Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Opinie i Sugestie na temat zawodników WCE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

CM Punk - Opinie poprzedników się zgadzają, ale nie jest tak źle. Jeśli poprawisz treść oraz wymyślisz dobry pomysł na postać to powinno Ci się udać polepszyć obecny stan postów. Określ sobie konkretny punkt, wg którego będziesz się odnosił :) Powodzenia.

The Miz - Rzeczywiście ostatni post był dobry. Zwarłeś w nim to co powinno się znaleźć w takim poście. Patrząc na poprzednie posty to wyraźnie ten ostatni jest najlepszy i widać poprawę. Zaczynasz pisać jakbyś był Miz'em. Wydaje mi się czy trochę zmieniłeś styl pisania? Jeśli tak jest to brawo :lol

The Rock - Eeee. Nuda :D Fantastycznie prowadzisz tą postać. Piszesz bez żadnych ograniczeń czy też skrupułów. Nic się nie liczy oprócz Rock'a. Tak jak jest w rzeczywistości, jest też u Ciebie. Miło się czyta, ale jeszcze milej się na nie odpowiada. Czasami się powtarzasz, ale te powtórzenia nie są takie złe. Oby tak dalej :t_up:

Randall? :roll:

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

24

• fanfanfan

18

• Piledriver1674325991

14

• Hunico

11

Top użytkownicy w tym temacie

The Miz- ostatnio nie widziałem Cię na backu, ale ogólnie podoba mi się twój styl, twój Miz jest taki wulgarny i agresywny... super :)

The Rock- tak jak patryniu napisał: nic Cię nie ogranicza. The Rock musi być w centrum uwagi. Dla mnie bomba.

Randy Orton- chyba fakt, że jesteś WCE Championem mówi sam za siebie. Jest dobrze, ba jest zarąbiście, tylko czasami używasz słów, których Randall by nie użył, ale tak to jest super.

Jak tam mój Michaels? :)

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

HBK - No jest wielki postęp w porównaniu z tym co pisałeś kilka miesięcy temu, po dwie trzy linijki jest fantastycznie. Ćwicz i pamiętaj nigdy się nie poddawaj

Rock - Piszesz mało, ale nie jest źle. Teraz czeka Ciebie chyba feud o pas z Ortonem, więc wysil się i pokonaj go !

Orton - Bardzo dobre, długie posty. Piszesz prawie tak jak Jaśkiem czyli doskonale. Nic dodac nic ująć.

Y2J... jak go oceniacie ?

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Randy Orton - Sam fakt że jesteś mistrzem w federacji mów sam za siebie. Ogólnie świetnie piszesz długie które z chęcią się czyta posty jesteś na wysokim poziomie. Ogólnie cud miód i orzeszki ;d.

Shawn Michaels - W twoich postach widać wielkie postępy od tamtych jakie pisałeś 2-3 miesiące temu. Jak powiedział Vader ćwicz i się nie poddawaj a na pewno dostaniesz swoje 5 minut.

Chris Jericho - Ty oczywiście tez piszesz dobrze Jericho i myślę że jeśli nie zrezygnujesz tak szybko jak Edgem to możesz dostać taką szansę jak nim.

Randy Orton - No cóż w końcu jesteś mistrzem WCE to mówi samo za siebie a twoje posty są dobre i długie jak dla mnie jest super :)

Shawn Michaels - Tutaj jest wielki postęp parę miesięcy temu było bardzo słabo teraz jest o wiele lepiej, pisz i staraj się aby twoje posty były dłuższe a za pewne otrzymasz jakąś niespodziankę od WCE :)

Chris Jericho - Ogólnie jest dobrze ale może być lepiej. Widać że wczułeś się w Chrisa i tak trzymaj a będzie super. ;)

Co sądzicie na temat Rated Superstar Edge ? 8)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Niech co tu robić spam ale...

Komentujemy TRZY OSTATNIE postacie a nie kogo tam sobie z listy wybierzemy... Czyli każda postac, której właściciel tutaj napisał powinna dostać 3 opinie i dziekuje bardzo

Soraski za offtop, ale panowie, jak macie pisać: "Noo wielki postęp, kiedyś było słabo, teraz jest b. dobrze" to możecie wogóle odpuścić sobie pisanie, bo widać, że robicie to na odwal... Przeczytajcie sobie opinie Xeba, który przynajmniej dodał coś przydatnego.

WCE RECORD

Dzięki, super, extra, joł, ziom, elo nie i te sprawy, ale do Torresa pana nie spamować! Bo bd upomnienia e-fedowe. I nie denerwować mnie, bo oglądam Kung Fu Pandę!

• 4 tygodnie później...

Dobra WCE zaczeło się na nowo. I pytam was jak sprawuje się Broski Zack Ryder ?

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Obecnie prowadze z tobą swego rodzaju feud i muszę przyznać że radzisz sobie dobrze.Pisanie Zackiem na pewno nie należy do łatwych bo ma on nie zbyt ciekawy gimmick jednak tobie wychodzi to bardzo fajnie.Będę miał bardzo ciężkie zadanie żeby cię pokonać.

A teraz pytanie.Jak 2 pierwsze posty Y2J'a?

• 3 tygodnie później...

Zack Ryder- no no no, fajnie wczuwasz się w Rydera, podobają mi się twoje zakończenia: "Like me on Facebook" itd :) Nie wiem, co mam jeszcze powiedzieć, mi twoje pisanie się podoba, chociaż gdybyś pisał trochę dłużej, i bardziej cipowato, to moim zdaniem byłby lepszy Ryder :)

Chris Jericho- trochę offtopu od Marcinka, ale

.Pisanie Zackiem na pewno nie należy do łatwych bo ma on nie zbyt ciekawy gimmick

Gdzie ty masz oczy stary? Ryder ma super zajebiście ciekawy gimmick, nie wiem, jak można tego nie zauwazyć?! A propos twojej postaci, to nie jest źle, ale popracuj trochę nad interpunkcją, pozatym nie podobają mi się niektóre słowa, których używasz w speechach. Bądź bardziej agresywny ale zarazem spokojny, nie wiem, jak mam ubrać to w słowa.

Jak bardzo HBK ssie? :8

WCE RECORD

To ocenię waszą dwójkę, bo jestem ciekaw opinii o moim Batku.

Zack Ryder - Tak, póki co nie zostałeś rzucony za wysoko, ale niedługo może się to zmienić. Pierwszą walkę wygrałeś bezkonkurencyjnie w róznych okolicznościach (ban tzn. złamanie nogi przez Jericho, Ziggler nicnie napisał), dlatego nie ma też co popadać w euforię. Zdecydowanie mógłbyś trochę pozmieniać w tym gimmicku Zacka, który jak napisał Pan powyzej moze jest ciekawy, ale w realu, a nie w fikcji, gdzie ja traktuję to jako dość znaczne lanie wody w postach, bo tracisz ponad 100 znaków na powiedzenia, żeby kupować twoje rzeczy w sklepie WWE itp. Jak pisałem wcześniej - nie jest źle, ale musisz trochę pozmieniać tego Twojego Zacka by był on bardziej ciekawszy, bo obecny gimmick jest dobry do ogladania na Raw, a nie do pisania na BS. Tyle rad ode mnie ;)

Shawn Michaels - Po przerwie jest niewiele gorzej niż było, ale to nie tylko u Ciebie, w dodatku w twoim przypadku ta zniżka formy objawiła się zdobyciem pasa International. Musisz wiedzieć, że po zdobyciu pasa bywa różnie, chodź twój ostatni post, który pojawił się dzisiaj był naprawdę solidny. Musisz jeszcze bardziej wykreować swój styl, żeby nie zanudzać, bo póki co raczej nie starałeś się za bardzo odbiegać od standardowego Shawna. Jak mówiłem - posty były bardzo dobre, po przerwie stały się dobre, ale miejmy nadzieję, że pas doda Ci skrzydeł (tak jak w moim przypadku za gry Albertem, przynajmniej w moim mniemaniu), a jeżeli Sheamus'owi udałoby się zostać pretendentem to musi z tego wyjść naprawdę bardzo ładny bój. Oby Ci nie zabrakło chęci ani czasu, bo zrobiłeś kolosalne postępy, ale musisz robić je dalej, bo nie będzie łatwo obronić pas, chodź skoro udało Ci się znaleźć środek na nie lanie wody w postach, to może byc już tylko lepiej, jeżeli bedziesz miał pomysł jak zmieniać postać - wiem coś o tym ;)

No dobra, trochę się napisałem, ale jako booker muszę śledzić wasze postacie (nie liczcie, że będę w opiniach zdradzał plany na was :twisted: ). Napiszcie coś ciekawego o Batku, jego ostatnich postach itp. itd.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• 2 tygodnie później...

Shawn Michaels - Bardzo dobre posty. Zwyciezca jutrzejszej walki bedzie mial spory klopot. Bo w porownaniu z tym co bylo pare miesiecy temu. Ten stary HBK z Showem w TT itp. To jestes zajebisty ! Juz o tym gadalismy.

Batista - Piszesz bardzo malo. Jestem ciekaw tego co bedzie jutro. Mimo ze malo to bardzo dobrze. To mi sie w tobie podoba piszesz lekko. Nie lejesz wody.

A jak u mnie po kilku postach ?

Dodano:

CM Punk

Zack Ryder - Bardzo dobrze wczułeś się w Zacka, ale.... Aż za dobrze. Ja za Zackiem i jego głupkowatym programem nie przepadam, więc mógłbyś lekko zmienić gimmick i wtedy nie miałbym już zastrzeżeń.

Tyson Kidd - Mi się tam twój post powitalny podobał. Post typowo heelowy, tylko, że na razie ciężko ocenić postać po pierwszym poście, w którym nie było zbyt do kogo pisać.

A teraz jak radzi sobie CM Punk?