Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Opinie i Sugestie na temat zawodników WCE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ostatnimi czasy w Wolnej Dyskusji zrobił się dość duży spam. Chodzi oczywiście o te ciągłe pytania typu "a jak mi idzieee" itp..Ten wątek został założony właśnie po to, by tutaj kierować swoje pytania na temat postaci prowadzonej przez siebie. Oczywiście odpowiadać mogą wszyscy, którzy w chwili obecnej znajdują się w rosterze WCE. Tak więc, jak ktoś ma pytania jak mu idzie czy coś w tym stylu, od teraz może to robić właśnie w tym temacie. Tak więc - Pytać ile wlezie :)

Zasady:

- Spytać się o to, jak idzie wam granie daną postacią, możecie po odpowiedzi na trzy poprzednie pytania.

- Pytanie dotyczące swojej postaci możesz zadać raz na dwa tygodnie, by dowiedzieć się czy poprawiłeś się przez ten okres(oczywiście wcale pytań zadawać nie musisz)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

24

• fanfanfan

18

• Piledriver1674325991

14

• Hunico

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  iPhone

TO JA PIERWSZY JAK MI IDZIE? :P

37184451712723064921.png

Ja również sie zapytam o to jak idzie wcielanie mi sie w Aj :)

No jako iż ja pytałem kilka razy i prawie nikt nie odpowiedział, więc co ze mną?

sig.png

Charismatic Enigma- muszę powiedzieć, że z dużym przytupem weszłeś do WCE. Szybko zdobyłeś No 1# do pasa Hardcore i teraz skup się na tym. Twoje osty od samego początku były bardzo dobre, ale zawsze mogą być jeszcze lepsze(nie myśl, że są złe, bo są bardzo dobre) Więc trzymaj tak dalej.

Shrekomir- no widać, że od przyjścia do WCE się polepszyłeś. Twoje posty są coraz lepsze i fajnie się je czyta. Ale pamiętaj, że ze mną nie wygrasz :P

mateusz + cyferki- tobie niestety nie odpowiem, bo nie jestem na bieżąco z BS CrashDay.

A co myślicie o tym jak prowadzę Montel'a ?

ksgj.png

Edge - No chłopie, szybko się tu pojawiłeś i juz jestes pretendentem do pasa Hardcore. Nie sądzę, abys juz dostal ten pas, chyba ze Luba zrezygnuje, ale nie jestes jeszcze gotowy. Twoja kariera w WCE toczy sie bardzo szybko i uwazaj aby sie nie wykoleila. Ogólnie na backu jest bardz dobrze, bo piszesz nie za często, ale mądrę i długie posty. Oby tak dalej!

AJ Styles - No nie śledze za bardzo twoich poczynań z racji rosteru, ale mysle, ze jestes juz tu wystarczajoco dlugo aby rozpoczac jakis powazniejszy feudzik. Moze o pas wmieszaj się do Bryana? Na backu jest dobrze, ale cos to jeszcze nie zachwyca. Staraj sie jeszcze bardziej rozpisac i sie nie poddawaj.

Sting - Nie przepadam za toba, ale na backu jest coraz to lepiej. Na poczatku byly posty tylko zeby odpowiedziec i byly krokie i bleee. Teraz to zmieniles i zadziej, ale efektowniej piszesz. Jest coraz lepiej!

MVP - No coś nie możesz się wydostać do cołówki bo jestes tu juz dosc dlugo i tak jak AJ jeszcze nie przebiles sie. Tez sugeruje moze na poczatek jakis mocny, feudzik, ostry atak na jakas stara gwiazde, aby sie jeszcze wypromowac i potem zaatakuj pas Hardcore.

Jakie macie zdanie o postaci Alberto Del Rio?

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Alberto Del Rio-Z tego co widziałem piszesz dosyć długie i sensowne posty.Dobrze się wcielasz w Del Rio co nie jest jakimś wielkim trudem.Jak narazie wszystko git.Jeżeli dalej będziesz trzymał formę to może niedługo zdobędziesz jakiś tytuł.

Ok pierwszy raz się o to spytam.Co myślicie o najlepszym luchadorze świata Mistico??

#SmartFanZone

Jeśli chodzi o Mistico to radzisz sobie dobrze, co pokazałeś na ostatnim CD. Trzymaj tak dalej, ale w walce Tag Team na następnym CD nie waż mi się pokazywać :D

A co sądzicie o Marku Henrym?

Mark Henry-Gdyby CreativeTeam bardziej sie postaral rozwinac jego postac to napewno cos dobrego z niego by wyszlo, przeciez CreativeTeam ma doswiadczenie w rozwijaniu wrestlerow czesto niestety beztalenci takich jak np. John Cena

Po pierwsze mam wrażenie, że chodziło Ci o Marka Henrego występującego w WWE, jeśli tak to pomyliłeś tematy, bo tutaj dyskutujemy o postaciach prowadzonych przez użytkowników w naszym e-fedzie i ma to niewiele wspolnego z WWE.

Po drugie tutaj mogą sie wypowiadać z tego co wiem gracze i zarząd WCE, a ty z racji, że nie jesteś active userem (nie masz 30postów) nie możesz należeć do E-Feda.

Dobra wyskrobałem coś dzisiaj na backu, chociaż przyszło mi to z wielkim trudem, wiem, że miałem zmieniać troche gimnick, tj. na styl kiedy Hunter debiutował jako "The Game", ale z materiałów, które znalazłem ciągle gadał podobnie, tylko więcej robił, a to już zalezy od bookerów (poprawcie mnie, jeśli sie myle). W każdym razie powiedzcie mi co mam poprawić patrząc na mój ostatni post, który chyba mógłby być lepszy...

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Dobra, jak spamować to na całego. Napisałem zaledwie trzy posty na BS ale może coś powiecie o Aerostarze. Napiszcie jak jest, co trzeba poprawić itd. Każda uwaga będzie dla mnie bardzo ważna i mam nadzieję że zdołam poprawić różne niedociągnięcia. Za pomoc z góry dziękuję :).

Dobra to ja też zapytam jak mi idzie w tej chwili , bo wcześniej było naprawdę super ( tak mi mówiliście , a raczej pisaliście :P ) , chcę wiedzieć czy coś poprawiłem od tego czasu czy moja forma spadła? Czy coś w tym stylu :). No i co mógłbym w razie czego poprawić i takie tam :P.

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Del Rio, my tu nie jesteśmy by się lubieć tylko by się bawić, Ja jestem jaki jestem i cóż mało komu się to podoba ale co do ciebie to mi się bardzo dobrze piszesz, przyjemnie się to czyta

HHH Przeczytałem twój dzisiejszy post i... no niestety napisałeś prawie jak zawsze, nie znam HHH z tamtych czasów więc nie mogę powiedzieć jak się wczuwasz w postać, lecz też to się ciekawie czytało.

Muszę się nauczyć pisać o niczym jak wy :)

sig.png

Ja wcale się jeszcze nie pytałam co myślicie o tym jak pisze na backstage :) wiem , że już miesiąc nie pisałam , ale to przez nauke więc przepraszam , postaram się poprawić bo tak to trochę nudno w federacji beze mnie ( ironia ) :P. Proszę o jakieś opinie po tych postach jakie napisałam ( najpierw pisałam na showtime , a potem już na crash day z 2 posty chyba ).

laylau.jpg

Mam taka sugestię do osób piszacych w tym temacie. Wszyscy chcą znać odpowiedź na to jak pisza i dlatego mam propozycję aby każdy mógłzadać to magiczne pytanie, ale dopiero po tym jak wypowie sie o 3 innych zawodnikach proszących o opinie przed nim. Mam nadzieję, że ten pomysł zostanie rozpatrzony bo jeśli nie zrobimy tak to każdy będzie się pytał o siebie, a nikt nie otrzyma sensownej odpowiedzi. Mi zależy na opini innych, a jesli ktos tylko phyta sie o siebie to znaczy ze ma gdzies innych i taki moze byc kazdy na forum wiec proponuje jeen warunek co do tego teamtu. Jesli powinienem napisac to w Pomysłach to proszę o napisanie pod wypowiedzią, a tam to przeniose. Dziekuje za uwage imiłego spamowania dalej :D:P

SCM : Akceptuje :D

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Jako, że zapytałem, a nie wywiązałem sie z obywatelskiego obowiązku skomentuje trzy osoby.

Mark Henry. No tutaj jak to mówiłem w przypadku Widury mówisz więcej i napewno lepiej niż pierwowzór, bo zarówno Orton jak i Henry przy mikrofonie nie powalają i żadko mówią. Nie śledze za bardzo CrashDay, ale radzisz sobie dobrze i co więcej można powiedzieć... tak trzymaj :)

Gonzalez- Poza tym, że masz coś co należy sie mnie tj. pas WHC, ale ten błąd szybko naprawimy :) ... ale tak na serio. Nadal walisz bardzo dobre i konkretne posty, może troche za długie aż, ale coś sie rozleniwiłeś ostatnio i mało Cie widać ( zresztą ja też). Pisz częściej, bo w koncu moge z Tobą feudować i chce to wykorzystać :) Jeśli chodzi o wczucie sie to jak najbardziej w porządku.

Alberto Del Rio- oj cwaniaczku co moge o Tobie powiedzieć. Długość to nie wszystko :) Nie no, starasz sie pisać konkretniej i nie pisać z całym rosterem, a to były jedyne uwagi jakie można było Tobie zarzucić. Wczuwasz sie w Alberta dobrze, tylko za bardzo wkurzasz ludzi i na ShowTime masz wpie***l :)

aha i ponawiam moje pytanie, bo tylko Shekomir mi odpowiedział :)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png