Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

HBK krytykowany, Samoa Joe, Foley na emeryturę? i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

WWE-Superstar-MVP-Formal-Look-Pictures.jpg

:arrow: MVP umieścił na swoim twitterze umieścił wyjaśnienie całej sprawy z WWE. Opisywał on głównie jak to mu dobrze było w WWE ,ale był przygotowany na swoje zwolnienie i wiele razy rozmawiał z nim o tym Vince McMahon. Jego dalsze plany to po 90 dniach jakie musi być bez kontraktu ,bo miał to wpisaną w klauzule w umowie z WWE i potem obrał kierunek na Japonie. Życzymy powodzenia w dalszej karierze.

:arrow: Podczas ostatniego Supeshow ,Beth Phoenix powróciła. Choć już wcześniej pojawiła się na Survior Series by pomóc swojej przyjaciółce Natalya ,gdy ta była atakowana przez Lay-Cool. Teraz Beth będzie systematycznie pojawiać SmackDown. Wracając do Supershow razem z Meliną pokonały w starciu Tag-Team'owym Alicie Fox i Maryse.

:arrow: W najbliższym czasie w WWE pojawi się nowy rodzaj walki w klatce. Nazwa tej stypulacji nie jest znana ,ale ma być bardziej hardcorowa od Hell in a Cell. Powodem takiego ruchu WWE jest odświeżenia stypulacji w WWE ,bo ludziom ze środowiska jak i tym zwykłym fanom nudzą się już te stare stypulacje.

:arrow: 25 Stycznia 2011 do sprzedaży trafi WWE's Best of RAW: 2010 ,będzie ona ukazywać najważniejsze momentu z RAW w 2010 i będzie na DVD i Bluray.

:arrow: Joey Styles ,potwierdził na swoim Twitterze wiadomość ,że już że już nigdy nic nie zapowie dla WWE ,ani dla żadnej federacji wrestlingowej. Jednak ostatnio dostał kilka propozycji zapowiadania gal MMA i rozważa te propozycje bardzo poważnie.

Total Nonstop Action

:arrow: Samoa Joe ,pracuje obecnie w TNA bez ważnego kontraktu ,choć jak wiemy wystąpił na Final Resolution. Samoa i Federacja nie mogą dojść do porozumienia w sprawie pensji dla Joe'go. Sam Samoa bardzo liczy ,że TNA zgodzi się na jego warunki ,bo ktoś jego pokroju nie może zarabiać tak mało.

225px-Mick-foley-at-signing.jpg

:arrow: Mick Foley nie zamierza przedłużać kontraktu z TNA ,wygasa on za 8 miesięcy. Mick poważnie myśli nad przejściem na emeryturę. Szanse przedłużenia kontraktu z TNA są bliskie zeru i Mick jest zadowolony z powodu ,bo nie widzi dla siebie miejsca w takiej federacji gdzie twarze jest Hulk Hogan.

Inne

:arrow: Shane Helms będą gościem Marty Gardner w jednym z Talk Show'ów powiedział kilka ostrych słów o Shawn'ie Michaels'ie. Na początek powiedział ,że HBK był dla niego idolem w dzieciństwie ,ale gdy dorósł to zawiódł się na jego sobie. Shane nazwał nazwał Shawn'a "największym hipokrytą w interesie" ,Helms na sam koniec wyraził się w kilku nie cenzuralnych słowach o tym co myśli teraz o HBK'u ,a dokładnie "his whole religious gimmick is a f***ing work"

:arrow: Chavo Guerero wypowiedział się o zatrudnieniu jego kuzynki Shaul w FCW. Chavo bardzo cieszył się z tego faktu ,gdyż już dawno wróżył jej karierę w WWE i teraz Shaul jest o krok od tego by spełnić słowa Chavo ,bo niedawno podpisała kontrakt z FCW ,czyli rozwojówką WWE. Shaul jest córką Hall of Famera WWE Eddie'go Guerrero i Vickie Guerrero ,będącej obecnie konsultantką GM SmackDown.

:arrow: I na koniec jeszcze coś by wam udowodnić ,że święty Mikołaj również w sporcie istniej(patrz spoiler)

75190164033876968575111.jpg

Ciekawe czy dla was też ma prezentu w tym worze? :thinking:

PS. To moje pierwsze newsy.

dop Pro: :applause:

________________________________________________________________________________________________________

Prosimy również o komentowanie:

WCE ShowTime #11 - viewtopic.php?p=214390#p214390

SotW #21 - viewtopic.php?f=171&p=214316#p214316

WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs 2010 - Oficjalna Dyskusja - viewtopic.php?f=174&t=28578

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• elo3856

1

• Kazek

1

• hellner

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Na początek powiem że jak na pierwsze newsy to jest bardzo dobrze. MVP niech idzie sobie gdzie chce, nigdy go nie lubiłem, po prostu dla mnie był gwiazdą z rosteru "Superstars", więc wogóle mnie nie obchodził. Jakaś hardcorowsza stypulacja? Super, choć coś nie wierzę. Szkoda że Mick ma kończyć emeryturę bo bardzo go lubię, choć ostatnio i tak rzadko występował w ringu, nawet bardzo rzadko, a pozatym ma sporo lat na karku, a w karierze osiągnął dużo, więc emerytura zasłużona. No, Helms ostre słowa. Może faktycznie jako człowiek HBK był hipokrytą, ale ja widze tylko jego wrestlingowe oblicze, w którym widze go jako legende i świetnego wrestlera.

Dzięki za dobre newsy.

Może ja napiszę coś bo nie mam co robić :) Jak na pierwszy raz to newsy są bardzo dobre. Gratuluję bo nie zawsze natrafia się na jakiś ciekawy, interesujący temat... Informacja o MVP, niektórych fanów z Japonii może zadowolić no ale jednak trzeba przyznać, że był on dobrym zawodnikiem. I nowy rodzaj walki w klatce.... Jestem bardzo ciekawy jaka to może być walka :P Można się tylko domyślać, heh może na Raw zostanie przedstawiona. Wkońcu Mick sądzi, że jest za stary i przechodzi na emeryturę. Jeszcze nie wiadomo, ale myślę, że tak będzie :) Bardzo ciekawy jest ten Shane Helms, tak naprawdę co on sobie myśli hę? Uwielbiam HBK'a jako dzieciak, a teraz powinien go szanować i dziękować za to jakim był dobrym zawodnikiem. A ten z takimi słowami :evil:

Zapewne w tym worku ma prazent, ale nie dla Nas tylko dla siebie i rodzinki.. Kolacja będzie MNIAM :D

Dzięki :t_up:

Dawno nie komentowałem newsów, ale te skomentuje.

Po pierwsze MVP.

Szczerze mówiąc ten gość mnie nigdy jakoś nie pociągał, nie jest wcale lepszy od Ceny i specjalnej kariery w japoni, gdzie królują na prawde świetni wrestlerzy mu nie wróże, chociaż... jako gwiazda WWE może coś tam osiągnąć, nie wiem wali mnie on :) To co mnie najbardziej ciekawi czyli nowy rodzaj walki w klatce. Coś mi tu zalatuje Triple H'em... :thinking: no ale jeśli chcą powoli zwiększać poziom swojego produktu, to taka walka i jeszcze krew od czasu do czasu... mogło by to wypalić, ale (tu uprzedze Sebu) nie ma sie co spodziewać, że krew sie bedzie lać litrami, ale pojawić sie może czasem :) Ostre słowa o Shawnie... wszyscy są zgodni, że był on najlepszym wrestlerem w historii tej federacji, ale miał swoje czasy, kiedy na zapleczu jak to jeden gość na innym forum powiedział był większym sukinsynem niż Orton i Mysterio razem wzięci... No ale dla mnie i tak bedzie legendą, bo kariere zakonczył w pięknym stylu. Zmienie o nim zdanie jeśli emerytura mu sie znudzi i zacznie sie bawić w swojego idola- Flaira. Nie dziwie sie Foleyowi. Jak słysze Hogan to mnie zbiera na wymioty. Nie cierpie tego gościa, niech sie nie pcha tam gdzie go nie chcą... tylko, że on nadal żyje Hulkmanią i grubą kasą którą zarabia. No nic jak na perwsze newsy całkiem nieźle, dzięki :t_up:

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

To dobrze że MVP wspomina swoje czasy w WWE jako udane i nie mści się na WWE. Także życzę powodzenia w dalszej karierze... No w końcu to się stało, po tak długim czasie. W końcu na stałe powróciła Beth Phoenix!!! Mam nadzieję że będzie lepsze Show z nią, ale jednak nadal uważam że lepsza byłaby za hella. No w końcu WWE stanie się trochę bardziej HardCorowe xD Ciekawe co za pomysł mają na myśli. Ale trzeba powiedzieć ze dużo ryzykują. Możliwe że rodzicie zabronią młodym tego oglądać? Nie wiadomo jednak co to za pomysł. Myślę, że TNA bez Samoa Joe nie byłoby tym samym TNA. Zaczynał on z Johnem Ceną no i patrzcie. Oby dwoje są jakiegoś rodzaju twarzami federacji wrestlingowych!!! No trzeba przyznać że Shawn Michaels ma się za co odwdzięczyć... Nie źle na niego koleś pojechał. Ciekawe jak na to zareaguje Shawn. Chyba nam się szykuje wojna xD Wszystko wszystkim, ale Święty Mikołaj i tak wymiata =)) Dzięki za newsy i były one ciekawe. Oby tak dalej!!! :D

A co do komentowania to jedno skomentowałem, ShowTime mnie chyba już nie dotyczy a na TLC w dyskusji poczekam na więcej walk :D

SCM: Nie wiem czemu mogę edytować, ale pozwole sobie skorzystać z tej opcji. To że nie jesteś zawodnikiem Showtime, nie znaczy że nie możesz skomentować :P A tak, przecież newsy pisze :D

No to skomentuję jutro, bo dzisiaj mi się już nie chce :D

Cieszy mnie info o MVP, niech sobie jedzie do japonii, byleby tylko trzymał się jak najdalej od TNA. A w Japonii pewnie da rade mimo że poziomem będzie napewno odstawał ale jest gwiazdą WWE więc będzie tam vip'em i pewnie kariere zrobi. I tego mu życze, powodzenia. Dobrz że Beth wraca do ringu bo ten jej wielki powrót był conajmniej śmieszny... Od SS co tydzień wpada na zakończenie walki LayCool ratując ich przeciwniczke, wykonuje Glam Slam i sobie idzie... A ostatnia akcja z orzełkiem i karzełkiem to jakies nieporozumienie było... Tylko że co teraz będzie robić nawet jeśli zacznie walczyć? Pas jest na Raw i to u Nataly'i która swoją drogą mogłaby zacząć jakiś feud o niego bo narazie to dość słabo wychodzi jej to mistrzowanie. Hmm nowa walka w klatce, w sumie jestem jak najbardziej za. HitC nie wzbudza w sumie takich wielkich emocji, nie wiele rózni się od zwykłej walki a wykorzystanie klatki jest minimalne. Tylko niech ta nowa stypulacja będzie oryginalna i ciekawa co może nie być łatwe do wymyślenia, zwłaszcza w erze PG. TNA po pierwsze powinno się zgodzić na warunki Samoa jeżeli oczywiście sa w granicach logiki i zacząć go doceniać. Moim zdaniem to co się z nim obecnie dzieje to nieporozumienie, jeden z najbardziej utalentowanych zawodników i dodatkowo produkt TNA. Oby się dogadali bo nie chciałbym stracic przyjemności oglądania jego walk.

Debiut bardzo udany, tak trzymać :t_up:

MVP w Japonii..jakoś trudno mi go sobie tam wyobrazić.Cieszę się jednak, że nie kończy kariery i dalej będzie się rozwijał.Powrót Beth cieszy.Jestem bardzo ciekawy..jaka to stypulacja..Może dowiemy się tego już na TLC..faktycznie te stypulacje powoli zaczęły podchodzić pod rutynę..Mam nadzieję, że nie "zerżną" żywcem z TNA stypulacji Lethal Lockdown coś w tym rodzaju...Joey w MMA.Może być ciekawie..Szkoda, że już na zawsze odchodzi z WWE.Mam nadzieję, że Samoa Joe przedłuży kontrakt z TNA..Jest tam ikoną tejże federacji..ostatnio nieco szmaconą.Mick na emeryturę ? Całkowicie jestem za..Ma już swoje lata to raz..Zrobił co miał zrobić dla siebie dla federacji dla fanów..Również jestem zdania Foleya, że tam gdzie Hogan TNA going to be bad.Inne zbytnio mnie nie interesują..Na koniec chciałbym wszystkim życzyć udanych prezentów, ale już pod choinką bo na Mikołaja już trochę za późno.Dzięki za Newsy Kaziu..Życzę tak samo udanych w przyszłości..Peace Out.

paparoach.png

18659.png

Życzę MVP'iemu by Jego dalsza kariera była owocna. Jeśli chce Japonię to niech próbuje. Nowa stypulacja walki w klatce oczywiście mnie ciekawi jak chyba wszystkich tutaj. Będzie bardziej hardcore'owa niż HIAC? A co w HIAC jest takiego hardcore'owego? Oczywiście pamiętamy stare walki HIAC gdzie dużo się działo, ale te w erze PG myślę że większości raczej nie zadowalają. Coś wymyślą, ale myślę że w dobie ery 4Kids nie będzie to w pełni wykorzystana stypulacja. Foley ładnie podsumował TNA i Hogana . Bardzo dobrze powiedział. Może jakiś powrocik do WWE w roli managera czy też komentatora? Czemu nie? A Helmsowi zaś o co chodzi? Nie rozumiem wogóle o co mu się rozchodzi.

Dzięki, newsy ciekawe i trzymaj tak dalej.

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Gdyby powróciła wielopoziomowa klatka z WCW (rysunek poglądowy poniżej - nadmiar kropek dlatego, że mi się "porozsuwało" wszystko ;p ), to nawet zerknąłbym na WWE - dla przypomnienia: nie dość, że trzeba było zdobyć pas, to jeszcze trzeba było z nim zejść na dół :D

.................O-------> Tu wisi pas, kontrakt, cokolwiek :D

.............________

.............I..........I

............. I..........I

........____I_______I______

........I.......................I

........I.......................I

_____I________________I_______

I.......................................I

I........................................I

I.........................................I

chcelatooo.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...