Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Opinie i Sugestie na temat zawodników WCE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

CM Punk - Genialnie! Posty w sam raz długie i z sensowną treścią. Możliwe że niedługo zdobędziesz jakiś pasik :)

Alberto del rio- Świetnie potrafisz zorać niedoświadczonych wrestlerów, posty są długie i sensowne. Masz rację Cotinental Championship to twoje przeznaczenie.

Rey Mysterio- Moim zdaniem posty są na dobrym poziomie. Piszesz sensownie i dobrą długością. Trzymaj tak dalej!

John Morrison- osoba która go prowadzi ma świetną wenę, pisze świetne posty i swoje wypowiedzi trzyma na wysokim poziomie. JoMo powinien dostać jakiś pas!

Jeff Hardy- Jest on genialnie prowadzony, posty są ciekawe, a ten feud z CM punkiem jest jednym z najlepszych feudów.

Teraz może coś o Hernandezie. Tylko proszę, bez przekleństw!

1.jpg

Iluzja.....

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

24

• fanfanfan

18

• Piledriver1674325991

14

• Hunico

11

Top użytkownicy w tym temacie

Wade Barrett- twoje posty są bardzo dobre. W sumie inaczej nie miał byś pasa Continental, którego wygrałeś przecież z Turkiem, którego posty są świetne. Długość bardzo dobra, pisane z sensem. Nie ma się do czego przyczepić.

John Morrison- wracasz do formy z wcześniejszego pisania Morrison'em. Kiedy zmieniłeś gimmick i byłeś Johny'm Nitro pisałeś trochę gorzej, co w twoim przypadku oznacza bardzo dobrze. Teraz jest prawie tak samo jak byłeś WH Champ'em, czyli świetnie. Długo, na temat. Odzyskałeś dawny blask :)

Hernandez- po dwóch postach nie można za dużo powiedzieć. Pierwszy był słaby i krótki, ale pierwszy jest zawsze tym najtrudniejszym. Drugi już był lepszy, ale nie wiem dlaczego napisałeś do Swagger'a. Mniejsza z tym. Było średnio. Popraw trochę długość, a przede wszystkim popracuj nad jakością wypowiedzi, bo to jest najważniejsze.

Co myślicie o Triple H'u ?

ksgj.png

Jeff Hardy - Bardzo podobają mi się Twoje antycmpunkowe, antystrejdżejdżowe posty. Nie są krótkie, nie są przesadnie długie, w sam raz. Co najważniejsze, potrafisz zachować sens wypowiedzi, a nie pierdolić przez 3/4 o tym, jaki jesteś zajebisty i jakie masz fajne gatki. Myślę, że jak tak dalej będziesz prowadził Jeffa, to mogą być z Ciebie nawet człowieki. Zdecydowanie postać Jeffa na plus, Xebuś ;*.

Triple H - Te żarciki w ostatnim poście, odnosie Stinga i jego 'faceta', jakoś mnie nie rozbawiły, zbyt mocno próbujesz być raz śmieszny, raz poważny. Spróbuj obrać jedną drogę, a będzie pisało Ci się dużo łatwiej, ja proponuje Triple H'a - mega skurwiela. Podobala mi się druga część ostatniego postu, gdzie za wszelką cenę chciałeś dowalić Stingowi, o to właśnie mi chodziło, nie wal żartami znalezionych w guglach, tylko bądź skurczybykiem, któy za wszelką cene chce kogoś rozwalić.

Hernandez - Jak Luks napisał, Twoje posty są ciut za krótkie, by można byłoby je w jakiś sposób oceniać. Podoba mi się jednak to, że w swoich przemówieniach zaczynasz używać ojczystych słów, by że tak powiem - poddenerwować rywala, to na plus. Jednak z pierwszej części Twojego postu wynikach, żeś jest face, z drugiej żeś heel i teraz to się już sczerze mówiąc zgubiłem. Popraw długość, pisz tak, byśmy wiedzieli kim jesteś, a będzie gitarka.

Morrisona nie ocenie, bo mi paua nie powiedziała, w jakim jest brandzie.

A jak oceniacie pierwszy post 'deszinga', Cody'ego Rhodesa?

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Cody Rhodes - Strasznie mnie się podobał początek ta mini historia Cody'ego w WCE, która świadczy, że jesteś w tym świetnie zorientowany co mnie się podoba. Druga część postu nie odchodziła od drugiej tylko była o czym innym, bardzo mnie się podoba Twoje dashing, nie powtarzasz tego za często pierwszy post dobry no, ale czekam na resztę. Wiem, że stać Cię na dużo ( Steel Cage Match ), więc nie zmarnuj tego. :)

Cody Rhodes- To co wczoraj poczytałem wywarło na mnie duże wrażenie, świetnie wprowadziłeś się do federacji, jesli utrzymasz poziom niebawem pewnie ujrzymy cię z pasem

HHH- Tak jak Sebu powiedział obierz jakiś kierunek, zdecyduj się Face Czy HEEL ja bym proponował to drugie, popracujesz troszkę nad tym i może być ok

Alberto Del Riiiiiooooooo- Bardzo fajnie piszesz, jesteś już dość długo w WCE a twój poziom stale powoli pnie się w górę, Continental championchip jak najbardziej jest w twoim zasięgu

A jak wam się podoba dziadzio Stinguś?

sig.png

panowie wiem , że to nie na miejscu ale poradźcie mi jak lepiej wykonywać swoje zajęcie w WCE . Jestem otwarty na wszelkie krytyki , chce być lepszy :)

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

No i masz rację!! Chłopie, ja wiem, że ty bardzo angażujesz się w WCE, ale są regularimy i trzeba kogoś ocenić tak? Chcesz być lepszy, ale jakoś to Ci nie wychodzi... Żeby nie było, że off topic to ocenię twoją postać

Shawn Michaels - niby piszesz te posty i widać, że są dłuższe, ale czasami trzeba się opanować bo takie pisanie nic Ci nie da. Lejesz wodę i jest kompletna kiszka. Przemyśl sobie co ty piszesz bo dla mnie to są posty beznadziejne :|

Mam podobna opinie co patryniu. Pisanie kilku postow w dniu, a nawet codziennie jest zwykłym idiotyzmem. 1 post sensowny, 2 sensowny a dalej gadasz o rzeczach, które są kompletnie nie istotne i gadasz o gównie. Skup się na 1 rywalu, podkreślam 1 RYWAL!!! Nie patrz, że ktoś Cie błaga o feud, walczy z tym co masz miec z nim feud i pisz raz na 2-3 dni, jednak pisz codziennie! Juz tłumacze, psiz to co byś chciał wysłać w poscie, ale zapsiuj to w wordzie i tak zbieraj przez 2-3 dni i wyjdzie Ci dużo lepszy pościk. Jestes nowy, dlatego rady Ci się przydadzą, pisz duzo dluzsze i dużo bardziej sensowne posty, bo lanie wody nie prowadzi wysoko, szczególnie kiedy gadasz o każdej osobie w WCE, nawet o tych z którymi nie masz nic wspólnego!

Zapisales się za późno i zrozum, że na Our World w walce nie wystąpisz, bo to jest wlaśnie to lanie wody! To ci tylk owydłuża posta, ale takie wydłużanie pozytywne nie jest, bo nawet nie ma najmniejszyych szans na twój występ w walce, a ty cąly czas o tym gadasz, skup sie na feudzie!!!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Ja powiem krótko - weź się człowieku ogarnij. Masz tak zajebistą postać, możesz z niej wycisnąć naprawdę wiele tylko trzeba chcieć. Zamiast pisać po kilka postów na dzień to napisz jednego-dwa długie posty na tydzień, zobaczysz że to opłaci ci się dużo bardziej. Po drugie nie lej wody. Popracuj nad stylem wypowiedzi, skup się na jednej osobie z którą prowadzisz feud i przede wszystkim nie najeżdzaj na wszystkich na backstage! Weź się za jedną osobę i sie jej trzymaj. Radzę poczytać kilka stron na backstage, przeanalizować i wyciągnąć wnioski inaczej będzie ciężko. Pozdrawiam.

o to mi chodziło panowie , dziękuje bardzo , przyda mi się to :)

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

Triple H Od jakiegoś○ czasu kusiło mnie by wyrazić swoją opinie mojemu następcy ;) Przede wszystkim brakuje Ci wyrazistości. Twój Tryplak jest taki jak mój na początku, czyli niby zły, niby jest groźny, ale bez wyrazu. Heeloski Tryplak, bo po Twoich postach wnioskuje że tym tropem zamierzasz iść, to uosobienie skurwysyństwa w największym tego słowa znaczeniu, ja miałem o tyle trudno, że walki przegrywałem. Po prostu musisz być cholernie agresywny, nie pieprzyć się i Hunter ma jeszcze jedną ceche - inteligentne poniżanie i wyśmiewanie przeciwników, jest po prostu inteligentnym sukinsynem, a Ty jesteś zbyt grzeczny. Więcej agresji, mniej przydomków, zamiast pisać "Tak to znowu ja blablabla" pisz coś w stylu "Jeśli myśleliście, że sie mnie pozbyliście to mam dla was złą wiadomość". Chociaż i tak nie jest źle, więc wyrazu i będzie na prawde dobrze ;)

Shawn Michaels No cóż... jesteś może i zbyt narwany, ale każdy to na początku przechodził, zaczyna sie gre to sie chce pisać i pisać póki jest wena, tu tak jak Tomeq mówi, pozbieraj pomysły z kilku postów, które chcesz napisać i połącz je w jeden - wielki, no i nie poganiaj Sebu, ani nie cwaniacz do niego w żaden sposób, bo źle na tym wyjdziesz. Druga, moim zdaniem najważniejsza sprawa to musisz nabrać stylu, charakteru postaci której grasz, przeczytaj swoje posty zanim je wyślesz i przemyśl, czy Shawn by rzeczywiście tak powiedział, czy inaczej, wczucie w postać jest najważniejsze. Wbrew temu jakie sie odnosi wrażenie czytając niektóre posty jakość > ilość, pamiętaj.

Dobra oceniłem dwóch gości, teraz zadanie do was, jakie wrażenia po pierwszym poście Kane'a? Przyznam że sam jestem zaskoczony długością i ciężko będzie sprawić by następne posty były takie długie, bo Kane nie jest najłatwiejszą postacią do pisania. Pytanie tylko jak mi idzie i co zmienić w następnych postach?

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Jako, że minęło 2 tygodnie, od mojego posta tutaj, to chciałbym o komentarz, czy coś lepiej jest, może jeszcze coś zmienić ;)?

Shawn Michaels - tak jak wspominali poprzednicy, nie pisz trzech postów dziennie, często bezsensownych postów, odczekaj 2, czy 3, czy więcej dni jak ktoś odpisze i wtedy napisz coś dłuższego a przede wszystkim sensownego, odpisz na uwagi innych, feuduj najlepiej tylko z jedną osobą.

Kane - no musze przyznać, że rzeczywiście Kane to dosyć trudna postać do pisania, według mnie po pierwszym poście jest dobrze, opisałeś jak to było z Tobą i Undertakerem, według mnie idziesz w dobrym kierunku.

Sting - z tego co czytałem, to dużo, dobrze i na temat, chyba nic nie muszę dodawać ;).

Edytowane przez Gość
akerdrugi.png

Kane - Widać, że w Twoim ostatnim poście próbowałeś wczuć się w złego Kane'a, za czasów jego feudu z Undertakerem kilka miesiecy temu. Braciak był lepszy, ja byłem gorzej traktowany etc. Obrałeś sobie tą drogę i ponadprzeciętnie Ci to wyszło, jest dobrze jak na pierwszy post od długiego czasu. Staraj się jednak nie pogrubiać tekstu, bo ciężko się to czyta.

Rey Mysterio - Obrałeś drogę cukierkowego Reya/Ceny, podlizującego się w pewien sposób publiczności, mówiący jak to będzie masakryczna walka, rodem z WWE i tak dalej. Nie wiem czy to dobre, bo nienawidzę gdy w/w panowie tak mówią, ale Twoje posty 619 czysta mi się fajnie, ciężko wczuć się w karła, Tobie się to udaje, tak więc gratulacje.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Zasady:

- Spytać się o to, jak idzie wam granie daną postacią, możecie po odpowiedzi na trzy poprzednie pytania.

- Pytanie dotyczące swojej postaci możesz zadać raz na dwa tygodnie, by dowiedzieć się czy poprawiłeś się przez ten okres(oczywiście wcale pytań zadawać nie musisz)

No ludzie, skoro widzicie, że tego nie ma czemu kogoś oceniacie? :)

No minęło troszkę więc piszę:

Alberto Del Rio- bardzo podobają mi się posty fana. świetnie się czyta i są fajne. chciałbym kiedyś pisać tak jak ty ...

Cody Rhodes - Sebu pozytywnie mnie zaskoczył. Dobrze wybrał postać i ładnie nią kieruje.

A teraz : Jak oceniacie AeroBoya ? Co muszę poprawić ? Jak poprowadzić dobrze postać aby coś znaczyć ?

PS.

Jeśli macie dla mnie jakieś rady to napiszcie na PW będę wdzięczny.

alexisy.png