Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV TNA Final Resolution 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV TNA Final Resolution 2010. A oto walki:

1.

#1 Contender's Match for TT championship

Beer Money vs Ink Inc

2.

Falls Count Anywhere Match

Mickie James vs Tara

3.

X Division Championship

Robbie E vs Jay Lethal

4.

First Blood Match

Rob Van Dam vs Rhino

5.

Television Championship

AJ Styles vs Douglas Williams

6.

TNA Tag Team Championship

Full Metal Mayhem Match

The Motor City Machineguns vs Generation Me

7.

Casket Match

The Pope D'Angelo Dinero vs Abyss

8.

Submission Match

Samoa Joe vs Jeff Jarret

9.

TNA World Heavyweight Championship

Special Guest Reffere - Mr.Anderson

Matt Morgan vs Jeff Hardy

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Droopi

1

• Zaqu7

1

• dirt_diver2

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Robi się to roche monotonne i nie chciałem tego robić no ale nie ma absolutnie innego wyjścia więc głoś na MCMG vs Generation Me. To co oni pokazali w tej walce się w głowie nie mieści. Genialne zakończenie tego feudu, nie widziałem nigdy żeby wykorzystać drabine w walce na tyle sposobów. Od praktycznie pierwszej minuty co chwile leciała mega akcja za mega akcją. Stoły krzesła i drabiny były bez przerwy używane. No nie mozna tu zrobić nic innego jak zagłosować na tą walke. Na wyróżnienie też moim zdaniem zasługuje Aj vs Doug, spodziewałem się że będzie to jedna z gorszych walk a okazała się jedną z lepszych.

Moim zdaniem najlepszą walką gali była ta o mistrzostwo Tag teamów. Jeśli ktoś oglądał galę to chyba nie muszę się zbytnio nad tym rozwodzić. Wiele efektownych, pomysłowych akcji. Walka stała na bardzo wysokim poziomie. Kolejna walka, która mi się podobała to drugie starcie tag teamowe. Te dwa mecze pokazały jak silna jest właśnie ta dywizja w TNA. Bardzo ciekawe, moim zdaniem walki o mistrzostwo wagi ciężkiej, do pierwszej krwi, no i o pas telewizyjny. Świetna walka, jeśli chodzi o poziom, a także osobiście o wynik, spodziewałem się innego zakończenia.

• Urządzenie:  iPhone

Mój leci głos na walke Tag Temów. walka była poprostu fajna. Było dużo zachwycających akcji i nie tylko. Nie podobało mi sie jedno. Było bardzo mało akcji ze stołem no wiem była pod koniec, ale tylko 2 razy czy to nie zamało jak na tą stypulację walki? Już myślałem, że wygra Genteration M, ponieważ na samym początku przeważali. Gdy już MCMG zaczeło atakować to już byłem o ich wygraną, ale to tak na marginesie. Ale ogólnie walką jestem zachwycony jak dwóch panów wyżej.

37184451712723064921.png

Głos na TNA Tag Team Championship, gdyby wszystkie decyzje w życiu były takie proste :P . Nie mówię, że to co zrobili jest przełomem, tym nie mniej zaprezentowali kawał świetnego Wrestlingu, tak jak to robią za zwyczaj. Gdy spotykają się dwa elitarne tag teamy ciężko jest by nie wyszła z tego walka gali. Oby tak dalej!

Hm...ogólnie gala która zapowiadała się świetnie to wyszła na takiego nawet dobrego średniaka. Na kilku walkach się zawiodłem ale niektóre były naprawdę dobre. Lecz zacznę od początku mojej wyliczanki. Pierwsza rzecz która mi się podobała to Falls Count Anywhere Match. Był przyzwoity i panie bardzo ładnie się zachowały w walce. Ogólnie walka mi się podoba, choć było by lepiej gdyby potrwała jakieś 5-10 minut dłużej. Za to zawidołem się na First Blood Matchu. :/ Według mnie to była nuda, parę takich akcji, kilka akcji z koszem i do tego nawet krew na twarzy Rhino mnie nie zafatysfakcjonowała. Ta walka słabiutka. Dalej TV championship była jak na moje wymagania przyzwoitą walką, obaj panowie pokazali to co mieli pokazać, walkę dało się oglądać. Casket Match nie podobał mi się w ogóle, ogólnie nie śledze tego feud'u i mi się nie podoba, czyli przeleciałem całą walkę aż do końcówki. Submission Match to również było małe zawiedzienie, nie chodzi mi tu już o wygranego, lecz o sam przebieg walki. Gdyby Samoa Joe nie miał kontuzjowanej nogi to akcja była by sto razy lepsza, lecz plus za sporo akcji z Submission Hold'ami. Main Event również wypadł średnio, myślałem, że jak na takie wydarzenie będzie się coś dziać ciekawego ale nie, nic nie było. Walka ta to jest średniaczek tej gali, spodziewałem się w tej walce jakiś fajnych interwencji i innych zaskoczeń ale nic interesującego mnie nie było, szkoda. Dobra teraz prezejdźmy do tej walki którą ominołem, bo ją wybieram na walkę tegoż oto PPV. Chodzi mi o walkę The Motor City Machineguns vs Generation Me. To było istne cudo, na początku myślałem, że będzie to taka zwykła walka jak ta z jakieś tam gali co walczył Christian z Abyss'em w takiej stypulacji, lecz nie tutaj akurat mnie zaskoczyli wrestlerzy poztywynie. Było sporo ładnych akcji i interesujące konstrukcje. Dało się walkę oglądać i powiem, że się nie zawiodłem, choć było widać w niej kilka niedociągnięć ale i tak było dobrze.

ahfo.png

luba_049.png

tu głos może paśc tylko na Gunsów. Chwilę zastanawiałem się nad walką AJ z Williamsem ale chłopaki jednak przewyższają wszysto co do tej pory było. mam nadzieję że ktoś w WWE oglądal tę walkę i zostaniemy uraczeni choć w połowie tak dobrą walką na TLC jak była ta walka.

A ja tak dziś troszkę po krótce. W zasadzie szczególnie porwały mnie tylko dwie walki podczas tego PPV. Był to pojedynek MCMG vs Generation Me oraz Styles vs Williams. Żeby nie było nudno zagłosowałem na tę drugą walkę. Panowie wykazali się i nie spodziewałem się tak dobrej walki w ich wykonaniu. Dlatego też tym bardziej zasługują na pochwałę z mojej strony. Pojedynek o pasy Tag Teamowe nie mógł mnie zawieść. MCMG i GM zresztą też wykręcają poprostu niesamowite walki. Naprawdę było co oglądać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Bret Hart wypowiedział się na temat Dungeon Wrestling w niedawnym wywiadzie dla The Takedown na SI.com. Dungeon Wrestling to promocja prowadzona przez syna Breta, Dallasa Harta. Często organizują gale w Victoria Pavilion w Calgary, obiekcie często wykorzystywanym przez terytorium Stu Harta, czyli Stampede Wrestling. Hart powiedział w rozmowie z SI.com, że zawsze zachęcał syna do naśladowania tego, co robił Stu Hart ze Stampede Wrestling. Hart stwierdził: Bret stwierdził, że niektóre ga
    • MattDevitto
      Był terminator Cena, był Roman, jest Cody
    • Bastian
      Tak jest. Lecisz dalej.
    • Attitude
      Nazwa gali: wXw Independent Wrestling Summit Data: 07.03.2026 Federacja: Westside Xtreme Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Oberhausen, Nordrhein-Westfalen, Niemcy Arena: Turbinenhalle 1 Format: Live Platforma: independentwrestling.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT D Generations 8 Data: 07.03.2026 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Nagoya, Aichi, Japan Arena: Imaike Gas Hall Format: Taped Data emisji: 10.03.2026 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...