Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Showtime #11

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

showtime2.png

Na hali rozbrzmiewa theme Showtime, Coming Home od Alter Bridge, wybuchają fajerwerki.

Jim Ross: Witamy proszę państwa na kolejnym już poniedziałkowym WCE Showtime! Co Ric Flair powie na zdrade Kurta Angle'a, z kim Johny Nitro zawalczy na najważniejszym PPV w WCE - Last Showdown! Tego dowiemy się już dzisiaj! A witają się z państwem Jim Ross oraz..

Paul Heyman: Oraz najlepszy komentator w historii - Paul Heyman

Jim Ross: Dobry żart na otwarcie wieczoru, no ale o to chodzi. Tak czy siak, zaczynamy!

http://www.youtube.com/watch?v=9V1d0_2lgPw&feature=player_embedded

Jim Ross: Proszę państwa na ring zmierza właśnie World Heavyweight Champion Johny Nitro...

Johny Nitro: SZMACIARZ!? Żaden ze mnie szmaciarz tylko jedyny i prawdziwy WCE Woirld Heavyweight Champion... Tak to Ja... Johny Nitro! Jest jedna osoba, która strasznie wkrzua, osoba, która strasznie mnie poniżyła, jedna osoba, która jest bardziej dwulicowa niż całe CrashDay, jedna osoba, która NIGDY ale to NIGDY nie dostanie tego cacuszka w swoje śmierdzące, zafajdane, krzywe łapska. Chyba wiecie o kim mówie co? Wiecie kogo mam na myśli? Publika wykrzykuje tylko Shelton, shelton!. Tak, tak chodzi mi o tego śmiecia, który śmie się zwać The Gold Standard, jednak tan naprawdę to jedno wielkie chodzące gówno... The Gold Shit! Tyle napracowałem się by osiągnąć ten sukces. Tyle pracy miało by pójść na marne ? Oczywiście że nie! Nie po to zdobyłem swój tytuł, nie po to się tyle napracowałem, żeby teraz te złote gówno wracało ot tak i zabierało mój tytuł. Trzy złota nigdy, powtarzam nigdy się nie spotkają! Zrezygnowałes dawno temu, a teraz wróciłeś by zabrać mi tytuł? Nie masz szans, a wiesz czemu? Bo jestem Showstopp...Pfff Shaman of Sexy, The Guru of Greatness, Monday Night Delight!, The New Face of Extreme, The...

Na ring zmierza Shelton Benjamin, prosi o mikrofon i zaczyna mówić

Shelton Benjamin: Wow! Spokojnie koleś, ochłoń trochę... Nie będę bił Cię tak sobie, na ramieniu masz coś na czym mi zależy... TAK! Mówię o World Heavyweight Championship, ten pas jest stosunkowo nowy i fajnie wygląda, powiem Ci tylko że na pewno wyglądałby lepiej na moim ramieniu niż na tym białym gównie...Nie będe owijał w bawełne, nie mam na to czasu, wszyscy bardzo dobrze wiedzą o co mi chodzi. Pragnąłem tego od bardzo dawna, aż w końcu postanowiłem wrócić i zdobyć to co do mnie należy. Ja kontra Ty na Last Showdown, Złoty Standard kontra Szaman debilizmu, co ty na to?

Johny Nitro: Ty naprawdę chcesz walki ze mną?! Ty głupi czarnuchu nawet nie wiesz co robisz! Ja Cię zmiażdżę rozumiesz!? ZMIAŻDŻĘ! Dobrze znasz moją odpowiedź, zgadzam się, tak zgadzam sie. Ty i Ja Last Showdown... No Rules, No Disqualification, NO HOLDS BARRED MATCH o pas wagi ciężkiej, tylko Ty i Ja, nikt nie przeszkodzi mi w zwycięstwie NIKT! Żaden Triple H, Alberto Del Rio, Mick Foley czy inny The Ro....

Wrzawa na trybunach, The Rock stoi na titantronie z mikrofonem w dłoni, spogląda na ring i uśmiecha się szyderczo, pbulika skanduje Rocky, Rocky! Rock przykłada mikrofon do ust i mówi...

The Rock: Finally! The Rock Has Comeback to Washington DC! Well... Shelton Benjamin i Johny Nitro, dwa dzieciaki... Chłopcy nie zapędzajcie się tak bo jest jeszcze jedna osoba godna tego pasa, to poprzedni i najlepszy WCE Champion Ever... The Great One, People's Champ The Rock! Zdziwieni? Rocka to nie dziwi, Rock gwiazda tej federacji, który w wyniku draftu przeszedł na Showtime i ma zamiar mieć to cacuszko, które Nitro trzyma na swoim ramieniu mieć w jego własnych rękach... Shelton, Nitro! Jeżeli się nie boicie to przyjmijcie to wyzwanie...Nitro vs. Benjamin vs. Rock Triple Threat Elimination Match for World Heavyweight Championship! Jaka jest wasza odpowiedź Jabroni?

Shelton Benjamin: Rock! Ty Chyba śnisz...

Johny Nitro: Czekaj, czekaj Benjamin, to ja mam pas i to ja decyduje z kim będę walczył... Rock! Ja Johny Nitro pokonałem Cię na CrashTime, chcesz tego jeszcze raz? Zastanów się jeszcze raz, przemyśl to dobrze bo jeżeli ja się zgodzę to nie będzie odwrotu... Tak więc jesteś tego pewie...

Na Titantronie stoi Ric Flair i ma nam coś do powiedzenia

Ric Flair: Woooo! Rock, Benjamin! Chcecie walki z Nitro!? To Ją macie, jeden z was przybył z najgorszego brandu jaki mógł kiedykolwiek powstać, z jeszcze gorszą nazwą - CrashDay i myśli że będzie w stanie pokonać moja największą gwiazdę Johnyego Nitro! Woooo Przekonamy się już za 4 tygodnie na Last Showdown gdzie Nitro będzie bronił swojego pasa przeciwko Rockowi i Benjaminowi... Natomiast dzis The Rock podejmie inną nową twarz Showtime, która w federacji pracuje od niedawna, a i tak jest niesamowita - z Alberto Del Rio! Żeby tego było mało. Benjamin, Twoje marzenie również się spełni! Tak! Dzisiejszego wieczoru zawalczyć z World Heavyweight Championem - Johnym Nitro! Wooooooooo!

Jim Ross: OMG! To Mr. Tuptus i Mr. Sebu! OMG! OMG! To właściciel federacji i właściciel Showtime! OMG! OMG! To pierwszy raz gdy odwiedzają nas tak ważni ludzie!

Paul Heyman: Nie podniecaj się tak Jim, lepiej posłuchajmy co mają nam do powiedzenia...

Mr. Tuptus: Wrestle Championship Entertainment! Showtime! FLAIR! Ric... Gwiazda dwóch byłych największych organizacji na świecie, wielokrotny Champion... So Ric ustaliłeś walkę Nitro vs. Benjamin vs. Rock na Last Showdown o pas wagi ciężkiej? I bardzo dobrze, jednak to nie zmienia faktu że to była twoja ostatnia ustalona walka w WCE because.... Sebu może dokończ...

Mr. Sebu: YOU'RE FIRED!!! Jakieś pytania Flair, a może chcesz jeszcze coś powiedzieć?

Ric Flair: NIE! Chciałem tylko powiedzieć że spędziłem tu miło... Zaraz co ja pieprzę!? Rok nie nagannej pracy, żadnych zastrzeżeń, wszystko zgodnie z sugestiami zarządu i co? Zostałem wylany na zbity pysk przed tysiącami ludzi...Wiecie co? Jesteście śmieciami, kasa uderzyła wam do głowy, nie widzicie nikogo poza sobą... Co tu się dzieje? Dlaczego? Nie, nie, nie i jeszcze raz NIE!

Mr. Sebu: Wyjdź, albo będziemy musieli wezwać ochrone!

Ric Flair: Byłem najlepszym Gm'em w historii, tylko nie to! Nie zostawie tak tego! Woooo! Tak być nie może, o nie, jeszcze tutaj zawitam!

Flair wychodzi z ringu i przechodzi na backstage przez trybuny.

Mr. Tuptus: No i spokój, Sebu która godzina jest?

Mr. Sebu: Już czas, to może ja to powiem... Więc nie owijajmy w bawełnę proszę państwa oto nowy a raczej nowa General Manager Showtime, jedna z najpiękniejszych kobiet w świecie wrestlingu... przed państwem...

http://www.youtube.com/watch?v=8xkTqd7zcuk&feature=player_embedded

Mr. Tuptus & Mr. Sebu: STEPHANIE MCMAHON! Hahahaha!

Włodarze brandu Showtime znikają za titantronem

Jim Ross: Stephanie McMahon? Oni chyba oszaleli

Paul Heyman: Oni nie oszaleli, oni wiedzą co robią, jak tak dalej pójdzie to konkurencja zbakrutuje!

Stephanie McMahon przy okrzykach Stephanie, Stephanie! Pojawia się na titantronie i ma nam coś do powiedzenia...

Stephanie McMahon: WCE! Showtime! Oto JA wasza nowa GM'ka, zastąpiłam Rica Flaira bo powiedzmy szczerze ten staruch był na wykończeniu i był nudny! Teraz nadejdą nowe, lepsze czasy! Nie będzie więcej kompromitujących przegranych z brandem CrashDay na CrashTime! Nie będzie dominacji CrashDay nastał era Showtime! Jako iż to nie on rządzi tutaj w tym momencie, a wlaśnie ja, mam dla was pewną informacje. Przejd do walki o pas wagi ciężkiej na Last Showdown. Zmierza się w niej The Rock vs. Shelton Benjamin vs. Johny Nitro vs.... Ten facet!

http://www.youtube.com/watch?v=yQNJIhyqb10&feature=player_embedded

Jim Ross: OMG! OMG! To Triple H! The Game! Ależ zapowiada nam się walka!

Paul Heyman: Stephanie wie jak podkręcić atmosferę...

Stephanie McMahon: Tak drodzy państwo, do tej walki dołącza nie kto inny tylko mój mąż The Game, The King Of Kings Triple H! Więc wszystko jasne! Na Last Showdown, Nitro w walce Fatal 4 Way No Holds Barred Elimination Match będzie bronił World Heavyweight Championship przeciwko The Rockowi, Tiple H i Sheltonowi Benjaminowi!

Jim Ross: I rozwaliła wszystkich! Benjamin liczył na One vs. One a Stephanie załatwiła nam Fatal 4 Way! Wow może być ciekawie, co o tym sądzisz Paul?

Paul Heyman: Ciekawie!? Człowieku to będzie miazga, dwie młode gwiazdy i dwaj starzy wyjadacze, szykuje nam się nie lada walka! Tymczasem zapraszamy państwa na reklamy, a po nich walka tag teamowa!

Lilian Garcia: Czas na pierwszą walkę wieczoru! Będzie to walka trzech na trzech w elimination match'u!

Lilian Garcia: Jako pierwsi do ringu wchodzą Alex Riley, Vladimir Kozlov i "The Icon" Stingg! -Unsoppable's !

Lilian Garcia: Ich pierwszy przeciwnik, to pochodzący z Manchesteru w Angli - Wade Barret!

Lilian Garcia: Jego pierwszym partnerem, jest pochodzący z Hollywood - David Otunga!

Lilian Garcia: Ich Partner do pochodzący ze Szkocji, Drew McIntyre!

GONG! Rozpoczynają Drew McIntyre oraz Alex Riley. Panowie przeszli do klinczu, a chwilę później przewagę uzyskał McIntyre. Zepchnął Rileya do narożnika, gdzie teraz okłada go punchami. Irish Whip do narożnika na przeciwko i wbicie jeszcze dodatkowo w niego clotheslinem! Drew czeka na rywala, Alex się podnosi, szkot bierze rozbieg będzie Big Boot. Alex jednak schyla się i wykonuje necbracker! Szybko wchodzi do narożnika i mamy CrossBody! 1...2.Nic z tego. Wrestlerzy wstają w tym samym czasie i znów przechodzą do klinczu. Tym razem przewagę zyskuje Rilex, który wynosi McIntyra na Suplex! "The chose one" jednak uwalnia się, odbija od lin i.. Big Boot! Łapie za ręke Rileya, przekręca ją i zmienia się z Davidem Otungą. Otunga najpierw kopie Rileya, a później wbija w narożnik. Biegnie na niego, ale Alex odsuwa się! Szybko skacze by zmienić się z jednym ze swoich tag team partnerów, jednak nic z tego, bo David w ostatniej chwili złapał go za nogę. Otunga trzyma za nogę rywala, jednak zaraz nadziewa się na Enzeguri! Riley szybko zmienia się z Kozlovem! Headbut od Rosjanina, jeszcze jeden, Irish whip i Belly - To - Belly Suplex! Jeszcze raz Irish Whip, ale tym razem Scoop Powerslam! 1..2..Kick Out! Kozlov odbija się od lin mamy Elbow Drop! Jednak w ostatniej chwili Otunga odsuwa się i zmienia natychmiast z Wadem Barretem! Korzystając z tego że Vladimir leży przez chwilę na macie, Barret tauntuje i szyderczo się uśmiecha. Seria leg dropów od anglika i od razu pin, 1...2..Nic z tego! Barret podnosi Kozlova i wykonuje Back Suplex! Kozlov leży przy narożniku, więc Wade kopie go tam przez chwilę, po czym zmienia się z Otungą, który robi to samo. Stawia sobie Kozlova na narożniku, będzie Superplax! Otunga wchodzi do narożnika, ale od razu zostaje poczęstowany pięścią! Chwilę później mamy headbut! Kozlov będzie skakał na Otungę! Jednak nie, podchodzi do niego Drew McIntyre i zrzuca z narożnika! David kładzie ręke na Rosjaninie, 1...2...Kick Out! Otunga podnosi Kozlova i teraz zmienia się z McIntyrem. Seria chopów przy narożniku, Drew wykrzukuje słynne "Woo Woo Woo!" Irish Whip i Big Boot! Sting oraz Riley próbują zmienić się z Kozlovem, ale ten leży za daleko by można było to uczynić. Drew śmieje się prosto w twarz Stingowi, za co zostaje spoliczkowany! Szkot nie został dłużny i mamy elbow dla Stinga, który wyrzuca go z ringu! Drew uśmiecha się również do Rileya, ale jest za daleko by Alex mógł go uderzyć, z czego jeszcze bardziej się śmieje. Podnosi Kozlova i łapie na Future Shock DDT! Kozlov jednak przekręca się i sam wykonuje DDT! Sting powoli wstaje i chyba będzie się z nim zmieniał! Tak też sie dzieje! Sting wpadł w furie, punch dla McIntyra, który posyła szkota na mate, Otunga podbiega do The Icona, ale jego spotyka ten sam los, to samo chwilę później dzieje się z Wadem Barretem! Atomic Drop dla McIntyra, Sting bierze rozbieg i mamy potężny clothesline, szkot aż obrócił się w powietrzu! Stinger szybko wynosi Drew'a i mamy Snap Suplex! Drew zaczął uciekać przed Stingiem, oparł się o narożnik, a Sting wziął rozbieg i...Stinger Splash! 1..2...Otunga przerywa! Sting wstaje szybko, podchodzi do Otungi, ale ten natychmiast ucieka przed nim poza ring. The Icon żeby móc spokojnie odliczyć McIntyra wyrzuca jeszcze z ringu Barreta! Podnosi szkota, ale podczas spoglądania sędziego gdzie leży Wade, McIntyre wykonał low blow! Otunga szybko wskoczył na ring i "the chose one" właśnie z nim się zmienia! Sting leży na macie, a Otunga podchodzi do niego i kopie kilkakrotnie, po czym patrzy mu prosto w oczy i uśmiecha się do niego. Z zaskoczenia Sting łapie Davida za nogi i przechodzi w bardzo dziwny sposób do pinu, odlicza rywala, Otunga wyeliminowany jako pierwszy!

Jim Ross: I po Davidzie! Był on najsłabszym punktem swojej drużyny, nie dziwie się że wyleciał jako pierwszy.

Paul Heyman: Absolutnie się nie zgodzę. Otunga to świetny zawodnik, bije na głowe jakiegoś Stinga, który uważa się za legende.

Jim Ross: Nie wiem co bierzesz i u kogo bierzesz, ale po gali mnie zaprowadzisz, też tak chce!

Sting jeszcze leży, a David kłóci się z sędzią, który rozkazuje mu wyjść z ringu i udać się na backstage, po chwili tak się właśnie dzieje. Do ringu wchodzi McIntyre, ale Sting zmienia się szybko z Alexem Rileyem! Czyli w ringu stoją zawodnicy, którzy rozpoczynali tą walkę. McIntyre biegnie z chęcią clothesline'u, ale Alex schyla się natychmiast, odbija od lin i mamy dropkick! Wchodzi w narożnik i dokłada missle dropkick! Riley szaleje! Clothesline, chwilę później jeszcze jeden i wbicie w narożnik! Seria punchy w narożniku, Riley popycha na liny swojego rywala, ale ten wyślizguje się z ringu. Rileya mało to obchodzi, bierze rozbieg i mamy suicide dive! McIntyre jeszcze wpada plecami w stół komentatorski! Alex chwilę później wstaje i od razu wrzuca do ringu swojego rywala. McIntyre jednak szybko zmienia się z Barretem! Riley nie zdążył wejść do ringu, bo już został zaatakowany przez przeciwnika z angli. Seria kopnięć, Irish whip i Back Body Drop! Barret wchodzi na drugą line i wykonuje diving elbow drop! Chwilę później powtarza akcje! 1..2...Nic z tego! Barret zdenerwowany podnosi Rileya i wymierza potężny cloteshline! Znów podnosi i mamy Gutbuster! 1...2... Kick Out! Barret znów podnosi przeciwnika i wynosi na Wasteland!! Riley jednak szybko ześligną się...Swinning Necbracker! Chwilę później zmiana z Vladimirem Kozlovem! Barret biegnie na przeciwnika, ale nadziewa się na Headbutt! Seria Headbutt'ów od Kozlova! Odbicie od lin potężny big boot! Czeka chwilę aż rywal podniesie się, gdy tak się dzieje, bierze rozbieg i...Battering Ram! 1...2...Kick Out! Teraz to Kozlov szaleje! Podnosi przeciwnika i łapie na Iron Curtain! Barret jednak uderza Rosjanina kilkakrotnie łokciem, po czym wynosi na Wasteland! Kozlov jednak wyślizguje się, odbija od lin, ale znów wpada na barki swojego przeciwnika! Wasteland! Barret jeszcze kładzie nogi na liny by sobie pomóc, 1...Ale co to, z pod ringu wychodzi KAVAL i strąca nogi Barreta z lin! Wade zdenerwowany nie wie kto to i spogląda głową za liny, kto mógł to zrobić, tymczasem Kozlov przeczołgał sie do niego, roll up! 1..2..3..Nie ma Barreta!

Jim Ross: Nie ma Otungi, nie ma Barreta, co tu się dzieje!

Paul Heyman: A zło jak zwykle dostaje po dupie, nudzi mnie to już.

Jim Ross: Całe życie się coś nudzi, jak dla mnie bomba!

Trzech, a raczej czterech na jednego! McIntyre szybko ucieka, ale za ringiem spotyka na swojej drodze Kavala, który wrzuca go do ringu! Szkot błaga na kolanach, by rywale nic mu nie robili, ale jak można się domyślić, nic z tego! - Fireman's Carry Cutter od Rileya! Chwilę później Scorpion death Drop od Stinga! Kozlov wstaje i dokłada Iron Curtain! 1..2...3.. Po sprawie! Cała czówrka po walce świętuje w ringu

Lilian Garcia: Zwyciężaja: Alex Riley, Vladimir Kozlov i "The Icon" Sting!

Kamera przenosi się na backstage i pokazuje zdenerwowanego Rica Flaira. Ric przechadza się po korytarzu i krzyczy:

Ric Flair : Czemu? Czemu? Byłem najlepszym GM'em w historii, czemu znowu ona, wszyscy tylko nie ona! Mogłem teraz zarabiać miliony, chcialem pomóc, nie, tylko nie ona, nie!, nie!, nie!, nie!!

Ric spotyka kłócących się ze sobą MVP i Zacka Rydera

Ric Flair : W tej chwili rozkazuje wam przestać! Z federacji odchodzi legenda, a wy się kłócicie!? STOP! STOP! STOP!

MVP : Teraz nie możesz nam już rozkazywać, a...Stephanie McMahon, Ballin!

Ric Flair : Nie, nie, nie zostawie tak tego, o nie.

Kamera przenosi nas przez "stoisko" z wywiadami, JB ma tam swojego gościa.

Jeremy Borash: Witajcie, moim dzisiejszym gościem jest Hardcore Champion, Mick Foley! Mick, Edge proponuje Ci walke na Last Showdown o Twój pas, co o tym powiesz?

Mick Foley : Dobrze że wspomniałeś o nim JB. Edge to może i utalentowany zawodnik, który jednak zbyt często jest pewny siebie. Nie potwierdziłem wcale tego że ze sobą zawalczymy, a on mimo to tak myśli. Nie zawalczył tutaj ani razu, a i tak chce ze mną walczyć, najpierw mu się wykazać by zawalczyć z legendą hardkoru BANG BANG!

Jeremy Borash: Dobrze Mick, ale co masz na myśli mówiąc, ze najpierw musi się wykazać?

Mick Foley : Bo jest też jeden wrestler, który jest bardzo utalentowany, a jeszcze tutaj nie walczył, chodzi oczywiście o Kavala. Tak się składa że rozmawiałem ze Stephanie i dziś Edge zawalczy z Kavalem, a ten który zwycięży podejmie mnie na Last Showdown BANG!

Jeremy Borash : Dobrze, dziękuje za...

W tym momencie Edge atakuje Micka, wymierza mu Spear! Krzyczy, że pokona dziś Kavala a następnie zdobędzie pas. The Rock przybiegł na pomoc, ale za późno bo Rated R Superstar uciekł.

Jim Ross: Oj będzie bardzo ciekawie. Teraz czas na walke Kavala i Edge'a, zwycięzca zmierzy się z Mickiem Foleyem na Last Showdown!

Paul Heyman: Zdecydowanie jestem za Edgem, myślę że z Mickiem stworzyli by kapitalne show!

Jim Ross: A ja uważam że z Kavalem było by podobnie. Jest on przecież nazywany przez wielu za jednego z najlepszych wrestlerów!

Paul Heyman: Chyba przez Twojego 5-letniego syna

Jim Ross: Jak widzisz ojciec go popiera.

http://www.youtube.com/watch?v=K6wWQUSuu8U&feature=player_embedded

Lillian Garcia: Ta walka to Single Match o No. 1 Contender do pasa WCE Hardcore Championship... jako pierwszy wchodzi na ring... ważący 79kg... pochodzący z Brooklyn, New York... The World Warrior! KAVAL!

http://www.youtube.com/watch?v=QP3-JFQBsgk&feature=player_embedded

Lillian Garcia: I jego przeciwnik ważący 110 kg... pochodzący z Ontario, Canada... The Rated R Superstar! EDGE!

Jim Ross: Kaval go rozwali!

Paul Heyman: Chyba śnisz Jim! Edge i jego Spear są niezniszczalni...Proszę państwa to Showtime i jesteśmy na żywo It's Time for the shoooooooooow

Gong! Obaj rywale krążą wokół ringu, Kaval tauntuje i spotyka się z ostrym buczeniem, teraz Edge ale publika także buczy, wygląda że nie są zainteresowani nawet tą walką, Edge odwraca się tyłem do Kaval i wyzywa na publikę, Kaval nie owija w bawełnę, podbiega do Edge'a i school boy, sędzia liczy 1..Kick Out! Edge jest zdziwiony, Kaval atakuje, jeden kopniak, drugi Low Kick, trzeci i dokłada Drop Kicka, Edge leży na macie a Kaval nie owija w bawełnę, podnosi rywala i Irish Whip na lin, Rated R Superstar odbija się i... Cross Body! Kaval odlicza 1...2.Kick Out! Edge nie daje za wygraną ale to Kaval prowadzi walkę, teraz wpycha rywala do narożnika, szybki dobieg i wbija się w niego clotheslinem, The World Warrior prowadzi walkę bardzo szybko i okłada rywala raz punchem, raz low kickiem, Edge jest zamroczony, Kaval sadza rywala na narożniku, sam wchodzi na drugi i dokłada Edgowi jeszcze kilka punchy, tauntuje i... SUPERPLEX! Edge leży nieruchowmo a Kaval wymyka się z ringu, i szuka czegoś pod ringiem...Sędzia pomaga Edge'owi dojść do siebie, tym samym nie odlicza Kavala, ten wyjmuje krzesło i tauntuje, publika jakby się do niego przekonała, Kaval wchodzi na ring, chce uderzyć Edge'a ale sędzia łapie za krzesło i nie daje mu tego zrobić, teraz tłumaczy mu że jeżeli to zrobi zostanie zdyskwalifikowany, Kaval chyba posłuchał sędziego, odwraca się do Edge'a i... Clothesline! Kaval na macie, szybko wstaje i biegnie na liny, Edge robi to samo, obaj już biegną wprost na siebie i... DOUBLE CROSSBODY! Obaj panowie bardzo na tym ucierpieli, leżą teraz trzymając się za różnie części ciała, sędzia zaczyna ich odliczać 1..........2..........3...........4............5............6............7..........8..........9....Wstają obaj w ostatniej chwili, choć Kaval wygląda lepiej, Edge patrzy na Kavala i Kaval na Edge'a obaj biegną na siebie i... DUBLE CLOTHESLINE! Nie! Kaval unika, odbija się od lin i Bulldog! Ależ Kaval wysoko wyskoczył, to była naprawdę ładna akcja. Kaval wchodzi teraz na narożnik... Widać że Kaval typowo zlewa Edge'a i tauntuje siedząc na narożniku, Edge powoli wstaje i patrzy na Kavala, ten jednym skromnym gestem pokazuje mu żeby przyszedł i go zdjął, Edge nie czeka i podchodzi do Kavala, wchodzi na narożnik i zaczynają się wymieniać punchami, Kaval teraz troszkę przeważa, uderza Edga punchami aż ten w końcu spada, The World Warrior podnosi rękę w górę, skacze i...WARRIORS WAY! WARRIORS WAY! Ale zaraz Kaval nie kończy! Jeszcze raz wchodzi na narożnik, Edge chyba to widzi, Kaval skacze i SPEAR! SPEAR W POWIETRZU! SPEAR! SPEAR! SPEAR! Edge ostnimi siłami wykonuje Spear na Kavalu, teraz obaj leżą bez ruchu, sędzia nie wie co robić i zaczyna liczyć 1......2.....3.....4.....5.....6....7.......8.....9...Obaj wstają ale za pomocą lin, Edge patrzy z niedowierzaniem na Kavala a Kaval na Edge'a, obaj panowie są bardzo zdziwieni, jednak nie przedłużają i wymieniają się punchami, znów przeważa Kaval, widać że jest dziś silniejszy, Irish Whip na liny, Edge biegnie już wprost na Kavala, ten kładzie się na macie, Edge robi unik, odbija się od lin i... TROUBLE IN PARADISE! Kaval wykonuje Trouble In Paradise! Próba pinu 1...2..Kick Out! Edge odkopuje w ostatniej chwili... Kaval patrzy z niedowierzaniem i podnosi rywala, kilka punchy i i Edge powalony... Kaval nie czeka i wchodzi na narożnik, chyba chce to zakończyć...skacze i... WARRIORS WAY! NIE! Edge unika! Kaval odbiega troche do rywala odwraca się i... SPEAR! SPEAR! SPEAR! Kaval powalony, Edge tauntuje i mamy pin 1...2..KICK OUT! KICK OUT! Ależ determinacja Kavala! To naprawdę World Warrior!

Jim Ross: Wow! Już myślałem że Kaval dał się wrobić jak dzieciak ale jednak zachował zimną krew...

Paul Heyman: Damn... Myślałem że to koniec ale jeszcze powalczą...

Edge teraz jakby nabrał nowych sił i zaczyna okładać Kavala, jeden kick, drugi, trzeci, czwarty, publik już liczy za Edga i dolicza się aż... 12 uderzeń! Edge nie poprzestaje i Irish Whip na liny, Kaval ląduje na linach ale zatrzymuje się i chyba myśli że jest bezpieczny ale Edge atakuje clotheslinem i Kaval wypada poza ring, Edge nie czeka i wchodzi na narożnik... The World Warrior wstaje i... CROSS BODY! Edge szybko wstaje i czyści stół komentatorski, sędzia zaczął odliczać zawodników, 1.....2....3.... Edge nie zwraca na niego uwagi, Edge kładzie Kavala na stole komentatorskim, sam wchodzi na murek ochronny, skacze i... LEG DROP! Kaval zaczął krwawić z ramienia, Edge'a to nie interesuje, wpycha Kavala na ring i sam też wchodzi, sędzia doliczył się ośmiu sekund, Edge nie poprzestaje i podnosi rywala, Rated R Superstar wygląda jakby coś go opętało...Irish Whip do narożnika, Edge biegnie tuż za rywalem i wbija się w niego mocnym kolanem... The Rated R Superstar chyba chce zostać No. 1 Contender, nie zwraca uwagi na sędziego i okłada Kavala jest 6 uderzeń i sędzia odciąga Rated R Superstar od World Warrior tłumacząc mu że zostanie zdyskwalifikowany, ale tym czasem Kaval próbuje swoich sił, Clothesline... Ale nie Edge unika, Rated R odbija się od lin, Kaval odwraca się i....SPEAR! SPEAR! SPEAR! Edge jednak nie kończy walki, wchodzi na narożnik i... SPLASH! Edge próbuje pinu, sędzia nie kwapi się do odliczania ale w końcu to robi 1...2..KICK OUT! KICK OUT! Kaval wciąż żyje ale to w dużej części zasługa sędziego, Edge wykrzykuje teraz jakieś słowa w stronę sędziego, ten nie reaguje, Edge podchodzi i chyba mu grozi, Tymczasem Kaval ostatkami się próbuje coś wskurać i School Boy! Sędzie od razu odlicza 1...2.KICK OUT! Edge chyba dobrze wie co się święci, przed nim Kaval za nim sędzia, Rated R Superstar dostał szału, odwraca się do sędziego, uśmiecha się szyderczo i... SPEAR! SPEAR! Sędzia powalony, Edge macha ręką w stronę titantronu i kolejny sędzia jest już w drodze...World Warrior próbuje Clothesline'u Edge unika , staje za rywalem i Kick prosto w plecy, Kaval wyraźnie ucierpiał i wylądował na linach, Edge nie traci czasu podbiega do niego i Roll Up sędzia liczy 1...2..Kick Out! Kaval odskakuje w ostatniej chwili, Rated R jest bardzo poddenerwowany i wpycha rywala do narożnika... World Warrior obrywa teraz mocnymi kopniakami w narożniku, Edge sadza rywala właśnie na narożniku, sam wchodzi na drugi stopień i dokłada dwa uderzenia prosto w twarz, Kaval jest zamroczony... Rated R odwraca rywala plecami do siebie łapie go i... Back Suplex! Kaval leży na macie ledwo żywy, Edge wchodzi na narożnik i czeka aż ten wstanie...World Warrior już na nogach Edge skacze i... Flying Clothesline! Kaval jednak za bardzo tego nie odczuł, Edge także nie traci czasu i odbija się od lin a gdy Kaval się odwraca.... SPEAR! SPEAR! SPEAR! SPEAR! To musi być koniec! Pin 1...2...3! Edge wygrywa! Edge jest No. 1 Contender! Edge zmierzy się z Mickiem Foleyem na Last Showdown!

Lilian Garcia: Zwycięzca tej walki i nowy No.1 Contender to Hardcore Championship!! The Rated R Superstar! EDGE!

Jim Ross: Edge jedzie na Last Showdown i to po pas.

Paul Heyman: A nie mówiłem?! Nie mówiłem!? Edge będzie Hardcore Championem! Czuje to! You Think You Know Me!

Jim Ross: Więc zwycięzcą tej walki zostaje Edge.

Kamera znów przenosi się na backstage gdzie znów widzimy Flaira rozmawiającego ze sobą.

Ric Flair:Spokojnie Ric, to tylko ona, spokojnie, udowodnisz że jesteś lepszy, że jesteś najlepszy.

Flair wchodzi do szatni Stephanie

Ric Flair: Słuchaj Steph, rok pracowałem na to by federacja była najlepszą, a ty ot tak zabierasz mi miejsce? Nie zostawie tak tego!

Stephanie McMahon: Ochrona!

Ric Flair: Ty... Nie zostawie tak tego, do zobaczenia za tydzień WOOOO!

Ochrona zabiera Rica, "stefcia" śmieje mu się prosto w twarz.

Lilian Garcia: Czas na następny singles Match! Pierwszym wrestlerem, jest pochodzący z ...(dopisz), Gold Standard - Shelton Benjamin!

Shelton Benjamin : Tak, tak, tak - nie ma to jak buczeć na najwspanialszego wrestlera Wrestle Championship Entertainment. Nie chce się tutaj przechwalać, ale chciałem jedynie powiedzieć rzecz pewną. Tak pewną jak to, że Ric Flair był najgorszym General Menagerem w historii. Tak pewną jak to, że Stephanie McMahon nie będzie lepsza od niego. Tak pewną jak to, że Triple H ma najdziwniejszy nos. Otóż - 29 grudnia The Gold Standard Shelton Benjamin zostanie WCE World Heavyweight Championem! Ździwieni? Oczywiście że nie! Dlatego też jest to rzecz oczywista. Być może będzie to walka w czterech, ale to żaden kłopot dla Sheltona Benjamina, który dostał właśnie okazje, by skopać dupe długowłosej dziewczynce, kolesiowy z dziwnym nosem i pajacowi który ma zbyt duże mniemanie o sobie. 29 grudnia to czas, w którym trzy złota się spotkają. Mistrz złotego brandu, czyli złoty standard, ze złotym tytułem na ramieniu! Słyszycie? Zagramy sobie w tą gre, jak to mawia nasz przyjaciel nochal, w której każdy będzie miał tylko jedno życie. Nikomu się to nie uda, nawet jeżeli będą już blisko, tylko mnie - Sheltonowi Benjaminowi, World Heavyweight Championowi! Każdy będzie co kilka chwil eliminowany, ponieważ nie będzie miał sił grać dalej, przetrwa tylko jeden i będzie mógł nosić złoto przez długie, długie lata!

http://www.youtube.com/watch?v=9V1d0_2lgPw&feature=player_embedded

Lilian Garcia : Jego rywal to pochodzący z Los Angeles, California. Obecny World Heavyweight Champion - Johny Nitro!

GONG!Benjamin nie czeka ani chwili, od razu rzuca się na swojego przeciwnika i przewraca go na mate. Seria punchy, Benjamin wstaje i się uśmiecha. Odbija sie od lin, przeskakuje nad przeciwnikeim, chwilę później przebiega pod jego nogami, odbija się jeszcze raz i wykonuje dropkick! Irish Whip w narożnik i jeszcze jeden dropkick, który wbija Nitro w niego! Benjamin bierze rozgieg, znów biegnie na rywala, ale ten schyla sie, wybija z drugiej liny, będzie Flyning Chuck?! Benjamin jednak schyla się, znów odbija od lin, ale nadziewa się na spinning heel kick! Johny Nitro wskakuje natychmiast na narożnik, czeka aż rywal podniesie się, missile dropkick! 1..2...Nic z tego! Natychmiast podnosi przeciwnika, chce go kopnąć, ale ten złapał go za noge. Nitro jednak kontruje to na capoeira kick! Johny dokłada jeszcze enzeguri! Benjamin usiadł ma macie, więc Nitro odbił się od lin i uderzył przeciwnika z całej siły kolanem! Johny teraz tauntuje, przybliża się do rywala - Standing Shooting Star Press! Shelton jednak w ostatniej chwili unika ataku! Chwilę później kładzie się na World Heavyweight Championie, 1....2...Nic z tego!"The Gold Standard" podnosi rywala, obraca go, mamy german suplex! 1...2...Kick Out! Shelton podnosi przeciwnika, ten jednak uderzył go łokciem, odbija się od lin, clothesline? Nie, Shelton schyla się, biegnie w strone narożnika..spingboard double axe handle! Nitro jednak szybko wstaje, Benjamin chce go kopnąć, jednak ten złapał go za nogę. Nic mu to nie dało, bo Benjamin wykonał dragon whip! Nitro ogłuszony, padł na mate, po czym przeturlał się za liny. Shelton chwilę odpoczywa, czeka aż przeciwnik podniesie się. Kilka sekund tak się stało, Nitro stoi za linami opierając się o nie. O cholera...Benjamin odbija się od lin...Sunset Flip Powerbomb! Nitro ląduje poza ringiem! Wrestlerzy leżą tam przez chwile, oczywiście benjamin wstaje jako pierwszy. Sędzia zaczyna odliczanie, 1...2..Gold Standard podnosi World Heavyweight Championa, bierze rozbieg z chęcią clothesline'u, Nitro jednak schyla się i podcina nogi rywala, który właśnie spada głową na metalowe schodki!3.....Johny odpoczywa chwilę i wstaje. Krzyczy jeszcze do Benjamina "No wstawaj złoty dupku!". Nitro przechodzi za schodki, a Benjamin właśnie się podniósł. Shaman of Sexy bierze rozbieg i wyskakuje ze schodów!...Dropkick od Benjamina, który trafia Nitro prosto w klatke piersiową! 4..... 5..... Shelton wreszcie wstaje i wrzuca przeciwnika do ringu, 1...2..Kick Out! Benjamin wychodzi za liny, natomiast Nitro wstaje obrócony tyłem do rywala. Shelton wyskakuje i... Spingboard Buldog! 1..2..Nie! Shelton czeka na przeciwnika, prawdopodobnie szykuje się na Paydirt! Nitro wstaje chwilę później, będzie PayDirt! Nitro jednak łapie w powietrzu Benjamina i zrzuca na mate! Benjamin szybko wstaje, będzie clothesline? Nie, Johny robi unik i mamy kombinacje STO Backbracker+Russian Legsweep! Chwilę później mamy dancing legdrop! Standing Shooting Star Press! 1..2...Kick Out!

Jim Ross: Johny Nitro vs Shelton Benjamin = Świetna walka! Póki co mamy równy pojedynek, lecz teraz do głosu doszedł World Heavyweight Champion!

Paul Heyman: I zaczynają się nudy.

Nitro odpoczywa chwilę, po czym wchodzi w narożnik. Nie zdążył jednak nic zrobić, bo Benjamin natychmiast wstał, podbiegł do narożnika w którym stoi Johny i...Avalanche Belly To Belly Suplex! Benjamin natychmiast kładzie się na rywalu, a sędzia odlicza : 1...2....Nic z tego! Shelton tauntuje, publiczność nie przepada za ani jednym ani drugim, ale słychać jednak lekkie okrzyki "Let's go Benjamin", sczególnie wśród starszej publiczności. Benjamin wchodzi do narożnika, gdzie czeka na swojego rywala. Kilka sekund później "Monday Night Delight" zdążył się już podnieść, więc Shelton skacze z narożnika..Blockbuster! 1..2..Kick Out! Benjamin odbija się jeszcze od lin i leg drop! Znów przypina, 1..2..Jednak nadal nic z tego! Podnosi Nitro, jednak ten popycha go i wykonuje Nitro Blast!? Nie! Benjamin schyla się, odbija od lin, ale ostatecznie i tak nadziewa się na NITRO BLAST! Oboje padają na mate. Nitro jeszcze przez kilka sekund leży, dopiero chwilę później kładzie się na swoim przeciwniku, 1...2...Kick Out! Johny jednak leży nadal na przeciwniku, więc sędzia odlicza ponownie, 1...2..Nadal nic z tego! Nitro nie wierzy, szykuje się raz jeszcze na tą akcję! Uderza w mate naśladując Shawna Michaelsa, czym niesamowicie zdenerwował publiczność, która jak słychać wzbiera trochę Sheltona. "The Gold Standard" nie wstał jeszcze, więc Nitro żeby jeszcze bardziej ich zdenerwować, wykonał słynny gest The Rocka, czyli podniósł jedną z brwi do góry. Nitro przestał denerwować rywali i w końcu wziął sie za przeciwinka. Benjamin wstał i Nitro znów biegnie na niego, Benjamin jednak unika ataku! Jest jeszcze ogłuszony, więc Johny pobiegł w jego strone, lecz ten złapał go i...T-Bone Suplex! 1....2...Kick Out! Benjamin chwilę później podnosi rywala i teraz mamy serie German Suplex'ów! Benjamin jednak nie przypina rywala, a z lekkimi problemami wchodzi do narożnika. Pokazuje rękami, że będzie wykonywał w tej chwili 450 splash! Tak też się dzieje!..Shaman of Sexy jednak w ostatniej chwili zdążył się odsunąć! Nie chce przypiąć rywala, a sam przysuwa go pod narożnik, szykuje się StarShip Pain! Wyskakuje..Starship Pain! Nie, tym razem to "złoty standard" odsuną się!

Paul Heyman: Benjamin! Benjamin! Benjamin! Nigdy nie przepadałem za obecnym mistrzem i uważam że jest nudny jak mało co.

Jim Ross: Ty za nikim nie przepadasz Paul, gdyby był nudny, nie byłby mistrzem!

Wrestlerzy leżą przez kilka sekund w kwadratowym pierścieniu, mają już bardzo mało siły, zaraz nie będą w stanie walczyć. Benjamin wstaje jednak chwilę później, ale opiera się o liny, musi chwilę odpocząć. Podnosi Johnyego Nitro i mamy irish whip w narożnik. Benjamin biegnie na rywala i....Stinger Splash! Johny nie padł na mate, bo został posłany w następny narożnik...Shelton powtarza tę akcję! Irish Whip w następny narożnik i jeszcze raz! Chwilę później robi to samo przy następnym narożniku! "Shaman of Sexy" pada na mate. Ale co robi Shelton? Benjamin podsuwa World Heavyweight Championa pod narożnik, wskakuje na niego...Fantastyczny Mounsalt! 1...2...2.999, noga Nitro dotyka liny! Benjamin zdenerwowany podchodzi do sędziego i mówi, ze przecież było 3 i dopiero wtedy mistrz złotego brandu postawił noge na line. Sędzia jednak nie zgadza się z tym i rozkazuje walczyć Benjaminowi. Shelton czeka teraz na rywala, znów szykuje się na swoją akcję kończącą! World Champion wstaje, Benjamin wykonuje Paydirt?!Nie! Johny łapie Benjamina w powietrzu! Sitout Powerbomb! 1...2..Kick Out!Co za akcja! Johny szybko wstaje i dokłada Standing Mounsalt!1...2..Nadal nic z tego! Będzie w końcu Starship Pain! World Champion właśnie przesunął przeciwnika pod narożnik! Wyskakuje, jednak Benjamin w ostatniej chwili wstaje i odbija się od lin, co posłało Nitro "klejnotami" na narożnik! Shelton odpoczywa po czym dołącza do Nitro, z chęcią Belly To Belly! Johny jednak łapie Benjamina i zrzuca z narożnika! Shelton wstaje, ale mistrz wyskakuje, CrossBody! 1...2..Kick Out! Nie trzeba było długo czekać aż wstaną, bo dzieje się tak kilka sekund później. Nitro biegnie na Sheltona, skacze, ale ten łapie go w powietrzu! "The Guru of Greatnes" "Przechadza się po ciele" Benjamina i mamy Tornado DDT! Kapitalna akcja ze strony Nitro! Johny tauntuje, chce pokazać wszystkim że za chwilę skończy ten pojedynek. Kopie kilka razy przeciwnika i znów tauntuje. Wchodzi bardzo powoli do narożnika i naśmiewa się z publiczności. Ma już skakać jednak Benjamin znów do niego doskakuje! O cholera..Benjamin wykonuje z narożnika Paydirt jednocześnie otrzymując od przeciwnika Lifting side slam! Razem leżą na macie! razem kładą na sobie ręke, 1..2..3..

Lilian Garcia: Ta walka została zakończona remisem!

http://www.youtube.com/watch?v=_QpaNJVb5p4

http://www.youtube.com/watch?v=814Tsivvmhk

Na hali rozbrzmiewa theme Grupy Drew McIntyre, David Otunga i Wade Barret, wszyscy trzej panowie zmierzają ku ringowi.

Drew McIntyre: Przyszliśmy tu z jednego powodu... Jaki to powód? Powód jest prosty, walka o World Title... co ja mam do tego? W sumie nic ale denerwuje mnie to że nikt nie patrzy na młodych zawodników! Co z tego że jest tam Nitro czy Benjamin! Ich czasy już minęły, teraz nastały czasy nowej ery, czasy moje i moich kolegów, nie mówię że w tej walce mjałby byc ktoś z nas ale dlaczego nie ma tam kogoś takiego jak Alberto Del Rio!? Co to jest do cholery!? Nie ma Del Rio a jest jakiś pieprzony Triple H!? The Rock!? Przecież to dziadkowie, zgodzicie się ze mną panowie?

David Otunga i Wade Barret skiwają twierdząco głowami.

Drew McIntyre: Idąc dalej ale nie odbiegając od tematu, w tej pieprzonej walce są dwaj młodzi ale wypaleni i dwaj dziadkowie, jednak mniejsza z tym, w sumie to mnie nie obchodzi, zarząd robi jak uważa a wyrzucając Rica Flaira pogorszyli jeszcze sytuację, nie przedłużając chciałem wam kogoś przedstawić... Oto nasz meksykański kolega pochodzący z San Luis Potosí, Mexico... ważący 119 kg... Jedyny i nie powtarzalny Albertooooooo Del Rio!!!

http://www.youtube.com/watch?v=gozyoheB45U&feature=related

Del Rio: Dobra nie przedłużajmy! Rock wyłaź i walcz!

Światła gasną, nagle całą hale oblega jeden wielki zielony strumień światła i słychać theme...

http://www.youtube.com/watch?v=MnIM6K4qN9k

To Triple H! HHH biegnie w stronę ringu i atakuje Drewa McIntyre punchami ale reszta szybko go neutralizuje i wrzycają go za ring gdzie jest oblegany przez Otunge, Barreta i McIntyre... Sędzie wyprasza tych zawodników, którzy porządnie obili Triple H! Pora rozpocząć walkę Del Rio vs. The Rock. HHH cały czas się nie rusza, publika nie wie co ma robić aż tu nagle...

http://www.youtube.com/watch?v=vuFmFtt5RYY&feature=related

Lilian Garcia: Oto przeciwnik Alberto Del Rio w walce One vs. One... Pochodzący z Miami, Floryda...ważący 124kg... The Great One! THE ROCK!

Jim Ross: Walkę czas zacząć...zapraszamy państwa na Main Event będzie ostro...

Paul Heyman: Oj na pewno, na pewno...

GONG! Obaj rywale krążą w okół ringu Rock wygląda na pewnego siebie a Del Rio nie ma pomysłu na walkę... pierwsze zwarcie ale zaraz to Triple H! Triple H atakuje Del Rio! To koniec walki!

HHH: To nie koniec walki a dopiero jej początek, Del Rio dobrze wiesz że z tobą nie skończyłem! To że masz walkę z Rockiem nie przeszkadza! Teraz masz walkę Handicap! Ja i The Rock na Ciebie! Aha i jest to walka No Disqualification!

Gong! Teraz dopiero zaczyna się walka, Triple H chce zacząć, Rock się nie sprzeciwia, HHH podbiega do Del Rio i atakuje go punchami tak że ten jest w narożniku! Del Rio jest teraz strasznie obijany prze The Game'a, HHH nie poprzestaje, Del Rio chyba się odnalazł w tym wszystkim i odpycha Triple H'a ten tylko szyderczo się uśmiechnął i rusza na Del Rio, próba clothesline'u Del Rio schyla się i to HHH jest teraz w narożniku! Del Rio oddał dwa punche ale Triple H jest "za świeży łapie Del Rio za szyje i jednym ruchem wrzuca rywala do narożnika... Ależ siła HHH... The Game dokłada jeszcze 5 kopnięć w brzuch i zmienia się z The Rockiem, Rock podnosi Alberto do Piledrivera a Triple H dociska go do maty, Del Rio ląduje głową na macie! Ależ to musiało być bolesne! Alberto zwija się z bólu trzymając się za głowę! Rock podnosi rywala i Irish Whip na liny, Del Rio biegnie wprost na rywala i... Spinebuster! Rock wykonuje spinebuster! Zaraz, zaraz co robi People's Champ, tak jest Rock przygotowuje się do People's Elbow! Rock już odbija się od jednych lin i od drugich, ale zaraz Triple H klepie go w plecy i mamy zmianę, Rock jest troszkę poddenerwowany, ale nie ma czasu na kłótnie bo Del Rio już wstał i biegnie wprost na rywali, Rock i HHH odwracają się i Del Rio nadziewa się na Double Clothesline! Del Rio jest obijany przez rywali, HHH znów wpycha go do narożnika i obija, teraz zmienia się z The Rockiem, Rock coś sugeruje i Triple na to przystaje, Rocky ustawia się przy narożniku naprzeciwko, HHH wykonuje Irish Whip i... People's Clothesline! Teraz The Rock został w ringu, wyniesienie i suplex od Rocka... The Great One jednak na tym nie poprzestanie, podnosi rywala i wpycha w narożnik gdzie wbija się w niego barkiem, publika skanduje Rocky, Rocky! Rock nie zostawia tego tak po prostu i dokłada kilka uderzeń, teraz taunt na cześć jego People's i... People's Right Hand! Del Rio aż podskoczył w narożniku, Rock wykonuje Irish Whip ale Del Rio kontruje i to The Rock ląduje w narożniku, Del Rio bierze rozbieg i... ROCK WYSKAKUJE Z NAROŻNIKA i People's Clothesline! Del Rio powalony, Rocky układa go na środku ringu, pokazuje coś Triple H, ten schodzi z ringu i wyciąga krzesło wprost spod niego! rzuca The Rockowi, ten kładzie je pod Del Rio, odbija się od lin i... People's Elbow! Rock teraz czeka aż Del Rio wstanie i chyba wykona Rock Bottom ale zaraz, zmienia się z HHH, Rock wchodzi na narożnik a The Game stoi za Del Rio, kiedy ten wstaje, Rock skacze i... Dropkick! Ale to nie koniec Del Rio odwraca się w złą stronę i otrzymuje kopniaka w brzuch i... PEEDIEGREE NA KRZESŁO! Del Rio krwawi i już się chyba nie pozbiera ale Rock i Triple H nie chcą tego kończyć!

Jim Ross: Wow! Ależ Double Team! Ci panowie coś pamiętają z czasów swojej krótkiej przyjaźni...

Paul Heyman: WOOOOW! Piękna akcja! Podoba mi się ten match!

Rock schodzi troszkę odpocząć a HHH zajmuje się teraz Del Rio, podnosi najpierw rywala i okłada punchami, dokłada jeszcze do tego kopniaka w brzuch i back breaker... Del Rio chyba jest w innym świecie, jednak nikogo to nie obchodzi, HHH łapie się za niego i wpycha w narożnik gdzie dokłada kilka uderzeń w twarz i sadza rywala na narożniku, Rock pokazuje publice by dopingowała jego partnera, The Game wchodzi na drugi stopień narożnika i dokłada jeszcze kilka uderzeń w twarz w stylu DX, Del Rio ostro obrywa ale zaraz... Alberto spycha The Game'a z narożnika, jednak ten ląduje na nogach, HHH nie wie jak to możliwe ale nie odpuszcza próbuje podejść do narożnika a Del Rio skacze i... Drop Kick! The Game powalony! Meksykanin biegnie teraz na The Rock i zrzuca go z ringu! Triple H wstaje i biegnie z zamiarem clothesline'u jednak Del Rio unika i odibja się od lin, HHH się odwraca i... SPEAR! SPEAR! SPEAR! Alberto odlicza 1...2..KIck Out! Triple H odkopuje, ale widać że jest wyraźnie zdziwiony, Del Rio łapie się za krzesło i tauntuje ale publika buczy w jego stronę, HHH już na nogach, Rock pokazuje żeby się nie odwracał, jednak ten go nie słyszysz przy buczeniu publiki, The Game się obraca i... Chair Shot! Chair Shot prosto w głowę. HHH jednak nie upada ale strasznie krwawi, Del Rio dorzuca jeszcze uderzenie krzesłem w brzuch, zaraz co robi Alberto? Del Rio zaprowadził The Game'a do swojego narożnika i w momencie się usunął i złapał za krzesło, Rock bez dłuższego zastanowienia zmienia się z HHH i wchodzi na ring, publika szaleje, Rock mówi coś do Alberto, ten odkłada krzesło i wychodzi na środek ringu i następuje zwarcie obu tych zawodników! Rock przeważa siłą i odpycha Del Rio wprost na krzesło, jednak ten sprytnie upada przed nim i chowa je za plecy... Del Rio siedzi i cofa się do narożnika, Rock nie widzi krzesła i tauntuje... Alberto coś szykuje, Rock tego nie widzi, Del Rio wstaje i opiera się o narożnika udając że jest poobijany, Rock się na to nabiera, bierze rozbieg i... SPEAR! SPEAR! NIE! Del Rio się odsuwa i Rock ląduje wprost na krześle! Alberto jest w niebo wzięty! Del Rio tauntuje ale publika wyraźnie trzyma stronę swojego Championa! Del Rio podbiega do Rocka i obija jego plecy, Triple H leży poza ringiem poobijany, Del Rio wyjmuje Rocka i odpycha go na środek ringu... Meksykanin wyjmuje też krzesło i pokazuje je publice! Rock krwawi jednak Alberto to nie obchodzi, siada na Rocka i zaczyna go obijać, publika nie może uwierzyć! Del Rio, który cały czas przegrywał nagle ożył i niszczy rywali! Del Rio dalej siedzi na Rocku ale już go nie obija tylko tauntuje pokazując jaki on jest dobry, Rock ostatnimi siłami pokazuje mu że ma się obrócić! Alberto wstaje i krzyczy coś w stylu dla fanów wszystko! Alberto odwraca się i... zaraz do cholery co jest!? PEEDIGREE! PEEDIGREE! Triple H wstał zmarłych! Del RIo powalony! HHH podchodzi do dzisiejszego partnera i pomaga mu wstać i pokazuje mu narożnik, jednak Rock odmawia i przybija "piątkę" z HHH, Del Rio ostatkami sił wstaje i inkasuje potęrzy Clothesline, złożony z rąk HHH i Rocka, The Great One ma na twarzy tyle krwi że chyba nic, nie widzi, zostawia na chwile... Rock prosi o ręcznik i wyciera sobie twarz tymczasem HHH okłada Del Rio...Rock wraca na ring i... O cholera! Co jest!? Gdzie jest światło!?

Paul Heyman: Nie to tak się nie będziemy bawić gdzie do cholery jest światło!?

Jim Ross: Oj chyba na korki poszły...A nie, patrz już jest jasno... Zaraz! O Cholera!

W ringu jest Drew McIntyre i Wade Barrett! Ta trójka okłada Rocka i HHH a Del Rio siedzi w narożniku zamroczony! Barrett zajmuje się Rockiem a McIntyre Triple H, Rock i The Game nie mają szans, Barrett wykonuje clothesline i Rock na macie, jednak na tym nie poprzestaje i wpycha Rocka do narożnika gdzie sadza go na i wykonuje superplex, to samo Robi McIntyre! Jednak to jeszcze nie koniec... Barrett i McIntyre wyciągają dwa stoły spod ringu i ustawiają je na kolejno przy narożnikach, McIntyre bierze HHH i kładzie na stole, sam ostrożnie na niego wchodzi, podnosi rywala i... Snap double underhook DDT! Stół połamany! Teraz Barrett zwraca uwagę na siebie, kładzie sobie Rocka na barkach i... The Wasteland! McIntyre i Barrett kładą Del Rio na Rocku i sędzia liczy 1...2...3! Del Rio zwycięzcą!

Lillian Garcia: Zwycięzcą tej walki poprzez pin fall jest Albertooooo Del Rioooo!

Paul Heyman: Więc jednak mu pomogli... ciekawe czego będą od niego chcieli?

Jim Ross: Tego nie wiem Paul, zobaczymy... To juz koniec naszego show, żegnają się z państwem Jim Ross i...

Paul Heyman: I Paul Heyman. Good Night Everyone!

Showtime schodzi z anteny

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• cumer1077

1

• Turej

1

• Tuptuś

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Hmmmm. ST średnie, ale ostatnia walka najbardziej mi się podobała :) Mr. Tuptus, Mr. Sebu :shock: Heh przynajmiej macie ciekawy pomysł i jesteście oryginalni, tak trzymać... Następnie Stephanie McMahon, wielkie zmiany zaszły na Showtime. Triple H zaczyna na starym song'u. To jest zmiana jednorazowa czy już tak będzie? Jedynie można czekać i zobaczyć co będzie na #12! Dzięki za ST choć nie jestem od was :P

A no i pamiętajcie zaraz będzie Mikołajkowy Blok Reklamowy!

Edytowane przez Gość

No bardzo podoba mi się tutaj backstage. Może walki nie są, aż tak długie, ale speeche i backstage są b. fajne. Tak pozatym.. plus za Steph. Stefcia jest hot. : ) Widać, że WCE stajniami stoi. Trzymam kciuki za Alberto Del Rio. Niech zajmie miejsce Triple H'a w walce o pas. :t_up:

Roster CrashDay cały czas komentuje Showtime, a wy ani razu nie skomentujecie naszej gali...rozczarowałem się :( no ale nic, lecimy. Pierwszy segment zdecydowanie na plus, poza jednym - Mr. Tuptus i Mr. Sebu...bez komentarza. Szczególnie ten Mr. Tuptus :P Szkoda, że wywaliliście Flaira, był na Showtime od długiego czasu, no szkoda, ale widocznie mieliście powody. Osoba, która teraz trafiła na stanowisko GM'a...kontrowersyjny, ale ciekawy wybór. Osoby walczące o World Heavyweight Championship...jestem zadowolony. Szczególnie ostatni, który dołączył do walki zasługuje na miejsce w tej walce. To samo jeśli chodzi o walkę, w której stawką będzie Hardcore Championship. Walka wieczoru trochę przekombinowana, szału nie ma, ale tragicznie też nie jest. Szkoda, że mało segmentów (aczkolwiek treściwe), ale cóż...gala trzymała poziom, tak trzymać panowie.

Kolejne bardzo dobre Showtime. Mr. Sebu i Mr.Tuptus ? Pierwszy raz szłyszę o takich gostkach. A tak na serio to fajny pomysł. Zwolnienie Ric'a Flair'a, a zatrudnienie Stephanie McMahon mam nadzieję zmieni ST na jeszcze lepsze. Backstage jak zwykle bardzo fajny. Walki bardzo dobre. Najbardziej podobał mi się Main Event. Ogólnie gala bardzo dobra tylko dlaczego nie było mojej walki z Ryder'em :thinking: ?

ksgj.png

No to ShowTime przeczytane, więc czas skomciać :)

Po pierwsze świetne theme. Nie chciałem sie włączać do dyskusji, a raczej do kłótni o to, że kogoś tam nie było, tym bardziej, że Hunter troche miejsca zajmuje, przede wszystkim świetna muzyka jak i całe theme sie fajnie ogląda, za co należą sie pochwały Pietrkowi.

Dobra do rzeczy. Czytałem początek ShowTime, wejścia tych wrestlerów i czekałem aż wejdzie Triple H, pogada coś tam tak jak wszyscy i rozpiździel. Było jednak zupełnie inaczej i czytając to opadła mi szczena. Steph GM'em?! Nie ukrywam, że mnie osobiście sie takie rozwiązanie bardzo podoba :D robi sie bardzo ciekawie, szkoda, że tak mało gadała na tej gali i ciężko określić jej role, ale to wyjdzie w praniu. Pewne jest to, że walcze o WHC i spróbuje sie nie dać :) W sumie myślałem o story ze Stephanie, z tego co mi Gonzalez pisał na GG to Tuptuś też, ale takiego czegoś i tak sie nie spodziewałem. Dalej Mr. Tuptuś i Mr. Sebu cóż... przynajmniej znamy imiona właścicieli federacji, żeby sie tylko częściej pojawiali na gali (wybaczcie, ale nie mogłem o tym nie wspomnieć) :) Potem mamy walki, które oczywiście trzymały poziom. Przyznam sie, że wszystkich nie przeczytałem, ale np. Shelton z Najtro wykręcili naprawde bardzo dobrą walke, liczyłem na wygraną Sheltona, a tu nagle dosyć szybka koncówka i w efekcie przeczytałem, że jest remis, a szukałem niżej jak sie ta walka dalej potoczy... No i Main Event, który mnie sie bardzo podobał. Zdziwiłem sie,że nie dostałem walki na tej gali, jednak ją dostałem, szkoda, że znów przegrana i fan znowu bedzie sie ze mnie śmiał na backu, ale przynajmniej moge zwalić na Rocka :D

Ogólnie mnie sie gala podobała, aczkolwiek jakaś krótka mi sie wydaje, nie wiem... Powiedzmy, że utrzymaliście wasz czyli wysoki poziom, zresztą ciężko pisać co raz lepsze gale, skoro wszystkie wychodzą bardzo dobrze. Jeśli miałbym oceniać to pewne 9/10

aha i jeszcze jedno. Czy to wejście przy theme z Evolution oznacza lekką zmiane gimnicku, tj. zawsze bede przy nim wchodzić i mam sie bardziej upodobnić do Huntera z tamtych czasów? Bardzo bym prosił o odpowiedź :)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Gala świetna. Najlepsza walka to moja ale nie myślcie że innych nie czytałem. Mr Tuptus i Mr Sebu trzeba wam to przyznać oryginalni jesteście :D . A co do nowego gm mam nadzieje że nie chodzi tu o push dla Triplaka ale o to żebyśmy nie cisnęli Ricowi i żeby była lepsza sytuacja. Backstage jest na bardzo wysokim poziomie. Ocena gali 9/10

1. The Chosen One

2. Unstoppables

3.

Po sprawie! Cała czówrka po walce świętuje w ringu

Lilian Garcia: Zwyciężaja: Alex Riley, Vladimir Kozlov i "The Icon" Sting!

:8

Ale to sa male bledy...Dobra, do rzeczy. Podzielam zdanie Pierdka, ma racje co do backstage'u, bardzo dobre segmenty sa. Zajefajna akcja z Riciem w roli glownej :). Do tego wrecz kapitalny pojedynek Kavala z Edge'm, gratulacje dla tego kto to pisal. NIe powiem, pojedynek Sheltona z Nitro tez byl niczego sobie. Najbardziej podobalo mi sie to, iz Main Eventem gali byla walka swietnie sie sprawujacych Alberto i Triple H'a. Gratki dla tego pierwszego za wygrana. Swietnie mi sie czytalo, wiec ocenka to 9/10.

Na koniec jeszcze raz pochgwala dla Pietrka za swietne intro :) .

SCM: Przecież czwórka świętowała, bo Kaval im pomógł, ale nie brał udziału w walce ośle :P

Edgariusz: Hehe, czujny jestes, sprawdzian accomplished :P

Edytowane przez Gość

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Gala świetna, aczkolwiek troszkę krótkawa, ale jak już ktoś powiedział ciężko nan stop coraz slepsze gale wykręcać. Jak dla mnie oczywiście najlepsza walka to Unstoppable's vs Chose one.

Lecz main event też piękny, tylko szkoda że to oni pomogli Del Rio a nie wygrana drużyna, Ale czy mi dobrze pachnie?? Czyżby Del Rio w stajni?? Nitro i Shelton, ładna walka. MR Sebu i mr Tuptuś :D nowy GM cóż mam nadzieję że to nie ciągniecie pushu dla HHH. Walka o miano pretendenta bardzo ciekawa, już po cichu liczyłem że "nasz człowiek" będzie walczył o pas ale jednak nie. Tak trzymać chłopaki, dzięki za galę :D

Tupek: Jakiego pushu dla HHH? On nie miał pushu więc najwyższy czas.

sig.png

Hahahahahahahaha. KOCHAM WAS BOOKERZY SHOWTIME!!!!! PO REPUCIE ZA TAKĄ GALĘ. Mój trzeci Main Event i pierwsza wygrana, a Triple H nadal bez wygranej. No widzę, że moja praca na bs zrobiła swoje i nie wiem tylko czemu po takiej walce nie jestem uwzgledniony w walce o pas? Stephcia, masz coś z tym zrobic bo jak nie to mężowi młotek złamie! Obiecuje wam, że to nie koniec i poczekajcie na moja wypowiedź na backu to wam jądra odlecą jeśli Rock i Hunter je mają :D Ogólnie do gali to kolejna strasznie długa i żadna walka nie odstawała. Oczywiście Main Event no to palce lizać, ale reszta też fajna. Ciekawe co wy wymysleliście znowu na mnie i tymi ziomkami co mi pomagali. Czekam na kolejne Showtime no bo chyba jeszcze jedno będzie? Mam nadzieję, że uwzglednicie to, że pokonałem dwie największe szmaty w tej federacji w Handicap Matchu i poczekajcie na wpis na backu. Do piątku, widzimy się na Backstage'u!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Styl:  Jasny

W końcu znalazłem chwilę czasu na skomentowanie Showtime. Jak zwykle gala trzyma poziom. Walki w porządku, chociaż parę literówek znalazłem, ale o nie o to w tym chodzi. Nie przeszkadzają w czytaniu :)

Jak zwykle fantastyczny backstage. Wszystkie segmenty świetne. Bardzo ciekawy pomysł z nowym GM-em i wściekłością Flaira. :D Także ciekawy pomysł z właścicielami WCE. Tylko szkoda, że nie było mojej walki z MVP. No ale trudno. Czekamy z niecierpliwością na ostatnią PPV w roku.

Obiecywałem Sebusiowi więc trzeba się wypowiedzieć. N oco tutaj można powiedzieć o tej gali... Więc stara śpiewka. Segmenty wyszły wam SUPER!!! Walki nie są aż tak długie, lae po co pisać dużo i bez sensu, ajk można zmieścić naprawdę fajną wlakę w krótszym tekście. Jest juz to nudne... Nudne jest to że wychodzą wam tak wspaniale te gale :D Było co poczytać i dzięki za to :) Pozdro :D

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Gala jak zwykle,dobra,walki jak zwykle dosyć długie.Jednak co za geniusz wpadł na pomysł żeby zwolnić Flair'a z pozycji GM??Nie wypał na maksa,Stephanie McMahon nie ma tej charyzmy co Flair i kompletnie nie nadaje się na tą posadę.Flair był idealny na GM,i mam nadzieje że to jakieś nie porozumienie :evil: .Wooooooooooooooooo!! Ale róbcie jak chcecie.Poza tym do gali nie mam zastrzeżeń jednak mogli byście dawać te obrazki jak na Crashday.I tak wielkie dzięki za galę :t_up:

#SmartFanZone