Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Opinie i Sugestie na temat zawodników WCE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Może ktoś ma ochotę to niech powie. Jakie są wasze opinie na temat moich postów i ogólnie jak radze sobie Voladorem ? Przyjmę każdą radę. Nie boje się krytyki. Śmiało wypowiadajcie się. Co sądzicie o Voladorze Jr. w WCE ?

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

24

• fanfanfan

18

• Piledriver1674325991

14

• Hunico

11

Top użytkownicy w tym temacie

Co myślita o The Rock'u. Przede wszystkim rady bo wiem, że na razie jest słabo... Coś nie umiem złapać rytmu...

Volador - Mnie się Twoje posty strasznie podobają i jesteś obecnie jednym z naj na CrashDay. Powodzenia. Przede wszystkim nie zmarnuj tego i nie zmieniaj postaci bo idzie Ci świetnie.

Daniel Bryan - Myślę, że jeśli wrócisz do postów ze swojej ery świetności każdy pas będzie w Twoim zasięgu. Potencjał masz.

SCSA - Jakiej erze? =)) Nie, no jest bardzo dobrze, przecież nie feudowałbym z leszczem. Myślę, że możesz jeszcze troszkę dłużej pisać, ale jeśli uważasz, że nie na to pora nie pisz bo zepsujesz to co teraz uzbierałeś. ;)

Mógłby mnie ktoś ocenić ? Bo na razie tylko Edek mnie ocenił, a chce by ktoś inny jeszcze dał ocenę na temat moich postów na BS.

Jbc. to napisałem na tamtej stronie opisy o trzech graczach i nie dostałem oceny, więc ładnie o nią proszę :P

A ja napisałem kilka razy na poprzedniej - extra. Popraw post. // Xeb

Dobra Xeb...

The Rock - Piszesz niezłe posty i fajnie się je czyta. Nieźle prowadzisz feud z Austinem i masz szansę z nim wygrać na High Stakes. Jeśli podtrzymasz formę pewnie dostaniesz jakiegoś title shota lub trochę pushu.

SCSA - Jak pisałem Rock'owi też piszesz dobrze i bez zastrzeżeń. Nie ma żadnych błędów i miło się je czyta. Co by tu dodać... Wczułeś się w Stone Colda i umiesz nim pisać.

Volador Jr. - Też piszesz bardzo dobrze, długo i na temat. Jednak lejesz czasami wodę jak fanx3 z Del Rio. Ale naprawdę.. nie zmieniaj postaci, bo możesz na tym dużo stracić. Potrafisz nim bardzo dobrze pisać i długo. Jeśli zmieniłbyś postać mógłbyś stracić wenę i byłoby nie fajnie.

Dałem opinie 3 graczom, więc chce ocenę o swoich postach.

Jeff Hardy- Długość postów w sam raz. Treść nie zawsze, ale zazwyczaj ciekawa i dobra. Jest dobrze. Jeśli chodzi o długość to nie zmieniaj nic. Pracuj i doskonal treść. Dobrze wczuwasz się w Hardego.

The Rock- Na początku nie było kolorowo. Posty były krótkie i trochę nudne. No cienko. Ale ostatnie posty są na prawdę bardzo dobre. Długość jest dobra, ale co najważniejsze bardzo dobra treść. Bardzo dobrze odgrywasz rolę Rocka bynajmniej w moich oczach.

Tyle ode mnie.

Punksigcultkopia.png

gggggc.png

17.07.2011-...

WCE STREAK

Jeff Hardy - jak dla mnie bomba. Długość elegancka, treść też mi się podoba. Wody raczej nie lejesz, wg. mnie jest wszystko w porządku.

The Rock - posty ciekawe i wciągające. Czyta się spoko, widzę że podniosłeś poziom w stosunku do tego co było wcześniej. Długość też mi odpowiada ;P Trzymając ten poziom zajdziesz daleko

Volador Jr. - mi twoje posty bardzo się podobają, ale moim zdaniem bywają jednak troche przy długie. Zdarza Ci się troche lać wodę, więc mógłbyś darować nieco zbędbych treści. Post się nieco skróci i będzie konkretny. Jeżeli tak zrobisz będziesz jednym z najlepszych graczy w WCE

A teraz proiłbym o opinię na temat Carlito i jakieś podpowiedzi :DD Myślę że nie jest źle, ale jeśli okaże że nie mam racji pewnie będe zmieniał postać. Co o tym sądzicie?

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Carlito - No bardzo dobrze wczułeś się w swojego wrestlera . Piszesz dobre i sensowne posty . Zasłużenie jesteś Television Championem . Myślę , że możesz mierzyć wyżej niż pas TV;) .

Teraz prosiłbym o opinię o King Sheamusie . Wiem , że jestem krótko w WCE ale jestem już po swojej pierwszej walce i myślę , że jakieś podpowiedzi i sugestie mi pomogą być jeszcze lepszym ;)

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

King Sheamus - piszesz dobre posty, chociaż czasami brakuje mi w niektórych miejscach sensu i ładu, ale reszta jest jak najbardziej dobra. Piszesz coraz lepiej więc oby tak dalej :)

Carlito - TV Champion... Skoro bookerzy dali Ci ten pas to musisz dobrze pisać no i tak jest.

The Rock - co ja mogę powiedzieć, do kitu wszystko, bez sensu i w ogóle cienko "Żarcik" :D Ogólnie to jest bardzo dobrze. Piszesz podobnie tak jak Rock mówi, choć czasami bardzo zauważalne są u Ciebie powtórki w postach. Cięzko będzie mi Cię pokonać ale dam radę ;)

Jeff Hardy - Jeszcze się nie rozwinąłeś dokładnie. Patrząc na twoje poprzednie posty innym zawodnikiem, oczekuję od Ciebie czegoś więcej :) Pisz tak jak teraz i będzie pas dla Enigmy.

Daniel Bryan - Zmieniłeś brand i musisz się z tym trochę oswoić. Ale myślę, że wrócisz do starego pisania i będzie trudno Cię znowu pokonać :t_up:

Alberto Del Rio - Podobnie co u Daniel'a. Napisałeś dopiero 2 posty, a po nich szczegółowo i dobrze ocenić się nie da. Ale posty są bardzo sensowne, łatwo się je czyta i myślę, że kilka jeszcze takich postów i może jakiś pas, albo fajny feudzik? :P

To teraz powiedzcie mi jak prowadzę Jasia :D

Edytowane przez Gość

Carlito - Pas TV jak narazie wedlug mnie jest odpowiedni. Za szybko nie mierz za wysoko, masz pas i szanuj to, dopiero po ewentualnej stracie mierz wyżej ;) Co do postów to częstotliwośc jest bardzo dobra, psianie co 2-3 dni to git (przynajmniej tak było, teraz mniej sie orientuje na backu ST) oraz sens jest równie bardzo dobry, w sam raz na pas TV ;)

King Sheamus - Debiut udany, wiesz jakie mam o tobie zdanie ale powiem to tutaj. Masz szanse starac się o pas, lecz ja dałbym Ci jeszcze troche czasu na pokazanie się, chodź jeżeli nie ma Teda to możesz sprobowac atakowac pas. Przy carlito bedziesz musiał się pokazac i wyjdzie ci to tylko na dobre ;)

John Cena - Według mnie material na mistrza. Wytyczono Ci inną drogę i może i dobrze, bo Skipa ciężko by było pokonac lecz dawałeś sobie radę. Rock jak dla mnie powinien byc dla ciebie feudzikiem sprawdzającym, a potem pewnie znów wrócisz do pasa, zobaczymy.

No więc takie moje zdanie o waszym pisaniu, żeby nie bylo nie zdradzam szczegółów jak bedzie, mimo, że jestem bookerem bo oni kompletnie nic mi nie mówią :(

Dobra, teraz czas na to co sądzicie o Alberto Del Rio, bierzcie pod uwage tylko posty z CD, a było ich 2! Licze na jakieś małe porównanko moich postów z ST i tych z CD, czy cos się zmienilo i na dobre, czy na gorsze ;) Licze na was :t_up:

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

No to ja również proszę o jakieś opinie i rady ;)

King Sheamus - według mnie jest dobrze, piszesz dosyć długie sensowne posty, zaliczyłeś udany debiut, więc nic tylko pisać dalej ;)

John Cena - oo tak, jestem pod wrażeniem, piszesz genialne posty, częste i długie, wszystko poukładane, według mnie feud z Rockiem tylko Ci pomoże osiągnąć więcej ;)

Alberto Del Rio - no tutaj tak samo, akurat tutaj posty czytałem więcej i dłużej, bo w końcu walczyliśmy na gali, bardzo dobre posty, wystarczająco długie i ciekawe, oby tak dalej ;)

akerdrugi.png

Rey Mysterio - Posty niezłe... ale krótkie. Musisz jeszcze popracować nad nimi. Jednak jeśli się poprawisz możesz coś osiągnąć więcej

King Sheamus - Zacząłeś z dużego "c" i się trzymasz. Od razu dostałeś title shota i jeśli się postarasz możesz zdobyć pas.

John Cena - Wiesz dobrze, że i tak Cię pokonam Rocky'm i chociaż będziesz się starał dostaniesz lańsko :D A do rzeczy to piszesz naprawdę dobre posty, podobają mi się i są z sensem.

Alberto Del Rio - Chyba nic nie zmieniło się od draftu. Nadal piszesz na poziomie chociaż czasami lejesz wodę :P Ale posty mogą się podobać.

Tooo... co myślcie o moich postach Rocky'm? Dostałem już 1 sugestie, a chciałbym jeszcze kilka :)

Pozwolę sobie ocenić moich graczy a przy okazji również będę prosił o ocenke swojej postaci :D jak zapewne zauważyliście próbuje połączyć trzy gimmicki w jeden (Gimmick zabawnego gościa, gimmick wariata oraz gimmick myśliwego, dla którego każdy przeciwnik jest zwierzyną :D ) i nie wiem jak mi to wychodzi, więc ocencie jak prowadzę Edge'a ;) a teraz jedziemy...

Carlito - Wjechałeś jak to się mówi na pełnej ku***e. Posty ładne, widać że się starasz i gdybyś był w moim brandzie to pewnie również dałbym Ci pas. Z początku myślałem, że może być trochę problemów z prowadzeniem tej postaci, ale poradziłeś sobie. Mam nadzieje, że nie stracisz weny i nadal będziesz dążył do sukcesów w WCE.

King Sheamus - Kiedyś prowadziłeś Santino, tak? Zmiana jak najbardziej na lepsze. Z Santino wycisnąłeś co się dało, a z Sheamusa...no tutaj już się można pobawić. Jest dobrze, w końcu title shot'ów nie dostaje się za nic.

John Cena - Kolejny, któremu zmiana wyszła na lepsze. Jako Jeff byłeś nijaki, a jako Cena...jest dobrze. Brakowało w federacji dobrych face'ów, a ty spełniasz wszystkie wymogi żeby być jednym z lepszych face'ów w historii. Czasami lejesz wodę, ale to taka mała uwaga.

Alberto Del Rio - Dobrze wiesz co myślę o twoim pisaniu. Jesteś jednym z lepszych na CrashDay jak i w całym WCE, unikaj lania wody i będzie zajebiście.

Rey Mysterio - Powiem szczerze, że podobają mi się twoje posty. Co prawda mógłbyś popracować trochę nad długością, ale to przyjdzie z czasem. Face'a grasz dobrze, jeśli będzie tak dalej to sukcesy gwarantowane. Jak już pisałem wyżej popracuj nad długością i nie zniechęcaj się, a wszystko będzie ok.

The Rock - Przede wszystkim pochwały dla Pietrka za zaaranżowanie feudu z Ceną. Myślę, że obydwaj wyciśniecie z tego feudu wszystko co się da. Piszesz dobrze, ale zawsze może być lepiej. Widzę, że dobrze idzie Ci wcielanie się w Rocka, więc nie widzę przeszkód żeby w przyszłości osiągnąć coś znaczącego. Powodzenia.

A teraz proszę o ocenienie prowadzonej przeze mnie postaci :)

Edge- Nie wiem jak inni ale ja jestem zwolennikiem takiego pisania. Nie jest za długo, zawsze jest na temat. Dobrze wczułeś się w Edga, podoba mi się gimmick, no nic dodać nic ująć.

Carlito- Pamiętam twoje pierwsze posty i tamtych nie dało się czytać szczerze powiedziawszy. Ale po kilku dniach odnalazłeś się w tej postaci i teraz piszesz bardzo dobre posty. Co tu dużo mówić, pas TV mówi sam za siebie.

King Sheamus- Dobry początek i oby tak dalej. Fajnie że ktoś prowadzi Sheamusa bo można z niego sporo wycisnąć. Graj tak dalej a jakiś z pasów będzie na pewno twój.

John Cena- Przyszły mistrz. Nic więcej nie trzeba dodawać. Moim zdaniem Face #1 całego WCE.

Alberto Del Rio- Moim zdaniem wody nie lejesz i jako Del Rio spisujesz się bardzo dobrze. Jeśli o jakiś pas chodzi to pewnie jeszcze trochę poczekasz ale jesteś na dobrej drodze.

The Rock- Jaj jeszcze nie urywa ale jest dobrze :D Tak serio to zdarzają ci się pomyłki i piszesz "ja" zamiast The Rock. Zwróć na to uwagę bo to charakterystyczne dla niego. Ogólnie widać że zmiana wyszła ci na dobre. Wcielasz się dobrze w Rocka no i feud z Cena wychodzi jak na razie genialnie więc oby tak dalej. Nie trać chęci a podbijesz ST :D

A co wy uważacie o CM Punku ? Czy zmiana wyszła mi na lepsze czy gorsze? Napisałem na razie 2 posty więc trudno wam będzie ocenić ale spróbujcie. Z góry dziękuje :)

Punksigcultkopia.png

gggggc.png

17.07.2011-...

WCE STREAK

Alberto Del Rio - fan tutaj widzę , że zmieniłeś taktyke co bardzo mnie cieszy , że wkońcu coś do Ciebie przemówiło i teraz widać w Twoich postach coraz większy sens i nie nawijasz o tym samym w kółko co jest na +

Carlito - jak zobaczyłem Twój 1 post to myślałem , że raczej będziesz średniakiem , ale pozory mylą i bardzo dobrze , super wczuwasz się w Carlito podkreślając na każdym kroku swój gimmick i ten pas nie dostałeś za nic teraz szykuje się dobry feud z Rudym i naprawdę trzymasz poziom oby tak dalej.

John Cena - nie rozumiem , czemu jeszcze nie miałeś pasa , ale najwidoczniej potrzebny jest jakiś spór pomiędzy Tobą , a Skipem więc zobaczymy jak to się rozwinie , ale naprawdę widać progres w tym jak piszesz , sens jest , gimmick całkiem charyzmatyczny i wyrazisty , obyś zawzięcie dążył do zdobycia tego pasa bo zdecydowanie zasługujesz na niego.

The Rock - no i tutaj kolejna niespodzianka bo Jeffa prowadziłeś tak dość średnio , a Rockiem piszesz naprawdę dobrze , albo i lepiej ten feud z Ceną to bardzo dobra inicjatywa i obyś nie zwalniał zbyt szybko tempa bo ten feud obok feudu Sheamusa z Carlito bardzo dobrze się zapowiada.

Rey Mysterio - no jesteś jak narazie początkujący , a jednak z każdym postem coraz lepiej , nie wiem co więcej napisać , ale staraj się bo sens w postach jest , ale jeszcze za krótkie są jak na poziom WCE , oczywiście wszystko z czasem przyjdzie samo , tylko oby chęci Ci zostały i motywacja.

Daniel Bryan - ja bym zalecił zmienić gimmick na terminatora :lol , naprawdę to co z nim robisz to wielkie brawa dla Ciebie , nawet ja nigdy nie miałem takiego tempa i wróże Ci , że wkońcu przerwiesz streak Skipa i zdobędziesz 1 z najważniejszych pasów w WCE.

Edge - jak sam wspominałeś gimmick podobny do mojego , ale szczerze to sam bym się nie domyślił bo bardziej myślałem , że jesteś tweenerem , ale to nic wszystko jak zawsze na swoim miejscu jest i nowi powinni brać z Ciebie przykład :t_up:

King Sheamus - tutaj przyznam , że to dla mnie żadne zaskoczenie , ale feud z Carlito o pas TV zapowiada się bardzo dobrze , ponieważ Carlito wyrobił sobie dobrą opinie , ale Rudy też nie odstaje i ten ostatni post był również dobry wygląda na to , że obaj idą łeb w łeb.

Ok to co powiecie o tej zmianie u Johna ? :)

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

:D

Alberto Del Rio - Piszesz stosunkowo często, ale coś co mnie się nie podoba powtarzasz ciągle treść swoich postów co jest dla mnie irytujące, ale jeśli to poprawisz będzie bardzo good. ;)

Rey Mysterio - Musisz popracować na długością, a będzie bardzo dobrze. ;) Sama treść jest dobra, ale może zawsze być lepiej.

CM Punk - Jako czyściciel jesteś dobry, ale ciągle powtarzasz to co już mówiłeś co troszkę mi przeszkadza w pisaniu własnych postów, ale ogólnie jest dobrze. ;)

John Alfons - Taki sobie zawodnik. Myślę, że w sam raz jesteś jako jobber i przy tym pozostańmy. ;)

Jeff Hardy co możecie powiedzieć o "moim" Hardasie. ?

Jeff Hardy - co ja mogę napisać o tym ćpunie , a no tak wiadomo jego feud z Punkiem oczywiście przybije go do ziemi i zakończą się jego loty . Ogólnie cienizna z niego jest , pracuj dalej bo nie widzę w Tobie żadnej przyszłości =))

Wade Barrett - z długością jest w sam raz nie za krótko , ale i nie za długo co by się nie chciało tego czytać bookerom zwłaszcza , ale sens w postach jest , szkoda , że nie wkładasz w to wszystko swoich ambicji jakie posiadasz , a chciałeś się wypisać nie mając na kącie żadnej porażki i uwierz , że jesteś 1 z niewielu , który miał takie konto , pracuj dalej bo napewno stać Cię na jeszcze lepsze posty.

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png