Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Opinie i Sugestie na temat zawodników WCE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Alberto Del Rio - Ten turn to dobra myśl, bo w końcu odkurzyłeś swoją już nieco nudną postać i nadajesz jej nowe oblicze szczególnie, że my ADR znamy tylko z tego złego i masz wielkie pole do popisu i mam nadzieję, że je wykorzystasz. Poza tym może jakiś motyw, że rzucasz pieniądze wchodząc do ringu, a nie przybijasz piątki? :)

Iii odpisz mi na GG, bo się potnę.

EDIT2 - Ocenię Was głównie po ostatnich postach. ;)

Jeff Jarrett - W porównaniu z tym, co tworzyłeś Carlito, to to co robisz w obecnej chwili Dżarettem jest naprawdę bardzo dobre, cholernie spodobał mnie się Twój post, który jest bardzo mądry i przemyślany, nie ma powtórzeń, świetnie spożytkowałeś ilość słów, nie było zbędnych określeń itd. co mnie się podoba, naprawdę wszystko trzymało się kupy i idąc dalej w tym kierunku, ta sama aktywność, to będziesz bardzo ważnym graczem. ;)

AJ Styles - Szczerze? Nie podoba się mnie Twój post, jest jakiś taki monotonny, nudny, co chwile, mam wrażenie, że już to czytałem linijkę wyżej, ponadto Twój Styles, jest mało Stylowy, nie pasuje mnie On taki, jaki jest Twój, względem jego, bo tworzysz dla mnie innego zawodnika, ale to Twoja sprawa.

American Bas Ass - Luwielbiam Twoje posty, są cholernie treściwe z jajem, miło się je czyta, świetnie wczuwasz się w zawodnika, używasz jego powiedzonek w odpowiednim momencie, a to też jest dobra rzecz, ponadto masz rywali na równie wysokim poziomie i nie odstajesz od nich, ba! Czasem nawet postami pokazujesz, że mógłbyś być lepszy. ;)

A co powiecie o Osom Łan? :)

C'mon, no choooooopaaaaaaaaaaaacyyyyyyyyyyyyyy.

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

24

• fanfanfan

18

• Piledriver1674325991

14

• Hunico

11

Top użytkownicy w tym temacie

The Miz - Piszesz nim bardzo dobrze i mi się podoba. W dodatku wcielasz się w niego. Osiągniesz tutaj coś.

Poczytaj zasady tego tematu. // Xeb

rhodes.png

• 3 tygodnie później...

The Miz - Idzie Ci bardzo dobrze twoje posty sa na temat i widać na nich wszystko jak czarno na białym zresztą Number 1 contender do pasa IC i czymś świadczy pisz tak dalej a możliwe ze zostaniesz Number 1 do pasa WCE :thumb:

Alberto Del Rio - Tobie również niczego nie brakuje otrzymałeś zasłużony pas IC i dowiodłeś tym ze jesteś tym 1 z najlepszych w WCE życzę Ci więcej sukcesów a na pewno je będziesz miał :thumb:

AJ Styles - Ostatnio jakoś nie widziałem twoich postów wiec nie ma co oceniać jak tylko jakiś się pojawi na pewno to poprawie 8)

A co myślicie o moim 1 poście w WCE może jakieś rady na przyszłość ?? :thinking:

693018174e7a0df5464cd.jpg

• 2 tygodnie później...

HHH-Bardzo mi się podoba jak piszesz. Nie mam żadnych wątpliwości że już nie długo będziesz w ME.

Alberto Del Rio Co tu dużo mówić. Jesteś mistrzem i zasługujesz na to. Życzę Ci jak najdłuższego titlerunu...chociaż nie tak długiego ja Tomusia :D

The Miz Contender mówi sam za siebie. Grasz bardzo dobrze. Spoiler z PPV !

Chociaż na PPV nie poszło chyba wszystko po twojej myśli. No ale czasem tak bywa.

Powodzenia

No a co myślicie o CM Punku jak się sprawuje ?

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Alberto Del Rio- Piszesz ciekawe i mądre posty, a co najważniejsze piszesz dobrze, w końcu nie bez powodu jesteś mistrzem.

The Miz- Twoje posty Osom Łanem też są dobre, tak dobre jak Jeffem. Co prawda wygrałeś na PPV, ale pasa nie zdobyłeś. Myślę, że w końcu pokonasz Fana i odbierzesz mu pas.

CM Punk- Przeczytałem twojego ostatniego posta i muszę powiedzieć, że mnie się podobało. Piszesz dobrze i mądrze. Tak trzymaj, a osiągniesz tą postacią być może tyle co Hunico !

A co sądzicie o moim 1 poście Showem. Lepiej niż Danielsem ?

deathnotep.png

angle_02.gif

The Miz - Wczucie w The Miza nie jest trudne, więc wiem, że na pewno będzie Ci nim dobrze szło. W dodatku jesteś contenderem do pasa IC i życzę Ci powodzenia w walce.

CM Punk - Od samego początku czytam Twe posty i mogę szczerze powiedzieć, że są dobre. Piszesz całkiem nieźle i moim zdaniem coś tutaj osiągniesz, tylko musisz trochę poczekać, a sukcesy przyjdą same.

Big Show - Odpowiem na Twoje pytanie - piszesz zdecydowanie lepiej Big Showem niż Danielsem. Robisz z Showa maszynę do zabijania - i bardzo dobrze. Pierwszy post nigdy nie jest łatwy, ale Ty podołałeś. Brawo!

A co myślicie o Guru Doskonałości?

valence.png

WCE STREAK:

Zwycięstwa: 0

Remisy: 0

Porażki: 0

Alberto Del Rio - Piszesz bardzo dobrze co pokazuje że posiadasz pas. Myślę że tak szybko go nie stracisz jednak najdłuższym posiadaczem też pewnie nie będziesz :P

The Miz - Zostałeś pretendentem do pasa IC, i no patrzeć jak wreszcie zdobędziesz jakiś pas może jeszcze nie teraz ale na pewno w przyszłości. :)

Cm Punk - Uważam że twoje posty są dobre pomału się rozkręcasz, myślę że w najbliższym czasie będziesz walczył o jakiś pas ale jak na razie to zajmij się mną ;)

HHH - Piszesz dobrze jeżeli nie odejdziesz szybko z federacji to wydaje mi się że do ME na pewno wskoczysz :roll:

Big Show - Nie jest źle jednak musisz się trochę bardziej starać bo aby dostać się do ME to trzeba dawać z siebie 110 %

John Morrison - Mi twoje posty się bardzo podobają, myślę że przyszłość tym zawodnikiem masz. Może się kiedyś zmierzymy :lol

No a teraz co sądzicie o mojej nowej postaci ? Jak pisze Markiem Henry ?

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• 2 tygodnie później...

Triple H - Twoje posty mnie się podobają. Wczułeś się w HHH i dobrze Ci idzie, oby tak dalej.

John Morrison - Tutaj nie mam zbytnio co oceniać bowiem coś Cię na backu nie widuję !

Mark Henry - Twoje posty są średnie, ale moim zdaniem lepsze niż Reyem. Unikaj trochę nie potrzebnych powtórzeń i zbędnego lania wody, a będzie git !

Wypowiadajcie się na temat Showa, Ludzie ! Czekam na opinie mniej więcej Xeba i Fana ;)

Czekasz na takie, a sam udzielasz takie, jakich zapewne byś nie chciał. :P // Xeb

deathnotep.png

angle_02.gif

John Morrison - Eee, ktos nim napsiał jakiegoś posta na BS..?

Triple H - Taaa. Powiem Ci, że nie chce Cie za bardzo oceniać, bo ja Ci mówiłem jak w ogole zacząc przygode z e-fedem. Widze ze jakos sobie radzisz, byłeś aktywny, potem chwilka przerwy, ale znowu widzimy Cię na BS. To mi sie podoba, jest w tobie zapał. Co do jakosci postów nie sa one zle, ale na sukcesy jak pasy musisz jeszcze poczekać i pracować, czytać posty innych i wzorować się na nich. A i narazie bym ci radził nic nie zmieniać, nie zmieniaj gimmicku HHH, najpierw pograj takim jakim był wrestlerem, po kilku miesiacach jak odczujesz ze juz cos potrafisz dopiero rób zmiany na lepsze ;)

Mark Henry - Tobie powiem, że jest jao tako. W sumie powiem Ci, że lepiej ci na pewno lepiej niż Reyem, bo sorry ale wtedy kolorowo nie było. Ty juz wiesz o co tu mniej wiecej chodzi, staraj sie pisac jak najczęściej, a to zostanie zauwazone. To co u HHH, czytaj posty innych i patrz w jaki sposób pisza takie wielkie osobowości tej federacji jak Alberto Del Rio ( =)) ), a bedzie coraz lepiej i sukces przed toba.

Big Show - Na poczatek dostałeś trudnego partnera do walki - Barretta. Ledgerpisze nim na prawde dobrze, ale podoba mi się aktywnosc z twojej strony. Niestety z sensem nie zawsze jest dobrze, lejesz wodę troche za czesto, powtorzenia w postach czasem występują. Wiem ze nie latwo tego unikać bo sam to robiłem/robię, jednak jeżeli polepszysz ten sens postow to będzie dobrze.

Prosze o ocene Face'a - Alberto Del Rio! :)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• 2 tygodnie później...

ADR-Według mnie heel był o niebo lepszy, ale jako face też nie jest źle. Bardzo podobają mi się twoje posty, lecz czasem przynudzasz :)

Henry-Piszesz krótkie posty co niestety odbija się na wynikach. Ćwicz ćwicz i jeszcze raz ćwicz. Gdybyś pisał dajmy na to minium 550 słów z sensem było by super.

HHH-Tak samo jak Henry. Krótko i słabo, poćwicz, a na pewno będzie dobrze.

A co myślicie o CM Punku ?

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Mark Henry nie bede owijał w bawełne, w Twoim przypadku nie jest za dobrze. Nie ma specjalnego wyrazu, ale nie o to chodzi. Jesli chodzi o samo wczucie sie w Marka to nie jest źle, całkiem nieźle ci to wychodzi natomiast popełniasz w pisaniu takie typowe błędy początkujących przez to Twoje posty są znacznie mniej atrakcyjne. Chodzi mi o to, żebyś jakby płynniej konstruował posta, jak najpierw piszesz do jakiejś osoby to powiedz jej co masz do powiedzenia i potem mów do następnego przeciwnika, bo to potem głupio wygląda jak ci sie w połowie posta coś przypomni. Ogólnie nie jest źle, musisz po prostu pisac, dostać jakiś dobry feud z jakimś dobrym zawodnikiem, który by cie wypromował i pomógł pisać.

Big Show hmm co by o Tobie powiedzieć. W mojej opini piszesz bardzo dobrze, Big Show nie ma jakiegoś specyficznego mikrofonu jako face toteż nie ma na co zwracać uwagi w postach. Jedyna rada dla ciebie to taka, żebyś sie starał być jakoś bardziej porywający, żebyś wymyślił coś by Twoje posty sie ciekawiej czytało, nic innego nie moge powiedzieć, bo w gruncie rzeczy jest dobrze.

CM Punk Tutaj jest nudno, niestety ale troche za nudno jak na Punka. Przeczytałem pół Twojego posta i już sie ciężko czytało. Czego brakuje? Przede wszystkim tego wszechobecnego sarkazmu w speechach Punka, który sprawia że Jego mikrofon po prostu wymiata. Oryginalna wersja Punka gniecie mikrofonem, Tobie jeszcze troche brakuje, osłuchaj sie jak najwięcej ze speechami Punka i staraj się być bardziej sarkastyczny.

Albercik hmm czy musze po raz 153712536725481262187 pisać to samo? Piszesz jak pisałeś, nic więcej.

Dobra ja ocenilem, starałem sie dać jakieś rady, teraz ja bym chciał poczytać jakichś sensownych opinii o Chrisie Jericho. ;)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

• 1 miesiąc temu...

Cóż, kilka postów napisanych, więc proszę o ocenę, jak mi idzie Sheamusem?

Aha i skoro federacja zaliczyła comeback, trochę się pozmieniało, więc nie będę nikogo oceniał, można powiedzieć, że zaczynamy ocenianie od nowa ;d

akerdrugi.png

Piszesz nawet dobrze, ale trochę przedłużasz to co masz do powiedzenia, tak jak ja napisałem w swoim poście na BS:

Wszystko zajmuje Ci pół godziny, a powiedziałbyś to samo w pięć minut…
Po za tym jest ok, muszę się spiąć i wygrać z tobą na CD :),

A jak Edge z nowym właścicielem?

CM Punk

Według mnie bardzo dobrze. Dobre speeche. Piszesz mądrze i to co masz do napisania.

Co myślicie o Y2J w moim skromnym wykonaniu ?

Mark Henry nie bede owijał w bawełne, w Twoim przypadku nie jest za dobrze. Nie ma specjalnego wyrazu, ale nie o to chodzi. Jesli chodzi o samo wczucie sie w Marka to nie jest źle, całkiem nieźle ci to wychodzi natomiast popełniasz w pisaniu takie typowe błędy początkujących przez to Twoje posty są znacznie mniej atrakcyjne. Chodzi mi o to, żebyś jakby płynniej konstruował posta, jak najpierw piszesz do jakiejś osoby to powiedz jej co masz do powiedzenia i potem mów do następnego przeciwnika, bo to potem głupio wygląda jak ci sie w połowie posta coś przypomni. Ogólnie nie jest źle, musisz po prostu pisac, dostać jakiś dobry feud z jakimś dobrym zawodnikiem, który by cie wypromował i pomógł pisać.

Big Show hmm co by o Tobie powiedzieć. W mojej opini piszesz bardzo dobrze, Big Show nie ma jakiegoś specyficznego mikrofonu jako face toteż nie ma na co zwracać uwagi w postach. Jedyna rada dla ciebie to taka, żebyś sie starał być jakoś bardziej porywający, żebyś wymyślił coś by Twoje posty sie ciekawiej czytało, nic innego nie moge powiedzieć, bo w gruncie rzeczy jest dobrze.

CM Punk Tutaj jest nudno, niestety ale troche za nudno jak na Punka. Przeczytałem pół Twojego posta i już sie ciężko czytało. Czego brakuje? Przede wszystkim tego wszechobecnego sarkazmu w speechach Punka, który sprawia że Jego mikrofon po prostu wymiata. Oryginalna wersja Punka gniecie mikrofonem, Tobie jeszcze troche brakuje, osłuchaj sie jak najwięcej ze speechami Punka i staraj się być bardziej sarkastyczny.

Albercik hmm czy musze po raz 153712536725481262187 pisać to samo? Piszesz jak pisałeś, nic więcej.

Dobra ja ocenilem, starałem sie dać jakieś rady, teraz ja bym chciał poczytać jakichś sensownych opinii o Chrisie Jericho. ;)

No kuffa to ja tu sie staralem pisac jakies sensowne rady i zostalem zignorowany t moglibyscie mimo wszystko napisac cos o Hunterze przynajmniej :) Tylko sensownie, bo pisanie dwoch zdan byle by zostac samemu ocenionym jest bez sensu...

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png