Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rating Raw, powrót Triple H'a, kontuzja Tary, inne.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WORLD WRESTLING ENTERTAINMENT

wwe_raw.jpg

:arrow: Rating Raw --> 3.1. Pierwsza godzina show to 3.0, natomiast druga, 3.29. To już któryś raz z rzędu, kiedy to druga godzina gali ma większą oglądalność.

:arrow: Na poniedziałkowym RAW podczas walki Tysona Kidda oraz David Hart Smitha, temu pierwszemu towarzyszył pewien wrestler. Jest to nikt inny, jak Jackson Andrews, zawodnik FCW. Wrestler ten miał brać udział w NXT 4, jednakże nie zdecydowano się na ten krok i postanowiono dać mu szanse już teraz. Jako ciekawostkę mogę dodać, iż Tag Team Partnerem Jacksona w FCW był "rookie" z NXT2 - Eli Cottonwood.

:arrow: Wiele wskazuje na to, iż John Cena za tydzień na Raw "wróci" do WWE i story z jego zwolnieniem zostanie zakończone. Jak wiemy, na ostatnim RAW, The Nexus postawiło Wade'owi Barretowi warunek : Albo przywróci Cene do WWE, albo zostaje wyrzucony z grupy.

Triple%20H.jpg

:arrow: Wciąż nie jest znana data powrotu Triple H'a na ring. Zarząd zastanawia się nad tym, kiedy The Game miałby powrócić. Istnieje opcja, że stanie się to podczas styczniowego PPV - Royal Rumble. Według planów, HHH miałby powrócić i wygrać 30-osobowy Royal Rumble i zawalczyć w Main Evencie WrestleManii. Tak czy siak, "nochal" może wrócić w każdej chwili, a stanie się to napewno przed WrestleManią, bo jak sam wrestler przyznał - Nie opuści najważniejszej gali w roku.( W przeciągu ostatnich 10 lat, game opuścił tylko jedną Wuemke - 23. Z powodu kontuzji rzecz jasna.)

mvp.jpg

:arrow: Dość dobra wiadomość dla fanów M.V.P. Otóż bardzo prawdopodobne jest, iż MVP będzie mógł używać swojego gimmicku poza federacją Vinca. A to dlatego, że Montel sam wymyślił ten gimmick przed przyjściem do federacji i WWE nie ma praw do tej nazwy.

Tiffany.jpg

:arrow: A teraz news dla Tuptusia :P Oto wpis z twittera jego dziewczyny(czyt. Tiffany) " Mam wymyślone dwa duże projekty! Nie mogę się doczekać, by powiedzieć wszystkim o nich. Pośpiesz się 2011!" Ciekawe o co się rozchodzi :thinking:

:arrow: WWE planuje wydać kolejne DVD z serii " The Best of Smackdown", tym razem chodzi o rok 2010/2011. Płyta miała by trafić do sprzedaży pod koniec 2011 roku. A teraz coś dla fanów byłych supergwiazd WWE - The Rocka i Austina - WWE ma wydać DVD poświęcone ich rywalizacji, chodzi o ich wszystkie feudy(których o ile się nie myle było trzy) itp..To DVD również wyjdzie pod koniec 2011 roku.

:arrow: W spoilerze aktualna karta na WWE TLC

World Heavyweight Championship TLC Match: Kane© vs Edge

Rey Mysterio vs Alberto Del Rio - Singles Match(możliwe, że zostanie dodana niebawem stypulacja)

WWE Championship Tables Match: The Miz© vs Randy Orton

TOTAL NONSTOP ACTION

:arrow: Ric Flair nie pojawił się na niedzielnym PPV TNA - Final Resolution, ale pojawi się na tapingach Impactu w tym tygodniu, których będzie aż cztery!

tara265.jpg

:arrow: Tara nabawiła się kontuzji łokcia podczas tapingu iMPACT!, który odbył się oczywiście w Impact Zone. Ma ona zostać wykluczona z walki na kilka tygodni.

:arrow: Dość ważny news dotyczący Robbiego E, na wszelki wypadek dam w spoiler :

Co ciekawe, podczas tapingu Xplosion, Robbie E podczas walki z Shark Boy'em nie miał przy sobie pasa mistrzowskiego. Co to oznacza? Tego nikt nie wie.

:arrow: Znowu informacja z tapingu. Na Xplosion powrócił Magnus i zawalczył z Tommym Dreamerem. Bardzo możliwe jest, iż w najbliższym czasie do federacji wróci Deasmond Wolfe i tag team tych panów zostanie reaktywowany.

INNE

roh_logo2.gif

:arrow: Na gali federacji Ring of Honor - Final Battle dojdzie do tag team match'u między kobitkami. Jak ktoś nie wie jaki, przypomnę:

Daizee Haze & Awesome Kong vs Sara Del Rey & ???

Pewnie zastanawiacie się kto jest tym znakiem zapytania, czyli partnerką Sary Del Rey? Otóż jest to:

żart, zajrzyj w następny spoiler :D

To jeszcze nie ten, sprawdź następny :P

180px-Serena_Deeb_10.jpg

Wiem, też jestem zaskoczony :P

:arrow: Z powodu nadchodzącego nowego roku,federacji CMLL postanowiła zaprezentować kalendarz na najbliższe galę w tym jak i przyszłym roku.

:arrow: Niedziela 12 Grudnia 2010 roku

5:00 P.M. –ARENA MEXICO

:arrow: Niedziela 19 Grudnia 2010 roku

5:00 P.M. – ARENA COLISEO

:arrow: Niedziela 26 Grudnia 2010 roku

5:00 P.M. - ARENA MÈXICO

:arrow: Niedziela 02 Stycznia 2011 roku

:arrow: Piątek 07 Stycznia 2011 roku

8:30 P.M.ARENA MÈXICO

"FESTEJANDO EL DIA DE REYES"

:arrow: Niedziela Stycznia 2011 roku

:arrow: Niedziela 16 Stycznia 2011 roku

5:00 P.M. - ARENA COLISEO

viernes.JPG

:arrow: W celu uczczenia wszystkich Lupitas(dop.Nie mam pojęcia co to znaczy) w Meksyku,federacja CMLL postanowił zorganizować galę w dniu 12 Grudnia 2010 roku w Arena Mexico o godzinie 17.00.Nie będzie chyba niespodzianką że w dniu święta odbędą się walka pod nazwą "Premiera Eliminatoria De La Copa Jr" w której wezmą udział tacy luchadorzy jak Volador Jr czy La Sambra.Pełna karta tutaj http://cmll.com/arena_mexico.htm.

:arrow: Federacja Lucha Libre USA promuje swój nowy event,którym główną walką ma być Blue Demon Jr. vs Tatanka.Gala odbędzie się już w tą niedziele w Albuquerque.

:arrow: Laredo Kid wystąpi w ten weekend na Arena Coliseo Monterrey show.Co ciekawe nie będzie ta oprócz niego nikogo z AAA,tylko sami wrestlerzy z indy.

super-crazy-xnl-chile.jpg?w=660&h=439

:arrow: Super Crazy stracił tytuł X-LAW Junior Heavyweight Championshi w Chille,jednak zdobył XNL Championship.Już 15 Grudnia na X-Show będzie miał szansę bronić swój tytuł przeciwko Ultimo Gladiador'em i nieznanym luchadorem.Czy mu się tym razem uda??

:arrow: W powyższym video możemy zobaczyć wypowiadającego się Hijo del Anibala na temat niedawno zamordowanego Del Hijo de Cien Carasa.

:arrow: Ostatnio kilku luchadorów AAA pojechało do Japonii do federacji AJPW.Zobaczmy jak sobie ostatnio poradzili.

AAA in AJPW

12/07: Ozz & Cuervo def. KAI & Yamato

:arrow: Zastanowiliście się kiedyś co robi luchador po przejściu na emeryturę??Własny biznes,firma???A jednak nie.Leon Chino postanowił zostać kierowcą autobusu.Życzymy sukcesów w nowej pracy :) .

Wielkie dzięki dla Yao za kilka niusów z lucha :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• Droopi

1

• Luks

1

• Brem

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

To ja pierwszy skomentuje :)

Czyli z Juan'a chyba nici. Może to i dobrze, bo nie wiadomo jak by to wszystko wyglądało. Powtarzam słowo "chyba", bo wszystko może się jeszcze stać i nie wiadomo co CT wymyśli. Jeśli nie będziemy mieli Juan'a, a normalnego Jasia to wydaje mi się, że ten powrót jest za szybko. Powinien być gdzieś w okolicach RR. Idealnym momentem na powrót Triple H'a było KotR. Świętujący zwycięstwo Sheamus i muzyka Triple'a. To był znakomity moment. Chociaż RR też nie jest złe. Jeśli chodzi o MVP to chyba nie robi to jakiejś różnicy czy będzie występował w starym czy nowym gimmick'u.

Co do karty na TLC:

Ciekawi mnie w jakiej stypulacji zmierzą się Del Rio i Rey. Rio jeszzce nie widziałem w jakiejś hardcorowej stypulacji, aREy żadko w takich występuje więc może być ciekawie.

Dzięki za newsy :t_up:

Sebu; Właśnie, zapomniałem dodać. Stypulacja ich walki w spoilerze specjalnie dla Ciebie :P

Chairs match :|

Dzięki :)

Edytowane przez Gość
ksgj.png

Powrót Triple H to ciekawa sprawa. Bo wiele źródeł mówiło, że miał on powrócić właśnie na RAW, które odbywało się w ten poniedziałek. WWE ma trochę dziwną taktykę w stosunku do niego. Bo niby pojawia się na tym HS, niby jest tam przez chwilę jakiś urywek z nim, ale żadnych konkretów. Moim zdaniem writerzy WWE powinni poczekać do RR, wcześniej, nie ma po co wracać, tak naprawdę. Ostatnio na HS widziałem walki wygrywane przez Jacksona Andrewsa, pewnie to był taki wstęp, do tego co jest teraz. Szkoda mi Tary, bo feud z Mickie zapowiadał się ciekawie. Dzięki za newsy.

Ciekawe jak rozwinie się sytuacja z Johnem. Niby Wade ma teraz wielki powód żeby Go przywrócić, ale z drugiej strony jest liderem Nexus. W sumie co z tego że może przypomnieć, iż przewodniczy grupą jak reszta sama odejdzie i szefem zostanie prawie na sto procent Otunga. Można by teraz sądzić że sprawa z Juanem została zakończona nim wogóle doszła do skutku. Pamiętajmy jednak że może być naprawdę różnie. Barrett może nadal stawiać na swoim i nie przywróci Ceny do WWE. Zostanie wyrzucony z Nexus, ale będzie musiał szukać sobie nowych sprzymierzeńców, lecz raczej nikt nie będzie skory do pomocy. I jeśli taki scenariusz miałby miejsce to napewno Wade toczyłby feud z Otungą, a w to wszystko włączyć mógłby się John czy też Juan Cena, który nie dawałby spokoju Barrettowi. Wtedy też Wade musiałby się zgodzić na ponowne zatrudnienie Jasia w federacji. Oczywiście cała ta sprawa mogłaby się toczyć kilka dobrych tygodni więc napewno fani nie nudziliby się. Pamiętajmy też że Juan Cena jest zapowiadany podobno na jakieś gale (chyba House Showy) w styczniu, ale z drugiej strony John Cena widnieje jako główna postać na plakacie TTTT więc musimy uzbroić się w cierpliwość i czekać na to, co Nam szykuje WWE.

Mam nadzieję że Tryplak nie wróci na Royal Rumble, a przynajmniej nie wygra RR matchu. To naprawdę by mi się nie podobało. Niegdyś Cena wrócił na RR i wygrał ten mecz, przed rokiem uczynił to Edge... Nie wiem ile było jeszcze takich sytuacji, ale myślę że co za dużo to nie zdrowo.

UWAGA!!! Spoiler dotyczący Robbie'go E oraz jego tytułu:

Na przyszłotygodniowym Impact'cie Robbie E ponoć stracił tytuł na rzecz Jay'a Lethala.

Co do partnerki Sary Del Rey na Final Battle:

No i tu mam kolejny powód do obejrzenia tejże gali. Ciekawe jak w ringu spisze się Serena. Myślę że po tej gali okaże się czy w WWE zjadł ją stres przez co tak słabo zawalczyła (bo jaka mogła być inna przyczyna tak słabej dyspozycji?). No chyba że macie jakiś inny powód :P.

Dzięki za newsy. Mam nadzieję że co tydzień postarasz się wrzucać coś z Lucha :).

Ciekwaosta moim zdaniem jest negłe pojawienie się Andrews'a. Jeszcze pare dni temu czytalem gdzieś że jest nie ma go w 4 edycji NXT bo jest za słaby i nie jest jeszcze gotowy na główny roster a tu nagle się pojawia. Co prawda skoro debiutuje w taki sposób nie wróże mu wielkiej przyszłości. Story z Ceną i Nexus wciąż zaskakuje. Jestem bardzo przeciwny powrotowi po tak krótkim czasie i to w taki sposób ale myśle że jest to realne. Tylko gdzie w takim razie miejce dla Juana? Chybe że się rozpocznie jednak feud wewnątrz Nexus, John nie zostanie przywrócony i wtedy w feud wmiesza się Juan. Tylko kto byłby facem w feudzie Nexus? Co do HHH, od SS włącznie na kazdym kolejnym Raw jestem pewien powrotu. Już na sotatnijm po przemowie Sheamusa gdy swstał krzyknął coś tam że jest jedynym prawdziwym królem, nastała chiwla ciszy i kurde już byłem pewien że zaraz usłyszymy "Time to play the game" a tu Morrison. Z jednej sotrny to może dobrze bo powrót będzie większym zaskoczeniem. Moż epo walce Rudego z Morrisonem na TLC? Bo raczej do takiej walki dojdzie. No tTiffany, też nie mogę się doczekac w takim razie 2011 :P Kontuzja Tary generalnie myśle że nie zniweczy żadnych planów, co prawda ostatecznie powinna ona przegrać feud z Mickie żeby ta mogła przejśc do feudu o pas no ale można ten punkt ominąć. Co do Robbiego i Droops'owego spoilera

Mega byłbym zadowolony gdyby jednak Jay pas odzyskał. Najlepiej przez interwencje Shark Boya. Wtedy Robbie i Shark mogliby rozpocząc dobry feud bez pasa a przez osobe Lethala pas mógłby przejśc w ręcę Fortunes a konkretniej Kazariana, potem AJ chociaż na chiwle odzyskał by TV, Beer Money zdobęda TT i mamy moją wymarzoną sytuacje z 4 pasami na 4 czterech człoknów Fortune.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...