Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE CrashDay #6 (cz.1)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

CrashDay będzie podzielone na dwa party. Proszę zostawiać komentarze w parcie nr.2. Zapraszam.

wa4m89.png

Michael Cole: Tak, tak drodzy państwo CrashDay ponownie na antenie! Pierwszy odcinek tego wspaniałego show po jakże udanej gali PPV - CrashTime, będą prowadzić...

Jerry Lawler: Jerry "The King" Lawler...

Michael Cole: Oraz Michael Cole. Nie przedłużajmy, czas na Asshole Show!

776485.jpeg%20-%20Asshole%20Show

(Miiissteeerrr...)

Michael Cole: Oto i on! Pierwszy w historii WCE Champion, drugi w historii World Tag Team Champion, pierwszy w historii Unified Tag Team Champion...ten facet ma sukcesy zapisane we krwi!

Jerry Lawler: Nie zapominaj, że gdyby nie Batista to Kennedy nie wygrałby pasów TT...

Michael Cole: To oczywiste, Batista też miał swój wkład w ten sukces, ale...Kennedy to jedyny jak dotąd zawodnik w WCE, który dwukrotnie posiadał WCE Championship! To już o czymś świadczy, nie?

Jerry Lawler: Wszyscy wiemy jak to się stało...

Michael Cole: Ehh...Kennedy na ringu, oddajemy mu głos.

Mr. Kennedy: Witam wszystkich baaaardzo ozięble. Chciałbym na początek podzielić się z wami...czyli widzami moimi błyskotliwymi refleksjami. Otóż...jesteście frajerami. Tępymi frajerami. Co tydzień na was najeżdzam, ubliżam wam, mimo to mój show, jest najbardziej popularnym w całym Wrestle Championship Entertaiment! Asshole Show biło na głowę People's Show czy też ten beznadziejny...Wooo coś tam show. Być może moja charyzma i dar przekonywania są tak wielkie, że po prostu nie możecie mi się oprzeć? Może coś w tym jest...Ty, mały z pierwszego rzędu, tak do ciebie mówie...cały czas spoglądasz na moje pasy mistrzowskie...Ha! Tak, dobrze wiecie co to za pasy...to World Tag Team Title oraz WCE Tag Team Title, razem te pasy tworzą...Unified Tag Team Titles! Na niedzielnym CrashTime Ja i Batista zniszczyliśmy Undertakera i Steve'a Austina! Nie mieli nic do powiedzenia w tej walce, całkowicie ich zmiażdzyliśmy! Te pasy to wielki sukces Destination, ale...jest jeszcze coś. Na CrashTime oprócz Unified Tag Team Championships zdobyłem również WCE Championship, jednak...byłem na tyle dobroduszny, że przekazałem najważniejszy pas w federacji temu oto człowiekowi...The Miz!

(Awesoooomeee...!)

Miz zmierza uśmiechnięty w kierunku ringu z pasem mistrzowskim na ramieniu...Kennedy podaje mu rękę, po czym obydwaj siadają na rozstawionych na ringu kanapach...

Mr. Kennedy: The Miz...WCE Champion oraz członek Destination...ciesze się, że przyjąłeś moje zaproszenie. W sumie to nie miałeś wyjścia, do Asshole Show zaprasza się tylko najlepszych...a poza tym mi się nie odmawia.

The Miz: Kennedy, Kennedy, Kennedy...WCE Championship to moje największe osiągnięcie w karierze. Nigdy nie osiągnąłem czegoś takiego, nigdy! Przez wiele miesiący pracowałem na ten sukces, i wreszcie...mogę śmiało o sobie powiedzieć, że jestem mistrzem federacji! Jestem mistrzem najlepszej federacji na świecie! WCE Championship nareszcie powrócił do Destination!

Mr. Kennedy: Taa...powiedz czy...

The Miz: Poczekaj. Chciałbym podziękować całej naszej drużynie - Batiście, Shad'owi oraz...oraz oczywiście Tobie Kennedy. Gdyby nie wy na pewno nie siedziałbym na tej kanapie i nie trzymałbym na swoim ramieniu WCE Championship.

Mr. Kennedy: Miz nie poznaje cię...ok, zmieńmy temat. Co powiesz o niedzielnych draftach? Oczywiście chodzi mi o osoby, które dołączyły do CrashDay...

The Miz: Hmm...jedno słowo...Looooseeeerrssss! Tylko tyle mogę o nim powiedzieć! CrashDay to lepszy brand, udowodniliśmy to na CrashTime, udowadniamy to z tygodnia na tydzień, i jeśli te przybłędy z Showtime mają zamiar coś tu osiągnąć muszą wreszcie dowiedzieć się co to znaczy słowo "praca"! Na CrashDay nie ma obijania się, nie ma leniuchowania tutaj trzeba dawać z siebie 100% żeby być kimś! Daniel Bryan, Mistico, Evan Bourne...oni są słabi, nie pasują do CrashDay. Nie mówi tego byle kto, tylko Awesome One The Miz...weźcie to sobie do serca.

Mr. Kennedy: Racja. Nie wymieniłeś jednej osoby...Kurt Angle.

The Miz: Obydwaj wiemy dlaczego...oni nie muszą o tym wiedzieć..

Mr. Kennedy: Spokojnie, wszystko wyjaśni się już dzisiaj. Wracając do Mistico...czy ten pajac nie miał aby wylądować w Meksyku? Czy nie miał aby odejść z mojej federacji? Co on tu do cholery robi?! Czy...

(Ameno...)

Jerry Lawler: Patrz Cole, to Mistico! Mistico pojawia się pod titantronem, trzyma mikrofon!

Mistico: Mr. Kennedy oraz The Miz...dwa żałosne pajace, które potrafią tylko gadać...obydwaj myślicie, że jesteście niewiadomo kim...? Tak naprawdę wy dwaj razem wzięci nie dorównujecie mi. Nie posiadacie nawet połowy moich umiejętności...

The Miz: Jak śmiesz karle...?! Kennedy to Unified Tag Team Champion, legenda tej federacji, a ja...ja jestem WCE Championem! Nie masz prawa powiedzieć o nas złego słowa! Takie zero jak ty ma czelność żeby...

Mistico: Zamilcz! Nie rozmawiam z tobą, nie jesteś dla mnie żadnym zagrożeniem. Przyszedłem złożyć propozycje jemu (Mistico pokazuje palcem na Kennedy'ego). Kennedy...skoro uważasz się za żywą legende tej federacji to dlaczego nie zmierzysz się ze mną? Dziś!

Mr. Kennedy: Hahaha...jesteś zbyt mały żebym na ciebie spojrzał. Zawodnicy mojego pokroju nie walczą z byle kim. Legendy nie walczą z klownami z Meksyku...

Mistico: Heh...tak jak myślałem. Jesteś tchórzem. Tchórzem, który nie ma honoru żeby przyjąć moje wyzwanie...

Mr. Kennedy: Ty mały...zgoda. Dziś wieczorem Mr. Kennedy zniszczy Mistico! Nie będzie czego po tobie zbierać! Jednak to nie będzie zwykła walka, o nie...Ty i Ja...Ladder Match! Co ty na to...?

Mistico: Zgadzam się.

Michael Cole: Woooow! Kennedy kontra Mistico - Ladder Match! Tego jeszcze nie było...

Jerry Lawler: Racja to może być ciekawe. Zapraszamy na reklamy, za chwilę wracamy.

(Reklamy...)

Kamera przenosi nas do szatni Mistico...

Jeremy Borash: Mistico mogę zadać kilka pytań...?

Mistico: Śmiało J.B...

Jeremy Borash: Za dwa tygodnie na CrashDay walczysz z Danielem Bryanem w Non Title Match...dziś wyzwałeś do walki Kennedy'ego. Co więcej, to walka ze stypulacją - Ladder Match. Takie rodzaje walk są bardzo niebezpieczne...

Mistico: Takie walki to całe moje życie. Myślisz, że boję się wysokości...? Jeśli tak to jesteś w wielkim błędzie. A Kennedy...czas żeby ktoś w końcu pokazał mu co to jest prawdziwy wrestling.

Jeremy Borash: Nie boisz się, że Kennedy będzie miał wsparcie ze strony Destination...? W końcu to Ladder Match, wszystko jest dozwolone.

Mistico: Chyba zapominasz, że ja również mam...jak wy to mówicie "plecy". Nie jestem jednak tchórzem i dopóki Destination nie zbliży się do ringu, Rudos także nie będzie się mieszać.

Jeremy Borash: Dziękuję Mistico. Wracamy na ring.

tagsr.png

Michael Cole: A tym razem starcie Tag Teamowe! Pomiędzy gwiazdami z meksyku, a AJ Stylesem i World Strongest Manem Markiem Henrym!

Howard Finkel: A na ring zapraszamy pochodzącego z Silsbee, Texas, ważący 390 funtów, Mark Henry oraz jego Tag Team partner pochodzący z Gainesville, Georgia, ważący 215 funtów AJ Styleeeeees!!!

Mark Henry idzie na ring przy swoim theme, a za nim rusza AJ Styles.

Howard Finkel: A ich rywalami będą meksykańscy luchadorzy. Pochodzący z Torreón, Coahuila ważący 98kg... Dr. Wagner Jr... Oraz jego meksykański przyjaciel pochodzący z Mexico City, Mexico ważący 68 kg...Aerooostar!

GONG!!!

Zaczynają AJ Styles i Dr. Wagner Jr, obaj krążą w okół siebie AJ Styles rusza na Wagnera, ale ten go podcina i AJ na ziemi, ale od razu wstaję odbija od lin, chcę kopnąć Wagnera, ale ten łapię jego nogę i Dragon Screw! Zmiana na ring wpada Aerostar! I Deja Vu! Aj Styles upada próbuję wstać, ale kiedy się podnosi próba kolejnego Deja Vu, ale w pewnym momencie Styles to zatrzymuję i PowerBomb! Z przejściem do pinu tylko 1! I zmiana z Markiem Henrym, Henry wpada w Aerostara shoulder blockiem. Zamaskowany wrestler upada, ale momentalnie wstaję i kiedy Henry próbuję powtórzyć akcję nadziewa się na dropkick wpada na liny i Tiger Feint Kick!! Mark zamroczony Aerostar klepię w rękę Wagnera, Dr wchodzi na 3 linę i DropKick z narożnika i jeszcze Dropkick od Aerostara! Aerostar jest wyganiany w narożnik przez sędziego, a w tym czasie na ring wpada AJ Styles i Pele Kick! OMG! Styles ucieka z ringu Henry upada na Wagnera i go przypina, ale sędzia nie wie co ma robić schyla się do pinu, ale Frog Splash z narożnik w wykonaniu Aerostara! Na ring po raz kolejny wbiega AJ Styles próba Pele Kick, ale nie udana! I Aerostar wykonuję Crossbody i wraz z Stylesem wypadają za ring. A Wagner już wstał i z Henrym mierzą się wzrokiem, Wagner kopię Marka, ale ten łapię jego nogę i się cwaniacko uśmiecha, ale Wagner momentalnie wykonuję Enzughuri. Henry nie upada jak większość zawodników tylko lekko się odsuwa, próba big boota, ale Wagner prześlizguję się pod nogą Marka i seria kicków w Henrego iii Wagner knot! Mark jednak się nie poddaje i po pewnym czasie i nacisku Wagner puszcza, ale Henry zmęczony, lezy pod narożnikiem. Wagner tauntuję, ale w narożniku szaleję jego TT partner Aerostar, niebieski wojownik jest w ringu i kilka razy uderza łokciem WSM. Aerostar wchodzi na 3 linę i Shooting Star Press! Z przejściem do pinu 1..2..! Tylko dwa! Aerostar nie wierzy, a kiedy się odwrócił Mark czołga się do sowjego narożnika ma blisko i tak w ringu jest AJ Styles! Odbija się od lin i styling DDT! Próba pinu po raz kolejny tylko 2! Aerostar powoli się podnosi Styles się szykuję do Capoeira Kick, ale nie trafia i kolejne w tej walce deja vu w wykonaniu Aerostara, ale tym razem szybka zmiana na ring wpada Dr. Wagner Jr wsadza sobie Stylesa w krocze i PowerBomb! Ale nie przechodzi do pinu staję w narożniku, za nim jest Mark Henry odwraca sobie bez większego problemu Dr. Wagnera i headbutt! Wagner pada narożniku, a Styles energicznie się podnosi i Baseball Slide w narożniku wprost na głowę Wagnera! Próba pinu noga Wagnera zablokowana, ale tylko dwa Mark jest wściekły wchodzi na ring, ale sędzia w dość nieudolny sposób mu na to nie pozwala na 3 linie jest Aerostar biegnie na niego AJ i splash z 3 liny! Aerostar od razu po tej akcji ucieka z ringu żeby sędzia nie miał pretensji Wagner kładzie się na Stylesie, ale znów tylko dwa, tym razem Aerostar nie wierzy w to co widzi, a Mark schodzi z ringu i idzie do Aerostara, Henry rzuca się na Aerostara i potężnie okłada, ale zauważa to Wagner i Suicide Dive z ring! Henry pada, a Wagner podnosi kolege obaj stoją za ringiem OMG! Styles! Shooting Styles Press! Meksykańska drużyna leży pretendent do tyłu Mark Henry też debiutant Styles po akcji którą wykonał nie może wstać sędzia ich odlicza, a konkretnie Stylesa i Wagnera! 7! Styles łapię Wagnera za głowę i pośpiesznie wrzuca na ring sam też wskakuję sędzia przerywa liczenie. Wagner rzuca się na Stylesa okłada go w parterze! Styles nie umie zrzucić z siebie rywala w końcu mu się to udaję Styles odbija się od lin i ooo Wagner Driver! PIN 1...2 Na ring wpada Mark henry i elbow drop! Wagner puszcza Stylesa z pinu jest wściekły mierzy wzrokiem Marka Henrego! Wbiega w niego, ale Henry stoi bez ruchu i szyderczo się uśmiecha, ale od tyłu atakuję go Aerostar serią maczug w plecy. Henry się pochyla i dostaję serię podbródkowych od Wagnera! Henry upada! Aero łapię go trzyma strasznie mocno, a Dr. wykonuję Bad Medicine! Henry pada, a Aerostar wywala go za ring Styles już się podniósł i Pele Kick na Aerostar!!! Który wypada za ring, a Styles pędzi na Wagnera, ale ten czujnie go podcina iii...?

Jerry Lawler: Rey Mysterio by się przydał!

Michael Cole: Patrz! On to zrobi lepiej!

Wagner wykonuję Six One Nine! Styles pada, a Wagner wchodzi na 3 linę! Ale widzi, że AJ jest przytomny, więc szybko schodzi i zmienia się z Aerostar który pewnie wchodzi na 3 linę! Frog Splash! Z przejściem do pinu,a le tylko 1! Styles jest niesamowity! Wstaję, ale Aerostar podnosi rękę w górę! Springboard Tilt a Whird Headscissors! AJ leży nieprzytomny, Aerostar podchodzi do Marka coś mu pokazuję, Henry się wścieka i przerzuca go za ring! Schodzi za nim chcę zaatakować, ale biegnie już Wagner z krzesłem Henry ucieka. Wagner po raz kolejny ratuję Aerostara wrzuca go na ring. Ale tam dopada go Styles wściekle okłada podnosi i Stylesplex Special!!! Niesamowite, Styles całą walkę obijany wraca do gry! Wrzuca Aerostara w Wagnera Aero się odwraca i super kick! Aerostar pada! Styles podchodzi do niego i kopnięcie w głowę Aero się podnosi podchodzi do leżącego Stylesa i co?! Kick Up Frankensteiner! AJ Styles pokazuję magię ringową i staję za linami czeka aż Aero się podniesie iii Springboard Fllying Forearm Smash Aerostar pada Styles przechodzi do pinu 1..2... Noga zawodnika wywodzącego się z Lucha na linach sędzia przerywa liczenie! Styles jest wściekły Aerostar odbija się od lin i Deja Vu nie łapię Styles Aeorstara i chyba nam się szykuję Styles Clash, ale nie Aerostar przechodzi pod nogami AJ odbija się po raz kolejny od lin i tym razem cross body! Podnosi sobie Aerostara trzyma iii Flying Armbar!!! Aerostar walczy chyba zaraz klepnie, ale z narożnika wyskakuję Wagner wybiega też Mark Henry chcę złapać Wagnera, ale Wagner wbiega po wystawionych rękach Marka na jego bark i Leg Drop na Stylesa, który puszcza

Michael Cole: OMG! VIVA LA LUCHA, ale to i tak Destination trzęsie tym miejscem.

Jerry Lawler: Wiesz, że to może być kwestia czasu?!

Wagner ucieka szybko za ring wściekła lokomotywa Mark Henry idzie za nim! Wagner wskakuję na ring, ale Henry łapię go za nogi i rzuca nim o bandy! Dr. Wagner zwija się z bólu,a Henry grzecznie staję w narożniku, a Wagner leży za ringiem i Aerostar będzie miał problem jeśli będzie chciał się zmienić. Ale na razie ma inny problem nie może wejść na falę bo teraz AJ Styles jest dominującym w ringu, ale zmienia się z Markiem Henrym, Henry szaleję wchodząc do ringu łapię Aerostara i seria headbuttów Aerostar osuwa się na liny i Big Boot za ring, Mark wychodzi za rywalem łapię go i rzuca o bandy o narożnik o schodki Aerostar zwija się z bólu, a Mark Henry przygotowuję się do World Strongest Slam na schodki, ale Dr. Wagner atakuję Marka i wrzuca go w stalowy narożnik,a Aerostar odsuwa się powoli podnosi stara się wbiec na ring, ale nie ma sił wślizga się na ring ciężko oddychając i Bullet Tope! Publiczność zamarła Aerostar tak się wbił w Henrego, że nie wyglądało to ani przyjemnie dla fanów ani chyba Aero nie czuł się miło mina Wagnera może nam też dużo powiedzieć.

Michael Cole: To jest Lucha, a nie Rey Mysterio pff.

Jerry Lawler: Ale nie wolno Ci nie doceniać tego malca!

Aerostar się nie podnosi sędzia doliczył do 8, a Mark Henry wstał złapał Aro wrzucił na ring On sam sobie robi wilczą przysługę sam do niego wchodzi w ostatniej chwili AJ Styles nadal leży w narożniku, a Mark osuwa się na ziemię wszyscy leżą. Wagner wczołgał się do swojego narożniku i tam leży, a Mark Henry pierwszy wstaję opiera się o jedno kolanko podnosi wstał, Aerostar wyturlał się gdy to zobaczył za ring, Mark zanim idzie, ale kiedy przechodził przez liny otrzymał dropkick od Wagnera i wypadł... Aerostar wraz z pomocą Wagnera wrzucają Marka na ring, ale troszkę za mocno bo ten wpada prawie pod swój narożnik AJ Styles jest blisko sięgnięcia i zmiana jest blisko,ale na ring wpada Aerostar i odpycha Marka ze swojego narożnika na środek ringu tam wykonuję kilka Elbow Dropów wspina się na narożnik jest wyczerpany, ale Henry w tym momencie turla się do swojego narożnika i zmiana! Styles kopie w liny Aerostar spada na ring upada ledwo żywy Styles szykuję się do Styles Clash, ale Aero ciągnie go nogami i hurricanrana! Wchodzi na 3 linę tauntuję i 450 splash pin 1...2...3!!! Tak gwiazdy Lucha Libre wygrywają!

Michael Cole: Gabriel niech się schowa! VIVA La Lucha!

Jerry Lawler: Dobra walka! Naprawdę pokazali kawał...zaraz to Bret Hart!

Bret Hart: Nieźle, naprawdę nieźle. W tym miesiącu odbędzie się najważniejsze PPV w całym roku. Kennedy i Batista nie mają na tą okazję przeciwników. AJ, Mark...wiem na co was stać, dlatego za dwa tygodnie ponownie zmierzycie się z Aerostarem i Dr. Wagner Jr! Stawką tej walki będzie miano pretendentów do Unified Tag Team Championship! Aerostar i Dr. Wagner jako zwycięzcy możecie wybrać stypulację walki.

Aerostar i Wagner ustalają coś między sobą...ostatecznie mikrofon podnosi Wagner...

Wagner: Miałem zmierzyć się z tym szczurem Chrisem Jericho, ale skoro tak stawiasz sprawę...Tornado Tag Team Ladders Match!

Jerry Lawler: O cholera! Będzie się działo!

Michael Cole: Jak wiemy Wagner prowadził obecnie program z Chrisem Jericho, ale widocznie Bret Hart znalazł dla tych dwóch luchadorów inne zajęcie.

Jerry Lawler: Nie bój się, Wagner na pewno jeszcze zmierzy się z Jericho.

(Reklamy...)

Kamera przenosi nas do locker roomu Christiana. Oprócz Captaina Charismy jest tam również Layla...

Christian: Jak to beztalencie mogło zdobyć WCE Championship...heh...."zdobyć...on po prostu dostał ten pas. Nie do uwierzenia. Ktoś taki jak on nie zasługuje na WCE Championship. Ale Ja...ja to zupełnie inna sprawa.

Layla: Już niedługo ten pas spocznie na twoim ramieniu, Christian. Teraz skup się na dzisiejszej walce...

Christian: Hmm...yeah. Dziś dopadnę Bryana, chociaż uważam, że on jest dużo trudniejszym przeciwnikiem niż Miz. Powiedzmy sobie szczerze - ten koleś jest tutaj tylko dzięki jakiemuś idiotycznemu show. Zero umiejętnośći, zero serca do tego sportu...jak coś takiego może być mistrzem...?!

Layla: Dlaczego tak bardzo się nim przejmujesz? Przecież już niedługo ten pas będzie twój. Jak już mówiłam - skup się na dzisiejszej walce i nie myśl o Mizie...

Christian: Łatwo Ci mówić...ehh kobiety...

Christian wychodzi z szatni, a Layla chwilę później rusza za nim...

sgvsjhvseb.png

Jerry Lawler: A teraz walka Triple Threat Match! Pomiędzy Shadem Gaspardem, Jeffem Hardym a Evanem Bournem!

Michael Cole: Dla mnie młodszy z braci Hardych jest murowanym faworytem!

Howard Finkel: A do walki o No #1 Conteder Match For WCE Continental Championship zapraszamy pochodzącego z St. Louis, Missouri ważącego 193 funty... Evanaaa Booourne'a!

Howard Finkel: Drugim którego poprosimy na ring będzie pochodzący z Cameron, North Carolina ważący 231 funtów Jeff Hardy!!!

Howard Finkel: Oraz ich przeciwnik...pochodzący z Brookylnu w Nowym Jorku, ważący 290 funtów, reprezentujący Destination...Shad Gaspard!

GONG!!!

Shad ześlizguję się z ringu, a Jeff i Evan przechodzą do klinczu w którym wygrywa Jeff odpycha Evana, ale Evan płaskim dropkickiem w kolana Jeffa wywraca rywala, ale Jeff momentalnie wstaję i clothesline od Evana, Evan chcę się pokazać z jak najlepszej strony, ale może zaskakiwać, że Jeff zawodzi, Hardy wstaję pędzie na niego Evan, ale jest dropkick i Evan ląduję na deskach Hardy odbija się od lin, ale za nogi łapię go Gaspard, Jeff się wyrwał odbił od lin i baseball slide! Shad leci od lin i Jeff ma pełną kontrolę w tym momencie, Bourne się podnosi i od razu złapany przez Hardyego OMG! Twist Of Fate!

Michael Cole: On jest nie możliwy walka trwa 2minuty, a on wykonał swój finisher jego forma jest wielka!

Hardy przechodzi do pinu, ale na ring wpada Gaspard zrzuca Hardyego z Evana próba clotheslinu, ale Jeff wykręca rękę Shada odbija od lin i clothesline za ring! Shad za ringiem, a Jeff wraca do Evana, którego przypina 1...2... Gdyby nie Shad byłby koniec! Jeff zirytowany wstaję podnosi ze sobą Evana i DDT! Po raz kolejny go podnosi Irish Whip w narożnik i firmowa akcja Jeffa Hardyego Rope Aided Corner Dropkick!!! Odwraca się w stronę Shada widzi, że ten się podnosi i co robi Hardy rozpęd i Slingshoot Crossbody! Po czym seria ciosów w Shada który po raz kolejny upada i leży za ringiem, a Jeff idzie na ringt ma jest Evan Bourne, który powoli dochodzi do siebie. Jeff atakuję go jednak leg dropem i Evan po raz kolejny zwija się z bólu! Hardy jest na fali odbija się od lin i kolejny Leg Drop! Evan leży na środku ringu Hardy przechodzi do pinu, ale tylko dwa, a kiedy wstał stoi za nim Shad Gaspard arogancko odpycha Jeffa i Big Boot z przejściem do pinu, ale tylko tylko dwa Hardy spokojnie wstaję rusza na niego wściekły Gaspard z clotheslinem, ale Hardy przechodzi mu pod ręką to jednak nie przeszkadza Shadowi Hardas odbija się od lin i jest złapany pod Gorrila Press Drop i tak akcja wykonana, ale Hardy ląduję za tauntującym Shadem na nogi! Odwraca go i seria kicków i punchy wbijających Shada Gasparda w narożnik, Shad się wścieka odpycha Jeffa kilka razy uderza w głowę Jeff się odsuwa i Irish Whip w narożnik i mamy Whipser In The Wind, Shad Gaspard pada na matę i turla się za ring! Jeff wstaję odwraca się i hurricanrana od Evana z przejściem do pinu 1... Tylko jednego klepnięcia sędziego się doczekaliśmy bo Jeff nie ma zamiaru tak szybko przegrać Jeff się podnosi odbija od lin i dropkick! Dosiada Evana i potężnie okłada po chwili schodzi odbija się od lin i potężne kopnięcie w głowę Sydala! Evan upada, Hardy przechodzi do pinu, ale znowu Shad ściąga go z Evana, Jeff jest wściekły odpycha Shada, ale ten go łapię i Belly To Back Facebuster! Hardy pada zwija się z bólu a Shad przechodzi do pinu, ale momentalnie jest ściągany przez Bourna, który to robi z wielkim zadowoleniem Shad go popycha, a Evan odbija się od lin i hurricanrana! Shad po raz kolejny wściekły łapię się za głowę czeka na Bourna wyczekał mamy bia, Evan zwija się z bólu, a Jeff wchodzi szybko na 3 linę i Leg Drop z 3 liny na Evana, Hardy pokazuję Shadowi OK, ale ten wykonuję na nim Big Boota. Podnosi do STO! Tak! Tak! STO wykonane, ale jest też Evan który serią kicków wbija w narożnik Shada ten jest bezradny i mamy dropkick! Shad osuwa się w narożniku i tam otrzymuję serie kicków od Evana sędzia go odsuwa. Kiedy sędzia odsunął Evana, Shad się na niego rzucił potężnie go okłada Evan jest w tarapatach, ale podnosi się powoli młodszy z braci Hardych, który ma coś do pokazania Shadowi, Shad to zauważa puszcza Evana, Gaspard mierzy się wzrokiem z młodszym z braci Hardych przechodzą do zwarcia, które nie oczekiwanie wygrywa Jeff! Kopię w brzuch Shada próba Twist Of Fate, ale Shad odpycha Jeffa na liny Hardy się odbija i big boot od Shada NIE!!! Hardy przechodzi pod nogą samoańskiego wrestlera kopię go, ale członek Destination łapię nogę Jeffa, ENZUGHURI!!! Shad upada, a Jeff odbija się od lin i baseball slide Shad upada, a Jeff poraz kolejny odbija się od lin co odbicie na trybunach jest większe entuzjazm i leg drop publiczność szaleję, Jeff wchodzi na 3 linę jest na szczycie Swanton Bomb, ale Evan odsunął Shada!!!

Jerry Lawler: OMG Co zrobił Evan?!

Michael Cole: Chyba logiczne, że gdyby Jeff trafił to byłby koniec.

Hardy leży na ringu, a tym razem Evan Bourne wspina się na narożnik, ale publiczność buczy Evan jest na trzeciej linie i Shooting Star Press! NIE! Shad odsuwa Jeffa, ależ walka Evan leży nieprzytomny w ringu, a Gaspard go podnosi i chyba chcę to już skończyć tak szykuję nam się STO, ale nie młodszy Hardy kopię z pozycji leżącej w Shada ten puszcza Evana ciskając nim w narożnik podchodzi do Jeffa chcę go podnieść, ale Jeff wykonuję Kick Up Frankensteinera szybko podchodzi do Evana i dla niego też ma akcję Rope Aided Corner Dropkick drugi już w tej walce przyjmuję Evan Bourne, Jeff wchodzi na 3 linę, Shad wstaję skaczę na liny, ale to nie ma znaczenie po Jeff ułamek sekundy wcześniej odbił się z narożnika i wykonał Crossbody na Shada, Gaspard wstaję po omacku wchodzi na środek ringu Hardas odbija się od lin i running neckbreaker! Evan zbiera się w narożnik, ale wychodzi za ring, ale widząc, że Jeff szykuję się do pinu wskakuję i otrzymuję od Jeffa outside ring dropkick, Evan ponownie leży za ringiem, a Shad stara się podnieść podnosi się Hardy na niego biegnie Gaspard go przerzuca, ale Jeff ląduję na trzeciej linie i monsault!

Jerry Lawler: Hardy łamię prawa fizyki!

Michael Cole: Niesamowite!

Hardy przechodzi do pinu, ale ściąga go Evan wykonuję Irish Whip na Hardym, Hardy mocno odbija się od lin i running neckbreaker!!! Z przejściem do pinu, ale tylko dwa, Hardy nie czeka po raz kolejny wchodzi na narożnik i diving leg drop, publiczność na jednym oddechu skanduję całą walkę Hardy! Hardy! Hardy! Hardy przechodzi do pinu, ale tylko dwa poraz kolejny, więc idzie spróbować z Shadem, ale tym razem nie dwa, a jeden! Shad się podnosi Evan też stoją pomiędzy Hardym, Hardy jest w tarapatach Shad pędzi ze spearem, ale Jeff przeskakuję i to Evan Bourne otrzymuję speara! I wypada za ring w ringu zostają Jeff Hardy i Shad Gaspard wygląda na to, że to między nimi rozstrzygnie się kto wygra Shad przechodzi do zwarcia, które pewnie wygrywa i już ma jakąś przewagę rzuca Jeffem o narożnik, ale mamy Whisper In The Wiind! Shad upada, a Jeff czeka na niego aż wstanie Gaspard powoli się podnosi i seria kicków Shad wbity w narożnik Jeff się rozpędza próba wbicia głową Shada, ale Shad się odsuwa i Jeff uderza głową o narożnik, Shad łapię go chcę wykona STO, ale Jeff serią kicków go odpycha od siebie odbija się od lin i już kolejny w tej walce running neckbreaker! Hardy szaleję w ringu wchodzi na narożnik i diving leg drop z ring!!! Wprost na Evana Bourna, Evan zwija się z bólu za ringiem, a Jeff Hardy wchodzi do Shada, Shad odbija się od lin i Belly To Back Facebuster!!! Hardy leży na środku ringu i chyb Shad może kończyć tą zabawę przechodzi do pinu 1..2.. Hardy jest genialny! Shad wściekły wstaję nie wierzy nie wie co ma zrobić czeka aż Jeff Hardy się podniesie młodszy Hardy wstaję, Shad na niego pędzi i został zdzielony potężnym kopniakiem Gaspard na deskach, Jeff wyczerpany wchodzi na 3 linę, ale na ring wpada Evan Bourne kopię w liny Hardy spada na ring, ale wylądował na nogach biegnie na Evana ten go łapię w hurricanaranę, ależ obaj się kręcą nie możliwe i to Hardy wychodzi z tego pojedynku lepiej hurricanrana zapięta przez Evana, ale sam się stał ofiarą biegnie na niego Shad Gaspard ale otrzymuję kopnięcie w brzuch Twist Of Fate, Shad Gaspard upada na Evana Jeff Hady wchodzi na 3 linę Swanton Bomb! Swanton Bomb! Obaj rywale nie są w stanie walczyć Hardy przypina Shada który leży na Evanie sędzia odlicza 1..2..3!!!

Michael Cole: Xtreme Enigma wygrywa!

Jerry Lawler: Hardy zmierzy się na największej gali roku o pas Continental!

Michael Cole: Tak jak mówiłem, Hardy był murowanym faworytem do zwycięstwa i wygrał! Nieźle! Zapraszamy na reklamy...

(Reklama...)

Kamera przenosi nas na parking. Widzimy Jeremy'ego Borasha, który zmierza w stronę wjeżdzającego samochodu, z którego wysiada Kurt Angle...

Jeremy Borash: Witaj Kurt. Czy mogę...

Kurt Angle: Streszczaj się, nie mam czasu...

Jeremy Borash: Tak...Kurt jak wszyscy wiemy dziś nastąpi twój debiut na CrashDay, jednak nie znamy twojego przeciwnika. Wiesz coś o nim...?

Kurt Angle: Nie. Nie wiem z kim będę walczył w moim debiucie, ale jedno jest pewne - wygram. Nie ma innej opcji, nie wyobrażam sobie żeby jakiś mięczak zdołał mnie pokonać. O nie, nie dopuszczam nawet do siebie myśli, że mogę dziś polec. Ktokolwiek by się nie pojawił naprzeciwko mnie...zniszczę go, rozumiesz? Zniszczę! To ja jestem największą gwiazdą na CrashDay i nie ma lepszego ode mnie.

Jeremy Borash: Masz jakieś plany na przyszłość...?

Kurt Angle: Tak. Skopać zad temu pajacowi, który będzie dziś moim rywalem.

Jeremy Borash: Chodzi mi o dalszą przyszłość...

Kurt Angle: Słuchasz mnie w ogóle...? Mam jeden plan...kompletna i totalna dominacja. Pogrom zaczyna się już dzisiaj.

Kurt odpycha Jeremy'ego i rusza w stronę swojej szatni...
mvsmk.png

Howard Finkel: Panie i panowie, czas na walkę w stypulacji Ladder Match! Jako pierwszy wchodzi na ring, pochodzący z Green Bay, Wisconsin, ważący 245 funtów, reprezentujący Destination...Unified Tag Team Champion...Mr. Kennedy!!!

Howard Finkel: Oraz jego przeciwnik...pochodzący z Meksyku, ważący 193 funty...Mistico!!!

Jerry Lawler: Panie i panowie...zaczynamy Ladder Match! Oj będzie się działo...

Michael Cole: O czym ty gadasz? Kennedy go zniszczy.

Gong rozpoczynający walkę. Kennedy od razu ruszył na Mistico, który jednak sprytnie zszedł mu z drogi i poklepał po plecach. Kennedy odwraca się, podchodzi powoli do Mistico i patrzy na niego z góry. Po chwili Kennedy podnosi rękę i chce wymierzyć cios, jednak Mistico ponownie unika, przechodzi pod jego ręką, Kennedy odwraca się i...Slap od Mistico! Kennedy złapał się za klatkę piersiową. Mistico szybko podchodzi do Kennedy'ego i chce wykonać Irish Whip, jednak Kennedy kontruje i to Mistico ląduje na linach! Mistico wraca do Kennedy'ego i...Hurricanrana! Kennedy dość mocno upadł! Mistico wykonał salto w powietrzu w ramach tauntu, po czym szybko podbiega do stojącego w narożniku Kennedy'ego i...Monkey Flip! Kennedy na macie! Lider Destination krzyczy teraz z bólu, a Mistico szybko ustawia się na narożniku. Kennedy wstał, Mistico skacze i...Tornado DDT! Kennedy ponownie na macie! Mistico szybko wychodzi z ringu i bierze drabinę po czym wrzuca ją na ring. Kennedy doczołgał się już do lin, a Mistico rozstawił drabinę. Mistico wspina się po drabinie, jednak Kennedy dość szybko wstaje i popycha drabinę na linę! Mistico zwinnie zeskakuje z drabiny jednak nie zdołał uniknąć Closethline od Kennedy'ego! Kennedy unosi rękę do góry na znak triumfu po czym siada na Mistico i wymierza mu kilka ciosów w twarz po czym próbuje zerwać mu maskę! To co robi Kennedy nie podoba się publicznośći...Mistico zdołał go z siebie zrzucić! Kennedy szybko wstaje i rusza na Mistico, który nawet nie zdążył poprawić maski...Kennedy rzucił się na niego i sprowadził do parteru. Kennedy siada na plecach Mistico i łapie go za szyję. Mistico jest teraz w nieciekawej pozycji, a Kennedy przy okazji wykrzykuje obraźliwe hasła w stronę Mistico. Po chwili Kennedy puszcza uścisk i wstaje. Mistico próbuje wstać przy pomocy lin, jednak Kennedy podnosi go i wyrzuca z ringu przez drugą linę. Kennedy szybko podchodzi do drabiny, rozstawia ją i wspina się po niej! Taki szybki koniec...?! Kennedy już prawie ma walizkę! Zaraz...Mistico! Dropkick z trzeciej liny! Drabina przewrócona! Kennedy upada ze sporej wysokości na matę! Niezła akcja Mistico! Luchador wstaje, podnosi drabinę...ustawia za próbującym się podnieść Kennedym...Kennedy odwraca się i...o cholera! Cios drabiną prosto w brzuch! Kennedy pada na kolana trzymając się za brzuch! Mistico rzuca drabinę, odbija się od liny i...Dropkick! Kennedy na macie! Mistico nie czeka długo, pochodzi do Kennedy'ego i pomaga mu wstać. Kennedy bez zastanowienia próbuje wymierzyć cios, jednak Mistico blokuje i...Enzuigiri! Enzuigiri! Kennedy ponownie na macie! Mistico tym razem podnosi drabinę i ustawia ją przy narożniku. Po chwili Mistico ponownie podchodzi do Kennedy'ego, pomaga mu wstać i chce wykonać Irish Whip, jednak Kennedy kontruje, Mistico leci teraz w stronę drabiny, jednak w ostatniej chwili zatrzymuje się przed nią! Kennedy widząc to od razu rusza na niego i...Mistico unika! Kennedy wbija się barkiem w drabinę! Kennedy trzyma się teraz za bark, wygrzebał się już, odwraca się a tam...o cholera! Missile Dropkick! Mistico zdążył wejść na przeciwny narożnik i wykonać Missile Dropkick! Kennedy ląduje na drabinie ustawionej przy narożniku! Mistico nie czeka długo, podchodzi do Kennedy'ego i kładzie go na macie po czym wchodzi na narożnik przytrzymując drabinę. Publiczność szaleje, Mistico przeskakuję przez drabinę pociągając ją za sobą i...drabina ląduje na Kennedym! Kennedy przygnieciony przez drabinę! Mistico ma teraz szansę! Mistico wychodzi z ringu i podnosi inną drabinę po czym wrzuca ją na ring. Mistico ponownie wspina się po drabinie...o cholera...Kennedy! Kennedy czołga się w stronę drabiny, zdołał złapać Mistico za nogawkę! Mistico szarpie się teraz z Kennedym, który zdołał pociągnąć luchadora troche mocniej, jednak Mistico ustał na nogach. Mistico chce kopnąć klęczącego na kolanach Kennedy'ego w głowę, jednak Kennedy unika i...Spear! Mistico na macie, Kennedy okłada go po twarzy! Kennedy wpadł w szał! Mistico nie ma nawet jak go z siebie zrzucić! Po kilkunastu ciosach w twarz Kennedy wstał z Mistico, jednak od razu go podnosi, zarzuca na barki i...Mistico wyrywa się! Kennedy odwraca się i...Mistico chce wykonać Enzuigiri jednak...świetna kontra Kennedy'ego! Kennedy zarzucił Mistico na barki i...Green Bay Plunge! Mistico na macie!

Michael Cole: Właśnie o tym mówiłem! Cały Kennedy! Potrafi zrobić coś z niczego!

Jerry Lawler: Trzeba przyznać, że jak narazie ta walka trzyma poziom, chociaż od początku Mistico ma sporą przewagę...

Kennedy próbuje rozstawić drabinę, jednak jest już mocno poobijany. Po chwili jednak Kennedy zaprzestaje rozstawiać drabinę, składa ją, kładzie na macie i podchodzi do Mistico. Kennedy przeciąga Mistico niedaleko drabiny, po czym podnosi jedną część drabiny i wrzuca Mistico w środek. Publiczność buczy, jednak Kennedy nie czeka długo i potężnie upuszcza górną część drabiny na Mistico! Publiczność zamarła...Kennedy podnosi górą część drabiny i ponownie upuszcza ją na Mistico! Powtarza swój czyn jeszcze dwa razy! Po chwili Kennedy wychodzi z ringu i podnosi jeszcze jedną drabinę, którą wrzuca na ring. Mistico już wygrzebał się z drabiny i teraz łapie oddech. Kennedy ustawia drabinę przy narożniku po czym podchodzi do Mistico, łapie go za głowę i...Irish Whip na drabinę ustawioną przy narożniku! Kennedy podchodzi do "leżącego" na drabinie Mistico, schyla się i podnosi go...teraz Mistico siedzi na ramionach Kennedy'ego! To wygląda groźnie! Kennedy podchodzi tyłem do leżącej na ringu drabiny i...o cholera! Kennedy przewraca się upuszczając Mistico na drabinę! TO musiało boleć! Kennedy dość szybko wstaje i rozstawia drabinę na środku ringu przygniatając nią Mistico! Mistico przygnieciony drabiną, to musi być koniec! Kennedy wspina się po drabinie jednak co chwila patrzy na uwięzionego pod spodem Mistico. Mistico stara się przewrócić drabinę, jednak to nie jest takie proste! Kennedy już prawie sięgnął walizki i...o cholera...Mistico zdołał rozbujać drabinę! Kennedy jest na sporej wysokości, upadek może naprawdę boleć i...Mistico przewraca drabinę! Kennedy spada ze sporej wysokości prosto na linę! Kennedy leży na ringu jak martwy, jednak Mistico nie ma siły żeby się podnieść! Obydwaj leżą na ringu. Mistico próbuje wstać przy pomocy lin, jednak trzyma się za plecy, widać że ta walka sporo go kosztowała. Mistico podchodzi do drabiny i ponownie rozstawia ją na środku ringu. Mistico bardzo powoli wspina się po drabinie...jest dopiero na trzecim stopniu...Kennedy wstaje...Kennedy zdołał się już podnieść...Kennedy podchodzi do Mistico i uderza go ciosami młotkowymi po plecach! Mistico od razu spada z drabiny, jednak zdołał ustać na równych nogach. Kennedy podnosi Mistico i...Side Slam! Mistico ląduje na macie, Kennedy bez zastanowienia wykonuje Elbow Drop...i jeszcze raz! Kennedy nachyla się nad Mistico i krzyczy coś w jego stronę...słychać z tamtąd jak Kennedy obraża Meksyk...po chwili Kennedy odwraca się i opiera o liny, żeby złapać oddech. Kennedy odwraca się i...o cholera! Mistico zdołał, wstać, odbić się od lin i doskoczyć do Kennedy'ego...High Elevation Hurricanrana! Kennedy pada jak długi, jednak chwilę później wstaje i rusza w stronę Mistico, który wykonuje Dropkick w kolano! Kennedy na linach! Mistico bez zbędnego rozbiegu wykonuje...Tiger Feint Kick! Kennedy nie pada na matę, tylko stoi jednak wygląda jakby nie wiedział co się wokół niego dzieje! Mistico szybko wskakuje na trzecią linę i...Diving Armdrag! Kennedy upada na leżącą na ringu drabinę! Mistico szybko wychodzi z ringu i szuka czegoś pod nim...mała drabina, Mistico wyjmuje małą drabinę po czym wchodzi z nią na ring. Mistico szybko wchodzi z drabiną na narożnik blisko leżącego Kennedy'ego...Mistico skacze i...Moonsault! Moonsault! Moonsault z drabiną! Kennedy potężnie oberwał przy tej akcji! Mistico nie czeka długo, rozstawia drabinę, wchodzi na nią...jest mocno poobijany i wchodzi bardzo powoli...zaraz...Kennedy wstał?! Jak to możliwe...Kennedy doskakuje do drabiny, nogi mu się uginają, jednak próbuje wejść...Kennedy wchodzi po przeciwnej stronie drabiny, Mistico jest już na szczycie jednak dostrzega Kennedy'ego i wstrzymuje się z zerwaniem walizki. Kennedy również jest już na szczycie. Mistico i Kennedy wymieniają po ciosie...wymienili już kilkanaście ciosów! W pewnym momencie Mistico zadał o dwa ciosy więcej...Kennedy jest zamroczony! Mistico staje na najwyższym stopniu drabiny, łapie za walizkę. Kennedy leży jak martwy na szczycie drabiny, Mistico upewnił się, że walizka jest dobrze umocowana i...o cholera! Mitico wyskakuje do góry i wykonuje Dropkick prosto w głowę Kennedy'ego! Kennedy spada z dużej wysokości i ponownie uderza o drabinę leżącą na ringu! Co więcej, drabina po której przed chwilą się wspinał spada na niego! Mistico wisi teraz nad ringiem i próbuje odpiąć walizkę i...udało się!!! Mistico wygrywa!!!

Howard Finkel: Panie i panowie, zwycięzcą tej walki zostaje...Mistico!!!

Michael Cole: CO?! JAK TO MOŻLIWE...?! NIE DO WIARY!!!

Jerry Lawler: Hah! To musiało się w końcu stać. Trafiła kosa na kamień!

(Reklamy...)

Kamera przenosi nas do szatni Daniela Bryana. Daniel podskakuje, i rozgrzewa się...czas na walkę Christian vs Daniel Bryan!

cvsdb.png

Jerry Lawler: A teraz walka pomiędza Continental Championem, a #1 Contederem for WCE Championship!

Howard Finkel: Na ring zapraszam No #1 Contedera For WCE Championship pochodzący z Toronto, Ontario w Kanadzie, ważący 227 funtów..."Captain Charisma" Christian!

Howard Finkel: A jego rywalem będzie WCE Continental Champion pochodzący z Aberdeen, Washington ważący 190 funtów DANIEL BRYAAAAN!

GONG!!!

Christian krąży w okół Daniela, a Bryan skupiony nie daję się podejść i sam rusza do ataku, ale Christian też nie daję się zaatkować w końcu Bryan rusza z seria kicków, ale Christian łapię go do headlocka odbija od lin i knee atack Bryan powalony. Christian już się ustawia do kolejnej akcji czekając na Daniela aż ten się podniesie Daniel zwleka, ale w końcu się podnosi i rusza na Christian, ale te go czujnie podcina Bryan ląduję na 3 linie, a Christian momentalnie odbija się od lin i Standing Middle Rope Choke, Daniel jest zaskoczony, że dał się tak łatwo podejść Christian go podnosi wrzuca a narożnik, ale nie kontra Christian ląduję w narożniku! Bryan na niego pędzi i Christian jest niesamowity Rope Hung Pendulum Kick! Daniel pada jak ścięty a Captain Charisma wchodzi na 3 linę i Missile Dropkick! Daniel ponownie na macie Christian przechodzi do pinu 1... Ale to za mało na Continental Championa, który momentalnie odbija i Christian po raz koljeny czeka aż rywal wstanie, ale po chwili namysłu łapię Daniela za nogi i Cloverleaf! Ale Daniel strasznie szybko doczołgał się do lin i sędzia nakazał Christianowi przerwać ten jeszcze chwilę przytrzymał i tak zrobił, Daniel wisi na linach to kolejny jego błąd Standing Middle Rope Choke, Daniel jest niszczony przez Christiana zero pozytywów...

Michael Cole: Pff, continental champion...

Daniel znów się wyrywa, a Christian spokojnie odchodzi tauntując. Daniel ucieka za ring chcę sobie odpocząć, ale Christian mu na to nie pozwala i Triangle Plancha! Daniel powalony, ale Christian szybko wrzuca go na ring sam wchodzi Baseball Slide! Daniel atakuję, wychodzi po tej akcji od razu za Christianem wściekle go okłada Christian w tej chwili jes bezradny i rzut o bandy Christian zwija się z bólu, ale sędzia doliczył do 5, więc Daniel wrzuca rywala na ring i sam też wchodzi, ale Christian wstał podpiera się lin wchodzi na drugą linę czeka aż Daniel się zbliży i Daniel wpada w zasadzkę Captaina Charismy i Flashpoint! Christian odpoczywa siedząc w narożniku, a Daniel z wściekłą miną leży w środku ringu Christian go podnosi też jest już zly na przeciwnika za nieczystą grę i rzuca nimw narożnik, Daniel łapię tam oddech i kiedy Christian na niego wbiegał skontrował na Big Boot, Christian upada, ale błyskawicznie wstaję czeka na ruch Daniela który nie ma najnormalniej w świecie pomysłu czym by mógł zagrozić Christianowi, rusza na niego na pełnym rozpędzie, ale Christian robi unik i clothesline go nie trafia, a sam Captain Charisma odwraca się do Daniela i small package 1..2.. Daniel odbija, a Christian czeka na rywala aż wstanie ten moment świetnie obrazuję nam calą walkę. Christian łapię Daniel wymierza mu kilka podbródkowych i ciągnie go pod narożnik tam kilka razy okłada wchodzi na 3 linę i atakuję Falling Inverted Tornado DDT! Daniel Bryan jest bezradny Christian jest w wielkiej formie to może być zły znak dla The Miza. No #1 Conteder For WCE Championship szaleję wykonuję Irish Whip i Spinning Wheel Kick! Daniel znowu bezradny powoli się podnosi odbija od lin i Oj Powerslam od Christiana od razu z przejściem do pinu, ale tylko dwa Daniel nie chcę przegrać w AŻ tak żałosny sposób. Christian zaczyna być coraz bardziej zirytowany dominuję w walce, ale nie może nadal sobie poradzić z przypięciem Daniela, a jego morale wzrosną po tej walce. Christian wchodzi po raz kolejny na liny tym razem jego wybór to trzecia lina staję tam i czeka na Bryana, ale czy Bryan znowu da się złapać, tak daję pochodzi, a Christian wykonuję piękny i genialny technicznie springboard sunset flip pin, ale tym razem tylko 1 za słabo przypięty Daniel Bryan który wstaję i wściekle rzuca się na Christiana okłada go wbija w narożnik kopię tam wściekle sędzia nie może go oderwać zaraz będzie dQ i dopiero sędzie podnoszący ręce chcąc zakończyć walkę powstrzymuję Daniela, ale strasznie osłabił Christiana! Christian wychodzi zamroczony z narożnika, Daniel chcę go uderzyć, ale Christian blokuję i seria european uppercoat, która wbija Daniela w przeciwny narożnik i teraz tam Christian mści się serią ciosów i kicków. Wchodzi z Danielem na trzecią linę tam go mocno trzyma wymierza kilka ciosów przytrzymuję i facebuster z drugiej liny, Bryan leży bez sił na ringu, stara się podnieść podnosi, ale widzi, że idzie do niego Christian ucieka przed nim, ale to się dla niego źle kończy Edge o Matic! Mistrz upada pod narożnikiem i nie ma sił walczyć, Christian szaleję w narożniku przeciąga Daniela na środek ringu wchodzi na 3 linę, tam tauntuję i diving headbutt!!! Christian sam troszkę ucierpiał podczas tej akcji, ale większość wrestlerów po tej akcji nie czuję się za dobrze, więc mina Christiana nie może dziwić, ale przejście do pinu to nie żadna nowość, ale znów tylko dwa, Christian patrzy i jest pełen podziwu Daniela, ale nie ma zamiaru okazywać litości. Rzuca się na niego z serią ciosów prosto w twarz, a Daniel stara się zasłonić, ale nie ma szans nawałnica Christiana jest za duża... Leży znów na środku ringu, Christian po raz kolejny na 3 linie, a Daniel nie wie co się dzieję Frog Splash! Daniel zwija się z bólu, turla się za ring, żeby odsapnąć, ale Christian leci na niego z Sucide Dive przez drugą linę, Daniel upada na bandy, a Christian od razu po wykonaniu akcji wstaję i rzuca Danielem w bandy w drodze rewanżu, Bryan poraz kolejny pokazuję totalną bezradność żałosne jest to co prezentuję sobą w końcu to "CHAMPION!", a Christian wrzuca go na ring sam powoli spokojnie wchodzi odbija się od lin i dropkick na podnoszącego się Daniela, po czym próba zapięcia Cloverleaf!!! Udana, Daniel zwija się w ringu, ale Christian z wiadomych sobie tylko przyczyn po pewnym czasie podnosi Daniela Bryana i patrzy się na niego z niedowierzaniem. Daniel zaciska zęby odbija się od lin próba clotheslinu, ale Christian przęslizguję się między nogami Bryana, jego rywal się odwraca i Captain Charisma wykonuję Spinning Wheel Kick, prosto w głowę Daniela który upada, ale od razu za pomocą lin wstaję pędzi na niego Christian, ale Daniel ciągnie liny na dół, Christian wypada za ring.

Jerry Lawler: O! Daniel Bryan odżył!

Daniel odbija się trzy razy od lin i Suicide Dive, ale Christian go przejmuję i PowerSlam!!! PowerSlam z wyskoku Daniela niemożliwe! Christian jest fantastyczny w tej walce czeka aż Daniel się podnosi, ale to zbędne czekanie, więc łapię Daniel wrzuca go strasznie mocno na ring zapina Killswitch iii nie ma! Daniel go odrzuca na liny, i knee atack! Christian upada, ale zaraz wstaję i suplex z biegu Daniela, ale Daniel wpada na sędziego po suplexe!!! I kto ma teraz odliczać, Christian tego nie zauważył i zapina Killswitch tak wykonane, ale przechodząc do pinu zauważa, że sędzia leży i nie jest zdolny do dokończenia walki, Christian bezradnie siada w ringu, ale to nie jest koniec złych informacji Daniel się zbiera... Rusza na Christiana który błyskawicznie wstał i Killswitch!!!

[ AWESOOOOOOOOOOOOOOOOOME!!! I Came To Play! ]

WCE Champion idzie na ring, Christian jest załamany, The Miz arogancko wchodzi do ringu, a Christian mierzy go wzrokiem chcę zaatakować, ale Miz robi unik i atakuję pasem Christiana!!! W tym momencie na ring pędzie sędzia, a The Miz schodzi z ringu. Sędzia stoi na środku ringu i odlicza 1...2...3...4...5...6...7...8...9....10!!! No Contest!!! Christian powinien wygrać, ale niestety, Miz wpada od razu po odliczeniu na ring łapię za głowę Christiana przykłada mu pas do twarzy i coś krzyczy do Captaina Charismy po czym kładzie pas na ringu podnosi Christiana i Skull Crushing Finale na pas!!! Miz zabiera pas śmieję i schodzi z ringu.

Michael Cole: Widziałeś, widziałeś? He's Awesome!

Jerry Lawler: Ehh...to ma być WCE Champion...? Na PPV jestem za Christianem.

(Reklamy...)

Kamera przenosi nas na backstage, gdzie widzimy Christiana wspieranego przez Layle...

Jeremy Borash: Christian, Christian...wszystko w porządku?

Christian: Czego chcesz...

Jeremy Borash: Chciałem tylko...

Layla: Nie widziałeś co się przed chwilą stało...?! Masz świetne wyczucie czasu!

Layla zamyka drzwi do szatni Christiana...w międzyczasie po korytarzu przechadza się The Miz...

Jeremy Borash: Miz, Miz...przepraszam...dlaczego zaatakowałeś Christiana?

The Miz: To jest biznes chłopie. Biznes, który nazywa się Wrestle Championship Entertaiment, a ja jestem mistrzem tej federacji. Christian chce zabrać mi pas...? W porządku, ale uprzedzam, że to nie będzie łatwe.

Jeremy Borash: Pokonasz Christiana na ostatnim PPV w tym roku...? Captain Charisma jest ostatnio w świetnej formie...

The Miz: Hah! Jeszcze pytasz...?! Wygram tą walkę i obronie swój WCE Championship...Becouse I'm The Miz...And I'm...Aweessooomeee!!!

Jeremy Borash: Tak...wracamy na ring.

Main Event w kolejnym parcie.

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• T0meq

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie