Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Power 10

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Christian_Cage.jpg

1.Christian

Pierwsze miejsce zdecydowanie dla Christiana, nie dość że doprowadził drużynę CrashDay do zwycięstwa tym samym dając im dwa wolne draft picki to jeszcze ma zamiar odebrać Mizowi jego upragniony pas przy tym ma jeszcze u boku piękną menadżerkę, wszystko świetnie ale Miz też potrafi oddać i Christianowi nie będzie łatwo zdobyć pasa.

John_Hennigan.jpg

2.Johny Nitro

Johny Nitro nieźle się wkurzył i na Showtime miał zamiar wyładować swoją złość na Benjaminie, gdy już wszystko było jasne plany pokrzyżował Rock i Stephanie McMahon, w wyniku tego Nitro będzie bronił pasa przeciwko Benjaminowi, Rockowi i Triple H. Nitro zapowiada łatwą wygraną a jak będzie naprawdę? Odpowiedź już na Final Showdown.

Ken_Kennedy.jpgBatista-1.jpg

3.Mr. Kennedy & Batista.

Batista i Kennedy znów namieszali! Podczas PPV CrashTime Ci dwaj panowie pokonali mistrzów tag team z Showtime i zunifikowali pasy na swoją korzyść, Batista i Kennedy nie przegrali jeszcze jako Tag Team, kiedy przyjdzie pierwsza przegrana? Członkowie Destination mówią jasno "NIGDY!"

Shelton_Benjamin.jpg

4.Shelton Benjamin

Tak to prawda Shelton Benjamin wrócił do WCE! The Gold Standard nie owija w bawełnę i mówi otwarcie że zdobędzie pas wagi ciężkiej już na Last Showdown, jednak ma godnych rywali. Czy Shelton wygra na Last Showdown i zdobędzie pas? To się jeszcze okaże, jak mówi sam zainteresowany "Ten pas już jest mój..."

Mistico.jpg

5.Mistico

Tak jest! Mistico wrócił i to na dobre! Ku zdziwieniu fanów Mistico podczas CrashTime rzucił się na Kurta Angle i mocno go obił. Mistico od razu zapowiedział że przechodzi na CrashDay i tak się stało, zadebiutował 4 Grudnia i od razu pokonał dwukrotnego mistrza WCE Mr. Kennedy. Mistico mówi że teraz nastał czas Rudos ile w tym prawdy? Czas pokaże.

thJeffHardy08-1.jpg

6.Jeff Hardy

To jest czas tego zawodnika na CrashDay po świetnej walce pokonał Shada Gasparda i Evana Bourna w walce No #1 Conteder i na Last Showdown zmierzy się o Continental Championship będzie to jego druga walka o pas przypomnę, że w WCE jest świerzym zawodnikiem, więc czy nadchodzi Era Hardyego?

71177_309660005498_3119128_n.jpg

7.The Miz

TAK! Era Of Awesome zawitała do WCE, Miz jest głównym champem i po ataku na Christiana udowadnia to, że nie ma zamiaru łatwo oddać pasa mistrzowskiego, a już za trzy tygodnie będzie bronił swojego tytułu w starci właśnie z Christianem i Randym Ortonem.

AlbertoDelRio.jpg

8.Alberto Del Rio

Meksykański bogacz ma na swoim koncie trzy main eventy na ShowTime i jedną wygraną dobry dorobek? Jak na zawodnika, który jest w federacji kilka tygodni dorobek jest rewelacyjny. Nadal nie dostaję szansy na pas czy to nie jest błąd?

tripleh.jpg

9.Triple H

Tak, tak My Time to słowa malujące się na twarzy Huntera szczególnie, że ma się wyjątkowo łatwo jego żona została mangerką brandu w którym wystepuję! Poza tym federacja jest strasznie zadowolona z pracy Huntera i może w końcu doceni to dając mu pas teraz wiele będzie zależeć od jego realcji w domu.

KurtAngle093.jpg

10.Kurt Angle

Kurt! Jest nowym członkiem Destination, więc przed nim świetlana przyszłość w dodatku na największej gali roku będzie miał szanse zdobyć pas i zemścić się na Danielu Bryanie czy wykona swój plan? Czy też skupi się tylko na zniszczeniu Daniela? Dowiemy się niedługo.

Podziękowania dla Xeba za pomoc :)

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• El Gonzalito

2

• sm

1

• Luks

1

• Piledriver1674325991

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Christian pierwszy. Wow. Naprawdę się nie spodziewałem, dzięki. : ) Miz na siódmym? Trochę nisko chyba. Reszta raczej w porządku. Dzięki za listę. ;)

Brak Rock'a, Mick'a no to jest tak jakby lekki szok. Ale 6 miejsce Jeff'a jest dla mnie bardzo miłe :) Mam nadzieję, że będzie leiepij.

Dzięki :t_up:

• Urządzenie:  iPhone

No, no Power jest świetne. Ale czemu nie ma Edga'a? Przecież wygrał #1 Contender WCE Hardcore Championship. Ale to nic po za tym jest już wszysko w porządku. :P

37184451712723064921.png

No nie wiem czy Nitro nie powinien być na 1, ale to mały szczegół, w koncu Christian wygrał dla CrashDay walkę na CrashTime więc może i mu się nalezy :P W tej liście baaaaaaaardzo podobają mi się jeszccze 3 rzeczy:

1. Jestem w niej

2. Nie ma w niej Rocka

3. Jestem przed Triple H'em.

Też sądze, że dorobek rewelacyjny i w piątek jak się za backa wezmę to bedziecie mieli co robic. Ciekawe co szykujecie dla mnie, czekam na Showtime i na galę PPV, mam nadzieję, że wystąpię na niej w walce o pas. Stephcia tam niech lepiej w domu przemyśli pare spraw i niech mnie doda do tej walki. Miz jak na Championa za Mistico, Hardym i Bananem? To jakiś absurd! The Awesome One zasłużył przynajmniej na 4. Dzieki wielkie za listę i mam nadzieję, że na następnej będę juz na pozycji nr. 1 jako mistrz.

Tupek: Mistrz czego? Bo chyba nie World Heavyweight =)) Pierw skończ feud z Ceną (mam dłuuuuuugi program dla was) [ilość literek "u" oznacza ilość PPV] a później się zobaczy :) Aha nie bój żaby o Rocka, po Final Showdown będzie znów na pierwszym miejscu z pasem WHC :)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Co to ma być ?! Spadek z 1 miejsca na 2 ?! Jestem tym rozgoryczony :) , Chrisitan nic wielkiego nie zrobił , a co do samej listy to chyba wszystkie miejsca są sprawiedliwe ( poza moim ) , no i chyba Miz powinien być pare oczek wyżej :P .

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Jedyne co mi się nie podoba to to że nie ma mnie ale to się nadrobi może na te listę nie zasłużyłem ale możecie być pewni że na kolejnej liście Power 10 pierwsze miejsce Alex Riley :D. Tylko trochę Miz za nisko ale po za tym świetna lista.

Zgodzę się z pierwszą pozycją dla Christian'a chociaż Johny też mógł się tam znależć. Dzięki Christian'owi CD SZCZĘŚLIWIE wygrało na CT :P i ogólnie zaliczył dobry początek i chyba właśnie to zaważyło o jego pozycji. Dziwi mnie trochę daleka pozycja Miz'a i, że nie ma Rock'a i Foley'a. Dzięki za listę i będę się starał aby po następnym PPV wskoczyć do Power 10 :)

Edytowane przez Gość
ksgj.png

Szczerze mówiąc zasoczyło mnie to Top 10. Po pierwsze byłem pewien, że Miz bedzie pierwszy, bo w koncu dostal tytul o tory sie staral ladne pol roku jak nie lepiej. Jeśli Miz nie wygrał to powinien być przynajmniej w pierwszej trójce. olejna rzecz zwycięstwo Kryszczyna, nie mówie, że nie zasłużył, ale z leksza zaskakujące to było. Kolejna niespodzianka to to, że Triple H sie tu pojawił po raz pierwszy. W sumie nic takiego nie dokonałem i po raz kolejny przegrałem, ale z drugiej strony coś sie zaczyna dziać. No i to pieprzone dziecko szczescia znowu prze de mną (mowa o Alberto)... na ShowTime musi dostac należyty wpie***l i już ja sie o to postaram :) Co do reszty to wszystko sie w sumie zgadza i jest ta ja powinno.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Lista bardzo mi się podoba i miejsca są rozłożone sprawiedliwie :) bardzo fajne opisy może jak się postaram to też tu będę :). Luks to nie John tylko Johnny bo przecież zmienił gimmick.

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Oczywiście na samym początku pochwały za kolejne już notowanie WCE Power 1o , tylko gdzie jego nr zgubiliście :P. Jakbym mógł to bym trochę poprzestawiał tą liste , ale jest w miare ok :).

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

Super notowanie, raczej sprawiedliwe, oczywiście cieszy obecnosc Kurta, tylko Miz troche pokrzywdzony, Xeb było interweniowac a nie ulegac presji Tuptusia :lol

Hmmm w sumie notowanie jest dosyc sprawiedliwe, gratki dla Christiana za 1 miejsce. Szczerze, troche sie zdziwilem widzac siebie tak wysoko ale nie bede narzekal na to ;) . Mysle, ze jesli Miz jest na odpowiednim miejscu. Posiadanie pasa raczej nie kieruje pozycja na tej liscie, takze mysle, ze dopiero z czasem The Awesome One powinien piac sie do czolowki...

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png