Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Shawn Michaels powraca na jedną noc, Tara, DDP w TNA? i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

Shawn-Michaels-shawn-michaels-2893647-304-389.jpg

:arrow: Shawn Michaels potwierdził, że powróci na jedną noc, dokładniej na galę „Tribute to the Troops”, jednak nie weźmie udziału w jakieś walce, będzie tam „po prostu aby odwiedzić i podziękować żołnierzom za ich pracę”.

:arrow: Wczoraj minął rok od śmierci Eddiego Fatu, lepiej znanego jako Umaga. Z tej okazji na twitterze wspominali go Charlie Hass, Jeff Hardy i były manager Umagi, Armando Estrada.

:arrow: Titus O’Neil i Damien Sandow są teraz FCW Tag Team Championami.

:arrow: Na ostatnim SmackDown! Kaitlyn została dodana do niebieskiego posteru.

:arrow: Jillian Hall napisała na twitterze, że o zwolnienie z WWE poprosiła sama, w związku z tym nie czuje urazy do zarządu federacji.

Total Nonstop Action

:arrow: Tara: „Ostatnio coraz więcej nazwisk przechodzi z WWE do TNA. To bardzo dobrze działa na naszą załogę. Jestem szczęśliwsza pracując tutaj.

W naszej branży jest niewiele kobiet, i sądze, że powinniśmy się trzymać razem. Tak naprawdę mój feud z Mickie James nigdy się nie dobiegł końca, i tutaj mamy okazję aby go wreszcie skończyć.”

:arrow: TNA zapytało się trzykrotnego mistrza WCW, Diamond Dallas Page’a, czy nie chciałby pracować w federacji Dixie Carter. DDP odmówił, ponieważ nie jest zainteresowany powrotem do wrestlingu w najbliższym czasie.

:arrow: Ratingi:

iMPACT!: 1.0

ReAction: 0.62

Inne

:arrow: King Curtis Iaukea zmarł w sobotę w wieku 73 lat. King występował w wielu federacjach, w tym WWWF oraz w federacjach w Australii, Florydzie, San Francisco, czy na Hawajach. Był WWWF Tag Team Championem. Podobno był chory już od dłuższego czasu.

:arrow: Aktualnie Batista bierze udział w kręceniu scen do filmu „The Scorpion King 3”.

:arrow:Proszę również o głosowanie w rozdaniu forumowych oskarów ,,Goldbergi 2010'' - viewtopic.php?f=207&t=28690

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• elo3856

1

• Turej

1

• Kacpios

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

No kurde, szkoda bardzo że Shawn pojawi się na Tribute to the Troops, ale nie będzie walczyć... Coś by tam mógł pokazać, ale i tak dobrze że jeszcze będziemy go mogli po tak długim czasie zobaczyć w WWE. Ma swoje lata i należy mu się zasłużony odpoczynek po tym co zrobił. To już ROK od śmierci Umagi... Ale ten czas leci, ale pamiętam że to był grudzień i ta moja i chyba reszty świata reakcja była taka sama... Rest In Piece Fatu!!! :( Gratulacje dla Kaitlyn!!! Obyś tworzyła w przyszłości na SD! duże Show!!! No rzeczywiście, ostatnim czasem jest to bardzo częstym widokiem. Gwiazdy WWE przechodzą do TNA no i w TNa są kimś w przeciwieństwie ich obecności w WWE. TNA daje szansę, ale wątpię, aby tak było cały czas... A co do Ratingów to nie są one zbytnio bardzo zadowalające ale mogło być gorzej. Życzę TNA wysokich tych notowań!!! Dzięki wielkie za Newsy i POzdro :D

Mówiłem że HBK powróci na TTTT :P. Po co mieliby Go dawać na plakacie, jakiś powód musiał być. O Umadze nie mogę zapomnieć bo Jego śmierć była dla mnie bardzo bolesna. Cóż, był moim ulubionym zawodnikiem i wypada powiedzieć Spoczywaj w Pokoju. Kaitlyn pojawiła się na Smacku, to może tylko znaczyć, że cały program z Dolphem i Vickie będzie kontynuowany. Pewnie Ziggler już niedługo wybierze Kaitlyn, a Vickie zostanie na lodzie. Dolph przejdzie face turn i zobaczymy coś mam nadzieję ciekawego.

Dzięki za newsy :).

Od dzisiaj będę komentował Newsy :)..Robiłem to już kiedyś, ale postanowiłem do tego wrócić.Shawn Michales..cieszę się że pojawi się na Tribute to the Troops. Jego "udział" na pewno zelektryzuję wojskową publiczność.To już rok od śmierci Umagi..Jak ten czas leci.Gratuluję Kaitlyn za udział w Smackdown..To może być wielki krok ku na pewno nie wielkiej kariery, ale na pewno "zauważalnej" pozwolę sobie tak to określić.Tara sądzi, że to dobrze, że TNA pozyskuję wyrzutki do swojej federacji.Moje zdanie jest inne, no ale cóż.Kolejny "doświadczony" wrestler w TNA..Dobrze, że DDP odmówił..Ratingi TNA Impact niepokoją.King Curtis spoczywaj w spokoju.To tyle i dzięki za Newsy :).

paparoach.png

18659.png

Hm.. czyli jak, to będzie już druga impreza HBK'a w ostatnim czasie? Mam nadzieję, że pożegnanie HBK'a było jedynie storyline'm i w przyszłości powróci do WWE jako czynny wrestler. Kaitlyn na SD! to dobra decyzja writerów, będzie tam miała okazję do feudowania z Vickie, pewnie pojedynek o Dolpha, może wplecie się w to Laycool? Życzę Jillian powodzenia, chociaż nie widzę jej zbytnio w TNA,a tym bardziej nigdzie indziej :> Eddy R.I.P.

Nie ma co robić wielkiego halo z pojawiania się HBK'a na TttT, zwłaszcza że nie będzie walczył. Chce poprostu okazać szacunek żołnierzom itd itp, raczej nie trzeba się doszukiwac jakiegoś "powrotu" do WWE. Bardzo dobrze że Kaitlyn jest na SD ale to chyba było logiczne. Myśle że będzie pociągniecie story z Vickie i Dolphem które zakończy się porzuceniem Vickie i stratą pasa. Aaaa Dixie przestań zbierać dziadkó z WWE!!! DDP? Jako kogo ona go chce zatrudnić bo mam nadzieje że nie jaka zawodnika... Niech kolejnego dziadka postawi koło Hogana i Bischoffa... Dobrze że Page się nie zgodził. Czyżby Batista dał sobie spokuj z mma?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...