Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kto jest bliski podpisania kontraktu ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej dyskusji chciałbym poruszyć temat wrestlerów którzy mogą w najbliższym czasie przybyć do TNA . Oczywiście ich liczba będzie mocno ograniczona z powodu cięcia kosztów z TNA (swoją drogą ciekawe kto wyleci ) . W każdym razie ja widze tylko kilka realnych nazwisk które mogą sie pojawić w federacji Dixe .

Shelton Benjamin i Charlie Haasa : Jego oraz Charlie Haasa chce do federacji bardzo sprowadzić Kurt Angle . Pracował z nimi kiedyś i darzy ich wielkim szacunkiem oraz po prostu ich lubi . Gdyby do federacji zawitał Benjamin byłbym bardzo zadowolony wykręca on naprawde ciekawe walki i by mógł być solidnym MC . O Charlie Haasie nie moge powiedzieć też złego słowa jest on też bardzo solidnym wrestlerem . Jedyny problem w sprowadzeniu ich może być ich kontrakt z RoH który nie dawno podpisali , Shelton jest też mistrzem w federacji WWC ale stracenie pasa nie powinno być wielkim problemem . Szanse są duże ale czy sie uda tego nie wiem .

Vance Archer : On już kiedyś walczył w szregach TNA . Nie osiągnoł tam nic szczególnego ale według mojej oceny jest on dobrym wrestlerem . Ale raczej nie jest on potrzebny federacji Dixie ja osobiście wolałbym go oglądać w federacjach niezależnych . Szanse na przyjęcie są bardzo małe .

Tiffany : Jej wypowiedzi mogą sugerować że już niedługo zobaczymy ją w federacji . Tiff jest podobno w bardzo dobrych stosunkach z Dixie , a to sie liczy w tym biznesie . Divy w WWE przewijałem więc sie o niej więcej nie wypowiem ale osobiście jestem ciekawy jak by wyglądała jej praca w federacji .

Kevina Nash : Jego to ja akurat nie chciałbym widzieć . Ale niestetu Big Kev może podpisać kontrakt . Ja jestem osobiście na nie , ale kto wie jak to będzie .

To moje typy , a jakie są wasze ? Kto podpisze kontrakt ? Życze miłej dyskusji :)

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• mateusz199670

1

• Brem

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Zawodników o których się mówi bądź mówiło jest sporo tylko teraz kwestia czy TNA które zapowiedziało cięcia w budżecie będzie chciało zatrudniać nowe gwiazdy średniego formatu. W federacji jest sporo niewykorzystywanych talentów, sporo ludzi których przydałoby się wypromować i moim zdaniem na tym powinni się skupic a nie na podpisywaniem nowych kontraktów a już napewno nie w sprowadzaniu byłych gwiazd WWE. Dobra ale może przejdźmy do kontretów. Jeśli chodzi o zawodników których wymieniłeś. Shelton i Haas wylecieli z WWE już dosyć dawno, od początku mówiło się o ich przejściu do TNA jednak nic się w tej kwestii nie dzieje. Shelton zaangażował się w scene niezależną, co dzieje się z Haas'em nie wiem w każdym razie myśle że jeśli TNA do tej pory nie zrobiło żadnych kroków w kierunku tych zawodników to już nie zrobi. No i uważam że obaj są nie potrzebni federacji, kolejne odpadki z WWE i to na dodatek nie byłoby tak spektakularne zatrudnienie jak w przypadku Jeff'a czy RVD bo oni nigdy nie byli na najwyższych pozycjach w federacji Vince'a. Vance Archer już bardziej prawdopodobny mi się wydaje i jemu nie jestem nawet bardzo przeciwny z racji tego że on już w TNA był i na dodatek go lubie. Ale w sumie jeszcze się nie słyszy o żadnych rozmowach między federacją a tym zawodnikiem więc myśle że tez raczej nie ma się co spodziewać go w TNA. Co do Tiffany z kolei jestem bardzo za i myśle że jest to realne. Dixie wzięła się ostro za dywizje Knockout's a Tiffany świetnie by do niej pasowała. Mogłaby pokazać iną, ostrzejszą twarz i jest wprost stworzona do stajnie Beatiful People. Pozatym osobiście ją uwielbiam i bardzo bym ją chciał oglądac gdzieś więc jeśli nie w WWE to w TNA :D Tyle że tu jeszcze jest kwestia Drew, nie wiadomo jak przejście małżonki do konkurencji odbiłoby się na Drew, nie powiedziane że w takim przypadku Vince mógłby go wylać. Co prawda bym za nim nie tęsknił no ale myśle że oni też sobie zdają z tego sprawe i będzie to w ich małżeństwie kwestia wymagająca głębokiego przemyślenia. Zostając jeszcze w temacie kobiet, mówiło się też o rozmowach z TNA kolejnej zwolnionej z WWE czyli Sereny. Temu jestem przeciwny, widziałem ją raz w ringu i to była masakra totalna. Co prawda u Div/knocouts liczą się nie tyle umiejętności co wygląd ale niestety przez story z SES to też nie przemawia na jej korzyść. No ale zobaczymy, myśle że jest szansa że zobaczymy ją w TNA. Co do Kevin'a Nash'a nie będę się rozpisywał, rzygać mi się już chce gdy o nim słysze... Swoim zachowaniem w ostatnich miesiącach moim zdaniem pogrzebał całą swoją długą karierę i stracił szacunek wielu fanów, ja już nigdzie go nie chce oglądać, oby tego kontaktu nie dostał ani w TNA ani w WWE. To były osoby który wymieniłeś Ty a ja jeszcze pare dodam od siebie. Przede wszystkim zapomniałeś o najgłośniejszym możliwym przejściu ostatnimi czasy czyli mój "ulubieniec" Matt Hardy. O jego pojawieniu w TNA mówiło się mega dużo ale właśnie problem w tym że to głównie on mówił a nie jestem pewien czy czytałem coś na temat ustosunkowanie się do tego TNA. Jednak myśle że jest to bardzo realna opcja i gdy minie 90 dni Matt pojawi się w federacji by poprowadzić stajnie walczącą z Immortals i ropocznie feud z bratem. Jeżeli mówi prawde że się ostro za siebie wziął, jeżeli schódł i poprawił ringskille jestem za bo byłby to fajny storyline. Zostając troche w tym temacie wspomne o kolejnej osobie o której kiedyś mówiło się bardzo dużo apropo kariery w TNA a mianowicie chodzi o Gregory Helms'a (Hurricane). Przyjaciel Hardych, Jeff podobno bardzo go namawiał do TNA i jeżeli pojawiłby się Matt myśle że nie wykluczone by Helmes stał u jego boku. Wtedy TNA miałoby 4/5 fundamentów OMEGA, brakowałoby tylko Mercurego którego przyszłość w WWE też jest niepewna. Myśle że jest to również realne tylko bardzo nie chciałbym żeby Moore by rónież wziąść udział w story z przyjaciółmi z Omega nie zostawił Ink Inc. Można by jeszcze wspomnieć o Zorro z AAA ale chyba on już kontrakt ma podpisany i tylko czekać aż się pojawi więc na tym kończe wypowiedź, narazie nikt więcej mi do głowy nie przychodzi.

Jest chwilka czasu, więc wypada coś napisać przed skokami :P. Zacznę od typów kolegów wyżej, a potem ewentualnie dodam coś od siebie.

Shelton Benjamin & Charlie Haas - Panowie zgodnie twierdzą że w ROH jest im bardzo dobrze i nie wybierają się do TNA. Teraz jednak słychać głosy, że Kurt namawia obydwu panów do zasilenia szeregów TNA. Może jak Angle obieca im niewiadomo co, to coś z tego wyjdzie. Myślę jednak, że panowie nie będą chcieli opuścic ROH. W sumie wolę ich tam oglądać niż w federacji Dixie Carter.

Vance Archer - Przyznam że gościa bardzo lubię. Szkoda że Go zwolniono. Mówi się po cichutku że dołączy do TNA, ale On sam zapowiedział że jeszcze nie powiedział ostatniego słowa w WWE. Przechodząc do TNA mógłby się nieco narazić Vince'owi, ale w sumie nie takich Mr. McMahon przyjmował ponownie. Najchętniej widziałbym Go jednak w ROH.

Tiffany - Tutaj uważam że przyjęcie jej, to tylko kwestia czasu. Tifcia ponoć chce iść do TNA, a Dixie chyba chce ją przyjąć. Niestety moim zdaniem nie powinna pokazywać się nigdzie w ringu bo słabiutko jej idzie.

Kevin Nash - Tego gościa szczerze powiedziawszy niechciałbym widzieć nigdzie. On niech mnie lepiej już nie denerwuje i idzie na emeryturę.

Serena - Podobnie jak Nasha nie chciałbym jej widzieć w żadnej fedce. Już ktoś mówił że chyba w OVW szło jej dobrze, ale gdy zobaczyłem jej walkę na SD to mnie odrzuciło.

Matt Hardy - To jest oczywiście pewniak. Odszedł z WWE na własne życzenie po to, by dołączyć do swego brata. Gdy minie jeszcze kilka tygodni to z pewnością zobaczymy Go w TNA.

Gregory Helms - No nie wiem co o Nim powiedzieć. Podczas, gdy został zwolniony wszyscy byli pewni tego, że zasili szeregi TNA. Wszystko jednak ucichło i jak Go nie było w Dixie, tak Go nie ma. Jest jeszcze szansa że po przyjściu Matta coś ruszy bo jak wiemy, Gregory przyjaźni się z Hardy'mi.

Shad Gaspard, Caylen Croft, Luke Gallows - Osoby te jak dla mnie nie mają szans na pojawienie się w TNA. Przyczyna jest prosta, nikt ich w WWE porządnie nie wypromował i Dixie nie będzie chciała ich zatrudnić. Na dodatek w TNA szykują się cięcia.

MVP - Nie napisałem Go wyżej ponieważ twierdzę że jakaś szansa na Jego zatrudnienie jest. Jak dla mnie jest On bardzo dobrym zawodnikiem, tylko WWE nie dało mu szansy na pokazanie się. Jeżeli TNA nie szmaciłoby Go to oczywiście jestem za Jego zatrudnieniem.

Hmm... więcej typów nie mam. Nikt inny do głowy mi nie przychodzi.