Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Matt Hardy o WWE, Jim Ross o swoim powrocie i inne.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

47495282.png

:arrow: Mattowi Hardy'emu nie podoba się obecna sytuacja WWE. Według niego szybkie wprowadzanie młodych jest złe. Według niego nowi zawodnicy są za słabi na 'tą półkę'. Nie podoba mu się również to, że po tylu tygodniach gadania o stypulacji Free or Fired, Cena nadal lata po RAW i rozdaje FU jak gdyby nigdy nic. Jest mu też szkoda Christiana i Gail Kim, ponieważ wie on, że gdyby nie ich pobyt w TNA obecnie lataliby odpowiednio z pasami WHC i Divas.

:arrow: Na plakacie reklamującym Tribute to the Troops znajduje się Shawn Michaels. Jednak chyba nie pojawi się na tej gali.

:arrow: Wiele gwiazd WWE nie jest zdziwiona tym, że MVP opuścił tą federację. Jak wiemy obejmuje go 90-dniowa klauzura, która nie pozwala mu występować w innych federacjach. Chodzą pogłoski, że Montel miałby wyjechać walczyć do Japonii.

:arrow: Xavier Woods (Consequences Creed) nie jest już FCW Tag Champem. Powód? Kontuzja jego partnera - Wesa Briscoe.

:arrow: Możliwe, że na ostatnim FCW swój debiut zaliczył Ricardo Rodriguez, bowiem podczas 10 man tag team matchu wystąpił jakiś nieznany zamaskowany zawodnik.

:arrow: Jim Ross o swoim powrocie do WWE: Oczywiście, że jestem otwarty na powrót do federacji, z którą jestem związany od 1993 roku. Prawie codziennie dostaję maila na ten temat. Jeżeli dostanę propozycję, na pewno nie odmówię. I nie ważne czy chodzi tu o rolę komentatora czy jakąś inną funkcję.

:arrow: Poznaliśmy już dwie walki, które odbędą się na TLC:

Edge vs Kane, Del Rio vs Mysterio - obie w stypulacji.. TLC.

:arrow: Pełna karta TNA Final Resolution:

TNA World Title Match

Matt Morgan vs. Jeff Hardy

Special Referee: Mr. Anderson

TNA Tag Team Title Match

Generation Me vs. The Motor City Machineguns

TNA TV Title Match

Douglas Williams vs. AJ Styles

TNA X Division Title Match

Jay Lethal vs. Robbie E.

Cookie will be suspended above the ring in a cage.

#1 Contender's Match

Beer Money vs. Ink Inc.

Submission Match

Jeff Jarrett vs. Samoa Joe

Casket Match

Abyss vs. The Pope

First Blood Match

Samoa Joe vs. Rob Van Dam

Falls Count Anywhere Match

Tara vs. Mickie James

:arrow: Hulk Hogan wyraża chęć wystąpienia w reality show o nim, o jego nowym życiu z nową żoną.

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• sm

1

• FIZ

1

• dirt_diver2

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Może i troche za szybko promują młodych ale ważne że promują więc jest Git.HBK na plakacie Tribute of Troops ? Może się pojawi,z tym że MVP odchodzi to nie jestem zadowolony bo bardzo lubie tego typa i bardzo przydaje się w federacji no niestety.Czekam na powrót Jima Rossa do federacji bo brakuje mi dobrych komenatrzyy :) Dziś mało Newsów więc krótka wypowiedz i oczywiście dzięki za info.

Matt ma trochę racji co do młodych. W 100% się z nim zgadzam co do Christiana Capitan Charyzma jobbuje na Supestarsach WWE marnuję nie jeden talent.

HBK na Tibute to the Troops zajebista wiadomość oby wystąpił na tej gali.

Co do odejścia MVP to cieszyłem się myślałem że przejdzie do innej federacji i dostanie push ale czemu aż do Japoni liczyłem na TNA albo RoH.

Mam nadzieje że Jimm Ross dostanie propozycje i będzie komentatorem albo wezmą go chociaż do prowadzenia wywiadów.

Dziś mało newsów więc komentarz też krótki ale oczywiście dziękuje za newsy

Mattowi się nie podoba?? A komu się podoba Matt?? Sorki że młodzi dostaja push, on sobie nie radził i wybrał łatwiejszą drogę, odszedł na własne życzenie, czyli się poddał, tak samo MVP, nigdy go nie lubiłem, nawet jak wczoraj wiedziałem że jego ostatnia walka w WWE to i tak przyśpieszałem patrząc tylko na segmenty z Kavalem. Nie moja wina że chłopaki są od lat i nie maja na siebie pomysłu, przez tyle czasu mogli coś wymysleć lepszego niz "ball in" i styć sie jak świnia =))

Był czas kiedy narzekalismy na Vince'a że nie ma młodych twarzy, że roster jest stary, teraz połowa chłopaków jest nowa, każdy chce się zaprezentować, myślę że i Matt i MVP , Carlito i inni mogli wysilić się żeby uzyskac w tej sytuacji lepszą pozycję. Nie każdy ma szansę być Rockiem, Austinem czy Triple H, jak wiemy dwaj pierwsi mieli pomysł na siebie, który wypalił, Hunter walczył o pozycję w federacji parę lat i do dziś nieżle się pokazuje (mimo koneksji rodzinnych ;) ). Przecież to nigdy nie nie zależy tylko od writerów, może jutro taki Ziggler wymyśli coś takiego że będą go kochały miliony przez lata??

Reszta newsów spoko, z tym że walka Del Rio i Rey nie będzie w stypulacji TLC, będzie to zwykła walka bez żadnych udziwnień.

Matt zachowuje się troszkę jak hipokryta jeśli chodzi o sprawę z Ceną. Czy On już nie pamięta że Angle miał odejść, a mimo to pojawił się na którymś z Impactów również jakgdyby nigdy nic... Według Niego trzeba oczywiście staruszków, pozdrawiam Cię Matt :waving: . Shawn podobno nie bez powodu widnieje na plakacie TTTT. Ta gala w tym roku ma odbyć się w jakiejś jednostce wojskowej w USA, więc możliwe że dla większej promocji rzeczywiście się tam pojawi. Pewnie będzie tylko rozdawał autografy i ewentualnie powie kilka zdań. Jeśli z ust Rossa padły słowa że chętnie by wrócił to myślę że Vince nie ma na co czekać. Powinien przywrócić Go do stołu komentatorskiego, bo tam sprawdza się bardzo dobrze.

Dzięki za newsy :).

JA tradycyjnie krótko.

JR powiediział że chętnie wróciłby w roli komentatora LUB W INNEJ ROLI, olać komenowanie, ale JR jako GM jak dla mnie jeszcze lepsza wersja chociaż można by nawet poodzić jedno z drugim, zobaczymy co z tego wyjdzie. Co do Matta, on już mnie po prostu nudzi, lubiłem go w WWE ale teraz myśli tylko o sobie, fakt z jego ostatnich zdjęć widać że wpakowł w siebie kilka strzykawek, ale czy to coś zmieni? moim skromnym zdaniem nie ma szans. Pewnie w TNA zdobędzie pa i niestety, po raz kolekny TNA zrobi błąd. Do niedawana byłem przekonany że Matt i TNA = sukces ale teraz... Myśląc na zimno jeden Hardy starczy tam całkowicie, mam nadzieję że jednak TNA oleje go.

sig.png

A więc ja też się wypowiem... Zgadzam się z Mattem Hardym. Ale jednak, trzeba przyznać że sytuacja w WWE się bardzo drastyczniej zminiła, ale oczywiście na dobre, W końcu coś się dzieje - "złego" - Złego czyli coś czego dzieci by nie chciałby... Co do Christiana i Gail Kim to także ma rację. Nie rozumiem co się z nimi dzieje, Tacy zawodnicy i dupa. Było ECW to Christian wymiatał, nie ma ECW to Christiana nie widać!!! Ale czy oni by nadawali się w TNA? Do wszystkiego można byłoby się przyzwyczaić... Jaki ma sens robienia plakatów z postaciami które się na gali nie pojawią.. Tylko i wyłącznie narobili pełno nadziei fanom Shawna Michaelsa... No i nic! Sytuacja MVP jest dla mnie zrozumiała i chyba na jego miejscu postąpiłbym podobnie. Kurde, neich już przychodzi do WWE Jim Ross!!! Kocham gale gdy on je komentuje... On potrafi dodać tych dodatkowych emocji. Brakuje mi go!!! Ale dotychczas się nie przyzwyczaiłem do gal bez jego komentarzy :D No to tyle z mojej strony. Dzięki Wielkie za Newsy!!! :D

MVP, też odszedł ??? Niedługo dojdzie do tego, że trzeba będzie stworzyć jeden brand w WWE bo inaczej co tydzień będziemy te same walki. Kurcza naprawdę federacja McMahona staję się bardzo mocno monotematyczna co moim zdaniem staje się nudne. Z Mattem nie do końca się zgadzam, może chodzi mu o to że sam musiał jobbować Drew,który mistrzem wrestlingu nie jest ale Matt przed odejściem prezentował słabą formę. Chciałbym, aby JR powrócił do WWE to moim zdaniem jeden z najlepszy komentatorów jakich miałem okazje usłyszeć.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Wczoiraj nie zdążyłem to jako że jeszcze nie ma nowych newsów zdąże się jeszcze wypowiedzieć :P Z Hardym w niektórych kwestiach się zgadzam, w innych nie. Racja że WWE za dużo młodych gwiazd przyjmuje na raz no ale poza Barrett'em i Del Rio nikt tam jakiejś wysokiej półki nie dostał od razu. Zgadzam się ze głupia sytuacja z Ceną i mi tez się to nie podoba ale jak już ktoś wyżej napisał, to samo jest z Anglem i to samo jest z Team 3D. Co do Christiana to nie wiem, moim zdaniem z tym gimmnickiem nie zasługuje na główny pas, ze starym heelowym za czasów The Brood i Edge i Christian było niebo ciekawszy, teraz go nie lubie. Może Woods zsottanie jeszcze dodany do NXT, wydaje się ciekawą postacią.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...