Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Opinie i Sugestie na temat zawodników WCE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

John Morrison - Z długością nie masz problemów, za to z sensem czasem trochę gorzej. Dorbze, że narazie obrałeś najsłabszy pas, bo może Ci być go łatwiej zdobyć, jednak myslę, że jeszcze nie teraz. Masz naprzeciw sobie 2 bardzo cieżkich rywali, musisz uszanowac, że jestes tu najkrócej z nich i swoimi postami jak dla mnie musisz jeszcze kilk rzeczy udowodnić aby dopiero stać się mistrzem.

Jeff Hardy - Wiesz co o tobie sadze, ale powiem to tu. Prowadzisz naprawde świetny feud z Sheamsuem, oczywiscie heel turn zajebisty i od tamtego czasu trzymasz bardz wysoki poziom postów. Tak dalej a wiesz co cię czeka.

Christopher Daniels - Powiem Ci, ze nawet nie jest z tobą aż tak bardzo źle. teraz jakos Ci idzie, pofeuduj z kims nowym w WCE, moze z Mattem Hardy i nie zniechęcaj się, bo sukcesy na pcozatku nie rpzyjdą, przyjdą z czasem. Często w postach odbiegasz od tematu i ciężko się je czyta, ale i tak jak na poczatek nie jest bardzo źle ;)

Triple H - MVP był lepszy w jego wykonaniu? Czarek serio?! Chyba nie czytasz jego postów. MVP radzil sobie, ale w tamtym momencie miał postać, którą nie dało sie czegoś stworzyć. Teraz ma Huntera, ma niemal pewne pasy Tag Team i jego posty sa już naprawdę bardzo dobre, bo ma postać na duże perspektywy! Dobry wybór tej postaci i mam nadzieję, ze po zdobyciu pasów (bo jak nie teraz to keidys to nastąpi) nie osiadziesz na laurach, bo teraz jestes jedną z wyrózniających sie postaci w WCE, musisz tylko czesto psiac bo z sensem jest juz Great.

Jakbym mógł trochę nagiąć zasady?! Prosze was o opinię na temat mojego Alberto Del Rio, czy widzicie mnie przy jakimś pasie i piszcie czy ja w tej federacji w ogóle ma sens?! Dlatego chciałbym obejrzec dużo opini na mój temat.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

24

• fanfanfan

18

• Piledriver1674325991

14

• Hunico

11

Top użytkownicy w tym temacie

Alberto Del Rio - Wiesz ja Ci już mówiłem, czujesz się naprawdę wypalony? To może zmień jednak tą postać, jak planowałeś bo na siłę nie ma sensu i chyba, jako booker powinieneś o tym wiedzieć, a co do pasa? Szczerze? To, tak jednak przy takim, jak IN. :) Poza tym coś Cię dawno na BS nie widziałem, a to dość dziwne, ale zabieram się za Twój ostatni post, który... O ile wzmianki, że JoMo jest gejem, to wzmianki o religii w rasistowski sposób nie jest dość fajną metodą feudu, więc postaraj się to ograniczyć!!! Kolejna rasistowska zagrywka, Janek daruj sobie, bo to takie "Karlingowe". Najpierw się naśmiewasz z czarnych, a potem przenośnia, że będzie, jak Tyson? Dude. :) Poza tym naprawdę, jak na Ciebie świetny post, nie spodziewałem się, ale jest bardzo dobrze, gratulacje, Fan.

JoMo - Nie będę nic pisał bo feudujemy. ;)

Morrison- Rzeczywiście. Jest troszkę mało sensownie, ale idziesz w górę i to jest najważniejsze. Ćwicz, bo praktyka czyni mistrza, a na CL walczysz o TV.

Christopher Daniels- Nie jest źle. Jest nawet lepiej niż u nie :P. Ćwicz, bo jak pan wyżej, praktyka czyni mistrza. Znajdź dobrego człowieka do feudu.

Alberto del rio- Jesteś zarąbisty. Piszesz z dobrą długością i z sensem i nie wiem jak to robisz. I nie wiem czemu jeszcze nie dostałeś pasa...

1.jpg

Iluzja.....

Daniels - jest coraz lepiej, jednak niektóre fragmenty są bardzo słabe, szlag mnie strzelał jak czytałem taki fragment o spuszczaniu ceny samochodu, ale jakiś tam progres jest z tego co widzę.

Morrisson- Twoje posty są zawsze bardzo długie i mi akurat ciekawie się je czyta, ale naprawdę można powiedzieć, że nie jesteś zwykłym przeciętniakiem na backstage'u, przynajmniej dla mnie.

Del Rio- masz bardzo przyjemną postać i sam chętnie bym nią zagrał. Twoje posty rzucają się w oczy. Kolejny plus dla Cb to, że twoje posty są bardzo regularne i zawsze trzymają wysoki poziom, z wymienionej trójki jesteś wyraźnie najlepszy, ale chyba to wynika z doświadczenia prawda?

to teraz proszę kilka słów o mnie.... Mr. Andersonie!!!

Twitter: dLusik

''For the hundreds of fans who tell me to go to WWE every week, this is for you... COME TO IMPACT WRESTLING MOTHERFUCKERS! Thursdays on SPIKE!''- Rob Van Dam.

Mr Anderson- Od początku jestem zwolennikiem twoich postów. Może nie są jakieś genialne ale przykładasz się do nich, masz nowe pomysły, starasz się i to sie liczy. Nie trzeba być od razu zajebistym tylko trzeba okazać że ci zależy. I za to duży plus dla ciebie. Nie musisz nic poprawiać. Rób swoje a będziesz piął się do góry :)

Christopher Daniels- Moim zdaniem nie wykorzystujesz do końca potencjału jaki ma ta postać. Pewnie jest to spowodowane brakiem doświadczenia. Poradzę ci tak. Nie pierdziel jakiś niepotrzebnych historyjek tylko po to żeby post był dłuższy. Tu nie chodzi wcale o długość. Długość twoich postów przyjdzie z czasem. Na początku stawiaj na treść. Nikt od razu nie jest mistrzem.

Jeff Hardy- Ja ci już mówiłem kilka razy i powtórzę to samo. Jako Jeff jesteś znakomity i sam to odczułem w naszym starym feudzie (I tak ci kiedyś skopie tyłek!). Nic tylko czekać i patrzeć jak będziesz coraz wyżej. Aczkolwiek twoje posty Mizem gniotły jaja :D

Alberto Del Rio- Ja mogę ci powiedzieć to co Xeb. Jeśli jesteś zniechęcony do tej postaci to lepiej ją zmień. Wiem po sobie że mi zrobiło to ogromną róznice. Voladorem sie męczyłem a Punkiem jest super. Co nie zmienia faktu że jesteś czołową postacią w WCE. Wybór należy do ciebie. Tylko nie skop tego na co pracowałeś przez tyle czasu.

A co powiecie o moim CM Punku? Jest lepiej, gorzej, tragicznie? :D

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

John Morrison no cóż... nie wiem jak Ciebie mam ocenić. Niby piszesz poprawnie, niby nie jest źle, ale jest nudno. O to chyba najlepsze określenie Twoich postów. Piszesz kompletnie bez wyrazu, z resztą taki jest teraz Morrison jako face - bez wyrazu, nie wiem, jeśli chcesz grać face'm to spróbuj wypracować sobie jakiś styl pisania, żeby sie po prostu lepiej czytało, albo przejdź heel turn i wtedy bedziesz miał ułatwione zadanie.

Christopher Daniels kurcze no... grasz moim ulubionym wrestlerem za którego sie już zabierałem kilka razy, ale bałem sie nim zapisać. W tej chwili nie idzie Ci za dobrze, po prostu piszesz jak większość, którzy debiutują w e-fedach. Nie wiem czy jesteś facem czy heelem, ale nadaj tej postaci charakter, Daniels ma bardzo fajny gimmick z którego można dużo wykrzesać, jak chociażby minimalnie "zmodyfikować" gimmick do księdza jak kiedyś w TNA walczył, przejść heel turn i przede wszystkim osłuchać sie ze speechami Danielsa bo bez tego ani rusz.

John Cena za to Twoje posty mi sie podobają. Piszesz fajnie, z resztą w gimmick Ceny nie trudno sie wczuć, mógłbyś tylko podejść do feudów bardziej humorystycznie jak to Cena ma w zwyczaju, ale jest dobrze.

Jeff Hardy no cóż miszczu... jesteś moim guru. Mówie serio, zastosowałeś sie chyba do rad Yao i wychodzi Ci to świetnie, masz w tej chwili jeden z najfajniejszych jak nie najfajniejszy gimmick w federacji, jak nie zdobędziesz pasa w najbliższym czasie to sam nie wiem jakiego super poziomu Pietrek wymaga od potencjalnego mistrza...

Albercik a u Ciebie jak było tak jest. Oczywiście piszesz bardzo dobrze, cały czas jeden poziom, ani nie idziesz w góre, ani w dół, niby robisz w jednym poście jakieś gafy jak wypomniał Ci je bodajże Xeb, do następnego później nie można sie doczepić, generalnie jest bardzo dobrze i nie wiem czemu tego pasa jeszcze nie dostałeś, wg. mnie powinieneś sie wokół jakiegokolwiek pasa kręcić tak długo aż go dostaniesz, bo chyba to jest powodem tego, że opuszczają Cie chęci. Nic z resztą dziwnego, ciągle przy pasie, ciągle fajne posty, w dodatku był czas kiedy pisałeś non stop, bo na siłe chciałeś ten tytuł zdobyć. Ja już sam nie wiem, może jeśli rzeczywiście czujesz sie tak bardzo wypalony to zrezygnuj, w koncu trzymasz tą postać prawie rok... może jakaś odmiana by Ci sie przydała, albo oblegaj tytuł tak aż go zdobędziesz.

Jako że i tak musze czekać na post fana, który z kolei czeka na post Tuptusia, spróbujcie ocenić mi American Bad Assa, doradzić co ew. zmienić, na co zwrócić uwage w następnych postach, za wszelaką konstruktywną krytyke bede bardzo wdzięczny :)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

CM Punk. - ja już wielokrotnie pisałem o tobie, ostatnio nawet napisałem ci przepowiednie która się sprawdziła. Jesteś International Championem. I idziesz w górę... :applause:

Pile- Powracasz do formy... Undertaker może niedługo sięgnąć po jakiś pasik... JA bym tylko jeszcze zwiększył długość, ale tak minimalnie... Reszta jest bardzo dobra :D

1.jpg

Iluzja.....

Ten temat powinien w miarę możliwości zawsze tak żyć moi drodzy. ;)

American Bad Ass - Mój partner ze stajni, lubię bardzo Twoje posty, szczególnie cieszy to, że masz na nie, a nie spontan zawierają humor i te sprawy, których nie może zabraknąć. Dobrze, że korzystasz z doświadczenia, które nie lada posiadasz, bo nie jesteś jakby to Hagrid powiedział pirszorocznym. Twój ostatni post był bardzo dojrzały, a zresztą większość Twoich jest takich, tylko brakowało takich dowcipnych wrzutek na poziomie, jak uprzednio, czarny humor, czarnego motocyklisty, ale Twoje posty są jednymi z lepszych w WCE.

CM Punk - Twoje posty stoją na bardzo wysokim poziomie, ale gdyby tak nie było to raczej byś nie miał pasa czyż nie? Poza tym jestem Twoim można powiedzieć zwolennikiem Twojego pisania, często czytam Twoje posty, czasem pod przymusem spamu na GG. :D Jednak to przejście bardziej w stronę starego Punka jest świetnym motywem, bo dodaje Twojej postaci świeżości i nowych pomysłów, co naprawdę dobrze rokuje, bo nie można powiedzieć, że jesteś monotonny. ;)

John Cena - według mnie jest ok, dobrze wczuwasz się w jego postać, tak jak pisał Pajle, mogłoby być trochę więcej humoru, tak jest całkiem przyzwoicie ;)]

CM Punk - jest świetnie, jak dla mnie genialnie prowadzisz tą postać, posty są długie, treściwe, aż miło je czytać, aktualny feud Ci służy oby tak dalej

Jeff Hardy - Również zajebiście prowadzisz postać, wiele ciekawym zwrotów, dużo tekstu, treściwe, cóż tu dużo pisać, jest świetnie ;)

A co sądzicie o niesamowitym Mizie :D?

akerdrugi.png

Miz- Jak na razie jest fajnie. Lepiej niż było Reyem. Ale wiesz, staż to staż, wczucie się w postać :D Pisz, pisz i pisz. A będzie dobrze :D

1.jpg

Iluzja.....

The Miz- Przeczytałem twojego ostatniego posta i mam mieszane uczucia. To co mi się nie podoba w twoich postach to po pierwsze cytujesz swoich rywali. Kilku zawodników tak robi ale moim zdaniem jest to bez sensu i zupełnie robi z posta pół cytat-pół wypowiedź. Rada ode mnie: daruj sobie zdania typu udowodnisz swoją wyższość nade mną? i tym podobne pytania a było ich kilka. Kolejna rzeczą do poprawki jest co chwila powtarzanie Really. Miz tak robi ale mówi to z głową i tam gdzie to pasuje a nie wszędzie. Ogranicz to. Poza tym jeszcze troche postów, lepsze wczucie w Miza i będzie dobrze.

Punksigcultkopia.png

gggggc.png

17.07.2011-...

WCE STREAK

The Miz- jest lepiej niż to było Mysterio, ale na pewno możesz z siebie więcej wycisnąć. Długość jest ok tylko czasami trochę się gubisz i wychodzi takie gadanie o niczym więc to do poprawy, a tak po za tym jest dobrze. I te Really czasami trochę niepotrzebne, a po za tym nieźle.

CM Punk- co tu dużo pisać. Masz pas więc to jest chyba najbardziej wymowna odpowiedź. Długość dobra, posty pisane z głowy. Nie ma się do czego przyczepić.

ksgj.png

The Miz w przeciwieństwie do Luksa, ja powiem, że Twój ostatni post bardzo mi sie podobał. Czytając Twój ostatni post "widziałem" w nim Miza a to najwazniejsze. Jedynie te "Really?" było troche denerwujące, poza tym żadnych zastrzeżeń ode mnie.

CM Punk Ty też oczywiście piszesz bardzo dobrze, o czym świadczy to, że to Ty masz pas mimo że fan sie bardzo starał. W ostatnim poście jednak zauważyłem pewne podobieństwo Twoich speechy do Jericho, może czepiam sie szczegółów, ale jednak zwróciło to moją uwage. Chodzi o nazywanie publiczności hipokrytami i o to, że jesteś najlepszy na świecie w tym co robisz, to są hasła rozpoznawcze Chrisa, nie Punka, więc następnym razem po prostu inaczej to sformułuj. Jeszcze jedna uwaga to troche "agresywne" słownictwo, którego nie słysze u prawdziwego Punka. Postać Punka jest jaka jest, ale używa jakby "bardziej kulturalnego" słownictwa, bo w końcu on jest "czysty", więc po prostu troche ogranicz wulgarniejsze wyrazy. Tak wiem, czepiam sie szczegółów, ale one decydują o całości :)

a teraz piszcie coś o Andrzeju, bo tylko Xeb dał mi jakąś sensowniejszą rade i sensowniej ocenił moją postać, a przecież trzy osoby powinny, więc będę wdzięczny za każdą ocene :)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Pile mój ostatni post był moim zdaniem nudny i pisany tak naprawdę na siłę. Wiem że sie tak nie powinno robić ale cóż. Poza tym Punk zaczyna być tym dawnym Punkiem z ROH i ECW więc czasem ostre słownictwo będzie sie zdarzać. Dzięki ci za rady i z pewnością się do nich zastosuje.

American Bad Ass- Powiem tak. American Bad Ass w najlepszej odsłonie. Oddajesz idealnie postać harleyowca którego nic nie obchodzi. Moim zdaniem dostaniesz szansę walki o pas na PPV. Twoje posty są ciekawe i nie wiem czy wynika to z doświadczenia czy akurat z prowadzonej postaci. Nie zmieniaj długości, bo jest idealna. Posty są ciekawe i chce się je czytać i o to chodzi.

Punksigcultkopia.png

gggggc.png

17.07.2011-...

WCE STREAK

The Miz - Do twojego poprzednika nie ma porównania. Widać, że potrafisz się wczuć w tą postać i to najważniejsze. Powiem inaczej...tylko kompletny debil nie będzie potrafił wczuć się w tak charakterystyczną postać jaką jest Miz. Moim zdaniem powinieneś spokojnie startować do International Championship. Ogranie masz, więc będzie dobrze. Tak jak powiedzieli, że tak zażartuje "koledzy" ( :D ) wyżej nie nadużywaj słynnego już "Really" tylko wciskaj je od czasu do czasu w odpowiednich momentach.

Undertaker - Cóż...powiem Ci tak...osoby z którymi chciałbym feudować mogę zliczyć na palcach jednej ręki, a ty się do nich zaliczasz. Twoje posty są bardzo dobre, wczuwasz się w ten gimmick i to jest najważniejsze. Cieszy mnie, że w postach do mnie oddajesz, że Edge jest mistrzem w wykorzystywaniu ludzi i tak dalej, bardzo mi to pochlebia :) . Liczę, że nasz feud będzie kontynuowany chociaż do PPV i jeśli to by ode mnie zależało dostałbyś title shot na WCE Undisputed Championship.

CM Punk - Racja, ostatni post średnio Ci wyszedł, ale znasz moje zdanie na temat twojego pisania. Nie na darmo masz pas i mam nadzieje, że będziesz miał go jeszcze przez jakiś czas.

I teraz pytanie do was. Dawno nikt nie oceniał Edge'a dlatego proszę was o oceny. Czy bardziej wam się podobał bez Lity czy może powrót do starego, dobrego gimmicku wyszedł mi na dobre? Może jeszcze więcej manipulacji i tchórzostwa w zachowaniu Edge'a? Proszę o oceny.

Od teraz będę oceniał wszystkich na bieżąco...i tak nie mam nic innego do roboty, posty na bs wykrozystane, więc...