Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Hamada zwolniona, plany i fakty w WWE, o zwolnieniach, Shad

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

carrierlp-2010-tribute-to-the-troops-ad-featuring-hbk_500.jpg

:arrow: Oto plakat na nadchodzące po woli show dla wojska WWE Tribute To The Troops 2010. Podczas tego występu po raz kolejny w organizacji pokaże się miss USA, Rima Fakih.

:arrow: Według najnowszych doniesieć ze strony Creative Teamu, Naomi Knight ma mieć zapewnione miejsce w jednym z głównych brandów. Mówi się głównie o SmackDown, z racji pobytu Kelly Kelly.

:arrow: Zostając przy 'przegranych' 3 edycji NXT, nie wiadome są losy w WWE AJ Lee. Póki co ma ona regularne występy w rozwojówce, FCW jednak zarząd widziałby ją w głównych brandach ze względu na charakter.

:arrow: Creative Team za porozumieniem z zarządem jest skłonny do powrotu story pomiędzy Kofim, a Dolphem. Podobno szereg walk pomiędzy Kingstonem, a Zigglerem miałby podszyć fakt stosunków Vickie z Kaitlyn no i oczywiście po raz kolejny pas Intercontinental.

:arrow: Po ostatnim SmackDown z szatni brandu przeciekły potwierdzone informacji o spotykaniu się Layli El z Codym 'Dashing' Rhodesem. Podobno Michelle McCool powiedziała, że ich stosunki są dosyć poważne.

Total Nonstop Action Wrestling

7f760c24a4e3a046ac072b1e5110afc3.jpg?v=134550

TNA vacated the Knockouts Tag Team Championships at the Impact TV tapings earlier today in Orlando. A tournament will begin this Thursday on Spike TV to crown new champions. Hamada and Taylor Wilde were the previous champions.

We can now confirm that Hamada has been released by the company.

:arrow: Z powyższej wiadomości wywnioskować można, że Hamada została zwolniona. Wraz z tym faktem tag teamowe pasy Knockout zostały zawieszone do najbliższego turnieju. Nie wiadome są jeszcze losy Tylor Wilde w federacji.

:arrow: AJ Styles opisał na Twitterze swoją ostatnią przygodę podczas wystepu w Abu Dhabi. Powiedział, że miał szczęście że szybko nastawiono mu złamany palec i nie przewiduje się raczej jego przerw w czynnej walce w ringu.

:arrow: TNA Wrestling po raz kolejny pokazuje, że nie potrafi żegnać się z zasłużonymi wrestlerami dla organizacji. Do Teamu 3D ostatnim czasy dołączył nie kto inny, jak Raven oraz Sabu. Ten pierwszy o swoim zwolnieniu dowiedział się tego samego dnia, za to Sebu nie jest do końca pogodzony z decyzją zarządu lecz to akceptuje.

:arrow: Jak wiemy Jeff Hardy ma ponownie napięty terminarz z powodu rozprawy za zażywanie oraz produkcję narkotyków w domu. Wiadomo jednak, że wrestler nie może oszczędzać na adwokacie, którym między innymi będzie ten, który wyciągnął z ciężkiej sytuacji 2Paca Shakura.

Scena niezależna i inne

shad

:arrow: Shad Gaspard potwierdził ostatnio w udzielanym przez siebie wywiadzie, że przyjmuje zaproszenia ze Sceny niezależnej.

:arrow:http://www.thebiglg.com - to jest oficjalna strona zwolnionego niedawno z WWE Luke'a Gallowsa.

:arrow: Christopher Daniels vs Homicide ta walka została właśnie oficjalnie dodana do karty na ROH Final Battle 2010. Gala odbędzie się już 18 grudnia w Nowym Jorku.

:arrow: Za pomocą swojego Twittera, Jillian Hall opublikowała kulisy jej zwolnienia z WWE. Federacja podobno już miesiąc wcześniej dawała jej sygnały o chęci obustronnego rozwiązania umowy. Wrestlerka nie była jednak do tego skłonna i po przeniesieniu do rozwojówki - FCW została zwolniona przez organizację.

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaq123

1

• Tuptuś

1

• Kacpios

1

• Brem

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Cóż newsy jak newsy, plakacik tribute to the trops ssie na maksa ale najdziwniejsze jest to że znajduje się na nim sam Jan Sina, czyżby...

Wade Barrett przywrócił go do "życia"?

Jedziemy dalej, Ziggler vs. Kofi? Hell No! To już staje się nudne, ciągle Ci sami wrestlerzy, to wszystko wygląda jakby było ułożone na rok z góry i WWE cały czas jedzie tym systemem typu : Kofi, Ziggler, Kofi, Ziggler, Kofi, McIntyre, Kofi, McIntyre (nowy rok a więc) McIntyre, Ziggler, Kofi... bla bla bla, jakby nie można było dać szansy innym, np. feud z Kavalem mógłby być naprawdę fajowy i mógłby ciągnąć się aż i tu uwaga WRESTLEMANI! Tylko oczywiście Ci dwaj zawodnicy musieliby mieć ułożone bardzo fajne story. Kolejnym zawodnikiem, który zasługuje na pas (według mnie na WHC) jest Christian, czemu jemu mieliby nie dać szansy? Dobrze wiem że tam jakaś kontuzja czy coś ale zawsze. Następny dobry pretendent to (tu mnie dzieci wyśmieją) Chavo Guerrero, Chavito jest już długo w federacji i zaraz po tym jak Eddie zmarł Chavo został odsunięty na bok i tak jest odsuwany do dziś... Ciekami mnie sprawa Gasparda bo został zwolniony a tu mu szykują story z Ezekielem, no zobaczymy może to być ciekawe. Ogólnie fajne newsy i dzięki :D

Ps. Teraz już wiem czemu TNA tak ssie, za wszystkim stoi Sebu! Oto dowód!

Ten pierwszy o swoim zwolnieniu dowiedział się tego samego dnia, za to Sebu nie jest do końca pogodzony z decyzją zarządu lecz to akceptuje

dop Pro: ta Sebu, ale odpał pomyliło mi się =)) A za pierwszym razem było good.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Jak już mówiłem nie można się zbytnio napalać na występ Shawna Michaelsa na tym TTTT. Pójdzie, podziękuję żołnierzom za trud jaki wkładają w pracę i na tym się skończy.Osobiście wolałbym, żeby AJ Lee została w WWE..Mam do niej sentyment i uważam, że może się sprawdzić.Konflikt między Kofim a Dolphem był nawet niezły, więc nie mam nic przeciwko ujrzeć tych panów razem na ringu.Hamada zwolniona..trochę szkoda..Pasy TT Knockouts muszą pauzować..niepotrzebnie.Co do tego Teamu 3D..brak słów.Życzę Jeffowi szczęścia..Będzie mu potrzebne...Wybrał sobie naprawdę dobrego prawnika..Shad w scenie niezależnej ? Na chwilę obecną nie wiem co o tym sądzić..To tyle.Dzięki za Newsy Pro.

paparoach.png

18659.png

Ja bym bardziej widział Naoim na Raw jednak, jakoś mega storylinowo nie była powiązana ze swoją pro więc to akurat nie jest argumaent a skoro jedna na SD to druga powinna iśc na Raw moim zdaniem. AJ nie lubię i nie chciałbym jej oglądać więcej w WWE. Kofi i Dolph... Nieeeeeeee, czemu? Ich feud poza dobrymi walkami był beznadziejny i nudny bo generalnie w ogóle nie miał podbudowy i nic się w nim nie działo poza walkami które zresztą już od 5 razu oglądania co tydzień bez przerwy też niestety robią się nudne. Pare miesięcy przerwy i znowu... To nie mogli zrobić tego feudu z Kavalem? Mogli zrobić mu faceturn posujący do zerwania z Vickie i wtedy dużo kandydatów ale czemu odgrzebują to co sie zakończyło zaledwie pare miesięcy temu.

Hamada zwolniona..trochę szkoda..Pasy TT Knockouts muszą pauzować..niepotrzebnie.

Hmmm :P "Pasy TT musza pauzować...". Chcaiłbym zauważyć że to co się z nimi ostatnio działo to jakis żart. Ostatnio było je widac jakieś 3-4 miesiące temu i mistrzynie TT walczyły razem 3 razy, raz zdobyły pasy ni z tego ni z owego i dwa razy je obroniły. Więc z tego zwolnienia żadnej tragedii nie będzie a nawet może to pozytywnie wpłynąc na dywizje div. Turniej zawsze fajnie się ogląda tylko no myśle że maks 4 drużyny zrobią. Samej Hamady tez mi brakowac nie będzie. Dziwny news o Shadzie, przecież go zwolnili więc co teraz mysla nad faudem z Ezekielem, troche po nie wczasie.

Ciekawe, plakat TTTT ukazuje wizerunek Johna Ceny. Może to coś Nam mówić, ale jak wiemy mimo wszystko sytuacja z Nim nie jest jeszcze do końca wyjaśniona. Zobaczymy, przecież plakacik może w każdej chwili ulec zmianie. Naomi ma być na Smackdown. Na początku szczerze powiedziawszy była moją faworytką bo nie można powiedzieć że w ringu jest zła. Niestety z kolei przy micu jest masakra, ale w tym momencie nawet nie o to chodzi. Zadajmy sobie teraz pytanie po co wogóle stworzono NXT jeżeli kilka tygodni po zakończeniu danego sezonu zawodnicy/zawodniczki i tak pojawiają się w jednym z głównych brandów WWE? To jest przecież jedna, wielka głupota, a ta marna tygodniówka to poprostu żenada jak nie wiem. Oczywiście jestem za pozyskiwaniem nowych twarzy dla WWE, ale raczej nie w taki sposób. Nie wiem czy się ze mną zgoddzicie, ale według mnie już lepiej byłoby stworzyć trzeci brand tak jak to było za czasów WWE ECW, lub ze Superstarsa utworzyć normalny brand. Przynajmniej można by było jakoś na to patrzeć... Mam nadzieję że adwokat niewiele pomoże Jeffowi i wreszcie wymierzą mu należytą karę. Dodana walka na Final Battle jest bardzo interesująca. Już teraz na nią czekam :P.

Dzięki za newsy :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...