Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

MVP odchodzi z WWE!, komentatorzy WWE, Goldust, Orton i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

World Wrestling Entertainment

WWE-Superstar-MVP-Formal-Look-Pictures.jpg

:arrow: MVP napisał na swoim twitterze, że dobrowolnie odszedł z WWE. MVP napisał, że odszedł ponieważ nie czuł już radości z pracy w WWE, i czuł że nikt się nim nie interesuje. MVP na SmackDown wystąpił po raz ostatni w WWE.

:arrow: Na ostatnim Monday Night RAW, jeden z fanów miał na sobie koszulkę z Hulka Hogana z TNA, ochroniarze nakazali fanowi zdjąć ta koszulkę, i dali mu T-Shirt z kampanii „Stand Up for WWE”.

:arrow: Podobno większość wrestlerów nie jest zaskoczona odejściem MVP, ponieważ ten już od dawna przygotowywał się do opuszczenia WWE.

:arrow: Mówi się że decyzja na temat kto wygra NXT 3 była bez znaczenia, bo zarówno Naomi jak i Kaitlyn mają zapewnione miejsce w rosterze.

:arrow: WWE chce wprowadzić zmiany przy stoliku komentatorskich, do zmian mogłoby dojść już na TLC. Todd Grisham nie zbiera wysokich ocen za swoją prace, dlatego Michael Cole dołączył do komentatorów na SmackDown, do tego Cole i Lawler nie lubią pracować z Strikerem, więcej, podczas Survivor Series Cole zdjął słuchawki i zaczął krzyczeć na Strikera, bo ten gadał za dużo. Do tego CM Punk może dołączyć do komentatorów na PPV.

:arrow: Goldust napisał, że zrobił badania na swoje kontuzjowane ramię, i w poniedziałek będzie wiedział jak poważna jest ta kontuzja.

Randy_Orton_08_Cropped.jpg

:arrow: Randy Orton również wykonywał badania, tyle że na kontuzjowaną szyję, dlatego opuścił RAW i kilka live eventów.

:arrow: Jim Ross na temat komentarzy Punka: „Komentowanie dużego turnieju to trudne zadanie, tym bardziej dla kogoś z małym doświadczeniem. Punk, ku mojemu zdziwieniu, podołał temu zadaniu. CM Punk dodaje niepowtarzalnego klimatu dla gali, a jego dowcipy śmieszą.”

:arrow: Według twittera Tommego Dreamera, Justin Roberts przeszedł operację barku, być może już nigdy nie będzie mógł trzymać mikrofonu.

:arrow: Seth Rollins (Tyler Black) na temat NXT 4 – “ Cieszę się że wielu moich przyjaciół uczestniczy w czwartej edycji NXT. Jednocześnie dementuję plotki które mówiły że jestem zły z powodu braku mojej osoby w tej edycji.”

Total Nonstop Action

:arrow: TNA World Heavyweight Champion Jeff Hardy powraca do sądu już w tą środę. Na liście jego zarzutów są min. posiadanie oraz rozprowadzanie narkotyków. Hardy ma ponoć najlepszych prawników, w tym sławnego adwokata który bronił już wiele gwiazd w sądzie.

:arrow: Finalna karta Final Resolution, które odbędzie się w tą niedzielę:

* Falls Count Anywhere Match: Tara vs. Mickie James

* Submission Match: Samoa Joe vs. Jeff Jarrett

* Casket Match: Abyss vs. The Pope

* First Blood Match: RVD vs. Rhino

* #1 Contender's Match: Beer Money vs. Ink Inc.

* TNA X-Division Title Match: Robbie E vs. Jay Lethal (Cookie In A Cage Suspended Above The Ring)

* TV Title Match: AJ Styles vs. Douglas Williams

* Full Metal Mayhem Tag Team Title Match: The Motor City Machineguns vs. Generation Me

* TNA World Title Match: Jeff Hardy vs. Matt Morgan (Mr. Anderson Is Special Referee)

Inne

:arrow: Ring of Honor po raz pierwszy uruchomił specjalną podstronę dla swojej gali PPV, czyli Final Battle. RoH Final Battle odbędzie się 18 grudnia, więcej informacji tutaj: http://www.rohwrestling.com/finalbattle/, a oficjalna dyskusja tutaj: viewtopic.php?p=213821#p213821

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• elo3856

1

• Brem

1

• bartyr98

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Kurde ciekawe newsy, więc muszę się wypowiedzieć... A więc zacznijmy od najważniejszej informacji, czyli odejściu MVP z WWE. Nie jestem z tego zadowolony, ale jednak to była jego decyzja. Kurde, mógł poczekać, może coś WWE by wymyśliło na jego osobę, a tak federacja straciła jednek z najlepszych zawodników, ale nie dała mu szansy, więc rozumiem jego decyzję. Rozwaliła mnie totalnie ta wieść, o tym fanie i koszulce. Nie no gratulację dla WWE =)) Nie wiem czy dobrze zrobili, ale lepiej zamienić koszulkę niż wywalić go z sali i mógłby wtedy przepaść bilet... Ale i tak według mnie śmieszna sytuacja. CO do zwycięzcy NXt to rzeczywiście mają rację. Naomi czy Kaitlyn - oby dwie są świetne, ale jednak dalej uważam że AJ odeszła niesłusznie i to ona powinna być w jakimś głównym rosterze. No na ostatnim RAW CM Punk na prawdę dodał tego pędu dla gali. Świetnie mu idzie rola komentatora. A co do rozprawy Jeffa to nie wiem... Czy jest on rzeczywiście winny? Jeżeli tak to jakiś wyrok się należy, ale jednak chcę aby został oczyszczony i żeby w końcu się ta rozprawa skończyła... No to na tyle ile chciałem się podzielić "poglądami". Dzięki wielkie za Newsy!!! :D

MVP odchodzi z WWE. No nie wiem czy to było rozsądne, bo mówi, że nie podobało mu się już tam, ale w sumie no to co, na Smackdown sobie czasem wygrywał, czasem jakaś tam walka nawet o pas na Smackdown, a po za tym to nie mógł na nic wiecej liczyc. No bez obrazy ale do ME to raczej szans nie miał. Dobrze zrobił, że odszedł i czyżby teraz w okresie oszczędzania cała batalia z WWE przeszła do TNA? Być może, bo jest Shad, MVP no i jeszcze kilku by się znalazło. Ja tam MVP nie lubiłem bo według mnie był on za gruby, za wolny i jego walki były słabe. Nie widziałem w nim potencjału jak u młodych i niech spada z WWE bo tylko był zapchaj dziura. Według mnie dobrze, że NXT wygrała Kaitlyn bo to jeszcze bardziej namocni jej feudzik z Vickie. A tak to jest ładniejsza, a to oznacza wieksza sawe, a to oznacza wiecej sesji!!! No jeśli tak bedzie to Montoya bedzie miał co robic. Oby! W WWE co do komentatorów to rządzą Ci z Raw bo co im sie nie podoba jest zmieniane. Punk jako komentator nawet mi sie podobał, ale gdzies na stronie z newsami wyczytałem, że Lawler powiedział, że fajnie by było i ze jest mozliwosc, ze Ross bedzie komentowal PPV jako trzeci. To by bylo fajne, ale czy tak bedzie to sie okaze. Jeff z prawnikami od Dixie to mu włos z głowy nie spadnie :P

Dzieki za newsy i czekam na kolejne.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Dla samego Montela to dobrze, że opuścił WWE. Gdyby mieli na niego pomysł, to z pewnością sam zainteresowany by o tym wiedział i pozostał by w federacji Vince'a. Co do tego typa z koszulką, to w sumie niepotrzebnie prowokował, bo wg mnie to było jak przyjście w koszulce Legii na mecz Lecha ( BTW. Na meczu vs Juve widziałem gościa w łączonym szaliku Lecha i Juve...). Również uważam, że AJ powinna wygrać NXT lub chociaż mieć zapewnione miejsce w głównym rosterze.

Z jednej strony szkoda MVP, bo jak dla mnie był dobrym wrestlerem. Niestety po żałosnym face-turnie stał się nijaki i brak było na niego pomysłu, a IMO zasługiwał na jakiś Midcardowy pas. Z drugiej zaś strony przynajmniej jest wolne miejsce dla nowego mocnego midcardera(Kaval?). Za żadne skarby nie chce go widzieć w TNA. Niech sobie będzie teraz raperem czy innym koszykarzem, ale byle nie dołączył do Dixie bo się załamie. Ponoć ma dobre stosunki z grubym Hardym, więc ta opcja jest niestety dość prawdopodobna. Co do tej sytuacji z Hoganem. Jak by ktoś do mnie przyszedł na urodziny w jego koszulce, zrobił bym to samo co WWE, tylko że wyrzucił bym ją do kosza, a następnie podarował koszulkę z napisem "Tuptus >>>Hołgen" czy cuś :lol Ja nie wiem co może się im nie podobać w Strikerze, dla mnie to obecnie najlepszy komentator w WWE. Grishman mi wisi, ale skoro Vince lubi 3 osoby przy stoliku na tygodniówkach, to może na Raw niech będzie Lawler, Punk i prawdopodobnie ten który za niedługo ma wrócić - Jim Ross? Na smacku zaś Cole, Striker, Grishman i wszyscy zadowoleni. Dzięki za newsy :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Kurde, mógł poczekać, może coś WWE by wymyśliło na jego osobę, a tak federacja straciła jednek z najlepszych zawodników,

Stała tendencja, jak ktoś zostaje zwolniony z WWE dostaje od razu +100 do ringskilli, +50 do mic'a i ogólnie był the best :P Ja sosobiście się nawet z tego zwolnienia ciesze. Nie lubiłem MVP ani w ringu ani przy mic'u. Był jedną z najnudniejszych postaci w WWE, jak się brał za feud z kimkolwiek to było wiadomo że ten feud będzie nuuudny. Przynajmniej tak było po faceturnie czyli już długo. Na dodatek miał pretensje ciągle że jest niedoceniany. Jakby pokazywał więcej to by i go docenili pewnie bo pozycje miał wyrobioną. Nie będzie mi go brakowało i nie chciałbnym go też w TNA. A jeśli już by musiał się tam pojawić to oby mu kompletnie zmienili moveset bo na ball in już nie mogłem patrzeć. WWE przesadza, jak na którejś gali TNA były osoby ze znaczkami Nexus no transparentach to nie robili afery a nawet zrobili tego zbliżenie. No i dobrze że i Kaitlyn i Naomi mają miejsce, Naomi była zdecydowanie najlepsza w ringu a Kaitlyn była najciekawszą postacią. AJ mam nadzieje że się nie załapie, kompletnie mi jej styl nie podchodzi. Grishama najlepiej jakby wywalili od razu, jest najabrdziej nijakim komentatorem świata. Cole najlepiej jakby był i na SD i na Raw bo jest świetny, uwielbiam go. CM Punk zgadzam się że jest dobry i ogarnia, świetnie sobie poradził jak Cole się rzucił na Lawlera i był sam, ma śmieszne wstawki, nadaje się. No ale niech już wraca do ringu. No to już za pare dni okarze się czy Jeff pójdzie siedzieć. Raczej wątpie, wybronią go chociaz uważam że jesłi oskarżenia są prawdziwe powinni go wsadzić mimo wszystko. Karta FR po prostu świetnie wygląda.

A nie, nie zgodzę się z Bremem. Ja osobiście lubiłem MVP'iego. W sumie to lubiłem Go jedynie w ringu ponieważ rzeczywiście przynudzał jak nie wiem. Długo mówiło się o Jego heel turnie, ale do takowego nie doszło. Myślę że byłoby to dla Niego dobre rozwiązanie, ale teraz to sobie możemy gadać. Nowy theme dawał cień nadziei na to, że coś ruszy, ale jak wiemy tak się nie stało. Zasługiwał chociażby na ten pas IC bo gdy dostał title-shota, to wykręcił piękną walkę z Zigglerem. Było to całkiem niedawno. Teraz znów nasuwa się pytanie czy zasili szeregi TNA, ale to już stało się tradycją. Hehe... ciekawe czy po gali ochrona kazała zwrócić koszulkę którą dali temu panu.

Ja nie wiem co może się im nie podobać w Strikerze, dla mnie to obecnie najlepszy komentator w WWE.

Striker jak dla mnie również jest bardzo dobry, lecz słyszałem że ma specyficzny charakter i wielu ludzi nie lubi Go tak całkiem prywatnie. Podobno wielu komentatorów kłóciło się z Mattem przed galami itd. Ponoć za bardzo kozaczy. Jeszcze tak na koniec powiem że karta na Final Resolution prezentuje się według mnie interesująco i mam nadzieję że nikt tego nie spartoli.

Dzięki za newsy :).

Cóż.Szkoda mi MVP,bo to był dobry wrestler mimo ,że nie osiągnął tego co The Miz.Nie był WWE Champem,ale był ważną postacią w WWE.Nie będe się dziwić ,że powróci do TNA (ponoć tam był wrestlerem).Co do Justina Roberts'a-jest dobrym spikerem i będzie mi Go brakowało jako spiker.Myślę że, powróci Lilian Garcia albo Howard Finkel.Jak nie to Tony Chimel przejmuje dwie gale.Do karty TNA Final Resolution nie mam zastrzeżeń.Walki Zapowiadają się bardzo dobre.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...