Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Opinie i Sugestie na temat zawodników WCE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

King Sheamus - Nie jest źle, ale jak dla mnie mógłbyś bardziej wczuć się w Sheamusa. Musisz być bardziej twardy i dominujący, jendak i tak jest bardzo dobrze, pasa za darmo się nie dostaje no i oczywiście jesteś w najlepszej stajni w historii WCE.

AeroBoy - Kiedyś było masakrycznie, ale od czasu wprowadzenia limitu pokazujesz się z lepszej strony. Mi się osobiście twoje posty podobają i jak będziesz trzymał formę to na pewno coś osiągniesz. Wzoruj się na postach graczy trzymających pasy, to na pewno pomoże ci się odnaleźć w WCE.

Edge - moim zdaniem w roli heela zdecydowanie łatwiej ci się odnaleźć niż w roli face'a. Z reguły heelem jest łatwiej pisać, no ale jak kto woli. Edge jako heel kojarzył mi się raczej z tchórzliwym farciarzem, no ale każdy kreuje swoją postać według własnej woli, ty też tak zrobiłeś i na pewno ci się to opłaciło. Z pewnością jesteś w czołówce WCE. Obyś nie stracił formy.

Barret - no cóż, określę to tak - z leszczem bym nie feudował :P Nie ma się co rozpisywać - zdecydowanie górna część rosteru WCE, możliwe że przyszły mistrz, choć postaram się by najpierw pas zdobył mój Carly :)

JTG - całkiem nieźle, na pewno piszesz teraz dużo lepiej niż na początku, bo twoich pierwszych postów czytać się nie dało. Teraz postaraj się unikać głupich tekstów jakie zdarzało ci się pisać, postaraj się wzrorować na zawodnikach którzy coś osiągnęli i pisz zdania jak najbardziej złożone.

Alberto Del Rio - Twoje posty czyta się bardzo dobrze i nie mam co do nich większych zastrzeżeń. Moim zdaniem trzymając tak dalej twój Submission Machinedostanie ten swój pasik International i trochę z nim posiedzi.

A teraz jeśli można prosiłbym o komentarze odnośnie mojego Karibjen Kula Karlito :P

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

24

• fanfanfan

18

• Piledriver1674325991

14

• Hunico

11

Top użytkownicy w tym temacie

Carlito - Jest bardzo słabo, nie podoba mnie się Twoje pisanie w ogóle. Ciągłe pieprzenie trool, trool, zajmowanie posta nie potrzebnymi rzeczami, zapychasz i lejesz wodę, jest słabo, ale to tylko moja opinia.

King Sheamus - Dawno Cię na BS nie widziałem, ale kiedy już byłeś prezentowałeś równy poziom, który był na tabelce - dobry. Ogólnie Twoje posty mogą się podobać, a więc trzymaj swój pas i walcz o niego, bo jesteś dla mnie wartościowym graczem.

Edge - Nie śmiem Cię oceniać, mistrzu.

JTG - Ja mam do Ciebie tylko jedno zastrzeżenie, odrobinę rzadziej i do mniejszej ilości osób, a będzie miód.

Czemu tak mało o moim Hardasie piszecie? Jak znajdę więcej czasu to i o innych coś skrobnę.

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Hardy- Bardzo fajny wybrałeś gimmick Jeffowi jednakże nie potrafisz go w pełni wykorzystać. Wybrałeś postać kogoś kto się odwrócił od fanów,znajomych,przyjaciół takiego indywidualistę. Okej świetny gimmick jednak musisz w niego odpowiednio się wczuć ja osobiście bym poponował ci dodać do wypowiedzi takie psychola który ma jakieś zaburzenia i jest agresywny kompletnie nie podobny do Hardyego faca, powinien mieć twój post jakieś charakterystyczne cechy żeby jak ktoś je czyta to wiedział o to post Hardyego. Można też dodać do gimmicku cechę znudzonego życiem człowieka który ma w dupe fanów i wszystko co go otacza, walczy bo walczy, mówiąc krótko ma doła. To tylko moje propozycje ale możesz też wymyślić sam coś sobie o ile masz jakiś fajny pomysł. Mam nadzieje że pomogłem.

Edge- To co robisz Edgem jest piękne. Zrobiłeś to co nie zrobił właśnie Xeb. Nadałeś swojej postaci wyrazisty gimmick i cechy manipulatora które świetnie pasują do heela. Takie rzeczy zawsze przynoszą efekty. Oby tak dalej :t_up:

JTG- Pisz do jednej/dwóch osób ale z sensem. Przed postem pomyśl na jaki temat chcesz napisać posta i go realizuj. Bo lanie wody w tej grze nie jest zbyt opłacalne.

AeroBoy- Kiedyś pisałeś fatalnie, jednak od kiedy wstąpiłeś do LWO i został dodany limit wyrazów twoja forma znacznie wzrosła. Bardzo mi się podoba że piszesz coraz dłuższe i ciekawsze posty. Całkiem fajne nawiązanie do muzyki,motyw oczywiście na plus. Polecam ci narazie granie gimmickiem "Young Lion" czyli najmłodsza osoba w stajni o małym doświadczeniu starająca się pokazać w dobrym świetle przed starszymi kolegami. Ten gimmick jak na razie powinien pasować do AeroBoy a jak zaczniesz wygrywać jakieś większe walki pomyślimy o czymś nowym.

Okej a co myślicie o moim Mistico. Liczę na jakieś cenne wskazówki ;)

#SmartFanZone

Hardy- To że jest limit 700 słów nie przeszkadza ci pisać ciekawych postów. Jesteś zajebistym graczem i dobrze o tym wiesz.

Mistico- Założyłeś stajnie i to jest na plus. Piszesz posty czasami trudne do zrozumienia. Tak jak wyżej, jesteś świetny, tylko nie przeszkadzaj mojemu Hernandezikowi...

Edge- Mistrzu! Ja boje się cokolwiek napisać na twój temat, ponieważ każdy komplement, nawet największy, jest o zbyt słaby na to co robisz...

Albertoooo Dellll RRRRio!- Jesteś dla mnie wzorem do naśladowania... Tylko nie potrafię przewyższyć twojego talentu....

A teraz Hernandez...

Edytowane przez Gość

1.jpg

Iluzja.....

Hardy-Według mnie mógłbyś pisać odrobinę dłuższe posty. I muszę ci powiedzieć że po mimo krótkich postów jest nie źle i miło się czyta. Masz potencjał, ale czasem nie chcesz go użyć.

Edge-Świetnie piszesz. Powodzenia. Tylko tyle mogę napisać. Edge jako heel jest lepszy

Hernandez-Krótko. Piszesz chaotycznie. Jak to poprawisz to będzie dobrze.

No tak a co myślicie o JoMo ? Lepiej być Face'm czy Heel'em.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Jeffrey Hardy- No co ci Xeb powiedzieć pełen wytpas kupuję tą postać w stu procentach, pisz tak dalej może kiedyś bedziesz tak dobry jak ja ^^

Edge- Tomeq po co pytasz skoro wiesz że jest zajebiście, przejrzyście czyli tak jak być powinno. Edge jako Heel widać ze ci lepiej ukłąda się do pisania niż face.

Aeroboy. Na początku nie było rewelacji, teraz też nie ma ale jest duuuużo lepiej, utrzymuj tą rosnącą formę a będzie dobrze.

Ok co sadzicie o największej ikonie tego biznesu?????

sig.png

Mistico - Nie słyszałem Go nigdy przy mikrofonie, a Twoje posty są charakterystyczne, szczególnie te cytaty na początku się mogą podobać, gdybyś tylko z Perim zwiększył aktywność byłoby bardzo dobrze, bo bez tego ani rusz,a same posty są dla mnie na dobrym poziomie, chociaż wiem, że można od Ciebie wymagać więcej. :)

JoMo - Może najpierw odpowiem na Twoje pytanie, łatwiej jest być heel'em, ale face'm fajniej. :) Co do Twoich postów są fajne i z sensem, nie ma lania wody, ale widzę kolejną modę, która mnie irytuje czyli finisher zawodnika xxx i piszecie to 1...2...3. Taka moja uwaga, nie musisz tego zmieniać, ale bez tego myślę, że byłoby lepiej. :)

Sting - Osobiście uważam, że Twój feud i poziom na jakim trzymałeś posty w feudzie z LWO, jest genialny i oby tak dalej to po Waszych wakacjach, macie wielkie szanse na pasy TT. :) Powodzenia.

Ludzie, co tak słabo? Nie chce Wam się? Wakacje są - rozumiem, ale coś skrobnąć wypada! Pisać o Hardasie i ska im więcej tym lepiej,

Ty o mnie, ja o tobie, ja o tobie, a ty o mnie

Jeff Hardy- Widać w ostatnich postach że złapałeś formę. Masz pomysł na Jeffa i konsekwentnie trzymasz się tego. Nowy Jeffrey bardzo mi się podoba, ma swój charakter, jest wyrazisty. Co do postów to także nic dodać nic ująć. Moim zdaniem kilka miesięcy takiego pisania i awans do ME gwarantowany.

Sting- Trzymasz ciągle ten sam poziom od Crashday więc jest dobrze. No co ja mogę powiedziec moim zdaniem pasy macie w kieszeni.

Mistico- Nie zmieniłeś prawie nic w formie pisania postów więc to jest na plus. Ciągle są bardzo dobre i fajnie oddają osobe Mistico. Tak jak już wspomniał ktoś wcześniej, te cytaty też są fajne i wyróżniają cie spośród innych postów. Moim zdaniem nie odpuszczaj, pisz tak dalej a może za jakiś czas Mistico wróci na dawną pozycję jaką miał w WCE.

A teraz czekam na opinię o CM Punku. Chce wiedzieć co zmienić, co poprawić. Dobrze wygląda Punk w takiej roli? Co jest nie tak w postach?

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

CM Punk - Jesteś zajebisty! Nie musisz nic zmieniać. Świetnie wczuwasz się w rolę Punka. Jestem pod wielkim wrażeniem

JTG - Nie powiem, że nie jest źle. Jest dobrze. Pokonałeś Michaelsa i Hernandeza, a nad to walczysz o 1# Contendera. Brawo

Edge - Wszystko mówi samo za siebie. Jesteś guru tej federacji :D

John Morrison - Piszesz całkiem dobrze, co może się podobać. Szykuje się ciekawa walka z JTG. Powodzenia! :)

Kilka osób już mówiło o Randym, lecz nie wszyscy. Powiedzcie co zmienić, a czego nie.

CM Punk - Mój były feudpartner, a więc sprawa ma się następująco. Posty zakrawają pod ideał, są świetne, nie mam Ci nic do zarzucenia i cholernie się cieszę z tego gdzie teraz jesteś w federacji i, że naprawdę na to zasługujesz. :)

Randy Orton - Irytuję mnie, że ciągle wszystkich wyzywasz, staraj się wznieść feud na jakiś poziom, a nie idiota, kretyn, burak, pajac, głupek, transwestyta. No, po prostu ogranicz je! Poza tym piszesz zdecydowanie za krótko, ale heel turn. :t_up:

• 2 tygodnie później...

Orton- Podobnie jak Xeb, sądzę że za dużo wyzwisk jest w twoich postach, a to nie na tym polega.

Cm Punk- Jesteś zajebistym e-fedziarzem. Twoje posty mi się bardzo podobają, a na NtH Możliwe że wygrasz pas.

Hardy- Twoje posty są fajne. Ja tam twoje posty bardzo lubię i jesteś dla mnie wzorem ;P

Oceniamy 3, a potem się sami pytamy. ;) // Xeb

Pierwszy post Ceny ;) Co sądzicie? Da radę?

1.jpg

Iluzja.....

• 2 tygodnie później...

Jeff Hardy- u ciebie standardowo bardzo dobrze. Jest sensownie, jest długo. Nic dodać, nic ująć. Wystarczy tylko czekać aż będziesz mistrzem :)

John Cena- jest dobrze. Jest lepiej niż na początku. Posty do rzeczy, tylko troszkę wydłużyć i będzie super ;)

Randy Orton- zaliczyłeś prawdziwe wejście smoka. Dwa posty i obydwa doprawdy znakomite. Nie dość, że sensownego to jeszcze długie, a to ciężko połączyć w szczególności na początku. Teraz tylko czekać na feud o jakiś pas :)

Co powiecie o powrotnym poście Triple'a ?

ksgj.png

John Cena-Zgadzam się,że jest dobrze.Wystarczy,że jeszcze popracujesz nad długością i możesz walczyć o coś więcej.

Randy Orton-Carlos świetnie zacząłeś,napisałeś dwa długie posty,a nawet wyzwałeś mistrza.Trzymaj tak dalej,a może w przyszłości pokonasz Tomka :P.

Triple H-Piszesz dobrze i z sensem.Jeszcze trochę wydłuż posty,a będzie git!

A teraz co sądzicie o moim Danielsu.Daje radę?

Kamilos zauważ, że stary Orton, a obecny to dwie inne osoby. :) // Xeb

deathnotep.png

angle_02.gif

Daniels - Szczerze? To nie dajesz rady, jest dość słabo, ale możliwe, że wyrobisz się jeśli będziesz ćwiczył. Szczególnie staraj sobie darować takie fragmenty, jak to z autem, bo to zbędne.

HHH - Trzymasz taki dobry poziom, ale niestety to nie to co Montelem, którym byłeś świetny, a Hunterem już nie odgrywasz tak świetnej roli, jednak jest dobrze.

John Cena - Cóż pierwszy post, jak na Twoje standardy był zajebisty, ale teraz jest tylko gorzej i moja rada to wziąć się za siebie bo Zack to nie byle pachoł, a powalczyć z nim możesz!

Proszę coś teraz powiedzieć o Jeffreyu. ;)

Jeff - Piszesz w miare dobrze. Lecz czegoś mi tam brakuje, ale nie za bardzo wiem. I chyba mógłbyś sobie darować coś takiego. :

którego traktuje poważnie, bo o tym zapatrzonym w siebie bardziej niż Ty w niego geju nie mam ochoty rozmawiać,
. Oszczędź czegoś takiego bo to nie jest fajne.

Cena - Na początku było ciężko teraz jest nawet dobrze.Lecz tak jak napisał Kamil pisz dłużej, a będzie lepiej

HHH- Dobrze, nie jest źle ale nie jest też świetnie. MVP był lepszy w twoim wykonaniu

No a jak jest z Johnem ?

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk