Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV TNA Final Resolution 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dobra, więc tak dzisiaj wprowadzam nowy tryb głosowania, ponieważ jak ostratnio widac słabio dobierałem osoby na które byście głosowali. Więc:

1.Nie będzie żadnych ankiet.

2.W tym temacie będziecie pisać jakiego wrestlera uważacie za "Wrestler PPV".

3.Do wybrańca musi być uzasadnienie.

4.Nie musi być ono długie, wsytarczą dwa argumenty.

5.Wybranego wrestlera którego napiszecie w poście proszę pogrubić, aby był łatwiej widoczny.

6.Dzięki za uwagę i liczę na sporą ilość postów.

Głosowanie potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Droopi

1

• Lontek

1

• dirt_diver2

1

Top użytkownicy w tym temacie

No nie jest łatwo wybrac, wacham się między Williamsem, Samoa i MCMG. Douglas zaimponował, zrobił świetna walke i zdobył pas wykonując na AJ'a Styles crashing. Samoa co prawda przegrał co było bez sensu bo chyba nawet nie odklepał ale całą walke dominował, każdy atak JJ kontrował w submission i wykonał ich mnóstwo róznych a JJ ograniczał się tylko do anckle lock'a. No ale głos jednak leci na Motor City Machineguns bo takiej walki to ja jeszcze nie widziałem. To jest wprost niewyobrażalne, jak już mysle że nie sa w stanie pokazać nic więcej i nie mogą zrobić lepszej walki to się dzieje coś takiego. Wielki ukłon zarówno dla Gunsów jak i dla GM, zakończyli feud chyba w najlpeszej walce TT jaką w życiu widziałem i zdecydowanie zasługują na to miano. Znowu :P

Nie wskażę tutaj jednego wrestlera, lecz TT. I tym Tag Teamem będzie MCMG. Właśnie dla ich walk chce się oglądać TNA. To jest niesamowite, co Oni wyrabiają w ringu. Jeśli miałbym wskazać dwie konkretne rzeczy, które zaważyły na tym wyborze, to pierwszym z nich jest technika, a drugim wyobraźnia, pomysły. Co do techniki MCMG to chyba nikogo nie muszę przekonywać, w tej walce nie było inaczej. Kolejna sprawa to pomysły. Pomysł ze stołami był po prostu niemożliwy. Nie wiedziałem, co oni zamierzają robić, cóż za pomysł im przyszedł do głowy, zakończenie było genialne. Liczę na kolejny udany feud z Beer Money. Gdyby miałby być taki jak latem to chyba każdy byłby usatysfakcjonowany.

• Urządzenie:  iPhone

Moj głos leci na MCMG tak jak pan wyżej napisał. Pokazali swietne widowisko. Teraz pewnie zacznie się feud z Beer Money i dobrze, bo jestem bardzo ciekaw tego feudu. To teraz wystarczy poczekać na Impact i jak sie potoczą story z Beer Money lub GM. teraz mówie od serca. Ta walka mi się zdaje przejdzie do przeszłosci. Mówiąc szczerze przeżuciłem się na TNA z powodu świetnych scenariuszy które TNA pisze. To tyle i mówię jeszcze raz głos idzie na Motor City Machineguns.

37184451712723064921.png

Dla mnie Wrestlerem PPV jest Doug Williams. Nie wierzyłem w to, że gość jest w stanie zrobić tak stylową walkę! Lubie tego typu niespodzianki! Doug dobitnie udowodnił mi, że potrafi wykręcić super walkę. W każdym momencie miał jakąś ciekawą odpowiedź na poczynania Styles'a. A odliczenie A.J'a po Styles Clash'u to po prostu MAJSTERSZTYK!

Czemu nie wybrałem Guns'ów? Oni na prawie każdym kroku udowadniają, że jeśli o jakimś tag teamie można powiedzieć "elitarny" to jest nim właśnie MCMG. A występ Douglasa na grubym poziomie to niespodzianka tak dobitna, że aż warta uhonorowania ;) .

And the winner is... ciężko to powiedzieć gdyż nie spodziewałem się że kiedyś to napiszę ale Douglas Williams. Pojawił się z nikąd w TNA, z British Invasion został tylko on, nie widać ani Magnusa ani Terrego, do dzisiaj nie wiem gdzie tkwi jego fenomen u włodaży TNA. Ale widzę że facet ciężko się stara i walczy o swoje. Finisher wykonany poza matą był dobrym pomysłem, a potem styles clash na AJ'u zdecydował że na mojej twarzy zagościł dzisiaj uśmiech. Nawet publiczność w pewnym momencie zamiast skandować "ju es ej" zaczęła dopingowac Williamsa i za to plus dla niego. Może dalej nie jestem przekonany do niego ale reszta rosteru odwaliła kiche (przucz Gunsów i generatin Me - ale to inna bajka), dlatego przy tym PPV glos na Douglasa.

Głosuję na team Motor City Machineguns. No kurcze pieczone, nie wiem jak Oni to robią, ale potrafią porwać człowieka. Naprawdę wielkie ukłony w ich stronę ponieważ znowuż podczas swego pojedynku pokazali klasę. Rewelacyjne zgranie, znów świetne akcje, no palce lizać. Oczywiście dla Generation Me też lecą wielkie brawka :P.

Dobra, ja wybiorę Douglas'a Williams'a. Czemu? Ponieważ pokoazał sie z dobrej strony, stworzył bardzo dobrą walkę oraz zdobył pas co mnie cieszy. Poza tym na wyróżnienie zasługuje MCMG ale ich nie wybrałem, bo ile można. :roll:

ahfo.png

luba_049.png

Zdecydowanie MCMG stworzyli niesamowite widowisko. Genialne użycie stołów i drabin. Nawet motyw z krzesłami na końcu był niezły. Zdecydowanie the best show :applause:

Głosowanie zakończone:

1. MotorCity Machine Guns

2. Douglas Williams

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Niepotwierdzone doniesienia o stanie zdrowia Konnana obiegają właśnie sieć. W piątek meksykański portal sportowy RECORD informował, że Konnan trafił do szpitala w San Diego, gdzie amputowano mu jedną nogę z powodu komplikacji zdrowotnych. RECORD powołał się na swojego kolumnistę @elplanchitas. Inne media również podały tę informację, powołując się na raport RECORD. Dane te nie zostały jednak niezależnie zweryfikowane, a oficjalnego oświadczenia brak. Konnan od lat boryka się z poważnym
    • Grok
      WWE ogłosiło pełną kartę walk dla dzisiejszego odcinka AAA on Fox. To odcinek go-home przed galą Rey de Reyes, która wystartuje w przyszłą sobotę w Puebli w Meksyku. Już wcześniej zapowiedziano finałowy kwalifikator do Rey de Reyes z udziałem Mr. Iguana vs. Santos Escobar vs. Psycho Clown vs. Abismo Negro. Nie zabraknie też singles matchu między dwoma już zakwalifikowanymi do Rey de Reyes: La Parka i „The Original” El Grande Americano. Ponadto El Hijo del Vikingo pojawi się w singles act
    • Grok
      CM Punk niedawno zrobił sobie tatuaż na cześć zmarłego psa Larry'ego. Punk ogłosił w grudniu, że jego pupil, którego uratował ze schroniska PAWS Chicago (działającego bez uśpiania zwierząt) prawie dekadę temu, odszedł. W wideo opublikowanym w piątek na kanale YouTube WWE, Punk opowiedział o tatuażach z odciskami łap, które teraz ma na torsie, wyjaśniając, że odciski należą do Larry'ego. Punk powiedział, że tatuaż jest umieszczony na klatce piersiowej w tym samym miejscu, gdzie Larry czasami
    • Grok
      Jordynne Grace podzieliła się szczegółami na temat tego, co doprowadziło do jej kontuzji podczas piątkowego tapingu WWE Main Event. Amatorski fan cam z tego wydarzenia szybko stał się viralem w sieci. Widać na nim medyków WWE opiekujących się Grace w ringu, podczas gdy sędzia podnosił rękę Alby Fyre. Później Grace wrzuciła fotkę, na której siedzi na wózku inwalidzkim Chelsea Green z ortezą na nodze. W sobotę Grace opublikowała w mediach społecznościowych klip z momentu kontuzji kostki, dodaj
    • Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
  • Dodaj nową pozycję...