Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Opinie i Sugestie na temat zawodników WCE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Edge - Mnie tam dużo bardziej podobasz sie z Litą, nie czytałem twoich wsyztskch ostatnich postów, ale to co widziałem potwierdza tylko ze dobrze mistrza wybralismy. Możesz czasem zrobić coś, że Lita mówi tam za ciebie ostatnie 5 zdan, jezeli cuzjesz taka potrzebę. Akurat to co wymienileś, czyli manipulacji moze byc wiecje ,ale tchórzostwa nie chcemy wiecej, robisz z siebie dostatecznego skur**ela. Ciekawe kto zostanie twoim przeciwnikiem, bo Shelton na urlopie, Barrett zwolniony, wiec szykuje sie nowosc w ME. Pewnie Orton, Taker lub Booker, lae sadze, ze z kazdy mdasz sobie spokojnie rade i szykwoac nam sie najdluzszy title run w historii i tego Ci życze. i czemu nieobecnośc Del Rio w P10 cieszy, a nie martwi? :(

CM Punk - Tak jak dla mnie ta zmiana w starego Punka może wyjśc ci tylko na lepsze to narazie nie wychodzi ci to dobrze. za malo sensu w tych postach, w sumie wczuwasz sie jakos w postach, jednak nie wychodzi Ci to póki co lepiej niż bylo wczesniej. Postawiłeś sam sobie wysoko poprzeczke tą zmianą, bo bedzie Ci trudniej i musisz uważać abys przy tym miejmy nadzieje chwilowym spadku nie stracił pasa bo bedzie źle :P Nie zrozum mnie źle, jestes zasluzenie mistrzem i życzę Ci jak najlepiej ale po zmianie gimmicku musisz mocno pracowac by dorównać temu co wyprawiałeś przed zdobyciem pasa.

The Miz - Co tu mówic, wszystko juz było mówione. Really? Really? really? - Za dużo, dawaj to raz w poscie. Sens czasem lezy, ale sadze ze jak złapiesz porządny feud to będzie zajebiście.

The Undertaker - jak dla mnie powinienes już szykowac się na Main Event. Piszesz super, co prawda ostatni post wypadł Ci dość średnio, jednak poprzednie byly świetne. Myślę, że narazie tylko ty mozesz nie zbłaźnić się w feudzie z Edge'em, bo wcale nie odstajesz sensem od niego. W Bad Assa wczuwanie wychodzi Ci ekstra.

Mr. Anderson/Kennedy - Od razu mówię, żebys grał Kennedym, bo nim można wiecej wycisnąć, on ma dużo do powiedzenia, kilka sukcesów i łatwiej sie nim pisze. Twoje posty od pcozatku tryzmaja jakis poziom. Nie doradzalbym Ci tej stajni, na poczatku solowa kariera bo nie warto sie tam pchać. Próbuj najpierw wkrecic sie w jakis ciekawy feud z Ceną czy kimś, bo twoje posty wcale nie są gorsze od jego postów, a moze i nawet lepsze, dlatego wdaj się w jakiś ciekawy feud, staraj sie o miejsce w walce na SSE a nastepnie moze próbuj atakwoac pas TV czy cos, bo stac cie na to jezeli udowodnisz, ze radzisz sobie z Ceną ,a moze nawet kims lepszym na poczatek?

No to gadajcie jeszcze o tym Del Rio, kryteria takie jak w poprzednim pości oraz coś o moim ostatnim poście i ogólna ocena. A jak u góry czyli: czy pas jakis jest w ogole w moim zasiegu itp.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

24

• fanfanfan

18

• Piledriver1674325991

14

• Hunico

11

Top użytkownicy w tym temacie

Edge-Mistrzu. Nie śmiem cię oceniać. Niedługo o coś cię poproszę. Ale wiedz, że jesteś mistrzem.

Undertaker- Mi się twoje posty również podobają. Szanuje cię jako gracza. Rób tak dalej, a będzie dobrze :D

Alberto- No. Co tu dużo mówić. Odkąd doszedłeś do WCE, zrobiłeś Baaardzo duży postęp w pisaniu. Może już cię ta postać troszkę nudzi?

Teraz mówcie o Cenie. KAŻDY! T0meq, liczę że ocenisz mnie :P

1.jpg

Iluzja.....

Edż Rejted Ar Superstar - Ostatni post jest bardzo dobry - świetny, było wszystko, co powinien zawierać post mistrza. Nie przynudzałeś, ale brakowało troszkę więcej Lity, skoro się z nią wozisz to ją jakoś bardziej wykorzystuj, poza tym bardzo ciekawie, bez powtórzeń z pomysłem, a co najwięcej mądrze, a nie byleby napisać, podoba mnie się to, jak pracujesz na BS, really, really. ;) Oby tak dalej. ;)

Edge no cóż Ja mogę o Tobie powiedzieć... chyba to co wszyscy. Wczuwasz sie w Edge'a bardzo dobrze, nie robisz w postach żadnych głupich błędów no i bardzo fajnie sie czyta Twoje posty. Moge też napisać to samo co Ty napisałeś, bardzo fajnie sie z Tobą feuduje. Nie wiem czemu, ale piszesz w taki sposób, że po przeczytaniu Twojego posta, mój sam mi sie układa :) Wydaje mi sie, że Lita nie jest Ci potrzebna, znaczy możesz pare razy sie do niej zwrócić itp. ale generalnie nie musi ona nic mówić. Po prostu pisz tak jak piszesz :)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Edge- A co tu dużo mówić. Poradziłeś sobie przed PPV gdy musiałeś pisać posty do ściany. I cały czas miałeś pomysł na Edga i posty nie zasysały. Ja doświadczyłem jak trudna jest ta sztuka dlatego cie podziwiam. Pas ci się należy i szczerzę nie widzę oprócz Andrzeja i może Ortona jakiegoś mocnego rywala dla ciebie. Co do Lity to mi ona nie przeszkadza. To już twoja decyzja czy ci z nią wygodniej.

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Undertaker - nie masz łatwego zadania, gdyż raczej Deadman nie lubi mówić szczególnie dużo, ale widać, że się starasz i Ci to wychodzi. Czasem twoje wypowiedzi nie pasują mi do Undertaker'a, ale mimo wszystko twoje wypowiedzi są bardzo ciekawe.

Rey Mysterio - twoje wypowiedzi są na przyzwoitym poziomie, ale nie radzę Ci na sam początek startować do najlepszych... Mam nadzieję, że trochę pofeudujemy.

Alberto Del Rio - przeczytałem jedną twoją wypowiedź i mogę już stwierdzić, że powinieneś mieć walkę o pas. Widać, że bardzo się przykładasz do swoich wypowiedzi, zajmują Ci sporo czasu, ale opłaca się, bo wychodzą Ci one świetnie.

Cena - masz dosyć długie wypowiedzi i widać, że trzymasz się swojej postaci. Używasz jego powiedzeń itp. Sądzę, że powinieneś daleko zajść, a z Zack'iem przegrana jest prawie niemożliwa.

Co sądzicie o mojej postaci?

Edit:Fan: Ej oceniaj tych, którzy ostatni 3 prosili o oceny. Taker, Cena, Del Rio! te 3 osoby ostatnie prosiły, wiec nie oceniaj Mysterio ktoremu wisi co o nim sadzą inni ;)

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Undertaker - Dużo o twojej postaci nie moge powiedzieć bo widziałem tylko dwa posty ale kurde! Podobają mi się i jest na prawdę fajnie, prawdziwy z Ciebie Bad Ass :P Moim zdaniem troche blokuje Cie ten limit słów bo mógłbyś na bank wycisnąć jeszcze więcej.

Alberto Del Rio - Jest tak jak było, bez zmian czyli bardzo dobrze, jednak to troche za mało na Punka i International Championship, w niektórych postaach strasznie sie powtarzasz co bardzo boli jak sie czyta, ja obecnie staram się tego unikać i jakimś cudem mi to wychodzi. No i oczywiście pisze się z tobą przyjemnie na BS :)

Cena - Przeczytałem jeden czy dwa twoje posty i jest dobrze, na prawdę jak na początek jest bardzo dobrze. Z Pietrkiem a raczej Zackiem powinieneś dać sobie radę bez większego problemu, a co dalej to się zobaczy.

Aj Styles - Sorki ale nie czytam twoich postów więc dużo po tym ostatnim powiedzieć nie moge, na razie pracuj dalej a może bookerzy będą tak łaskawi i dostaniesz jakiegoś shota.

And Now, Ladies and Gentelmen ... Tell Me (You Did Not Just Say That :P) what do you think about BOOKER T! Suckaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas!

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Undertaker - No bardzo dobre posty, widać że wczułeś się w tą postać. Twoje posty są bardzo długie oraz na rzeczy, oby tak dalej :)

Alberto Del Rio - No twoje posty bardzo mi się podobają i uważam że i no patrzeć jak zdobędziesz jakiś pas. Twoje posty pokazują

ile czasu ci one muszą zajmować czasu. ;)

John Cena - No muszę przyznać że jak na początek jest dobrze, pisz co raz więcej a wejdziesz do wprawy i też masz szansę na pas.

Czekam na twoje kolejne posty :D

AJ Styles - Dobre posty, zobaczymy co wyniknie z naszego feudu. Liczę na równą rywalizację. Jak na razie jest dobrze ale może być

o wiele lepiej. :)

Booker T - Twoje posty są na rzeczy, ogólnie podoba mi się twoja postać. Posty są treściwe i o to chodzi. Pasuje :)

Teraz może powiedzcie co myślicie o Reyu :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

AJ Styles powiem tak, Twój post jak na początek nie był zły, powiem nawet że był dobry. W sumie nie mam do Ciebie jakichś większych zastrzeżeń, z resztą nie oglądam TNA i nigdy nie słyszałem speechy Stylesa, więc nie mam pojęcia jak on mówi. Jedyne co Ci moge poradzić to to, żebyś na przyszłość unikał wyrażeń typu "jobber", bo to są wyrażenia używane jakby "za kulisami". Poza tym, Twój post mi sie nawet podobał, ale tak jak mówie, nie poradze Ci więcej bo nie znam Stylesa ze strony mikrofonowej.

Rey Mysterio co do Ciebie Clown to chciałbym ci powiedzieć przede wszystkim, żebyś nie zmieniał co dwa tygodnie postaci i stworzył jedną, a porządną. Zapisałeś sie Reyem, idzie Ci mocno przeciętnie, jak zawsze na początku. Nie powinieneś tak bardzo bronić uciśnionych zwłaszcza heeli, bo Rey jako ten świętoszek nie może popierać skurwiela bez skrupułów jakim jest Edge. Poza tym brakuje Ci charakteru, ale to akurat nie problem bo kazdy tak ma na początku, zwłaszcza grając facem. Po prostu pisz i osłuchaj sie jak najwięcej ze speechami Reya a będzie dobrze.

Booker Twoje posty są dobre, wiadomo masz w tym ogromne doświadczenie, znacznie większe niż ja i większość osób grających, jednak zdarza Ci sie cholernie mieszać w postach, tak jak w ostatnim. W pewnym momencie kompletnie nie rozumiałem o co Ci chodzi i kto co mówi. Podoba mi sie to, że używasz w postach Jeffa, tak samo jak on Ciebie, fajnie to wygląda, to na co fan zwrócił uwage czyli że używasz dużo slangu, mi to osobiście nie przeszkadza, ale niekiedy przez to robi sie burdel i serio ciężko sie połapać.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Nigdy tutaj napisałem, ale kiedyś trzeba.

Rey Mysterio: Gadanie o ratingach i za dużo gadania o WWE na zdecydowany minus. Początek dobrze się zapowiadał, jednak niestety im później tym gorzej. Jednak jesteś początkującym, to wszystko da się poprawić. No i moim zdaniem, dużo wszystkim innych zawodnikach, Vickie, a za mało do samego przeciwnika. Moim zdaniem ciężko się pisze Mysteriem, ponieważ nim możesz w zasadzie tylko powoływać się na moc fanów. Mniej słabych gadek, a będzie nienajgorzej.

Booker T: Niestety nie jestem fanem umieszczania innych zawodników w swojej wypowiedzi. (grających, nie np. wymyślonych - Lita). Najpierw wytknę błędy - gadka o żebraniu na ulicy - mega minus. Po drugie gimmick, wyobrażasz sobie aż tak popieprzonego Bookera? Ja jakoś nie, prędzej wygląda to jak obecny Sting. Całość posta dość szarpana, jednak na stałym dobrym poziomie. Więcej stonowania, a może coś z tego będzie. I jeszcze.. ja grając heelem aż tak bardzo nie wytykałbym innemu 'złemu' tego typu zagrywek.

Styles - Jak dla mnie, dość ciekawy post. To czego oczekuję. Niezła gadka do Ryjka, wytknięcie słabości i takie tam. Na minus jednak wspomniany jobber i wspominanie walk z WWE które odbyły się nie dawno. Chodzi mi o to, że gdy ta walka się odbywała to np. Swagger był w WCE i jest to nierealne. Jestem za przypominaniem dawnych starć jednak chciałbym, żeby były już dość odległe od teraźniejszych. Dość fajnie jak na fist post.

Teraz.. gadajcie co myślicie o Long Island Iced Z! - Zacku Ryderze! Bo jak czytam, że Janusz wygra ze mną na lajcie to mnie krew zalewa.. :roll:

Zack Ryder - Jak, dla mnie Twoje posty stoją na bardzo wysokim poziomie, ale to wiesz. :P Poza tym to, że jesteś tweenerem - ok, jednak dobrze by było gdybyś określił w, którą stronę nim jesteś (Lubisz publikę, ale nie grasz czysto np.) :) Feud z Ceną jest dobry po Twojej stronie, a posty trzymają poziom, nic się nie rzuca w oczy, coby mogło wyjść na minus, więc niczego się nie będę doszukiwał, poza tym rola Zacka odegrana świetnie, a poza tym cieszy to, że pamiętasz o jego "powiedzonkach" itp.

AJ Styles - Jak na pierwszy post jestem pod wrażeniem i podobał mnie się Twój post, było bardzo treściwie, a to się rzadko u nowych zdarza, więc naprawdę gratulację. Myślę, że jeśli nadal będziesz się tak rozwijał to bydą z Ciebie ludzie, ale pamiętaj o tym aby nie pisać, że ktoś przegrał wtedy i wtedy, bo to często sprzeczne z tym co się działo w WCE, ale jako nowemu mogło się zdarzyć.

Booker T - A mnie się narwany Booker T bardzo podoba, jest taki żywy, a rzadko się zdarza, że pisząc czytający odczuwa emocje. :t_up: Sam fakt, że używasz kolegów ze stajni to dobry pomysł i mnie się to akurat podoba, poza tym ja czytając Twoje posty wszystkie mniej więcej wiem, o co chodzi i się nie gubiłem. :)

Rey Mysterio - Tutaj z kolei rzuca się w oczy ciągła zmiana postaci, żadna próba osiągnięcia czegoś i zero determinacji. Jednak posty Reyem są nawet dobre, tylko skup się już tylko na Stylesie. Bo widzę, że co post piszesz do kolejnej osoby. :P Jednak Twoje posty może i są dobre, ale bez polotu, statyczne, zwykłe, coś musisz dodać... :P

Jednak martwi mnie, że nie napisałeś o Dżefreju. :)

Zack Ryder- Postów tego pana streszczać nie trzeba bo one same w sobie są treściwe. Co tu dużo mówić, Zack jest nową twarzą w federacji ale jeśli Pietrek nie straci chęci i weny to za kilka miesięcy będziemy mieli nowego mistrza. CM Punk nie odda pasa, nie licz na to! :D Chociaż zauważyłem to co Xeb że mógłbyś trochę bardziej określić postać. Ale treść moim zdaniem jest bardzo ciekawa.

AJ Styles- Jak na pierwszy post jest to o co tutaj chodzi. Bez jakiś zbędnych pierdół. Nie przedłużałeś na siłę posta jak to niektórzy debiutujący robią i chwała ci za to. No co tu dużo mówić, czekaj tylko teraz na dobry feud i się rozkręcaj a będzie z AJ jeszcze Main Eventer. Może kiedyś :P

Rey Mysterio- Ja bym ci radził posłuchać sobie trochę Reya i bardziej wczuć się w jego postać. Posty nie są złe ale czyta się je jak nie posty Mysterio. Możesz je trochę urozmaicić wtrącając czasem jakieś Meksykańskie słowo. Z doświadczenia wiem że to podnosi poziom posta.

Punksigcultkopia.png

gggggc.png

17.07.2011-...

WCE STREAK

CM Punk - Mistrz International, to o czymś świadczy. Twoje posty są dobre, nawet bardzo dobre. Uważam, że pas utrzymasz przez dłuższy czas. Powodzenia!

Zack Ryder - Twoje posty mi się podobają. Mimo to, że Ryder praktycznie nic nie mówi w WWE, potrafisz wcieliś się w niego.

John Cena - Posty są całkiem niezłe, lecz musisz jeszcze trochę się postarać, żeby pokonać Pietrka

A Wy co sądzicie o MVP?

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Ja bym chciał tylko jedno. Skoro w waszych opiniach znajduje się AJ Styles, który pytał o swoją postać przede mną to cholera czemu nie ma w waszych postach opini o Bookerze T?!

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Booker T- Wszyscy zarzucają ci agresywność itp. i że za bardzo odchodzisz od prawdziwego Bookera. A ja mimo wszystko uważam twoje posty za oryginalne i co najważniejsze z własnym pomysłem. Post dobrze odwzorowany to nie to samo co post oddający inwencję twórczą piszącego ale z zachowaniem cech zawodnika. Ty potrafisz tak robić i mi się to podoba. Twoje posty może i są często "nieokrzesane" ale są też ciekawe. Jak dla mnie widać że palisz się do pisania co świadczy o długości posta.

MVP- Moim zdaniem trochę przynudzasz w swoich postach. Często mówisz coś typu "Tak jak już mówiłem wcześniej..." i klepiesz znowu to samo. Staraj się nie powtarzać, nie przedłużać posta na siłę i pisać wtedy gdy masz ogólne wyobrażenie posta i pomysł na niego. I więcej wczucia w MVP. Tyle ode mnie.

Punksigcultkopia.png

gggggc.png

17.07.2011-...

WCE STREAK