Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Opinie i Sugestie na temat zawodników WCE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dobra to ja też zapytam co sądzicie o moim ostatnim poście ? :)

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

24

• fanfanfan

18

• Piledriver1674325991

14

• Hunico

11

Top użytkownicy w tym temacie

Gonzalez wypadałoby w twoim przypadku najpierw wypowiedzieć się na temat poprzednich użytkowników pytających się i ich postacie. No ale ja się umiłuj ei Tobie odpowiem :lol Najważniejsze to, to że piszesz bardzo rzadko. Nie widać ciebie za często na Backstage, a jak chcesz pas to pisz częściej. Co do długości postu i jakości nie mam żadnych zarzuceń.Trzymają dobry poziom i utrzymaj go. Ale pamiętaj, pojawiaj się częściej na BackStage! Continental Championship czeka :lol

Daniel Bryan - Wiadomo jesteś mistrzem Continental i to zobowiązuje, czytam czasem twoje posty i one gniotą jajka, ale czasem jak po patrze na długość to mi się czytać nie chce, ale na pewno na tytuł zasługiwałeś i trochę go potrzymasz.

Alberto Del Rio - Ty jesteś już w WCE trochę czas i cały czas kręciłeś się koło pas wagi ciężkiej, ale ostatnio sam zarząd cię na Hardcore przekierował i teraz chyba zdobędziesz pas. Pamiętaj jak pas będzie twój to Ted ci go odbierze 8)

Rudos - Stajnia ludzi z Lucha. Ostatnio chyba dołączył do was Averno(Hayabusa) i jest też LA Park, Dr. Wagner i szef Mistico. Więc wiadomo Mistico to zasługuje na Tittle Shot'a i chyba szykuje się poważny feud z Bryan'em, a Park i Wagner mają ochotę na pasy TT i też prędzej czy później się do nich dobiją bo Wagner już długo się stara. Ogólnie próbujecie zniszczyć dominacje Destination i bardzo dobrze bo taka dominacja jest lekko nudna.

MVP - Na BS widać że się bardzo starasz i nawet masz szansę na pas, ale czeka cię ciężka przeprawa bo Del Rio nie odpuści tak łatwo, ale pokaż na co cię stać.

Sting - Mój przeciwnik na najbliższym PPV, powiem łatwo nie będzie bo każdy trzyma poziom. Ty Sting jesteś lekko pomijany, ale jesteś w takiej walce może świadczyć że WCE o każdym pamięta, a do postów na BS nie mam zastrzeżeń, ale czasem lepiej mniej, a lepiej jakościowo.

Mark Henry - Tu właśnie jest ten problem co powyżej za dużo, a za to mało uwagi jest poświęcono na jakość. Włodarze już od dawna chcieli cię wypromować bo chyba jeśli się nie mylę to walczyłeś w ME na CrashTime.

John Morrison - Tu dawny mistrz. Może przenosiny na CrashDay ci przywrócą weny bo pamiętam nie tak dawno byłeś twarzą WCE, ale teraz lekki zastój, ale każdy ma gorszy czas.

Dave Batista - No co tu powiedzieć, wyszedłeś z cienia Kennedy'go i teraz masz szansę na główny pas na CrashDay i będzie świetna walka z Christian'em. Twoje posty na bs gniotą i tyle mam do powiedzenia.

Więc ja ponawiam pytanie bo już mięły dwa tygodnie. Co myślicie o Tedzie i co zmienić by było lepiej?

• 2 tygodnie później...

Ty Puerto Rico Alfonso popraw posta. :)

Ted Dibiase - Jeden z najlepszych, o ile nie najlepszy nabytek ostatniego czasu w WCE, odwalasz kawał dobrej roboty, więc trzymaj się tego nic nie zmieniaj, a pas Hardcore będzie Twój, z tego co wiem wygrałeś No #1 Conteder match, chyba :D

Nitro

- Cóż nie podobają mnie się na pewno, zbyt częste wyzwiska i wygwiazdkowane pola, ale cóż tak sobie to wymyśliłeś i OK. Ostatnio jest słabiej niż jak byłeś na ST, ale i tak jest bardzo dobrze jak na Ciebie bo u Ciebie słabo = bardzo dobrze.

O kim mam napisać? O Danielu mówił mu na GG, więc bez sensu, Batek wiec co o nim myślę... Więc?

MVP - Stawiałem na Ciebie w walce o pas Hardcore, a tu zonk! Szczerze mówiąc jesteś na dobrej drodze do zdobycia pasa i po cichu Ci kibicuję :)

But Wait! Co sądzicie o Awesome One The Mizie? :>

The Miz- w moim odczuciu piszesz teraz nawet lepiej niż jak byłeś WCE champem. Generalnie to od kąd pamiętam pisałeś dobrze i to się nie zmieniło. Jedyne co mi się nie podoba to ten cały Calgary Kid...Ale generalnie jest dobrze i naprawde stać cię na dużo więcej niż pasy TT.

Skip Sheffield- Szczerze to musze powiedzieć że jesteś jedną z najlepiej piszących osób na SowTime. Stać ci naprawde na wiele. Według mnie to ty powinieneś za cel obrać pas WHC. Myśle że jeśli dalej utrzymasz taką forme jak teraz to czeka cię pas WHC.

Shelton Benjamin - Starałeś się o pas WHC naprawde długo. I wkńcu się doczekałeś, według mnie pas trzymasz zasłużenie ponieważ twoje psty są naprawde dobre. Według mnie mógbyś bardziej rozpisywać się o przeciwnikach ale to szczegół. ;)

Chris Jericho- Jesteś kolejną osobą która pisze naprawde dobre posty. Nieźle wczuwasz sie w Y2J ale piszesz dość rzadko. Pamiętaj nie załamuj się porażką, pisz częściej nawet na takim samym poziomie co teraz i sukcesy same przyjdą.

A co wy sądzicie o Cm Punk'u?

The Miz- od samego przyjścia do WCE pisałeś bardzo dobrze, a teraz jest świetnie. Zgodzę się z przedmówcą, że piszesz jeszcze lepiej niż kiedy byłeś WCE Champion'em i zasługujesz na więcej niż pasy TT. Ja do Calgary Kid'a nic nie mam ;)

Skip Sheffield- od początku weszłeś z przytupem pisząc świetne posty, długie i sensowne. I nadal to robisz. Zacznij jakiś dobry feud, a potem spróbuj zakręcić sie koło jakiegoś pasa, bo widzę cię jako mistrza :)

CM Punk- jest bardzo dobrze. Długo i z sensem. Pas Hardcore jest w twoim zasięu, ale żeby go zdobyć musisz się jeszcze bardziej postarać. Ale jak narazie jest bardzo dobrze :)

Co myślicie o MVP ?

ksgj.png

MVP – No duży skok do przodu. Teraz piszesz z sensem i długość jest ok. Tylko moim zdaniem nie wiem czy to było specjalnie ale zbyt szybko odpuściłeś sobie pas Hardcore. Przegrałeś jedną walkę i koniec.

Punk – Dopiero co doszłeś punkiem i już stajnia i już walka o pretendenta :D Jak dla mnie lepiej postaraj się o pasy TT z kimś z twojej stajni ale to tylko moja sugestia. Wczułeś się w punka co pokazał twój 1 post o tych złych rzeczach.

Miz – Nie patrzę na BS Crashday ale jak byłeś mistrzem więc chyba jest ok.

Co sądzicie o Shawnie?

CM Punk- jak dla mnie świetnie się wczuwasz w rolę Punk'a, te wszystkie przemowy o SE, naprawde jesteś jedną z niewielu osób której wypowiedzi ciekawie się czyta nawet jeśli nie dotyczą mojej postaci, robisz przerywniki co dzięki czemy dużo prościej się czyta, no i piszesz często wciąż trzymając wysoki poziom, jak dla mnie jesteś murowanym kandydatem do jakiegos pasa w przyszłości

Shawn Michaels- Widać że bardzo się starasz, piszesz bardzo długie posty zwłaszcza ostatnio ale jak dla mnie sa one trochę za mało konkretne, fajniej się czyta jak jedno zdanie wynika z drugiego i wszystko jest w jakims stopniu istotne, u Cioebie jest trochę takie lanie wody i nie wiem jak inni ale ja nie umiem się skupic na Twoich postach gdy je czytam bo za mało w nich konkretów, brak przerywników przez co wszystko się zlewa

MVP- piszesz z sensem, nie lejesz za dużo wody, tylko w chwili obecnej bark Ci konkretnego feudu przez co napewno trudniej pisac z sensem, ale dajesz radę

Ted DiBiase- poza tym że piszesz trochę żadko nie widze niczego czego by się mozna było czepić, dobrze się wczuwasz w postać

Wybaczcie ale nie śledze CD więc nie mogę się wypowiedzieć na temat tamtejszych zawodników. Dzięki za opinie o Skipie mimo że nie pisałem wczesniej, proszę o więcej :) Jak tam Skip Sheffield wypada?

Cóż wypowiem się o moim Styarym Brandzie, bo na CD nie jestem jeszcze na bieżąco

Skip JEP JEP JEP- Od twojeo debiutu pisałeś świetne posty, utrzymujesz ten poziom a nawet pniesz się jeszcze bardziej w górę, chetnie zobaczyłbym cie z pasem Hardcore na ramieniu

MVP- tak jak ktoś wspomniał, za szybko odpuściłeś pas Hardcore, postyy są też coraz lepsze, widać cały czas pracujesz nad nimi, trzymaj tak dalej

CM Punk- Świetny debiut na SR, na BS posty wyglądają świetnie, nic dodać nic ująć przyszły mistrz moim skromnym zdaniem

A jakie ą wasze Reakcje na Robbiego??

sig.png

• Styl:  Jasny

Skip no ktoś taki jak Brem nim piszę to musi być świetny czytałem kilka postów no i powiem ci że pas w przyszłości ci się należy :P

HBK no widać, że się starasz i nawet ci to wychodzi na pewno piszesz lepiej od poprzedniego gościa który grał Shawnem :P oby tak dalej

Robbie E narazie szału nie ma, ale też najgorzej nie jest musisz pisać troszkę więcej i mniej o sobie :P

A co myślicie o erze Austin 3:16 na CrashDay ? :P

CM Punk - Ładne posty, ale zbyt często używasz imion wrestlerów. Możesz jakieś określenia, pseuda od wrestlerów a nie wałujesz jedną nazwę. To taka mała uwaga. I jak masz feud to popisz trochę o przeciwniku bo ostatni post w większości skupia się na Straight Edge. Ale jak widać twój przeciwnik nie pisał nic ostatnio więc coś musiałeś wy myśleć. Ale jak na razie idziesz w dobrą stronę.

Shawn Michaels - No ostatni post był bardzo długi. Ale długość to nie wszystko xD Jakość też jest ważna. Ale tutaj nie mam za dużo uwag. Post napisany ciekawie, widać że miałeś wenę, ale jedna uwagę jednak mam. Trochę tępe te co robi i to że się napina. Nie potrzebne to. Ale widać że chcesz być kimś w WCE i może w końcu się kimś staniesz.

MVP - No posty jak posty. Długość jest ok, ale tak jak Brem napisał brakuje ci jakiegoś porządnego przeciwnika i dobrego feud'u. Nadajesz się na coś więcej i może już wkrótce będziesz mógł coś sobie powiesić na ramieniu. Wierzę w ciebie i będę obserwował jak Ci idzie. Powodzenia!

Ted DiBiase - Patrze na twoje ostatnie posty i powiem że w porównaniu z innymi rzadko można ciebie zobaczyć na BS, ale mam nadzieję że to się wkrótce zmieni. Co do samego posta to dobrze ci idzie i trzymaj tą postać bo widać że masz pomysł.

Skip Sheffield - JEB, JEB, JEB!!! Szczególnie jak sobie to na IVONIE słuchałem to pulałem ze śmiechu, ale to że Piwo jest zrobione z samych naturalnych składników w przeciwieństwie do Pepsi to tutaj tobie daję wielki PLUS. Wybór postaci możesz zaliczyć na bardzo dobry wybór i mam nadzieję że coś nim osiągniesz. Zobaczymy.

Robie E - No dobrze Ci idzie z wczuwaniem się w postać. Tiesto grał na urodzinach?! Nie no dobre xD Trochę dużo ludzi wymieniłeś w poście, ale było oki. Staraj się jeszcze bardziej, a z czasem może coś osiągniesz.

Stone Cold Steve Austin - Już się tak nie podniecaj że zniszczyłeś Japończyka na CD :D No lepszego przeciwnika wybrać nie można było. Ale co do samego posta to jest on bardzo ciekawy i estetycznie napisany.

"Robbie co to za pedalska nazwa?" "Nie lubię pedałów czy tam gejów" - Nie no hasła są dobre xD Powodzenia!

A co myślicie o Danielku w WCE? :D

Dobra, teraz dam rady wszystkim zawodnikow rosteru ST (to znaczy bede dawal po kilku bo na raz nie chce mi sie sleczec, czytac, myslec nad tym itp). Mam nadzieje, ze na 2-3 tygodnie ocenieni odpuszcza sobie pisanie w tym temacie, bo mam dosc tych pytan :roll: ...

CM Punk - Poczatki twoich postow sa wlasnie w stylu Punka Mesjasza, takze trzymaj to, nie zmieniaj, bo jesli twoim gimmickiem ma byc wlasnie CM jako Straight Edge to ten styl mowienia jest idealny. Wraz z drugim postem zauwazylem, ze kontynuujesz utrzymywanie owego stylu w calym poscie, tak trzymac, bo w pierwszym nie potrzebnie stales sie agresywny, jedno przeklenstwo zmienilo wszystko, takze odradzam robienia tego na przyszlosc. Twoje trzy ostatnie posty trzymaja poziom, nawet powiem, ze dosc wysoki, podobaja mi sie, sa w calosci sensowne, ciekawe a dlugosc nawet tego nie zmienia. Pamietaj - nie musisz na sile pisac dlugich postow, bo to nic dobrego ci nie przyniesie, mozliwe jest, ze sie wypalisz tak jak ja, stracisz checi i wtedy odpuscisz sobie granie. Dla bezpieczenstwa jesli nie masz zbytnio weny lecz na sile starsz sie walnacz posta zakrywajacego caly ekran, to ja mowie ci napisz krotszego. Ogolnie powiem ci, iz widac to jak sie starasz i w przyszlosci widze cie z jakims pasem :) .

Skip Sheffield - Dlugosc idealna, styl mowienia sie podoba, poza tym jestem wielkim zwolennikiem paragrafow, lubie kiedy wypowiedz jest podzielona w ten sposob, gdyz wtedy czyta sie znacznie latwiej i przyjemniej. Ty z Punkiem tak robicie. Jestes mocnym punktem Revolution, dzieki tobie stajnia moze byc czyms waznym na ST. Ty raczej wiekszych rad nie potrzebujesz, bo sam obrales dobra droge, ktorej sie trzymasz. Jak tak dalej pojdzie to i ty daleko zajdziesz. Oby tak dalej :) .

Ted DiBiase - Na poczatek powiem abys czytal dokladniej wypowiedzi rywali. W moim ostatnim poscie w kwestii do ciebie napisalem cos innego niz ty myslales...Ale dobra, przejdzmy do rzeczy...Twoje posty nie sa zle, moga byc choc tak szczerze powiem, nie jestem fanem twojego stylu pisania, jest troche taki jakby ospaly, nic ciekawego nie moge w nich znalezc. W moim odczuciu wydaje mi sie, ze Ted ci nie lezy ;) .

Alberto Del Rio - Ty na pewno poczyniles postepy w porownaniu do tego co wygadywales kiedys. Teraz posty sa wreszcie sensowne, ciekawe, takie zywe i moim zdaniem zasluzenie jestes Hardcore Champion'em. Lubie, kiedy uzywasz zwrotow typowych dla tego zarozumialego czlowieka. Do niego one chyba najlepiej pasuja. Od czasu do czasu moglbys sie odniesc do swojego pochodzenia, gdyz Del Rio tez ma tendencje do podkreslania, iz Meksykanie sa lepsi. Poza tym powiem ci, ze wtedy kiedy mowisz, ze nie masz weny posty wychodza calkiem niezle, dlugosc jest dla mnie idealna do przeczytania, a kiedy raczysz mowic, ze wena jest to post jest dlugi, bez akapitow, wyroznien przez co wydaje sie nuzacy, denny i nawet na tresc sie niezwraca uwagi. Takze radze ci uzywac akapitow kiedy masz w planach odniesienie sie do kogos innego badz rozpoczecia nowego watku, jakis pogrubien np. imion wrestlerow albo swojego, jakis kluczowych momentow generalnie mowiac....Tylko zeby i tego nie bylo za duzo. Ogolnie powiem ci, ze jest bardzo dobrze :) .

Ezekiel Jackson - do Jacusia pasuje oczywiscie styl agresywny, gadanie o dominacji, sile, wladzy itp a ty wliczasz te czynniki. Zmieniac stylu pisania w sumie nie musisz ale mozna zawsze dodac pare dodatkow mozna, gdyz postac Zeke'a na to pozwala. Gdyym nim gral to zaczalbym uzywac dwoch zwrotow, ktore moga pasowac, do tego pozwalaja na dobry poczatek i koniec pewnych wypowiedzi a sa nimi: "Ksiega Ezekiel'a glosi, iz..." oraz na koniec "To zostalo zapisane w ksiedze Ezekiel'a"...Mysle, iz moze byc to dobry dodatek, ktory pomoze ci urozmaicic posty. Mysle, ze mozesz byc gotowy na walke o jakis tam pas lecz pamietaj, jest jeszcze droga, ktora musi Zeke przebyc ;) .

MVP - wczesniej pisales posty praktycznie tej samej dlugosci, fajnie sie je czytalo, byly sensowne, nie bylo nawalonych pelno zbednych informacji, teraz tez jest dobrze ale kiedy wydluzasz dlugosc postow to na prawde nie chce mi sie tego czytac...Dlaczego? No kurna, brak wyroznien i akapitow. Dobrze byloby jakbys i ty wprowadzil czasem cos takiego, bo wtedy post bedzie znacznie latwiejszy do czytania. Co do strukutry to powiem ci, ze ja troche kupuje przeklinajacego Montel'a, nie wiem, tak jakby poprostu to nie byl on. Zawsze pamietalem go jako goscia lubiacego interakcje z publicznoscia, poruszeniu sprawy szacunku ale coz, to nie WWE, to nasza wersja wrestlerow, wiec mysle, ze i tak jest dobrze. na szczyt dluga droga ale idziesz do przodu, nie rezygnuj co najwazniejsze. ten lekki push na walki o pas Hardcore byl tego dobrym dowodem ;) .

Booker T - troche te twoje posty prymitywne, moglbys bardziej sie rozpisac, w koncu to Booker a on wygadany jest. Popraw troche swoje wypowiedzi a moze cos z ciebie byc...(W sumie sie mozesz tlumaczyc mlodym wiekiem :P )

Jeff hardy - Ladnie skonstruowane posty, milo sie je czyta, a co do ich struktury to powiem ci, ze masz aspracje i potencjal. Jeff lubi trash-talking, olewanie systemu itp. Mysle, ze jakbys do swoich wypowiedzi dodawal watki o wladzy, polityce, ze jacy to ludzie zli nie sa to posty beda wtedy barwniejsze, nabiora rumiencow. Styl pisania pozostaw, jest dobry, lekko agresywny, niezle podchodzacy pod trash-talking. Jesli progres bedzie to w przyszlosci zostaniesz doceniony ;) .

Jack Swagger - mysle, ze twoje posty sa w porzadku, Swagger jest zarozumialy, podkreslasz to, lecz pamietaj,jesli grasz heel'a to najlepiej abys nic nie wspominal o zasadach czystego pojedynku itp. , bo chyba to nie jest rzecz, na ktora ten zly zwraca uwage. Poza tym jesli zdarzy ci sie przegrac walkce albo stanie sie cos na twoja niekorzysc to mozesz dodawac teksty typu "zostalem oszukany, tak nie powinno byc", obwiniaj ludzi wokol za to, gdyz wlasnie do teg Szwagier mnie przywyczail za czasow kiedy byl WHChampionem. Mysle, ze ciebie swobodnie mozna przygotowywac do feudu ze mna o pas, ktory posiadam alr to juz zalezy od zarzadu...

Randall The Karton - Ty nie potrzebujesz zadnych rad...w sumie jest jedna - STAY THE FUCK OUT OF MY TITLE AND NEVER START ANY FEUD WITH ME :P .

Shawn Michaels - zdarza ci sie czasem dobrze poudawac tego osobnika poprzez uzycie pewnych tekstow pasujacych do stylu DX, lecz momentami widze tylko Shawn'a, ktory tak na prawde nie jest osoba, zero jakiejkolwiek rozwagi, sprawia wrazenie zachowujacego sie okropnie dzieciaka z cienkimi tekstami (and I quote..."amputuj sobie mozg"). Opanuj go troche, zastanow sie nad tym co piszesz, bo zdarza ci sie powtarzac rzeczy, ktore ujales juz wczesniej a to, uwierz mi, nie wyglada za fajnie, do tego olej bezposrednie wyzwiska typu "ciota", "smierdzisz", bo to tylko pogarsza sprawe. Niech te slowa krytyki nie beda dla ciebie czyms co ma cie odsunac od grania tylko motywacja, ktora ma cie zmusic do wysilenia sie a jesli sie poprawisz to bedziesz widzial efekty (lepsi zawodnicy do feudowania, moze jakies title shot'y) ...Pracuj, pracuj...

Chris Jericho - on jest najlepszy w tym co robi ale nie podkreslaj to tak czesto, bo posty wieja tandeta, tak samo jak nie uzywaj co chwile tej samej ksywki dla jednego wrestlera (Jep Jepa, Jep Jepowi itp.). Dalej, jesli masz feud-partnera do odpusc sobie opisywanie innych, ktorzy z toba nie zaczeli (nie wyzywaj mnie na pojedynek o pas WHC kiedy narazie feudujesz z kims innym). Poza tym Jericho kiedy jest spokojnym heel'em wyzywajacym IMO ZADKO ludzi od hipokrytow i pasozytow ale uzywajacym tych wyrazen albo jako aktywny face ktory chce nas ocalic. Jestes heel'em wiec uspokoj go, momentami wyskakuj z jakimis mocniejszymi tekstami, obwiniaj wszystkich wokol za swoje porazki, mow, ze zarzad jest taki i taki jak zrobi cos co ci nie odpowiada itp...

----

Shelton Benjamin - Starałeś się o pas WHC naprawde długo. I wkńcu się doczekałeś, według mnie pas trzymasz zasłużenie ponieważ twoje psty są naprawde dobre. Według mnie mógbyś bardziej rozpisywać się o przeciwnikach ale to szczegół.

Zeby moje posty byly tak bezsensowne jak wasze - no, thanks :P .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• 3 tygodnie później...

Siemacie :P w WCE gram od niedawna, ale napisalem już pare postów. Mam do was prośbę. Wiem że gram jeszcze słabo, ale byłbym bardzo wdzięczny żeby ktoś z bardziej doświadczonych przeczytał moje posty jako Carlito na Showtime i powiedział co powinienem zmienić. WCE spodobało mi się i chciałbym grać w to dobrze :P

Doświadczony nie jestem ale coś mogę poradzić. Więc staraj się unikać dziecinnych wyzwisk typu śmierdzisz jak to radzi Turek. Nawet jeśli tak nie pisałeś to tylko mówię żebyś unikał :D Dalej. Staraj się wczuć trochę w charakter zawodnika, pisząc posta zastanów się czy on by tak powiedział. Nie powtarzaj cały czas zdań typu: To ja będę mistrzem. Bo wtedy post jest nudny. Pisząc posta staraj się też zaznaczać kim jesteś, tzn heel, face bo to dodaje "uroku" posta. Ogólnie czytając twoje posty to stwierdzam że nie jest źle. Nie znam się dobrze na Carlito ale stosując się do powyższych rad wczujesz się w każdego zawodnika którego lubisz. I tak na przyszłość w poście możesz umieścić max 2fotki. ; )

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Shelton Benjamin - Edek pisze posty jak zawsze bardzo dobrze, estetycznie. Nie są one z błędami i są długie. Ogólnie podobają mi się.

Skip Sheffield - Też długie, bardzo długie posty dzięki, którym dostał walkę o pas na No Rules. Piszę długo, ale na temat i to mi się podoba.

John Cena - No i kolejne dobre posty. Długie, ciekawe i fajnie się je czyta. Ogólnie patryniu wczuwa się w Jaśka bardzo dobrze i umie go grać.

Teraz chciałbym ocenę moich postów. Wiem, że nie pisze co 2-3 dni tylko kiedy mam naprawdę wenę i mogę napisać dłuższego posta, ale piszę regularniej niż wcześniej.