Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Opinie i Sugestie na temat zawodników WCE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

MVP - moim zdaniem to wy nieco za szybko tą stajnie zbudowaliście, bo np.: Jericho, jeszcze nie miał pierwszej walki, z resztą tak jak ty itp., twoje posty mi się średnio podobają. Pisz od siebie, a nie zadajesz pytania. Np.: Prawda? Prawda!.... po co to? Trochę więczej wczucia w MVP i będzie dobrze.

P.S.: Ja bym proponował Ci się skupić na swoim rywala, a nie piszesz za swoich kolegów....

Booker - całkiem przyzwoite, ale denerwuje mnie, że piszesz czasem w nie swoim imieniu. Ogólnie postać dobra, posty długie, aż za długie :)

CM Punk - masz już pas, więc nie trzeba Ci już chyba mówić co dobrze robisz, a co źle. Postać uważam za dobrze rozwiniętą oraz co najważniejsze... postępujesz podobnie do prawdziwego PUNKA

Co sądzicie o AJ Styles'ie?

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

24

• fanfanfan

18

• Piledriver1674325991

14

• Hunico

11

Top użytkownicy w tym temacie

AJ Styles oceniłem już Twojego pierwszego posta, ale niech bedzie że ocenie też drugiego. O ile Twój pierwszy post mi sie podobał, o tyle drugi, choć nie był zły, był jednak wyraźnie gorszy, ale nie przejmuj sie, bo dużo osób tak ma na początku. Nie przesadzaj z dziecinnymi odzywkami, bo takie też zauważyłem w Twoim poście a będzie dobrze i przede wszystkim nie zrażaj sie tylko pisz i staraj sie wyrobić sobie charakter na bs, bo ostatni post był po prostu nijaki.

MVP cóż... nie wiem jak Ciebie ocenić, powiem tak, nie podobało mi sie. Właściwie napisałeś cały post za Morrisona, to było bez sensu. Rozumiem, że jesteś w stajni i John bedzie walczyć o pas, jednak ty nie jesteś John Morrison tylko Montel. Druga rzecz po poście nie potrafie wywnioskować czy jesteś facem czy heelem, Twoja postać w tej chwili jest jakby kreowana na przydupasa Morrisona, gościa który nie żyje własnym życiem, tylko życiem swojego "Pana". Owszem wspominaj o swojej stajni, możesz wspomnieć i to dużo, ale pisz troche o sobie samym, chociaż może coś z tego wyjść. Co do wczucia w MVP to też było nijako, ogólnie moim zdaniem mocno średnio, ale to moja opinia. Jedna rzecz, to że napisałem co myśle o Twojej postaci nie znaczy, żeby sie do tego zrażać, jak to było z Ortonem. Po prostu pisz i pisz a efekty przyjdą z czasem, wiem to po sobie, bo moje pierwsze posty, jeszcze Tryplakiem były słabiutkie, a potem tą samą postacią zdobyłem whc :)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Styles- pierwszy post był bardzo wartościowy, zwięzły i na temat, drugi był jeszcze krótszy i sporo gorszy.

MVP- Całkiem dobrze Ci pisanie postów i myślę, że wszystko jeszcze przed tobą

Booker T- Twoje posty bardzo mi się podobają, nie masz problemu z długością a treść tez zawsze jest ciekawa i z pomysłem, dobrze wczuwasz się w Booker'a T

Co sądzicie o Miiiiistttteeerr Andeeeerrrrsooonnnieee!!!???

Twitter: dLusik

''For the hundreds of fans who tell me to go to WWE every week, this is for you... COME TO IMPACT WRESTLING MOTHERFUCKERS! Thursdays on SPIKE!''- Rob Van Dam.

Booker T- no co tu dużo pisać. Jest dobrze, nawet bardzo. Widać twoje "doświadczenie", piszesz mądrze, długo i nie ma się do czego przyczepić. Dla mnie mógłbyś być mistrzem, ale walki o No.1 nie wygrasz :P

AJ Styles- na początku pisałeś średnio, ale wiadomo, początki są natrudniejsze. Teraz jest dobrze, starasz się nie pisać głupot i ci to wychodzi. Długość dobra, potrzebujesz dobrego feud'u aby się wypromować, a potem możesz powalczyć o coś w tej federacji.

Mr.Anderson- dobrze zacząłeś i jesteś na dobrych torach. Twoje posty są dobre, nie gadasz głupot długość dobra. Podobnie jak u kolegi wyżej potrzbujesz dobrego feud'u aby się wypromować. Możesz spróbować poprzez pasy TT ;)

Co myślicie o Triple H'u ?

ksgj.png

Triple H - jak dla mnie jak najbardziej wporządku. Dużym plusem dla ciebie jest to, że siedzisz w tym Wolfpacku i nie rozpadacie się od bardzooo dawna. Mogliśmy z wami feudować ale nie wyszło, zabrano nam pasy, ja nie mogłem pisać a karlingowi zajumali postać. Myślę że za wytrwałość dostaniesz kiedyś ten push na pas solowy, to samo się tyczy Stinga. Co możesz zrboić by pisać lepsze posty? Hmmm, może neico bardziej wczuj się w swojego Tryplaka, odpal sobie kilka fajnych speechy i staraj się go naśladować, to ważne. Twoje posty jakby nie patrzeć dobrze się czyta, przynajmniej mi.

Anderson - grasz legendą WCE i brakuje ci jeszcze ogrania by osiagnąć tak wysoki poziom jak Anderson za czasów chwały. Początek masz jednak niezły, posty się czyta nieźle i jak na pcozątkującego jest ok, bo moim zdaniem idziesz w całkiem dobrym kierunku. Po mału starając się na pewno coś osiągniesz, ty tż spróbój odpalic sobie jakieś speechce Andersona, wczuwaj sie w niego, pisz tak jakby on to pisał.

AJ Styles - Pierwszy post - wymiot, zamiot. Drugi post, nie ma szału. Staraj się unikać prostych pocisków, w stylu "śmierdzisz", albo " jesteś lamusem", bo to idiotyczne. Nie twierdzę że ty tak robisz, po prostu taka rada. Ktoś już na pewno grał Stylesem i był na CrashDay. Nie wiem czy coś osiągnął, ale możesz podpatrzeć jego posty i nieco się na nich nieco wzorować, na pewno ci to pomoże.

Undertaker - Ehh w sumie to sam nie wiem co mógłbym ci doradzić, Main Event mówi sam za siebie. Posty świetne, co tu dużo gadać - gitara :)

Prosiłbym o opinie odnośnie mojej nowej postaci - Jarretta? Czy jest ok? Na co mam się porywać? Jest lepiej czy gorzej niż za czasów mojego Carlito? Proszę o oceny :)

Jarrett- Może nie jest gorzej niż Carlito, ale troszkę dłuższe posty ja bym widział. Po za tym, jeszcze ciupkę wcielić się w Jeff'a i będzie git :D

Triple H- Co ja mogę powiedzieć o GH Collision? Jesteś w Wolfpack, fajnie piszesz. Jest dobrze, a nawet bardzo dobrze :D

Mr. Anderson-Cóż, jestem z tobą w drużynie i czekam na twój post kapitanie. Widzę że Xeb i Fan ci pomagali, bo jest bardzo dobrze :D

"We're Perfection" Niki i Dolph. Co sądzicie o tym poście? :D

1.jpg

Iluzja.....

AJ Styles - Nie jest źle. Jak mówił już Underson te twoje teksty też mnie denerwują, ale jesteś na dobrej drodze.

Mr. Anderson - Nie podoba mi się, żenada :t_down: Nie, no żartuję. Jestem zły, że z tb przegrałem :D Piszesz bardzo dobrze i jeśli wena i forma ci nie spadnie, to pomyśl o title shocie, a na razie trochę obniż poziom, bo chcę mieć streak 1-1.

Undertaker - Wybrałem ciebie, bo najłatwiej cię chyba ocenić. Jesteś main eventerem i piszesz bardzo dobrze. Jakiś pasik byłby tutaj uwieńczeniem twoich postów :t_up:

A co sądzicie o zamieniającym słowa w czyny Chrisie Jericho?

Chris Jericho - Od początku piszesz świetnie, każdy twój post jest znakomity, i do tego masz walkę na collision jest to tylko Six Man Tag Team Match, ale jak na początek to nie jest źle.

Dolpf Ziggler - Chyba napisałeś jednego posta, i muszę ci przyznać że nie jest źle, ale do ideału jeszcze trochę ci brakuje, czasami piszesz głupoty których się nie da czytać, ale na razie jest nieźle.

Jeff Jarett - Zacznę od tego że na pewno za czasów Carlito pisałeś lepiej niż teraz. Miałeś 4 posty, tam miałeś 1 post który był słaby, chyba tylko dla tego że było to wyzwanie, resztę 3 postów są świetne, da się je czytać i piszesz mądrze, mamy walkę na Collision i zobaczymy jak ona wyjdzie, bo dla mnie może wyjść znakomicie.

A co myślicie o Kurcie?

lig48.jpg

Kurt Angle powiem tak, na początku byłem pozytywnie nastawiony do Twoich postów, ale po dokładniejszym przeczytaniu... musisz troche popracować. Przede wszystkim robiłeś błędy w pisowni przez to bardzo ciężko sie to czytało. Używaj czasem kropek w zdaniach, bo pisząc non stop po przecinku to samo, post był po pierwsze bez emocji a po drugie nudny i strasznie sie ciągnął. Kurt to bardzo ciekawa postać i ma wyraźny mikrofon, u ciebie wiało nudą, więc koniecznie musisz to poprawić. Ogólnie nie jest najgorzej, długością dałeś rade, problem tylko w tym, że ten ostatni post wyglądał jakbyś go ciągnął na siłe, co nigdy nie jest dobrym rozwiązaniem, bo wychodzi z tego kupa. Lepiej napisać znacznie mniej jak Jeff, a konkretnie i z charakterem i przede wszystkim zamiast dawać ciągle przecinki przez co zdanie ciągnie sie w nieskonczoność o jednym, daj w kilku miejscach kropki i znacznie łatwiej bedzie sie czytać Twoje posty. Narazie musisz troche popracować nad postacią.

Chris Jericho tutaj ciekawa sprawa, bo Ty jesteś facem. Raczej nie spodziewałem sie, że ktoś kto wybierze Jericho i bedzie miał dość łatwe zadanie pisania przez pół posta o hipokrytach, jednak wybierze tą dobrą wersje Chrisa. Niewiele Ci doradze, bo nie słyszałem za dużo face'owskich speechy Chrisa, jednak nie jest źle. Chris cały czas czy to jako face czy jako heel nawiązuje bardzo mocny kontakt z publiką i też mógłbyś sie do nich od czasu do czasu zwrócić. Skoro Anderson nie wygrał walki czysto to tez nic by sie nie stało jakbyś sie z niego troche w inteligentny sposób ponaśmiewał w stylu Chrisa. Ostatni post do Stylesa z kolei bardzo mi sie podobał, więc żadnych większych rad dla Ciebie nie mam, po prostu pisz jak piszesz.

Jeff Jarett kurde musze Ci przyznać, że jest znacznie lepiej niż z Carlito. Nie ma przysłowiowego lania wody, nie ma wymieniania wszystkich przydomków, jest za to porządny, mocny speech. Jak dla mnie nie musisz nic zmieniać, świetnie prowadzisz Jeffa i rób tak dalej a pewnie wkrótce zacznie sie coś dziać wokół Twojej postaci.

Triple H No cóż przede wszystkim nie rozwalajcie tej stajni. Róbcie dalej swoje i nie wiem... może pofeudujecie z zarządem o ten pasy, których wam nie chcą dać? Mogło by być z tego bardzo ciekawe story i na pewno zajęcie do was. Co do Ciebie Luks to to co zawsze Ci mówiłem, więcej agresji w postac, spróbuj zgrywać największego dupka, dla którego liczy sie tylko tytuł i ew. tag partner, nic więcej. Jedź po wszystkim i po wszystkich z publiką włącznie. Piszesz dobrze, ale można wycisnąć z tego jeszcze więcej, musisz być tylko bardziej bezwzględny.

No dobra, ostatni raz prosiłem o ocene chyba dwa tygodnie temu, więc może ktoś by jeszcze coś szepnął o bad assie? :)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Undertaker... Tak jak zawsze, wysoki poziom dobrze to się czyta, idź dalej tą drogą a będzie dobrze :)

HHH- Tak Jak mówił Pajldajwer więcej agresji, jest nieźle, ale może być znakomicie. dobrze że Wolfpack dalej funkcjonuje, trzymaj się tego.

Chris Jericho- Nie jest źle, dobrze piszesz ale z tej postaci tak samo jak z postaci HHH można wyciągnac dużo więcej. Grasz bogiem mikrofonu więc pokaż to bo na razie jesteś co najwyżej jego dalekim kuzynem

no i co tam o Stingerze myślicie??

sig.png

Sting- Powiem tyle, co o samym Tryplaku. Jesteś GH Collision i jakoś musiałeś to osiągnąć. Twoje posty stoją na wysokim poziomie. Lepiej się szykuj, bo Dolph znalazł TT Partnera :D

1.jpg

Iluzja.....

Sting - podoba mi się to, że tak długo grasz jedną postacią i jej nie zmieniasz. Już dość długi czas grasz Stingiem i bardzo dobrze, bo dzięki temu cały czas piszesz nim lepiej, a gdybyś np. co chwila zmieniał zawodnika, to nie wiedziałbyś jak pisać, a tak to przynajmniej wpadłeś w trans. :P

The Undertaker - bardzo podobają mi się Twoje speeche. Wybrałeś świetny gimmick i naprawdę wczuwasz się w American Bad Assa. Twoje posty są bardzo mądre i przemyślane. Tak trzymaj!

Dolph Ziggler - co prawda napisałeś dopiero 2 posty, ale były to 2 solidne posty. Mogę to śmiało powiedzieć. Oby tak dalej. Jesteś moim Tag Team partnerem, więc trzymaj poziom. :D

A co sądzicie o King Sheamusie? :P

valence.png

WCE STREAK:

Zwycięstwa: 0

Remisy: 0

Porażki: 0

• 1 miesiąc temu...

Undertaker - oczywiście świetnie, co przecież widać po tym, że walczy o pas na SSE. Trzymaj, tak dalej i mam nadzieję na zmianę króla...

Sting - Postać masz udaną, ale czegoż się spodziewać po Stingu. Masz dobrą postać i to wykorzystujesz.

Sheamus - sądzę, że powstanie Tag-Team'u od razu na początek kariery nie było najlepszym pomysłem, jednak twoje posty trzymają poziom.

Co sądzicie o AJ Styles'ie?

AJ Styles - spróbój budować dłuższe i bardziej rozbudowane zdania. Ogólnie z czasem zaczynasz pisać coraz lepiej, o czym świadczą twoje zwycięstwa. Spróbój w postach wykorzystać nieco wyobraźni, powinno Ci to pomóc.

Sheamus - coś Cię dawno nie widziałem, powinieneś walczyć o miejsce w karcie :P Zauważyłem, że w swoich postach masz sporo powtórzeń, co psuje jakość wypowiedzi. Dużo błędów, które może są powiedzmy duperelami, ale psują całość, więc wyeliminuj je. Zdanie "typu " Ty również dobrze wiesz, że Twoje skille są zerowe" próbuj bardziej rozbudowywać, pisać ładniejszym językiem. Powinno Ci to pomóc.

Ziggler - No cóż, muszę przyznać że idzie Ci całkiem nieźle. Ostatnio nie widzę Dolpha w WCE, a szkoda, bo jak na razie posty miałeś całkiem całkiem. Powinieneś trzymać ten poziom :)

Proszę o komentarze odnośnie Jarretta. Słyszałem przychylne opinie odnośnie mojej nowej postaci, jednak nie odbija się to na moich statystykach. Proszę o wypowiedzi odnośnie mojego ziomka.

Dobra, Sheamus się nie wypowiada, Heniek też, a ponad to zmienił osóbkę....

Sting - No wreszcie dostałeś to na co pracowaleś, lecz przed SSE już jakoś ucichłeś. Mam nadzieję na większą aktywność bo jak nie to wiesz co :P ty dodatkowo musisz pilnować Trajpla więc musisz go poganiac bo on tez mial przestoj (nie wiem czy to wyjazd czy co). Co do postów, to jakoś ostatnio chyba staraleś sie zmieniac Stinga w tego Jokera (to ty czy inny fed jakis m isie rzucił? :P) ale chyab ty :D Powiem Ci, ze te ostatnie posty rewelacyjne nie byly, czasem używasz poprostu niepotrzebnych stwierdzen i powtarzasz cos z poprzedniego posta, ale to się zdarza chyba każdemu.

AJ Styles - Raczej stoisz tak po środku. Oczywiście z biegiem czasu nabierzesz doświadczenia, ale póki co musisz się duzo uczyc. Używasz za prostego języka, nie kombinujesz w wypowiedziach tylko jak najeżdżasz to: a bo ja to pokonalem tego to rzadze, a nie on i tak bedzie z tobą i kazdym koeljnym... To przyklad ale takie rzeczy w postch masz, tego typu.

Jeff Jarrett - Streakiem sie nie przejmuj, Pile unterem czekal ile? 8 walk czy ileś, a pierwsza wygrana to pas WCE! Ty myślę, ze jakbyś poszedł sobie na te pasy TT to możesz być w stanie ej zdobyć i na to licze (przynajmniej ja), że tam pójdziesz bo byłby naprawde bardzo super ekstra feud :D Ja twoje posty lubie, widać to wyrachoanie co u Carlito, ale u JJ nie lejesz wody bo nie mam COOL. Jest dobrze, a przegranymi sie nie martw, tylko obierz kierunek którego bedziesz sie trzymac, bo narazie to trafiales tak ze wiesz, a tu powrót tego i niestety porażka, tu o pretendenta walka z 10 osobami no to porażka bo byli lepsi, a byli i wiesz 0:2.

Co sadzicie o Alberto? O jego przejsciu w tweenera, przybijaniu piatek z widzami oraz o jego postach, co doradzacie nowemu mistrzowi? :D Licze na wiecej niz 3 odpowiedzi no i ruszcie ten temat!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png