm ?? :D

Edytowane przez Gość

Aerostar - jest bardzo dobrze gdybyś prowadził singlową kariere mógbyś mieć nawet najważniejszy pas w federacji .

Edge - Piszesz naprawde dobrze , sensownie i dość długo zapewne nie długo wygrasz pas hardcoru bo Luba wogle na BS sie nie pokazuje .

HHH- jest nieźle ale zawsze może być lepiej .

Edytowane przez Gość

A ja chciałbym Wam przypomnieć zasady bo takiego burdelu tu ma nie być!

Zasady:

- Spytać się o to, jak idzie wam granie daną postacią, możecie po odpowiedzi na trzy poprzednie pytania.

- Pytanie dotyczące swojej postaci możesz zadać raz na dwa tygodnie, by dowiedzieć się czy poprawiłeś się przez ten okres(oczywiście wcale pytań zadawać nie musisz)

Nie wiem kto pisał ostatni ale na pewno Jeff a więc:

Jeff Hardy - No wszystko ładnie, pięknie. Posty na bs fajne, teraz feudzik i wróżę Ci wreszcie pas, szkoda, że Continental bo według mnie stać Cię na trochę więcej i wtedy może Miz mógłby się czuć zagrożony.

Miz - Gdyby nie Destination to tego chłopca by nie było :P Nie no zdecydowanie zasługuje na pas, teraz troche go potrzyma. Co do postów to coś w podobie Piledrivera, piszesz długo, sensownie, nie za czesto. To dobrze bo nie masz czasu w wypowiedziach na przynódzanie. Oby tak dalej miszczu!

HBK - No teraz to już 2 posty jeśli się nie mylę. Fajnie wszedłeś tym pierwszym postem, potem po wejściu mogłeś nie czekać na karte, której nie ma :P ale atakowac kogoś w ciemno, może się uda, może nie. Tak zwlekałes, wszyscy rozwineli co mieli rozwinąć i ty znowu zostałeś z boku. Jak jesteś nowy to nie czekaj aż wszyscy już coś zrobią tylko ty badź pierwszy ze swoim pomysłem, a może on wypali. Jak chcesz z kimś feud to właśnie atakuj od razu po gali bo wtedy jest na to czas.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Jeff Hardy -Moim zdaniem piszesz całkiem niezłe posty na backu,jednak niema rewelacji jak to nie którzy piszą.Dobrze że próbujesz zdobyć Continental bo to idealny pas na wybicie się dalej.Nie wiem czemu nie którzy tak cię wyróżniają,bo moim zdaniem w WCE jest wiele lepszych wrestlerów od ciebie,nie to że jesteś słaby jednak jeszcze w pełni nie rozwinąłeś skrzydeł.A więc moja rada,nie porywaj się na jakieś większe tytuły tylko na razie próbuj zdobyć ten Continental.

The Miz-Całkiem nieźle piszesz lecz dostałeś za szybko tak duży push.Moim zdaniem nie nadajesz się na WCE Champa jak na razie,mistrz powinien być jak kiedyś Kennedy.Czyli dobrze pisać,często i być ikoną federacji.Ty jak na razie jesteś tylko pionkiem storyline'u Destination.Polecam częściej udzielać się na backu bo inaczej koniec twojego panowania.

#SmartFanZone

Jeff Hardy - Co tu dużo pisać. Idzie Tobie bardzo dobrze, oraz wymyślasz dosyć ciekawe sytuacje. Udzielasz się średnio na BS tzn. Nie za dużo, nie za mało, więc jest oki i myślę, że walka o pas WCE Continental pójdzie po twojej myśli, ale co do walki to pamiętaj że są osoby w naszej walce którzy piszą świetnie :D POWODZENIA :)

The Miz - Macie racje. Gdyby nie te Destination to by chłopak nie zaistniał. Myślę, że ten pas za szybko jak na twoją postać. Jest wiele osób w WCE którzy z pewnością bardziej należą się pasy... Ale jest OKI :D POWODZENIA :)

AJ Styles - A więc, ty bardzo duże postępy popełniłeś od ostatniego czasu. Dosyć ciekawe wypowiedzi, nawiązujesz do wielu tematów, co daje ciekawszą wypowiedź. Ale co najważniejsze na BS pojawiasz się bardzo często i to mnie cieszy. Idziesz w dobrą stronę :D

A ja chciałbym się dowiedzieć jak mi idzie... Czyli jak piszę moją postacią Danielem Bryanem? Z Góry dziękuje za opinię i jestem gotów na krytykę :)

Edytowane przez Gość

Dobra mineły już dwa tygodnie od tego jak ostatni raz sie zapytałem . Czy przez te 2 tygodnie udało mi sie coś poprawić czy wręcz przeciwnie , czekam na wasze opinie . :)

Bryan Danielson - Czasmi te twoje żarty są dobijające , mówie ci czasami lepiej nic nie pisać niż walić żartami na poziomie gimnzjalisty . Ale ogólnie jest dobrze , piszesz dość dobre posty i według mnie zasługujesz na pas .

Jeff Hardy - Pamiętam że kiedyś o tobie coś Yao pisał i musze sie w tym troche zgodzić . Nie piszesz jakiś super mega postów ale jest dobrze pojawiaj sie częściej na BS a może w przyszłości zgarniesz jakiś pas .

Dr.Wanger jr. - Ty też nieźle piszesz może rzadko pojawiasz sie na Bs ale jak już sie pojawiasz to piszesz naprawde przyzwoite posty , oby tak dalej .

- Spytać się o to, jak idzie wam granie daną postacią, możecie po odpowiedzi na trzy poprzednie pytania.

- Pytanie dotyczące swojej postaci możesz zadać raz na dwa tygodnie, by dowiedzieć się czy poprawiłeś się przez ten okres(oczywiście wcale pytań zadawać nie musisz)

Edytowane przez Gość

Daniel Bryan - Ostatni post na BS mi się spodobał. Nie w formie długości, ale tych obrazków. Paint jest The Best :D Fakt już długo masz ten pas co oznacza, że twoje posty podobają się bookerom, co oznacza, że nie będę miał łatwo. Piszesz dobrze, myślę, że czasami jestem z tobą na równi w długości. Też życzę powodzenia :)

Aj Styles - Błąd za błedem. Niby piszesz spore posty, ale jest dużo błędów i czasami nie wiadomo o co Ci chodzi. Nie wiem piszesz tak dla ilości czy coś? Mniejsza z tym. Ogólnie to mógłbyś czasami wpisać słowo w google, albo worda.. Ale trzeba przyznać, że poprawiłeś odrobinkę ortografię.

Mistico - Ten ostatni post jest dobry, muszę zacząć coś pisać :) Ale tak na prawdę to piszesz dobre posty, jest w nich sens a to jest najważniejsze. Nie piszesz byle czego tylko tak jakbyś przemyślał każdy wyraz. Ogólnie jest dobrze, ale zawsze może być lepiej i pewnie w twoim przypadku będzie lepiej :D

Edytowane przez Gość