Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Opinie i Sugestie na temat zawodników WCE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Co Wy panowie k***a odpierdalacie? Kotlet edytuj posta i masz ocenić Batistę, Ryder i HBKa, bo chyba logiczne, że jak jakis wyrzutek sobie wymarzył ocene 1 osoby to go olewamy... Posta Afee kasuje, bo wbił by kto inny to by dostał ostrzezenie e-fedowe ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

24

• fanfanfan

18

• Piledriver1674325991

14

• Hunico

11

Top użytkownicy w tym temacie

Widzę, że tu straszny burdel. ;) Temat zamykam, muszę z fanem porozmawiać i jakieś nowe zasady tu wprowadzić, bo obecne ciągle ktoś omija.

EDIT2. Proszę nie pisać. Dlaczego nie mogę zamykać tematu?

Zamknąłem :* //Fan

Ale czemu ja nie mogę? :( // Xeb

Patryniu/ Jesteś słaby :) Droops ma problemy z panelem admina, więc na całej stronie jakieś błędy są.

Wznawiam ten temat. Wszystkie zasady pozostają bez zmian + ocena musi zawierać 5 sensownie złożonych zdań. W innym wypadku polecą upomnienia e-fedowe.

No, to oceńcie Jeffa? :) Fejsowatego Dżeffa.

Jeff Hardy - Na razie napisałeś jednego posta, jak zresztą większość. Na pierwszy rzut oka widać, że jesteś face'm. Długość posta w sam raz, treść idealna dla tego "dobrego" i w zasadzie nie ma się do czego przyczepić. Większe problemy mogą pojawiać się później, gdy zacznie się prawdziwa walka na słowa i będziesz musiał uważać, bo jako face nie wypada Ci stosować argumentów prosto z piekieł :lol Przyznajesz się do popełnionych błędów w przeszłości, mówisz o tym bardzo łagodnie i ciągle nawracasz do tego, że jesteś ulubieńcem publiczności. Face? Po tym poście powiedziałbym babyface :roll:

Jak John?

Hardy - no no no, muszę przyznać że jestem pod wrażeniem :) Początki naprawde niezłe, feud z Punkiem zapowiada się naprawdę ciekawie, widać że odnalazłeś się w tej postaci, moim zdaniem jeśli będziesz trzymał tak dalej zalecisz wysoko. Jeśli chodzi o styl to chyba nie mogę ci nic zarzucić :) Myślę że spokojnie możesz celować w pas WCE, gala czy dwie i może być na wyciągnięcie ręki :)

Cena - Cena jako face, jakoś nie mogę do tego przywyknąć :P Szczerze mówiąc chciałem do niego powrócić no ale kto pierwszy ten lepszy. Masz świetna postać którą można wiele zdziałać, a póki co jako face radzisz sobie z nim całkiem nieźle. Na pierwszy rzut oka widać ten cukierkowy charakterek, starasz się wprowadzać cięte riposty, wzorując się na oryginale. Moim zdaniem Cena jest w swoich wypowiedziach nieco bardziej agresywny, dodanie trochę więcej uderzających wypowiedzi do twoich postów na pewno wpłynęłoby dobrze na twój push.

Co myślicie moim Stylesie? :)

• 1 miesiąc temu...

Ok. Zmieniamy troszkę, bo szczerze mówiąc 7/10 opinii jest tak na siłę, że aż żal mi tych, którzy naprawdę by chcieli czegoś się o swojej postaci dowiedzieć.

- MIN. 5zdań złożonych! Podrzędnie, współrzędnie - obojętnie.

- Raz na 3dni można spytać o siebie. Jeśli przed naszym pytaniem są min. 3 inne wypowiedzi.

- Komentujemy tylko i wyłącznie 3 poprzednich. Oczywiście można powyżej 3.

Zacznijmy, może co powiecie o mym Aleksie Rajleju?

Powiem tak Alexem nawet dobrze sobie radzisz, musisz się wczuć w tą postać i będzie bardzo dobrze. Widziałem tylko twój jeden post ale przeczytałem go dokładnie i jestem pod dużym wrażeniem. Bo Alex Riley to nie jest łatwa postać do grania i trzeba wiedzieć co nim pisać. Czekam na twoje kolejne posty i wtedy będzie można powiedzieć nie co więcej na temat twojej postaci. Ale tak jak mówiłem wcześniej jak na razie radzisz sobie dobrze i oby tak dalej.

A co myślicie o mojej grze Ortonem ? :P

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Alex - Na pierwszy rzut oka pojawiają się dość proste błędy w spójności wypowiedzi. Nie jest to wielki dramat, jednak jeśli dopracujesz swe zdania to posty będą o wiele lepsze dla nas, odbiorców jak i dla Ciebie w sensie możliwego pushu. Z poprzedniego postu myślałem, że grasz face'a, jednak ten ostatni, który dałeś kompletnie tę myśl deklasuje. Nie trzeba Cię uczyć pisania na BS, trzeba Ci trochę czasu i chęci, a forma, jaką dysponowałeś dawniej w WCE na pewno wróci :) Ten styl pisania bardzo mi się podoba, bo jest on bardziej spontaniczny, mówiący prosto z mostu niż ciągnący się wzdłuż i wszerz. Także powodzenia dalej, jest dobrze, ale zawsze może być lepiej.

Randy - Sam osobiście prowadziłem tę postać i wiem, że ma ona niewiarygodne możliwości. Randy doskonale sprawdza się w każdej roli, więc możesz go wykorzystać na mnóstwo sposobów. Widać, że robisz postępy i nie wprowadzasz szybkich zmian co do zachowania. W dziwny sposób, dla mnie niezrozumiały starasz się wydłużać zdania, które nie potrzebują akrobaty. Niektóre z nich są świetne, a dodając im wyjaśnienia kopcisz całą swą poprzednią robotę. Staraj się pisać krótsze zdania, może dodaj czasami jakąś ripostę, a szczególnie nie patrz na długość, bo to nie ma sensu. Wygodniej jest Ci pisać 350 słów i wtedy czujesz, że post wyszedł genialnie to tak pisz. :)

Dżon Sina?

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Randy- Na pierwszy rzut oka wygląda na to że Clown zrobił jakiś mega postęp. Bardzo stawiasz na ilość, chyba aż za bardzo. Nie wiem jak inni ale ja nie jestem zwolennikiem pisania długich postów na backu. Ładnie prowadzisz postać Ortona widać że masz pomysł.Ostatnio spodobał mi się motyw z manipulacją. Staraj się go jakoś rozwinąć a może wyjść coś dobrego.

Sina- Też długie posty jednak mimo tego podoba mi się wasz feud z Clownem.Posty są orginalne i nieźle się je czyta. Postać Ceny jest trudna do prowadzenia gdyż John ma drewniany gimmick jednak ty dajesz nim rade i nie jest źle. Nie myślałeś żeby zmienić mu gimmick na coś oryginalnego, nie wiem może powrót do Ceny rapera albo coś w tym stylu. Coś co by wyróżniało go na tle innych postów.

Railey-Wziełeś bardzo słabą postać. Również musisz samemu kreować jej gimmick gdyż w WWE ją olano. Jednak jesteś doświadczonym graczem.Jak narazie grasz nim jak Mizem. Jest to nawet dobry pomysł gdyż na właśnie taką postać go kreowali bookerzy WWE.Jednak mimo tego myślę że samemu dałoby mu się dać wiele ciekawszych gimmicków. Jednak poziom jest dobry i tego się trzymaj.

A wy co sądzicie o Mucie? Mam nadzieje że pójdzie mi nim lepiej niż Santo ;)

#SmartFanZone
  • 4 tygodnie później...

Temat nieaktualny od miesiąca, więc postanowiłem, że go odświeżę ;)

Co sądzicie o powracającym Shawnie? ;)

Ciebie zasady nie obowiązują? 3OSTATNICH. Upomnienie e-fedowe 1/3. // Xeb

Sory, Xebciu już poprawiam! ;D Po prostu myślałem, że po miesiącu nie ma nic aktualnego ;(

Orton- całkiem fajnie wczuwasz się w postać Ortona, ale... gdzie twoja aktywność?! GMS napisał 3 posty, ty 1, masz walkę, a nic nie piszesz, damn it, co z tobą?! Masz fajną postać, piszesz też nie najgorzej. Weź się w garść człowieku, to coś z Ciebie będzie! Pokaż zarządowi, że zależy Ci, na pewno Cię wynagrodzą.

Cena- czegoś mi brakuje w twojej postaci, może dodaj odrobinę agresji, dowcipu. Ogólnie jest spoko, ale zawsze może być lepiej ;) Jak najbardziej startuj do pasa WCE, bo uwierz mi, że na spokojnie mógłbyś go odebrać dla Kennediego. Musisz tylko pisać dłuższe posty, ale i tak odwalasz super robotę ;)

Muta- Twoje posty są solidne, ale to samo co u Ortona- AKTYWNOŚĆ!!! Pisz więcej, i dłużej, na pewno Ci się to opłaci ;) Mimo, że nie dostałeś walki na CD, powinieneś o nią prosić, rzucać się do innych itd ;) Moim zdaniem mógłbyś startować do jakiegoś pasa, np IC. Spróbuj znaleźć nowego przeciwnika i postaraj się jak najbardziej wypromować ;)

Jeszcze raz, co myślicie o powracającym Shawnie? ;)

"Wznawiam ten temat. Wszystkie zasady pozostają bez zmian + ocena musi zawierać 5 sensownie złożonych zdań. W innym wypadku polecą upomnienia e-fedowe." 2/3.. // Xeb

NO FUCK, SKĄD NIBY MIAŁEM WIEDZIEĆ, CO KIEDYŚTAM USTALILIŚCIE JAK NIE GRAŁEM!?

Poprawione... i po co ja pisałem? ;D

Że się tak wtrącę... Za co ten 2/3? Wszędzie jest 5 zdań złożonych, tylko u Ceny są 4. Nie można na to przymknąć oka? - Ktl

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

HBK - Słabo, oczekiwałem dużo więcej, kiedy przyszedłeś do mnie z propozycją, którą realizujesz. Mam nadzieję, że nabierzesz sił, kiedy akcja ruszy na maxa, a ruszy po tym co zobaczysz na ST! Brakuje mi w Twojej postaci HBK'a, gdyby sytuacja była taka, że grasz jakimś skurwysynem, albo innym złym, cynicznym zawodnikiem byłbyś dobry. Jednak tutaj brakuje mi klasy jaką prezentował Shawn, tego błysku w oku. Jakiegoś punktu zaczepienia, którego byś używał w swoich wypowiedziach, bo obecnie Twój HBK jest chamski, prostacki, i w ogóle taki nie na miejscu. Wiem, że potrafisz to poprawić i myślę, że będzie tylko lepiej bo wszystko co robisz jest całkiem niezłe aktywność, długość jednak jeszcze wartość w tych postach powinna być większa.

Muta - Twoim minusem Żo jest Twoja aktywność. Już na początku przewidziałem, że któryś z kolejnych Twoich orientalnych zawodników będzie rzadko się pojawiał. Przyznam, że do teraz nie wiem czy słusznie wydałem na Ciebie wyrok na PPV, jednak tym, że teraz się nie odzywasz dajesz mi jasną odpowiedź. Czekam na Twój post, bo plan na Ciebie jako taki jest, ale na razie odszedł na boczny plan z racji, że Cię nie ma. Szkoda zawsze taki zawodnik nie z MS, no fajnie było mieć takiego zawodnika. Ponadto Twoje posty były dobre, solidne, przemyślane ciężko mi powiedzieć coś konkretniejszego, bo nie zaskoczę Cię kiedy powiem, że nie znam Twojego zawodnika?

John Cena - Mój faworyt, a zarazem moje rozdarcie bookerskie po PPV. Bo jesteś jednym z trzech u których rezultat zmieniałem w ostatniej chwili, a u Ciebie to nawet dosłownie kiedy wklejałem walkę byłeś jeszcze zwycięzcą, a kiedy ją wysyłałem ostatni raz się zreflektowałem i zmieniłem zwycięzcę. Jednak znam Cię i Twojego Cenę i wiem, że to Cię tylko zmotywuje do pracy. Za samą aktywność powinieneś dostać ten pas, ale myślę że wiesz że z Tomkiem ciężko wygrać. Twoje posty zawsze mnie się podobały, chociaż teraz w feudzie z tą rasową świnią backstage'a musisz dodać pazura! Jakieś cięte riposty, troszkę odejścia od dobrego chłopca, Twój John musi pokazać że ma jaja. Bo jeśli tego nie zrobisz to trudno będzie Ci pokonać Kena. Myślę, że sobie poradzisz z takim wyzwaniem, bo Twój czas IS UP od dłuższego czasu tu. Czekam, jak odbierzesz moje uwagi i pamiętaj więcej pazura na BS, ironii, troszkę zła, nie możesz być takim statycznym facem. :)

MIz?