Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Goldbergi 2010 - Szóste Rozdanie Forumowych Oskarów - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2010-Luba-Bardzo duży wkład na forum,dobrze sprawuje się jako global.Świetnie prowadzi SotW,zawsze stara się pomagać nowym.

2) ADMIN ROKU 2010-Urban-Najaktywniejszy admin który jeszcze jest na forum,oprócz niego nie widziałem dawno już innych adminów.A więc zdecydowany głos na niego.

3) MODERATOR ROKU 2010-Prototype-Cały czas aktywny,pisze o MMA,newsy i w dyskusjach się udziela.Jak dla mnie najlepszy mod.

4) NEWSMAN ROKU 2010-Prototype-Według mnie robi jedne z najlepszych newsów.

5) DEBIUTANT ROKU 2010-Prototype-Znowu Pro.Zastawiałem się nad Tomeq'iem ale Pro zdecydowanie dużo więcej robi i należy mu się.

6) DYSKUTANT ROKU 2010-Brem-Tu absolutna dominacja.Brem robi swietne dyskusje i na dodatek dużo się udziela,widać że nie robi tego dla koloru lecz dla przyjemności.

7) ZNAWCA ROKU 2010-Whitedruid-Robi świetne artykuły,dobre posty w dyskusjach i ogólnie ogromna wiedza.Chyba największa na forum.

8) UPLOADER ROKU 2010-Arkoś-Ciągle wrzuca linki na czas i tak ma być.

9) KREATYWNY ROKU 2010-Tomeq-WCE i wszystko jasne.

10) ALFONS ROKU 2010-montoya-Bo kto inny??

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2010-Pietrek-Robi świetne prace,nadal robi coś nowego i moim zdaniem niema obecnie od niego lepszego grafika.

12) FREEQ ROKU 2010-Sebu-King of Kings!!

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2010-Urban-Zawsze próbuje pomóc,można pogadać i ogólnie nie mam nic mu do zarzucenia.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2010-Sebu-Mistrz ciętej riposty!!Jego nienawiść do TNA jest naprawdę zabawna :D

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 29
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• BigDickJohnson

3

• Norbas

1

• CezarMVP

1

• Yao

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2010 - Prototype - człowiek, który z pewnością zasługuje na to miano, nikt nie poświęcał więcej czasu BGZ od niego.

2) ADMIN ROKU 2010 - Urban, tutaj oczywiście nie ma żadnych wątpliwości, gdyż jest to jeden z dwóch adminów, którzy odwiedza forum codziennie, a Arkoś za mało czasu pełni tą funkcję, by można było go tu nominować.

3) MODERATOR ROKU 2010 - Prototype, uwielbiam czytać newsy w jego wydaniu, przykłada się do tego jak nikt inny.

4) NEWSMAN ROKU 2010 - Prototype, tak jak napisałem linijkę wyżej.

5) DEBIUTANT ROKU 2010 - Kolejny raz Prototype.

6) DYSKUTANT ROKU 2010 - Brem, oczywiście wiadomo dlaczego, jedyny dyskutant w tym roku, którego dyskusje były na wysokim poziomie.

7) ZNAWCA ROKU 2010 - Zwycięzca Quizu - Pietrek

8) UPLOADER ROKU 2010 - Arkoś, praktycznie zawsze wstawia gale kilka minut po tym jak pojawią się na innych stronach.

9) KREATYWNY ROKU 2010 - Tomeq, za nasze piękne WCE.

10) ALFONS ROKU 2010 - Montoya, jedyny człowiek zajmujący się tym.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2010 - Pietrek, nie zauważyłem żadnej jego słabej pracy.

12) FREEQ ROKU 2010 - Xeb i tyle na temat :D

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2010 - Urban, przez większość roku byłem z nim w dobrych stosunkach, potem niestety to się zmieniło, ale i tak zasługuje on na to miano.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2010 - Nikt

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2009

Hmm, trudny wybór, ale mój głos poleci na Sebu. Wszędzie jest go pełno, pisze w dyskusjach, oprócz tego jest moderatorem w WCE. Z tego co wiem zaczął też pisać newsy. Jak on na to wszystko znajduje czas? :) Może mamy niezbyt podobne poglądy związane z wrestlingiem, ale o to w tych kategoriach przecież nie chodzi

2) ADMIN ROKU 2009

Bezsprzecznie Urban. Od momentu kiedy on dostał stanowisko admina, BGZ zaczął tętnić życiem na nowo. Może nie udziela się w dyskusjach, ale widać, że zależy mu na tym forum, w przeciwieństwie do innych adminów :evil: (z wyjątkiem Arkosika, który również solidnie wykonuje swoja pracę, ale według mnie lepszy w tym roku był Urban :roll: )

3) MODERATOR ROKU 2009

Sebu- uzasadnienie macie w pierwszej kategorii. Człowiek - maszyna :applause:

4) NEWSMAN ROKU 2009

Przez chwilę musiałem się zastanowić między Pro, a Bugim, ale ostatecznie głos leci na Prototypa. Bugi na koniec swojej kadencji lekko sobie odpuścił, za to Pro wstawia na czas i solidne newsy. Poza tym ustalił ciekawy grafik wstawiania co dzień niusów.

5) DEBIUTANT ROKU 2009

Głos na Brem'a. Pamiętam, że od początku zalogowania się przez niego na BGZ-cie (miał wtedy bodajże na avatarze Boogeyman'a :) ) spodobał mi się jego styl pisania. Wiedziałem, że w przyszłości będzie kimś ważnym tutaj. No i spełniło się: jedne z najlepszych w swoim fachu

6) DYSKUTANT ROKU 2009

Ponownie Brem. Od kiedy stał się pomocnikiem w dyskusjach, zaczęły one na nowo kwitnąc. Wcześniej pamiętam, że czasem tylko ja się wypowiadałem w tematach (nie był można mówić o dyskusji), a teraz Brem rozkręca wymianę zdań i wszystkio jest git. Do tego sam zakłada cholernie dużo dyskusji (tak dużo, że nie wyrabiam w odpowiadaniu na nie :8 )

7) ZNAWCA ROKU 2009

Boogeyman1996 - mimo iż mamy zupełnie inne poglądy to trzeba przyznać, że chłopak ma wiedzę. Gdyby nie to, to nie kłóciłby się z prawie wszystkimi użytkownikami tego forum :D

8) UPLOADER ROKU 2009

Tu was trochę zdziwię, ale w tej kategorii wezmę pod uwagę osobę, od której osobiście biorę linki, bo są one dla mnie najlepsze. Dlatego głos leci na Montanę. Może nie wstawiał linków przez cały rok, ale jak zaczął już je wstawiać to robi to najlepiej. Trzeba przyznać, że jeżeli ktoś prosi o jakąś galę lub walkę to właśnie on jako pierwszy mu pomaga. Poza tym tygodniówki + PPV (chodzi o bieżące) często wstawia na MU w dwóch lub jednym linku w AVI, które najbardziej mi odpowiadają.

9) KREATYWNY ROKU 2009

Tomeq - w dwóch słowach: Boss WCE

10) ALFONS ROKU 2009

Montoya- a kto inny? Stary zbok z niego i tyle =))

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2009

Pietrek- rzadko zaglądam do grafiki, ale jeżeli już zajrzę to największe wrażenie robią na mnie prace właśnie jego. Jeden z najlepszych grafików jakiego miałem okazję spotkać

12) FREEQ ROKU 2009

Xeb - nie miałem innego pomysłu, a tylko on się skojarzył z tą kategorią. Czasem odwala numery, które nie są zbyt mądre :8

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM

Urban - a kto go nie lubi ?? :t_up:

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2009

Tuptus- zakręcony chłopak, czasem jak coś walnie to głowa mała. Nikt inny oprócz niego nie zasługuje na to miano

DEAD MAN WALKING

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2010 - Prototype - za ogólny wkład w forum, jest wszędzie aktywny, robi dobre newsy, ogólnie się stara.

2) ADMIN ROKU 2010 - Urban, postawił te forum na nogi.

3) MODERATOR ROKU 2010 - Waham się pomiędzy Proto, a Yao, ale Proto zostanie wybrany jeszcze w innych kategoriach, tak więc głos na Yao trzymanie przy życiu Indy i Lucha na tym forum.

4) NEWSMAN ROKU 2010 - Prototype, znowu.

5) DEBIUTANT ROKU 2010 - Zgadnijcie, kto? Tak, znowu Pro.

6) DYSKUTANT ROKU 2010 - Brem, nie bez powodu ma moda na ten dział.

7) ZNAWCA ROKU 2010 - Hmmm, niech będzie że Boogeyman, on mi trochę przypomina takiego znawce., ma swoje zdanie i często się z nim zgadzam.

8 ) UPLOADER ROKU 2010 - Arkoś, bezkonkurencyjny chłopak jest.

9) KREATYWNY ROKU 2010 - T0meq, za WCE, bo wydaje mi się że to on najwięcej robi w tej fedce.

10) ALFONS ROKU 2010 - montoya, czasem człowiek się zastanawia skąd on bierze tyle tych zdjęć.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2010 - Daimon, cholernie podoba mi się jego styl robienia sygn.

12) FREEQ ROKU 2010 - Ksep, Chleb itd.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2010 - Zdecydowanie Urban, prawie każdy go lubi.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2010 - Tuptus, niektóre jego teksty wymiatają.

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2009

Tutaj mam jeden typ Urban. Szybko został admem i od razu ruszył to forum. Gdy jest zawsze służy pomocą i można z nim normalnie pogadać.

2) ADMIN ROKU 2009

Tu to samo. Drugi głos na Urbana. Jak już mówiłem tchnął w to forum życie.

3) MODERATOR ROKU 2009

Prototype - wrzuca świetne newsy i chyba przez pewien czas zajmował się WCE. Wszystko robi świetnie i naprawde zasłużył.

4) NEWSMAN ROKU 2009

Prototype - jego newsy zawsze są świetne. Nic dodać nic ująć. Wiem jaka to trudna robota i go podziwiam.

5) DEBIUTANT ROKU 2009

Prototype po raz trzeci. Od razu po tym jak się zarejestrował stał się kimś ważnym i jest kimś takim do teraz. Świetne newsy i świetne sprawowanie się w roli moda.

6) DYSKUTANT ROKU 2009

Tu miałem dylemta między Bremem, a undertakerem124 obaj często się udzielają. Może Brem trochę więcej ale jednak głos ląduje na undertakera124. Jego posty są trochę bardziej uporządkowane ale tak ogólnie to oni są na równi więc dlaczego jest lepszy nie potrafię wytłumaczyć. Może spowodu, że brem i tak zgarnie tą nagrode :P

7) ZNAWCA ROKU 2009

Yao - z tego co mi wiadomo ogląda dużo fedek i zdobywa wiedze, której już ma bardzo wiele co mi parę raze potwierdził.

UPLOADER ROKU 2009

Arkosik - zawsze szukam najpierw jego linków. Wrzuca ich dużo i wszystkie są naprawde bardzo dobre i dużo razy mi pomogły.

9) KREATYWNY ROKU 2009

Tu znowu dylemat między undertakerem124 i bremem. Tym razem wybiorę sobie Brema ale znowu obaj zasłużyli na ten tytuł.

10) ALFONS ROKU 2009

Montoya- Tu chyba nic nie trzeba mówić.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2009

Daimon - Świetny grafik. Jego avki i sygny roxx.

12) FREEQ ROKU 2009

Droops - Czasami jak dla mnie jest trochę dziwny.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM

Urban - Jego lubią wszyscy.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2009

Tuptus- Jakoś mi się z tą kategorią skojarzył.

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2010 - Prototype - ogólnie widać Go prawie że wszędzie. Pisze mądrze i jest w porządku.

2) ADMIN ROKU 2010 - Urban - pokazał że jest odpowiednią osobą na odpowiednim stanowisku. Uczynny, pracowity i ogólnie spoko gość.

3) MODERATOR ROKU 2010 - Prototype - w swej roli sprawdza się bardzo dobrze, nie nawala i pracuje jak mrówa.

4) NEWSMAN ROKU 2010 - Prototype - no cóż, najlepszy newsman to tylko może być On. Pro pisze najobszerniej i najciekawiej, czegóż chcieć więcej?

5) DEBIUTANT ROKU 2010 - Prototype - ufff, chcielibyśmy więcej takich debiutantów na forum. Już nie wiem co napisać bo brakuje mi słów.

6) DYSKUTANT ROKU 2010 - Brem - człowiek, który ruszył tu dyskusję na tym forum. Mam nadzieję że dalej będzie tak jak jest, a przy okazji proszę o wypowiadanie się w dyskusjach bo to największe podziękowanie dla autora. Czyż nie? :P

7) ZNAWCA ROKU 2010 - Yao - ma wielką wiedzę jeśli chodzi o federacje mało znane, a w szczególności Lucha. Dobrze że mamy takiego człowieka na BGZ.

8) UPLOADER ROKU 2010 - Arkoś - tutaj był trudny wybór, ale z Jego linków często pobieram.

9) KREATYWNY ROKU 2010 - T0meq - za ogół pracy związanej z WCE.

10) ALFONS ROKU 2010 - montoya - nie ma większego zboczeńca na tym forum, ale dobrze że Go mamy i myślę że jeszcze długo będzie Nas zaopatrzał w fotki laseczek.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2010 - Pietrek - Jego prace najbardziej mi się podobają. Zresztą prosze popatrzeć na moją sygnę i avek.

12) FREEQ ROKU 2010 - Sebu - Nieraz wkurzający, dziwak... w sumie nie wiem jak Go mam określić.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2010 - Peri - tego pana najbardziej lubię. Nie ma prawie dnia, żebym z Nim nie zamienił słowa. Miły, nieraz jak zajedzie jakimś tekstem to leżę i mógłbym tak jeszcze długo opowiadać.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2010 - Tuptus - jak rąbnie jakiś tekścior to naprawdę boki zrywać. W porządku koleś.

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2010 - Po zastanowieniu wybieram Sebu .On starał się rozwijać dyskusję , poprawiać usterki i kierować nowych ,naprawdę zasłużył na ten tytuł. :)

2) ADMIN ROKU 2010 - Oczywiście Urban.Postawił forum na nogi i cały czas o nie dba ,jak tylko może co widać.

3) MODERATOR ROKU 2010 - Prototype.Nie ma co odwala super robotę w paru działach.

4) NEWSMAN ROKU 2010 - Znów Prototype.Jego newsy są świeże ,dokładne i zawsze na czas ,czyli takie ,jak być powinny.

5) DEBIUTANT ROKU 2010 - Prototype, chyba dużo o nim napisałem ,więc nie muszę tłumaczyć czemu on.

6) DYSKUTANT ROKU 2010 - undertaker124, udzielał się dużo i w wielu dyskusjach ,sądzę ,że zasłużył an to.

7) ZNAWCA ROKU 2010 - Wybór trudny ,ale padł na Boogeymana .Ogląda sporo fedek i posiada naprawdę sporą wiedzę.

8 ) UPLOADER ROKU 2010 - Prototype.Jego linki są bardzo dobre ,zawsze oprócz tego wstawia je na czas.

9) KREATYWNY ROKU 2010 - TOmeq,w WCE nie działa ,ale widzę ,że on bardzo tam się stara.

10) ALFONS ROKU 2010 - Montoya i chyba tego już tłumaczyć nie muszę.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2010 - Rzadko spoglądam na grafikę na forum ,lecz wybieram Daimona ,bo jego pracę najbardziej przypadają mi do gustu.

12) FREEQ ROKU 2010 - Brak głosu.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2010 - Urban ,nic dziwnego ,że go lubię ,bo trudno tego nie robić.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2010- Tuptus - ma mocne teksty co przy każdej okazji lubi pokazać ,więc na nagrodę zasłużył.

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2010 - Prototype - facet jest wszędzie..Pilnuję porządku, udziela się w dyskusjach w SB..No i jego newsy..jak marzenie.Bez konkurencyjnie dla mnie powinien wygrać Pro.

2) ADMIN ROKU 2010 - Urban - myślę, że nie muszę tutaj nikomu przypominać tej osoby..Pracuję za 2 stara się o porządek.no i przywrócił SB..Czy jest ktoś kto mu dorówna do pięt ?

3) MODERATOR ROKU 2010 - Prototype - Jak wspomniałem wyżej..Ma aktualnie najwięcej działów..We wszystkich sumiennie wykonuje swoją pracę..Tak trzymać.

4) NEWSMAN ROKU 2010 - Prototype..again - Jego Newsy są przejrzyste..Wspaniale się je czyta..Miałem dylemat pomiędzy Pietrkiem ale ostatecznie głos pada na Prosia.

5) DEBIUTANT ROKU 2010 - Prototype - W krótkim czasie awansował na Pomocnika..Teraz jest moderatorem..Myślę, że nie długo powitamy nowego Global Moderatora.Brawa i Respect for You.

6) DYSKUTANT ROKU 2010 - Brem i Droops głos pusty..Gdybym zagłosował na jednego z nich skrzywdził bym drugiego..Tak nie mogło być..Głos pusty.

7) ZNAWCA ROKU 2010 - Pietrek - Winner Wrestling Quiz 2010...

8) UPLOADER ROKU 2010 - Prototype..Zawsze wrzuca to co potrzebne..Nie raz o później lub wczesnej godzinie..Szacunek.

9) KREATYWNY ROKU 2010 - Tomuś- Jego gale gniotą prącie..Wiem, że to nie tylko jego zasługa, ale uważam, że jest najlepszym kreatorem.Bez urazy dla reszty..

10) ALFONS ROKU 2010 - Montoya - Choć Fanfanfan chcę mu dorównać, Montoya jest w tej dziedzinie bezkonkurencyjny..Kto inny zna się na płci pięknej jak on ?

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2010 - Daimon - Wszyscy wiedzą dlaczego..Pracę i Avki rlz.

12) FREEQ ROKU 2010 - RUNEJ - Kto go pamięta wie o kogo mi chodzi..Idiot of The Year nie ma więc podsunąłem go do tej kategorii..

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2010 - Urban - Wszyscy go szanują i lubią za to co zrobił dla Nas i dla BGZ. He's the One.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2010 - Xebuś - Na siebie nie można zagłosować :D...Taki mały żart..Jego wypowiedzi bawią tzn..Potrafi dogadać komuś choć i tak go nie obrażając..Talent..Chelbuś będzie czuwał.

Z tego miejsca chciałbym przeprosić za nieobecność tzn. nieudzielanie na forum..Brak czasu i masa zajęć..Postaram się to jakoś zmienić.I Promise..Peace Out.

paparoach.png

18659.png

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2010 - Hmm tutaj waham się nad dwoma osobami, ale cóż głosuję na Prototype zapieprza wszędzie, jest po prostu jakimś supermanem naprawdę szacunek. Pro zasłużyłeś.

2) ADMIN ROKU 2010 - Urban - A czemu? Jest najbardziej dostępnym A zawsze można z nim pogadać na każdy temat, jest bardzo aktywny, więc głos idzie na niego.

3) MODERATOR ROKU 2010 - Sebu[ś] w końcu dostał M zawsze się kończyło na P z tego co się nie mylę odwala kawał ciężkiej roboty w WCE, a to jeden z trudniejszych działów, więc głos musi pójść do niego poza tym strasznie dużo robi ponadto.

4) NEWSMAN ROKU 2010- Prototype - Gdyby Bugi nie zrezygnował na niego by poszedł głos, ale Protek daję niusy najdłużej, najciekawsze są od niego to chyba nie jest zbieg okoliczności.

5) DEBIUTANT ROKU 2010 -T0meq - WCE Boss.

6) DYSKUTANT ROKU 2010 -Droops udziela się w wielu dyskusjach różnorodnych nie tylko z jednej fedki to się ceni.

7) ZNAWCA ROKU 2010 - Sebu końcu to finalista WQ poza tym można zawsze od niego otrzymać odpowiedź pytając się o coś. Na wyróżnienie zasługują jeszcze Bugi, Pietruś i ktoś jeszcze, ale wyleciało mi z głowy wybaczcie.

8) UPLOADER ROKU 2010 - Patryniu. Myślę, że uzasadniać nie trzeba.

9) KREATYWNY ROKU 2010 - Mm tu mam problem, ale T0meq.

10) ALFONS ROKU 2010 - Montoya, fanx3 chcę mu dorównać, ale w tym pojedynku mistrz niszczy ucznia.

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2010 - Hmm Pietrek bez powodu bym jego sygny nie nosił.

12) FREEQ ROKU 2010 - Montana Nie ogarniam go.

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2010 - Luba "róbcie pracki na SotW ktoś go nie lubi?

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2010 - Tupałek też, ale głos na Sebu jak coś wywali od czasu do czasu to padasz.

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2010: Prototype ponieważ on robi wszystko piszę sensownie i po postu się stara

2) ADMIN ROKU 2010: Oczywiście Urban jest najaktywniejszym adminem i jak już nie jedna osoba powiedziała postawił bgz na nogi.

3) MODERATOR ROKU 2010: Sebu robi dużo dla forum piszę w dyskusjach i jest moderatorem w WCE

4) NEWSMAN ROKU 2010: Prototype pisze newsy od dawna a do tego są czytelne i przejrzyste zarąbiście się je czyta.

5) DEBIUTANT ROKU 2010: TOmeq tu wiadomo chodzi o WCE

6) DYSKUTANT ROKU 2010: Brem Pisze dużo ciekawych dyskusji i do tego dostał moderatora na ten dział zasłużył na Goldberga.

7) ZNAWCA ROKU 2010: Więc tak tu wątpliwości między na przykład finalistą WQ Sebu czy jego zwycięzcą Pietrkiem ale głosuje na Yao podziwiam jego wiedzę o lucha.

8) UPLOADER ROKU 2010: Arkoś wstawia wszystkie ppv i tygodniówki po za tym to głównie pobieram galę z jego linków i Montany ale częściej od niego.

9) KREATYWNY ROKU 2010: TOmeq oczywiście za WCE

10) ALFONS ROKU 2010: Oczywiście Montoya tu nie trzeba tłumaczyć

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2010: Pietrek jego sygny i avki są najlepsze

12) FREEQ ROKU 2010: ...

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2010: Urban bo jak go nie lubić tyle zrobi dla forum

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2010: Tu też miałem dylemat nad Sebu, Xebem i Tuptusiem ale niech ci będzie Sebu

Dobra, tez walne swoje glosy...

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2010: Prototype - zes sie chlopie rozkrecil, wszedzie ciebie pelno :).

2) ADMIN ROKU 2010: Urban - szybko awanowales, odwalales kawal dobrej roboty i chwala ci za to.

3) MODERATOR ROKU 2010: Prototype - powod w 1 punkcie :P .

4) NEWSMAN ROKU 2010: Boogeyman1996 - dawales rade, byles na prawde w tym dobry.

5) DEBIUTANT ROKU 2010: TOmeq - zasluzenie, rozkreciles WCE, fed jest silny jak nigdy, dobra robota.

6) DYSKUTANT ROKU 2010: Brem - jedna z najtrudniejszych rol na forum czyli bycie dyskutantem. Zakladasz sporo tematow, udzielasz sie i to sporo, wiec glos na ciebie.

7) ZNAWCA ROKU 2010: Whitedruid - ja poprostu wiem, ze duzo wiesz.

8) UPLOADER ROKU 2010: Arkoś - bezapelacyjnie. Nie musze uzasadniac/

9) KREATYWNY ROKU 2010: TOmeq - dziadu, przeczytaj pkt nr 5 a sie dowiesz dlaczego :P .

10) ALFONS ROKU 2010: Montoya - brak dla niego konkurencji :) .

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2010: Daimon - ten jak zrobi komplecik sygny z avkiem to mucha nie siada, wystarczy spojrzec na zestaw, ktory dla mnie zrobil :) .

12) FREEQ ROKU 2010: none

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2010: TOmeq - tak poprostu.

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2010: TOmeq - mistrz cietej riposty, jak zarzuci fajnym tekstem to od razu atmosfera staje sie lepsza :) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2010 - Urban - w styczniu był jeszcze zwykłym niebieskim userem, potem dostał pomocnika m.in. na wyniki, okazał się najlepszy z całej ekipy moderatorów za co awansował na globala a następnie na admina. Jako administrator odwala kawał ciężkiej roboty, mianowicie sprawuje nadzór nad całą ekipą modów i pomocników, zajmuje się naborem do tej ekipy. Także moim zdaniem userem roku 2010 właśnie Urban.

2) ADMIN ROKU 2010 - Urban - Cóż, przez prawie 5 miesięcy w tym roku siedziałem tylko sam na tej funkcji i miałem na głowie wszystkie obowiązki jakie obecnie są podzielone pośród wszystkich adminów, dlatego wiem ile pracy i czasu wymaga nadzór na ekipą, uważam, że jest to najbardziej czasochłonne zajęcie. Urban w tej roli zastępił mnie a następnie modjo znakomicie dlatego ponownie głos na Urbana

3) MODERATOR ROKU 2010 - Prototyp - to był ciężki wybór, ale po dokładnym przeanalizowaniu wybrałem właśnie Prototypa, wydaje mi się, że obok Urbana jako mod wyróżnił się w tym roku najbardziej

4) NEWSMAN ROKU 2010 - Prototyp - wahałem się pomiędzy właśnie Prototypem a Boogeymanem, ale po przeanalizowaniu newsów, mój głos pada ponownie na Prototypa

5) DEBIUTANT ROKU 2010 - Prototyp - dołączył 3 marca tego roku i myślę, że jest dla naszego forum chyba najlepszym nabytkiem. Oby więcej takich nowych userów :D

6) DYSKUTANT ROKU 2010 - Tu się wstrzymam od głosu - ze względu na to, że mam kilkumiesięczną przerwę w oglądaniu wrestlingu i przestałem śledzić nowe dyskusje

7) ZNAWCA ROKU 2010 - Brak głosu - żadna osoba wg mnie nie wyróżniła się w tym roku tak jak dawniej np PawełZak1976 czy LegendKiller

8 ) UPLOADER ROKU 2010 - Arkosik - tutaj nie miałem najmniejszych wątpliwości - Arkosik był w tym roku bezkonkurencyjny

9) KREATYWNY ROKU 2010 - Urban - jako admin starał się cały czas działać, starał się rozkręcać forum co mu trzeba przyznać całkiem nieźle mu wyszło

10) ALFONS ROKU 2010 - Montoya - kolejny rok bezkonkurencyjny :D

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2010 - brak głosu - nie interesuje mnie grafika

12) FREEQ ROKU 2010 - brak głosu - nie przychodzi mi do głowy nikt, kto by zasłużył na nagrodę w tej kategorii

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2010 - Urban - nietudno zauważyć, że jest powszechnie tutaj lubiany, także wybór był prosty

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2010 - brak głosu - argumentacja podobnie jak w kategorii freeq roku 2010

94370642845de365932a94.jpg

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2010 Urban jak dla mnie nie ma lepszego użytkownika od Urbana :)

2) ADMIN ROKU 2010 Urban Pomaga każdemu userowi , wykonuje swoją pracę w 100%

3) MODERATOR ROKU 2010 Prototype bardzo dobrze moderuje swój dział ogólnie jak dla mnie najlepszy mod na forum

4) NEWSMAN ROKU 2010 Prototype dzieki niemu newsy ruszyły i nie trzeba czekać całego tygodnia :P

5) DEBIUTANT ROKU 2010Prototype znowu głosuję na niego :P udziela się w każdym dziale na forum , oby wiecej takich ludzi :)

6) DYSKUTANT ROKU 2010 Brem zakłada ciekawe dyskusje i chyba jako jedyny teraz :) nie udzielam się w dyskusjach bo brakuje mi teraz czasu przez nowa prace ale je czytam i sa bardzo ciekawe:)

7) ZNAWCA ROKU 2010 Whitedruid ten chłopak naprawde dużo wie i dlatego głos na niego :)

8) UPLOADER ROKU 2010 patryniu inaczej nie mogłem zagłosować :)

9) KREATYWNY ROKU 2010 brak głosu

10) ALFONS ROKU 2010 Montoya próbowałem mu dorównać , ale jemu się po prostu nie da . On jest the best :P

11) NAJLEPSZY GRAFIK 2010 brak głosu

12) FREEQ ROKU 2010brak głosu

13) NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM 2010 Urban Ja go lubię za to że nigdy nie szuka konfliktu z nikim ,każdemu pomaga i pewnie każda osoba tak o nim myśli , dlatego uważam że on zasługuje na miano najbardziej lubianej osoby :P

14) NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM 2010 brak głosu

c22d92b51b15be3eefb4a2a7d4886b28-d35uq5g.png

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Na początek: cieszę się, że pojawił się ktoś pełen ambicji do kontynuowania tego w co sam włożyłem dużo czasu i pomysłów.

Dzięki Urban, że zrobiłeś szóste rozdanie Goldbergów :)

Mam dużo zaległości na forum także nie zagłosuję we wszystkich kategoriach. W sumie to chciałem wyróżnić właśnie Urbana w:

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2010

2) ADMIN ROKU 2010

Uzasadnienie w pierwszym zdaniu na górze.

Gdyby nie pojawiły się odpowiednie osoby (mowa tu o wszystkich nowych moderatorach i adminach) forum nie przetrwałoby tego roku. Gratki dla Was :t_up:

16476371734edf391100c30.jpg

Jako że zaczął nam się rok 2011, chciałem ogłosić wyniki szóstego rozdania Goldbergów.

No i oczywiście zachęcam do pracy także w tym roku :)
goldberg20051za7ew.jpg

Oto wyniki rozdania Goldbergów za rok 2010 :

Użytkownik roku 2010 - Prototype (17 głosów)

pozostali nominowani :

Sebu (4 głosy)

Urban (4 głosy)

Luba (2 głosy)

Droops (1 głos)

Administrator roku 2010 - Urban (26 głosów)

pozostali nominowani :

Norbi (2 głosy)

Moderator roku 2010 - Prototype (15 głosów)

pozostali nominowani :

Sebu (5 głosów)

The Orton (3 głosy)

Yao (2 głosy)

Droops (2 głosy)

Newsman roku 2010 - Prototype (23 głosy)

pozostali nominowani :

Boogeyman1996 (3 głosy)

Oner (1 głos)

Debiutant roku 2010 - T0meq & Prototype ( po 13 głosów)

pozostali nominowani :

Brem (1 głos)

Dyskutant roku 2010 - Brem (18 głosów)

pozostali nominowani :

undertaker124 (2 głosy)

Boogeyman1996 (1 głos)

Droops (1 głos)

Artx (1 głos)

Piledriver (1 głos)

Znawca roku 2010 - Yao & Whitedruid ( po 8 głosów)

pozostali nominowani :

Pietrek (4 głosy)

Boogeyman1996 (3 głosy)

Sebu (1 głos)

Droops (1 głos)

Luba (1 głos)

Uploader roku 2010 - Arkoś (13 głosów)

pozostali nominowani :

Prototype (6 głosów)

patryniu (5 głosów)

Yao (1 głos)

Montana (1 głos)

Kreatywny roku 2010 - T0meq (19 głosów)

pozostali nominowani :

Brem (3 głosy)

Tuptus (1 głos)

Urban (1 głos)

Sebu (1 głos)

Prototype (1 głos)

Alfons roku 2010 - Montoya (27 głosów)

pozostali nominowani : brak

Grafik roku 2010 - Pietrek (14 głosów)

pozostali nominowani :

Daimon (7 głosów)

Luba (2 głosy)

Rejden (1 głos)

Urban (1 głos)

Freeq roku 2010 - Xeb (10 głosów)

pozostali nominowani :

Sebu (9 głosów)

Droops (1 głos)

Montana (1 głos)

Runej (1 głos)

Najbardziej lubiana osoba w roku 2010 - Urban (12 głosów)

pozostali nominowani :

T0meq (3 głosy)

patryniu (2 głosy)

Sebu (1 głos)

Koper (1 głos)

Droops (1 głos)

Gonzalez (1 głos)

Xeb (1 głos)

Tuptus (1 głos)

Pietrek (1 głos)

Arkoś (1 głos)

Peri (1 głos)

Luba (1 głos)

Najzabawniejsza osoba w roku 2010 - Tuptus (10 głosów)

pozostali nominowani :

Sebu (6 głosów)

Xeb (3 głosy)

T0meq (1 głos)