Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ROH Final Battle 2010! - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ROH_Final_Battle_2010.jpg

18 Grudnia 2010

Manhattan Center : New York City

ROH World Championship Match

Roderick Strong © vs Davey Richards

The Final Battle At Final Battle - Fight Without Honor

Kevin Steen vs. El Generico

:arrow: Jeśli Steen przegra, odchodzi z ROH ; jeśli Generico przegra, musi zdjąć maskę

Six Man Tag Team Grudge Match

Jay, Mark & Mike “Papa” Briscoe vs The Kings of Wrestling (Chris Hero i Claudio Castagnoli) & Shane Hagadorn

Women Of Honor - Tag Team Challenge Match

Daizee Haze & Awesome Kong vs Sara Del Rey & ???

Non Title Match

Eddie Edwards vs Kenny Omega

Special Challenge Match

Colt Cabana vs. TJ Perkins
Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mateusz199670

2

• Yao

1

• Zaq123

1

• Moniczka

1

Top użytkownicy w tym temacie

Według mnie walka godna uwagi ze względu na walczących w niej wrestlerów. Roderick to już uznana marka w Indy, ale jakoś jego styl walki nie przypada mi do gustu. Davey również nie jest szarakiem i wręcz przeciwnie powiem, że walki z jego udziałem są nie raz naprawdę topowe. Dodatkowym smaczkiem jest pas ROH World, który nie trafia w ręce byle kogo. Sądząc po tym co ostatnio się dzieje w federacji writerzy zabookują wygraną Stronga, ale liczę że Richards wygra.

Kevin Steen vs El Generico

Nie wyobrażam sobie drewniaka Steena odchodzącego z ROH, więc dziwnie byłoby gdyby przegrał. El Generico ostatnio prezentuje naprawdę świetny poziom walk i pewnie nawet przyjąłby się bez maski. Jest jeszcze opcja, na którą liczę czyli No Contest. Wiadomo, że obie strony mają również znajomości więc nie wykluczam również interwencji.

Widzę tutaj tylko jedną opcję - wygrana Edwardsa. Ostatnio widzę spory push u tego zawodnika i liczę, że jego story bardziej się rozwinie. Omegi jeszcze nie uznaję za porządną markę, ale Eddie to zdecydowanie wrestler z dużym potencjałem i umiejętnościami w ringu. Liczę, że wygra i otrzyma godnego rywala... może Fallen Angle.

Jak już wspominam o Danielsie to szkoda, że narazie nie ma go w karcie. Ostatnio widać, że federacja poczynia postępy w jego stosunku i niedługo będzie prawidłowy mistrz. Christopher zasługuje na pas bo prezentuje nadal wspaniały poziom, poza tym Title Shot na pas Stronga ma już zapewniony.

Co do reszty walk to nie zbiorę się na ich opisanie, powiem tyle że Briscoes ostatnio dziwnie się zachowują i The Kings of Wrestling wraz z Shanem wydają mi się faworytami. Co do walki pań jedno nazwisko mnie odstrasza... liczę na Sarę.

Co do plakatu to gniecie jaskrawe gównixy by TNA i przynajmniej ukazuje najciekawszą walkę.

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Ostatnia gala ROH zapowiada się naprawdę ciekawie już od samego początku karty.Czuje że Cabana i Perkins mogą naprawdę zrobić niezłe otwarcie,tylko żeby dostali z jakieś 15 minut to może z trzy stary będą.Walka pań również nieźle się prezentuje ciekawe kto będzie tajemniczą rywalką.Edwards vs Omega moim zdaniem spokojnie osiągnie ***1/2,liczę na wygraną Omegi który zawsze robił dobre walki.Najciekawszą walką powinna być oparta długim feudem walka Kevin Steen vs El Generico.Czyżby to już był koniec tego dobrego storylinee'u??Tak jak Pro już mówił ciężko sobie to wyobrazić,jednak fakt faktem że trwa on już bardzo długo i trzeba kiedyś go skończyć.No Contest nie wchodzi w grę gdyż zawiódł by chyba wszystkich,osobiście liczę na bardzo długą walkę i odejście Steen'a.Jay, Mark & Mike “Papa” Briscoe vs The Kings of Wrestling (Chris Hero i Claudio Castagnoli) & Shane Hagadorn kolejna dobra walka rodzinki Briscoe z zestawieniem z królami wrestlingu powina wypaść jak zawsze czyli lepiej niż walki MCMG w TNA(porównałem tak po to żeby userzy z tego forum zobaczyli co to naprawdę jest ****).I Main Event jakoś mi nie podchodzi,co prawda spodziewam się niezłej walki ale bez specjalnych fajerwerk.

#SmartFanZone

Walka Kevin Steen vs. El Generico wydaje mi się być najciekawszą no bo w końcu na szali jest kariera w ROH, ale też maska...

Chociaż wątpię żeby Steen wygrał i zdjął maskę Generico ale jak wiadomo wszystko sie może zdarzyć.

Walka kobiet też będzie interesująca bo nie dość że jest w niej Awesome Kong to nie wiadomo kto będzie partnerką Sary więc zapowiada się ciekawie. Więc trzeba obejrzeć :P

austinkopia.png

Dawno nie oglądałem ROH z powodu braku czasu, ale karta jest niezła więc myślę że można wypocić jakieś zdanko :P.

Roderick Strong vs Davey Richards - Liczę na to że walka ta będzie ciekawa. Obydwu zawodników lubię i myślę że skleją naprawdę niezłe widowisko.Liczę poprostu na długi i pełen emocji pojedynek.

Kevin Steen vs El Generico - Pojedynek jak najbardziej zapowiada się niezwykle ciekawie głównie ze względu na stypulację. Steen zwolniony? - czy ja wiem. Z drugiej strony jednak Generico bez maski? Tutaj również musi się podziać bardzo wiele. Pro wspomniał że jest również opcja No Contest, no i tego najbardziej się boję. Mam nadzieję jednak że nie dojdzie do takowej sytuacji.

Six Man Tag Team Grudge Match - Tutaj też niechciałbym się zawieść. Pojedynki tag teamowe w ROH zawsze stały na poziomie, więc myślę że tutaj również będzie przyzwoicie. Stawiam na wygraną The Kings Of Wrestling.

Przepraszam że tak krótko, ale dawno nie oglądałem całych gal ROH, tylko jakieś pojedyncze walki i nie wiem dokładnie co się tam teraz dzieje. Przez to właśnie nie skomentuje pozostałych walk.

ROH World Championship Match

Ja obu panów bardzo lubie . Szczególnie Richardsa najlepszy wrestler jakiego teraz można spotkać w amerykańskich indysach . Chociaż teraz widzi sie go coraz żadziej , ja tam wolałbym go widzieć częjsciej w takich federacjach jak Evolve , Roh czy PWG ale on teraz bardziej skupia sie na japoni wielka szkoda . Strong jest dość krótko mistrzem zresztą w RoH title runy przeważnie trwają bardzo długo w 8 letniejhistori RoH pas RoH Word Champ posiadało tylko 9 (o ile sie nie myle ) wrestlerów . Naoewno będzie bardzo ciekawa walka i licze na cociaż **** .

The Final Battle At Final Battle - Fight Without Honor

Kevin Steen vs. El Generico

Tutaj kolejny emocjonujący pojedynek . Z jednej strony Generico który w moim mniemaniu jest jednym z najlepszych wrestlrerów w RoH a Steena też bardzo lubie chociaż prezentuje znaczną słabszą forme niż 2 lata temu . Ja tutaj obstawiam bardziej zwycięstwo Kevina bo raczej z federacji nie wyleci , chociaż jest jeszcze jeden paradoks oni też walczą w PWG więc nawet jak Kev wyleci to dalej będzie feudował z Generico tylko że w innej federacji .

Six Man Tag Team Grudge Match

Jay, Mark & Mike “Papa” Briscoe vs The Kings of Wrestling (Chris Hero i Claudio Castagnoli) & Shane Hagadorn

Tutaj obstawiam The Kings of Wrestling prezentują oni godnie RoH też w innych feudkach . Są po prostu najlepsi i myśle że z tego względu wygrają he Kings of Wrestling & Shane Hagadorn .

Non Title Match

Eddie to wspaniały wrestler , Kenny też prezentuje bardzo wysoki poziom . Kenn nie dawno wrócił do RoH więc raczej nie wygra z mistrzem bo to zniszczyło by pozycje Edwardsa . Hmm tutaj licze na dobry 1/2*** pojedynek . Lubie oboje i czekam niecierpliwie na ich walke .